2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • KuNgZi
    hajrá!!! kit tart vissza?
  • TaRka0107
    Én is megakarom!!!!XD
  • KuNgZi
    na megvettem ezt a tuti mobilt vááááááááááááááááá
  • Fehercsoki
    Lehet telefont venni,de hűségnyilatkozattal nem,lehet akár még 1 előfizetésed,illetve dominoban is vehetsz.
  • takysoft
    nem rózsaszín, hanem magenta:D
  • Büdös Bohóc
    a hűségnyilatkozat sajnos az előfizura van, így ha előfizuval akarsz cserélni annak idején telót akkor sanszos, hogy nem fog menni. Max ha nagyobb előfizura cserélsz, azt mindig kajálják a szolgáltatók.
  • TaRka0107
    Én a 22000-esen gondolkozom. Szerintem telót lehet, mert végülis kifizeted, csak 2 év hűséggel muszáj vagy fizetni egy díjcsomagért havonta. Én azon gondolkodom, hogy nekünk van Paletta csomagunk, amiben van egy telefon előfizetés is, ami 3000ft és lebeszélhető, nos telefont lecserélhetem, és használhatom-e vele ezt az előfizetést. Úgy hogy 22kért veszem meg:D
  • KuNgZi
    sziasztok

vennék egy telót előfizetésesen, és azt szeretném kérdezni, hogy ti mit ajánlanátok?

22.000Ft 2 év hűséggel
    31.000Ft 2 1 év hűséggel

Mindig is T-mobile-os voltam és az is maradok. Nincs csomag hűség, csak az, hogy két évig nem mondom fel az előfizut.

mivel, amióta van telóm mindig T-mobil-os voltam vagy Westeles :D , a másik két szolgáltatót rühellem, kedvenc színem a rózsaszín :DDD :DDD

szóval nem hiszem, hogy 2 éven belül lemondanám.

ja és még annyit, hogy ebben a 2 évben lehet telót cserélni úgy, hogy a hűség megmarad?
  • Skynet85
    Echo ?:D nekem is az van plusz családbarát aszony miatt.
  • Klemice
    Mivel jó vétel :D
  • TaRka0107
    Értem. Egyre jobban győződök meg róla, hogy jó vétel lesz ez.:D
  • Pio
    A legelső San Francisco sorozatban OLED képernyője volt.
    Én már láttam élőben azt is, nem igazán érzékelhető a különbség.
    Azóta már a San Franciscoban is TFT képernyő van.

Minden más tekintetben teljesen ugyan az a két készülék.

Amit olvastál az a ZTE Blade megjelenésekor volt probléma, hibás szoftvert tett rá a T, emiatt képhibái voltak és csak 256 RAMot látott, ezt azóta már javították, az új készülékeken nincs ilyen probléma és a T honlapjáról is letölthető a javítás.
  • TaRka0107
    Az orange san francisco-t Magyaroroszágon nem lehet venni, ugye? Miben különbözik a simától? Több ram van benne, meg olyat is olvastam, hogy a kijelzője jobb, mert lehet látni még napfényben is, de ezt a sima ZTE-nél is olvastam... egyik cikkbe az ellenkezőjét írják:D
  • TaRka0107
    Én is ezt tervezem, és ezt a 20K-t akkor is megszerzem ha lopnom kell:D:D:D:D:D
  • Metalmilitiakid
    én bementem a t ratyi hoz és 20k ért megvettem a legolcsóbb előfizuval, ami igen, 1800 ft
  • TaRka0107
    Értem. Bementem előbb a t-mobile-ba. Mondta a srác hogy a legolcsóbb az 1850ft-os amit lebeszélhetek. Megvehetem a telefont részletfizetésre, ami 2240ft. Ez összeadódik és ez lesz a hűség idő lejártáig.
  • KuNgZi
    na szóval itt az van, hogy kihozhatod a telót a boltból 2841Ft-ért, és vállalod, hogy 1 évig a nem mondod fel a hűséget, és 1 évig a MédiaMánia L díjcsomagot se mondod fel, ami havi 10990Ft!!!

