ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
nem rootoltam, nem akarom (még) meghackelni, mert féltem a garanciát. Állítólag az alap ROM nem nagyon szereti a rootolást és ha új romot rakok fel, akkor az már elég nagy modnak számít.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

büdösbohoc te a bladedet rootoltad? az 1 clickessel? mûködött?

Nem értem miért nem lehet megcsinálni egy telefonnal azt mint mondjuk bármelyik pc-vel:

MINDENT legyalulhatsz róla minden bitet, és mindent ugyan úgy vissza is állíthatsz pl ghost-al? Mi a rákért kell a telefonra ilyen rekoveri programokat telepíteni? Miért nem lehet pusztán pc-rõl a kábelen recoveryzni? Ugyan úgy linux aminél ezt pc-n megteheted, itt miért nem?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Ezért rakom én minden este töltõre :)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Büdös Bohóc
nekem is csak picit esett le kemény gépezés után

aztán reggel arra keltem fel, hogy kiírja a telefon, hogy mindjárt lemerül :D

2 óra wifivel?! WTF! Nekem 4 óra folyamatos netezés/letöltés után esett le kb 15-20%-ra. Mondjuk a fényerõt levettem kb 10-15%-ra, mivel így is tökéletesen olvasható volt minden.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Pretorian
Ha recovery-t találnak a telón, buktad a garit. A szervizben meg értenek a modoláshoz, abban biztos lehetsz, szóval megtalálják. Nem csak a függetlenítés jár garivesztéssel. Ha nem hivatalos romot flashelsz, bukod a garit. Viszont vissza lehet rá tenni a hivatalos romot. PH-n a Blade topik elsõ hozzászólásában le van írva minden.
Heap size határozza meg, hogy a készülék mennyi memóriát rendel egy-egy programhoz. Alapbeállításon 24, de érdemes 48-ra felhúzni, fõleg ha játszol is. Újabb custom romokban alapból 48.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Büdös Bohóc
a rom csere talán nem, mert egyik ismerõs is tré mobilos és külön felhívta a figyelmet, hogy a függetlenítéssel vigyázzak, mert azzal elveszik, azonban õ már szarrá moddolta az egészet. Szerintem nem is hívta fel volna a figyelmet az elõbbire, ha nem érdekelné a gari :D De azért megkérdem, mert szvsz csak nem elfogadott dolog, hogy TE updatelj. Fõleg nem nem hivatalos romra.

Klemice
ez a custom froyo rom jár garvesztéssel és a heap size állítás az micsoda?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Pretorian
Attól függ, mire használod a telót. WiFi-vel nekem kb. 2 órát bír, ha folyamatosan letöltök/videót nézek. 3D játékoknál szintén kb. 2 órát bír.
Ha csak telózok napi fél-egy órát, akkor kb. másfél napot. Ha semmit nem csinálsz, az android akkor is megeszi az aksit max. 2.5-3 nap alatt.
Custom Froyo rom-om van hardveres gyorsítással, 48-as heap size-al.

Pretorian
Gun Bros bétát szedjétek Marketrõl, én 3 napja játszom vele. Eddg ez az egyetlen komoly free játék, ami tényleg megfogott. Rohadt addiktív, a teljes verzióban lesz még sok minden más is. Gyári rom-al nem érdemes, de bármelyik custom 2.1 vagy 2.2-vel neki lehet ugrani. Brotherhood of Steel + Diablo + Metal Slug keverék.

Klemice
aksi nektek meddig bírja?

meg ha van egy nem fogadott hívásom elvileg villogna a vissza gomb de mégsem teszi miután elsötétül a képernyõ ez normális?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

illetve az 1clickes rootnál, minden elveszik a telóról? mert most hogy megnyitják a maradék memóriát elfog veszni minden...

Metalmilitiakid
akkor séta vissza, és megmond, tegnap vettem miért nem volt lefrissítve 512 he ? csináljad megfele, kb

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ma vettem meg a telót t-mobilban , és 161 a teljes rendszermemoriám... sehol sincs 414...

