2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#1144 Miért? Szinte majdnem leírja, hogy nem lesz. -
Pio #1143 "...hamarosan elérhető lesz..."
"Magyarul nem lesz."
-
#1142 jó értelmesen állsz hozzá a dolgokhoz -
#1141 Tájékoztatjuk, hogy az Android 2.2-es frissítés hamarosan elérhető lesz a ZTE Blade típusú készülékhez. Társaságunk csak abban az esetben teszi elérhetővé az újabb szoftvereket, amennyiben azok a tesztelési folyamat során megfelelő működést biztosítottak. Ennek értelmében, az új verzióval kapcsolatban nem tudunk pontos információval szolgálni.
Magyarul nem lesz. -
#1140 azt' kit érdekel -
#1139 Mi a hír a 2.2-ről Trénél? -
#1138 2 hónapot fog késni a Skate... -
#1137 Ajánlatunk a Telenor Előfizetői szerződésével és hűségnyilatkozattal együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén 12 vagy 24 hónapig, új generációs kártyás előfizetés esetében pedig 12 hónapig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot. -
sanyicks #1136 Bár ez a "tarifahűség nélkül" ez mi? Megveszem 29 ért, aztán le is mondhatom az előfizut? :D -
sanyicks #1135 LOL 29k minimum hűséggel kártyás nincs is. -
#1134 Mennyi? -
#1133 Ja, van, csak Blade-et nem kapni benne. :| -
#1132 A Telenornál már nincs feltöltőkártyás konstrukció? -
#1131 Már kint van... elég nagy vicc áron.
De hát Telenor... -
#1130 http://www.telenor.hu/mobiltelefon/zte/blade/
még nem tudni... -
#1129 Mennyi lesz Telenornál a Blade? Csak mert nem látom még az oldalon. :) -
sanyicks #1128 és még a képernyő is csak rezisztív, még a blade-é kapacitív.
Hiába, a tablet a túlárazott okostelefon árakból indul ki, amit mégjobban túláraznak azzal arányosan hogy mennyivel nagyobb mint az okosoteló. Holott nem hiszem hogy egy nagyobb átmérőjű de ugyanolyan felbontású kijelző többe kerülne, na meg a belsőségek is sokkal nagyobb helyen tudnak terpeszkedni. -
#1127 Pedig MWC-n már 2.2-vel volt kiálllított Blade is.
-
Pio #1126 Viszont nézem, hogy a Blade náluk is 2.1-gyel jön. Érthetetlen. -
Pio #1125 Én azért alacsonyabb árfekvést vártam a tablettől.
Gyakorlatilag ugyan az a hardver, mint a Blade, a képátlót leszámítva a paraméterek is egyeznek.
Meg persze a tableten egyből 2.2 van. -
#1124 Nekem nem új. :D -
#1123 lehet nektek nem új de nekem igen :D -
#1122 most nézem hogy a tabletet már lehet kapni :D
ZTE V9 Tablet Telenor :D -
#1121 Facebook. -
#1120 honnan van az infó? -
#1119 Holnaptól... -
sanyicks #1118 mennyi az annyi? -
#1117 Holnaptól Blade a Telenornál....
Csak majdnem félévet kellett rá várni. :D -
Pio #1116 Hoppá, felkerültünk a google térképére:
-
#1115 Akkor meg se veszem...
-
#1114 Semmi.
Ja, nem ébreszt kikapcsolva. -
#1113 Új szállítmányoknál mi az általános hiba, ha van? Vagy nem változott semmi? (Bocs a láma kérdésekért az utóbbi időben keveset forogtam a témában). -
#1112 Nem rossz... :)
Asszem' megvan a milyen olcsóandroidostvegyek-verseny győztese. :) -
Pio #1111 Eddig nem használtam quadrantot, most feltettem, fixre (gyári 600 MHz-re) állítottam a CPU-t, restartoltam a telefont, de így is elég nagy lett a futtatott 6 teszt szórása:
- 742
- 847
- 691
- 823
- 677
- 838 -
#1110 600 körül... -
#1109 Milyen eredményeket produkál Quadrant-ban a teló (teljesen gyári beállításokkal)? :) -
#1108 Megoldottam. -
#1107 Valamiért elkezdett villogni a töltésjelző gomb(ami piros amíg nincs feltöltve és zöld ha fel van töltve,menüben ezzel lehet visszamenni),ha rajta van a billentyűzár és sötét a képernyő akkor nem villog,de egyébként folyamatosan villog,miért csinálja ezt? -
#1106 Honeycomb-tema a CyanogenMOD 7-hez: link.
-
#1105 Az a te szakterületed.