így végösszeg az 1 év lejárta után: 2841Ft a teló + 12*10990Ft előfizetési díj = 134721Ft

qva nagy ráfizetés szerintem!
  • TaRka0107
    Nem vagyok én szegény, meg tudom magam védeni. Gondolom csak viccnek szánta.:D
    De ha valaki tudna a kérdésemre válaszolni (#1163), azt meg köszönném:D
  • sapkafej
    ne szivasd már szegényt, nagyon sokan panaszkodtak, hogy gyenge a hangereje a telefonnak, be kell ismerni
  • theone91
    Amúgy próbáld ki más fülessel is. Van, hogy a fülesek egy idő után gyengülnek hangerőben. Nekem is ez van az olcsó Philips fejhallgatómmal.
  • theone91
    Kér egy időpontot audiolóigán...
  • TaRka0107
    T-mobile-nál szeretnék majd vásárolni egy ilyet, csak az előfizetéshez nem nagyon értek. Itt van egy olyan, hogy 1 év hűséggel 2841. Ez azt jelenti, hogy ennyit kell kifizetni az elején és annyi hónapig ami bele van írva, vagy sokkal többet? Nem értek ezekhez sajnos:D
  • KuNgZi
    van benne GPS
  • Máté94
    Inkább optimalizálás kérdése...nem az Androidé.
  • TaRka0107
    Értem. Nekem a mostani Nokiám is nagyon halk, ha tömegközlekedésben vagyok.
    Kungzi: Neked is köszi a linket.
    Ebben a telefonban egyébként tényleg van GPS? Aksija sokáig bírja egyébként? Gondolom hogy elég gyors is a készülék mivel ANDROID:D
  • Klemice
    fejhallgatóval viszont kiváló
  • Pio
    Számomra egyetlen hátránya van a készüléknek, mégpedig az, hogy fülhallgatón keresztül halk.
    Nincs csúcsminőségű fülhallgatóm, de azért össze tudom vetni az mp3lejátszómmal vagy akár az előző mobilommal és egyértelműen sokkal halkabb mindkettőnél.
    Persze nem valami extrémhalk dologra kell számítani, nincs belőle semmi probléma egészen addig, amíg nem kezd teszem azt tömegközlekedni vele az ember. És még ott is áthidalható többé-kevésbé a probléma egy olyan zenelejátszóval, amiben van EQ (például poweramp). De én például videólejátszót nem találtam EQ-val, szóval az eredeti tervem, miszerint a buszon filmezgetni fogok vele meghiúsult. Zenehallgatásra azért (a fent említett programmal) alkalmas. Azért is nem értem a dolgot, mert szép tiszta hangja van a cuccnak, szóval simán bírná, egyszerűen rosszul lett bekalibrálva.
    Nem tudom, hogy a cyanogenben javul-e a helyzet (ott elvileg van rendszerszintű EQ)
  • KuNgZi
    parancsolj
  • TaRka0107
    Sziasztok! Ilyen telefont készülök vásárolni, mert elég sokat tud az árához képest. Elég gyors ez a telefon, vannak hátulütői? Akinek van ilyen telefonja, egy kis véleményt nyilvánítson már az irányomba. Esetleg ha cikket linkel a telefonról, azt is megköszönném.
  • Golyo69

Nah mostmár megint keveredés van :D
    két féle verzió van nálunk :D G1-es és G2-es..:D
    A G2 esen nem működnek az eddigi romok....vagyis mostmár ha romot rakunk fel meg kell előtte nézni hogy melyik verzióra készült ( G1 vagy G2)

G1:
    ram_console: 0x02900000
    System RAM:: 0x02a00000
    G2:
    ram_console: 0x02500000
    System RAM:: 0x02600000
    Ezzel a kis apk-val lehet ellenőrizni:Pigfish

egyébként ha elidndítjátok a progit ki is írja hogy :
    Mr Pigfish says you have a Gen 1 model!( legalábbis nekem) :D
  • Pretorian
    Lassan a Cyanogen 7 is teljesen működőképes állapotba kerül (lesz benne magyar nyelv is), phasznak kell a gyári 2.2 ezek után.
  • theone91
    Magyarul: Még nem tudni mikor jön...

A jövő legkeresettebb állása: Magyar-magyar fordító.
  • Klemice
    te kajak retardált vagy
  • Büdös Bohóc
    nekem B01 van és mégsincs gondom a rammal. 414 mega van kiírva rendszermemóriának. Ez már annál újabb dolog.
  • Máté94
    Az a RAM-os dolog miatt van fent.
  • Büdös Bohóc
    azonban találtam az oldalukon egy szoftverfrissítést a mostani romra. Nekem is B01 végződésű a rom és B03-ra lehet.

valaki tudja, hogy miket javíthattak ki abban? Mert arról nincs leírás. Bár sztem én nem fogok semmit se változtatni most, várok türelmesen 2.2-re...
  • Máté94
    De ha megbukik, akkor mi lesz?
  • Büdös Bohóc
    felelősségre vonás miatt nem adnak pontos időpontot
  • Büdös Bohóc
    hát te tényleg hülye vagy már bocs :DDDDDD
  • Máté94
    "Ennek értelmében, az új verzióval kapcsolatban nem tudunk pontos információval szolgálni."