2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#1104 Ne kezdd már megint! -
#1103 G1-re is felrakták már, nem nagy dolog.
:) -
#1102 :) Értelme nem sok van egyébként, de ezt is megértük. -
#1101 kell, most :D -
#1100 az igen :D -
Pio #1099 -
#1098 Erre. -
#1097 ez a cyanogen mire jó? -
#1096 Fent van a Cyanogen nightly 11. Ez már elég stabil, van még pár hiba, de szerintem más alkalmas a mindennapi használatra. Fent is hagyom, most legalább egy hónapig nem szeretnék új romot flashelni. -
#1095 Szerintem nem, arra van másik. -
#1094 Hát az attól függ hogy milyen a mindset de ez a Blade topik szal abba kéne hagyni a szardobálást.
r9-et aki felrakta, monnyon má' valami jót róla! -
#1093 az a smile szerintem előbb jelent gúnyos mosolyt a másik hülyeségére mint arra, hogy nem gondolod komolyan amit mondasz. -
#1092 1. ott a smile 2. Azt hiszem, amit mondtam, olvasd el mégegyszer 3. Ha én normálisan írok neked, fogd vissza magad 4. Nem trollkodtam. -
#1091 Van különbség aközött, hogy azt szajkózzátok, hogy NINCS infó vagy azt, hogy van és nem hisztek... Most döntsd már el, hogy mit hiszel meg mit mondasz, de ne trollkodj... -
#1090 Én is hallottam már, hogy a fogkrémtől fehér lesz a fogam és mégsem. Ne bízz ennyire a t-ben :) -
#1089 1. ahogy mondja klemice, ne okoskodjál már ok? Valahogy tényleg kezd ellenszenves lenni az, hogy közöd nincs a témához mégis folyamatosan osztod az észt.
2. egész Európában nincs tudtommal hivatalosan 2.2
3. szerintem már egyszer beírtam ide nektek amit a T-Mobile ügyfélszolgálata írt nekem, miszerint LESZ 2011 Q1-ben új ROM.... -
#1088 ... -
#1087 Ugyan... Csak természetes. -
#1086 Ezt aztán kőkeményen megmondtad... -
#1085 rossz topikba írtam, sry
azt hittem másikban vagyok
:) -
#1084 Húha. És még Ő okoskodik. Mennyé' szotyizni az elakadásjelzőiddel. -
#1083 már megint össze-vissza okoskodsz a semmiről, mindenféle alap nélkül, nem t-mobile hozzáállás, mert a samsung galaxy s már megkapta az updatet, valamint egész európában nincs 2.2 a blade-re, ennyi -
#1082 Elvileg nincs olyan hivatalos hír, hogy lesz, de olyan sincs, hogy nem. -
#1081 De ez most hivatalos hogy nem lesz?Gondolom nem igazán érdekli őket,eladásokon nem látszik meg,de azért remélem hogy valamikor lesz hivatalosan is. -
#1080 T-Mobile hozzáállás... -
#1079 Miért?:O -
#1078 ??? -
#1077 nem lesz -
#1076 APKból már működött,megy is a játék rendesen,köszi,bár nem értem marketben miért nem találtam meg!(vonalkód leolvasással sem találta,kidobta a linket,de ha rámentem egyből kiírta hogy nem található) -
#1075 köszi -
#1074 Nem szeretném, hogy minden kép megjelenjen a Galleryben, mit csináljak?
Amelyik könyvtár tartalmát nem szeretnéd viszontlátni a Galleryben oda hozz létre egy filet .nomedia névvel.
Ez egy olyan fájl aminek csak kiterjesztése van. Létrehozása: Pl total commanderrel Shift+F4 az ablakba beírod .nomedia. A tartalma nem számít. Elmented és készen is vagy. -
#1073 Még mindig semmi hír a hivatalos 2.2 támogatásról? -
#1072 Olyan kérdésem lenne, hogy el lehet azt valahogy érni, hogy ne minden kép jelenjen meg az album app ban(gyári app), hanem csak azok amiket szeretnék, mert most ha bármiben amit ráraktam van kép, az megjelenik ott és ez engem irritál, be lehet valahol állítani, hogy pl az xy mappában lévő képnek ne jelenjenek meg ? -
#1071 ZTE Bladem van ebben biztos vagyok...Gyári T-mobilos 2.1 van fent. -
#1070 Valaki tud DSP Manager-t 2.2-re? A Cyanogen romokban lévő hardveres equalizer. Olyat amihez nem kell ADB, hanem simán zip-ből flashelhető, vagy esetleg apk...? -
#1069 tedd fel APK-ból
ha úgy se megy akkr vagy nem ZTE Blade-ed van, vagy valami nagyon elgányolt romot használsz -
#1068 Na ezt most mégis megtaláltam,kérte hogy jelentkezzek be,bejelentkeztem google fiókkal,aztán meg kiírta hogy nem kompatibilis a telefonommal... -
#1067 Próbáltam,de akkor meg azt írja hogy nem található a weboldal:O
#1065 Alapból keresőbe írtam be.Rámentem a Seasonsre,és ott a fejlesztő többi játékánál sem volt felsorolva. -
#1066 Itt van tessék
innét is fel tudod tenni. Install gomb. -
#1065 Akkor sem találod, ha keresőbe írod be?