2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • redmonk
    optimus one kapacitív
  • theone91
    Kapacitív. Az Optimus GT540-nek rezisztív.
  • sapkafej
    én is pár hónapja ezt a 3 telefont néztem. optimus kizárt, zte volt a legjobb, de a hibás széria, meg ezek lebeszéltek róla. x8 lett, azon pl lehet zenét is hallgatni (hallani :P)
  • sapkafej
    magyarul: faszságot beszélsz, nem igaz amit mondasz
    hogy lenne már az androidosok közül a legnagyobb kijelzője?
  • TaRka0107
    ?
  • sapkafej
    az baszna be
  • Máté94
    Nincs Flash, proci nem támogatja.
    2.2-van alap Flash támogatás, de proci mivel nem támogatja, nem lesz.
  • Pio
    Nincs benne flash, de ennek mi köze van a froyohoz?
  • TaRka0107
    Ha nincs is javítva akkor ingyen megcsinálják a T-mobilenál. Flash támogatásos dolog szerintem hülyeség, de nem tudom biztosra. Azt tudom, hogy sokan használják 2.2-vel zökkenőmentesen.
  • Balazs15
    még egy kérdés egy forumon ezt irták: " Nem lesz rá a 2.2-vel sem Flash támogatás , mivel a processzor ezt nem támogatja."
    Ez hülyeség nem??....ennyi erövel bármelyik telora rá mondhatnánk amelyik 600mhz es..akkor az optimus is hajára kenhetné a 2.2 öt
    ja és akkor ma már javitva van ez a 256/512mb ramos probléma ügye T-mobilnál..ha a héten vennék egy iylen telot akkor biztos h 512 lenne ? :)
  • TaRka0107
    Hát kicsit nagy annak a 600mhz-nek ez a kijelző, de azt mondják, hogy 512mb rammal nem rossz meg 2.2es oprendszerrel.
  • Balazs15
    és birja a 600mhzes procija az ekkora felbontást??az tudom h hajlmaos az akadásra...de ez uyganugy rá foghato az x8 vagy az optimusra is
  • Büdös Bohóc
    optimusnak meg asszem nem is kapacitív a kijelzője, innentől kezdve egyértelmű a választás sztem. Legalábbis aki nem szopni akar érintőképernyővel, hanem élvezni azt.
  • TaRka0107
    Biztos hogy megéri a ZTE-t mert ennek van az androidos készülékek közül a legnagyobb kijelzője!
  • Metalmilitiakid
    x8 ot felejtsd el , az optimust nem ismerem de valaki már asszem kérdezte és azt mondták hogy a zte jobb
  • Balazs15
    császtok

Jobban megéri ennek a telefonnak a vétele mint egy lg optimus one vagy sonyericson x8?
  • KuNgZi
    nagyon jó áron nagyon jó minőség! szerintem nagyon sokáig fogják még árulni
  • TaRka0107
    Úgy érted, hogy árulni fogják e addig? (lehet félreértettelek:D) Szerintem nagyon sokáig fogják, mivel f*sza kis telefon:D
  • theone91
    Szerintetek arra van esély, hogy húsvétig (hó végéig) készleten lesz a Blade? Remélem, főleg most, hogy a ·T···Elenor· is felvette a kínálatába.
  • TaRka0107
    Azt fizetném, csak úgy akarom, hogy elcserélném valakivel egy ZTE Blade-re és akkor a sim kártyát a Blade-be tenném.
  • Fehercsoki
    Használhatsz másik sim kártyát,nincs hozzárendelve...Az imei szám csak azért érdekes, mert ha nem fizeted az előfizetésed és hűségnyilatkozatot vállaltál rá, akkor letilthatják a telefonod.
  • TaRka0107
    Akkor kérdezzem meg a T-mobilet?:)
  • lac0215
    thx

most épp elfogyott sajnos...
    de valóban jó ár

• Klemice
    Én nem azzal a kártyával használom a bladet mint amivel vettem.
  • Pio
    Hmm, ahogy elnézem ez tök ugyan az, mint az angol shopban található csak az angol postával együtt is olcsóbb.
    Gondolom a srác is az angol shopból rendelheti (vagy onnan, ahonnan ők is rendelik :) ) és azt adja tovább.

Le tudnád tesztelni, hogy mit tud kis és nagy fájlokkal írás/olvasás tekintetében? Mondjuk egy CrystalDiskMarkot ráuszítanál?

Köszönet!
  • TaRka0107
    Remélem nem így van, mert végül is sokat fizettem érte.
  • KuNgZi
    tessék
  • Pio
    Ez engem is érdekelne.
    EZZEL szemezgetek egy ideje, nagyon olcsó. Gyanúsan nagyon, félnék tőle, hogy valami silány cucc lenne.
  • lac0215
    ja és most jött meg délután a 16GB Class 10-es memóriakártya, már alig van rajta hely

honnan és mennyiért?
  • KuNgZi
    szerintem lesz vele gond, de nem 100%
    én valami olyasmit tudok, hogy ha hűséggel és előfizetéssel veszel valamit, akkor a telefon imei száma hozzá van rendelve a simhez. de nem vagyok benne biztos.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Nem teljesen ide tartozik. De találtam egy ZTE Blade-et, és a telefonomat beszámítanák. Ezt a telefont a t-mobilenál vásároltam 19990ftért, úgy hogy előfizetéssel, mert a Paletta M csomaghoz lehetett venni. Ezt én eladhatom, ugye? Nem lesz ebből gond:D
  • Büdös Bohóc
    jó én is úgy értettem, hogy nem lehet az előfizudat lecserélni, hanem másikat max
  • KuNgZi
    nagyon bejön a cucc! örülök, hogy megvettem. eddig semmi rosszat nem tudok rá mondani. már megnéztem rajta 3 fringe epizódot
  • TaRka0107
    Egyébként tetszik a telefon? Gondolom igen, de azért kíváncsi vagyok a véleményedre:D
  • KuNgZi
    ja igen azt is kaptam még

a 21000Ft azért volt mert eddig csak T-s voltam, több, mint 10 éve és megtartottam a számomat is
  • TaRka0107
    21000? Az nem olyan sok kedvezmény. 22990 lenne alapból, nem? Jólvan hát kis pénz is pénz. Én is régóta vagyok már ott, én is kapnék kb ennyit? Meg láttam a T oldalán, hogy előfizetésre valami 690ft-os kedvezméynt is lehet kapni:D
  • KuNgZi
    ja és most jött meg délután a 16GB Class 10-es memóriakártya, már alig van rajta hely
  • KuNgZi
    21.000Ft-ért mert kaptam kedvezményt mert már nagyon régóta a T-nél vagyok, 2 év hűséggel és Médiamánia XS díjcsomaggal (havi 3000Ft) :D
  • TaRka0107
    Domino csomagba vetted, vagy előfizetéssel? ( ha előfizuval akkor milyennel?:))
  • TaRka0107
    Nem ki, hanem mi! - a pénz:D
    De már muterékat fűzöm, hogy fizessék havonta a 4000ftot:D (nem kérek hétvégére pénzt vagy kétszer, havonta, ilyeneket adok be nekik:D)