ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ROM letöltõ: Rom gripper, emulátor: Tiger GBC (nálam még nem hibázott, igaz, nem sok játékot próbáltam még vele)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
angry birds-el tolom most :D
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Bár a symbian egy kalap köhöm... Szóval soha többet Nokia..
Ez a teló sokkal jobb nála, de nem is kell magyarázni, mert mindenki látja.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
másrészt meg
ár már rá vagyok állva tényleg gondolatban, hogy ez a telo nem játékra van tervezve,
úgy mondtad, mint aki elsõre feltételezte, hogy fúdekemény a gép :D
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
izometrikus nézetbõl, 3d grafikával, rengeteg upgrade-elhetõ fegyverrel, tárggyal. Multi is van benne. Tartalmas, bár azért rá lehet unni. Ha valami rpg-vonal is lenne benne, az azért nem lenne rossz.
Az biztos, nekem nem tunt fel hogy gyorsabban merulne tole...
Saor Alba
hát hogy a 600 mhz-es qualcomm procis gépek csúcsán áll, azt azért meg lehet kockáztatni
Aki a gyári 2.1-en akarja bekapcsolni, az azért vigyázzon. Én a build.prop-ot nem tudtam megnyitni sehogyan sem szerkesztésre, ezért kimásoltam a gépemre. Szerkesztettem, majd visszaillesztettem a root system könyvtárba. Az eredeti fájlt letörölte a fájl manager, de az újat nem illesztette be, és utána sem sikerült visszamásolnom sehogyan sem.
Recovery még nem volt fent, SDK-val meg nem akartam hosszadalmasan pöcsölni emiatt. Elõször bebootolt így is a telefon, de minden ikon, és a teljes képernyõ kb. negyedakkorára ment össze a képernyõ közepén, amekkorának alapból lennie kéne. Utána már be sem bootolt szerencsémre (a szerencse inkább az, hogy nem volt fent recovery).
Visszavittem a T-hez, és kicserélték.
Vagy erõsebb vas..
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
viszont egy nintendo64 emunak nagyon örülnék, de utánanéztem és elvileg még kivitelezhetetlen... nembaj, megéljük majd aztis, hogy telón lehessen nyúzni a super smash bros-t a haverok ellen :D
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Snes van a gépemen is ha super mariozni akarok ^^ Szóval már nem érdekel a játék a telon :) Meg amúgy is jön majd jobb olcsó teló megint, csak várni kell.
Az Unreal engine-es Dungeon Defenders meg, ami az egyik legtartalmasabb, legjobb játék Androidra, sajnos szintén rohadtul szaggat 48-as heap size-al. Ráférne egy kis optimalizálás, mert eddig messze a legkomolyabb Androidos játék.
N.O.V.A.-ból nem találtam még mûködõ verziót egyáltalán. Sandstorm-ból sem. Brothers in Arms 2 olyan 15-20 fps-el elfut, de feketék a textúrák.
Nekem még a SNES emulátorral is akad a hang a Mortal Kombat 3-ban.
Ezek az emulátorok tényleg azoknak lettek kitalálva, akik szeretnének nosztalgiázni, régi játékokkal játszani. Egyébként meg pár hónapon belül jönnek a 2 magos procival és még komolyabb gpu-val szerelt Androidos telefonok, és a grafikailag intenzívebb játékok is, amelyek azért majd elfutnak még a Galaxy S kaliberû telefonokon is. Galaxy S-t pedig már most olyan 70-80 között lehet venni használtan, jó állapotút.
Addigra még lejjebb megy az ára. Stabilan meg kb. 750-et bír a proci, ez a Neocore-ban kb 4 fps különbséget jelent az alap órajelhez képest.
Kamu 3d-s gba játékokon lehet picit többet gyorsít, de megeszi az aksit, szóval tényleg nem érdemes.
Arra kérnék egy kis segítséget:)
Saor Alba