én tudom hogy 512-es :D mert mind az.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Csibusz
Szia, szépen olvasd el elsõnek az elsõ oldalt szerintem (=

GYIK
Metalmilitiakid
már csak 512 es van

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

illetve rootolás ez az 1 klikkes root letöröl mindent a telóról?

Hellosztok még lenne kérdésem: honnan tudom hogy 256os vagy 512es a telóm?
hol lehet profilt váltani szóval lenémítani vagy valami?

Máté94
Ha megjelent, akkor igen.
Csibusz
Ahogy mondta jazzy, ez nem olyan mint a játék.. Szerintem innen, max 20% aki megveszi hozzá az appokat.. Egyáltalán nem szégyellem, hogy nem adok ki értül pénzt.. Ez vaaannn-.-
zaki
ez tuti?<#zavart1>

hol tudom átállitani 2gre?

Metalmilitiakid
qr kódot barcode scannerral tudsz, ha belovöd a wifit és a wifinél is maradsz akkor wifirõl megy :D

3 egyszerû kérdés:
qr kódokat hogy tudok olvasni
ha wifit belöttem akkor onnantól wifivel megy a net?
hol tudok átállni 2g-re?

Máté94
Február...
zaki
nem tudjátok, hogy mikortól lehet kapni a telefont a telenornál?

jazzy
Itt azért tolerálják.. Ez nem olyan, mint egy game, amit megveszel a boltban. Fizetõs Appokat én is töltöm, mert nem tudom õket marketrõl megvenni. Némelyiket nem is venném, kész rablás pár..
Máté94
Mármint úgy ha rákérdezel, hogy hol lehet letölteni ezt és azt, vagy letöltöttem xyz.xy-ról és nem megy ez és az az alkalmazás...
Klemice
mi az hogy itt se? és ha nekem úgy van igo 8, hogy apám vett egy galaxy s-t és átmásoltam róla? :D

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Máté94
Itt se és ott se tolerálják a warez-t. :)
Csibusz
De nekem az nem fut élvezehtõen...
takysoft
Pocket Legends FTW, és ingyenes:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Csibusz
Huhuhuuuu Pron kicsit lecsesztek :P Mert, hogy "talált" játékról (Dungeon Hunter) kérdeztem:)
Csibusz
Okay (=
takysoft
tökmindegy.. úgy tarod a telefont ahogy akarod:D

az átlagos háttérméret meg 960x800-as úgyis, mert scrollozható

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Csibusz
Bár attól függ... Ha a hátterek méretét nézem, akkor meg oké
Csibusz
Amúgy meg a fejlécben el van írva a felbontás, szerintem a 480*800 reálisabb
Büdös Bohóc
nemértem mirõl beszélsz

Solten
<#eljen> Feltelepited ezt: link, bekonfiguralod az adatforgalom ikont a widgetnel es gombnyomasra van/nincs net. Power widget a masik hasonlo app, az ingyenes.

Saor Alba

Máté94
Hát amikor kiadják.
Sziasztok!
Már nincs kiírva a t-mobile-nál hogy készlethiány. Vennék egyet, de tudja vki, hogy a 2.2-es androiddal adják már ki?

Forza Milan! Forza Ferrari!

Máté94
VIP az minek van? :D
Büdös Bohóc
Progit

Büdös Bohóc
Nálam kezd kicsit lassulni a telefon úgy érzem. Pedig nem installáltal szarrá. Pár profit leszedtem már, de semmi extra. Lehet mégis kell gyorsan a rom frissites.

Csibusz
Hosszan rátapintasz és utána belehúzod a kis kukába alul:)
Metalmilitiakid
rányomsz nyomva tartod majd a menü helyén megjelenik egy kuka belehúzod

Klemice
desktopról vagy mirõl hogy törlök ikonokat? :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

érdemes még leszedni -ha nem szeretsz menükben turkálni- a widgetsoid-ot. Rengeteg kapcsolót, állapotjelzõt kitehetsz vele a képernyõre, teljesen testreszabhatod, nagyon jó.
Shazam is jó, ha valamilyen zenét fel akarsz ismerni.
easytube-al faszán megy a videóletöltés youtube-ról, és az alap videólejátszó tökéletesen viszi õket.
Sleep-as-an-droid: olyasmi, mint iphone-ra a sleep cyrcle.