ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
Nekem is Kelzsoca R11 van, és már jó ideje nem tettem rá másikat, és az én véleményem is az, hogy ez a legjobb idáig... Sõt ugye ez már teljesen magyar is, elõny azoknak akik gyengébbek angolból😊
Solten
A visszajelzesek alapjan egyebkent ugy tunik ez az r11 a jelenlegi legjobb 2.2: link.

Saor Alba

Solten
Pont azert vannak agyon moddolva hogy normalisan mukodjon vele a telo. Kinai, japan "alap" rom qrvara bugos az europai-verzioknal. Amugy csekkold ezt: link. Ez a srac "megtisztogatja" a gyari romokat (kulonbozo szolgaltatok vackaival tele vannak spammalve), szinte egy alap android-ot csinal beloluk.

Saor Alba

Büdös Bohóc
köszi!!

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Csibusz
Itt nézz körül, emlékszem, hogy volt:
Modaco
Sound Settingsnél Vibrate és ott állítgathatod.
De amúgy eredeti ROMnál nem tudom hogy van, de ha hosszan nyomod a felsõ gombot akkor az elõugró menüben külön szabályozhatod a csengetést és a vibrálást is, ha mindkettõ ON-on van, akkor rezeg és csörög egyszerre.
Klemice
van olyan üzemmód hogy csörög és rezeg EGYSZERRE?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Büdös Bohóc
Van fent valahol angol nyelvû japó vagy kínai "eredeti" 2.2 rom? De nem ilyen kelzsoca meg stb féle romra gondolok. Nincs kedvem szopni azzal, hogy a kedves releaser hányféle dolgot moddolt át benne és hogy mennyit kell szopnom a hibákkal, amiket ez okoz. Majd ha át akarok valamit baszni benne, akkor megteszem, de nekem ne nyirbálja ki belõle a dolgokat.

sapkafej
winamp
DoubleTwist

ez utóbbi nagyon dizájnos, de a winamp se ronda. nekem ez a kettõ jött be, kipróbáltam mindent

a Cube (^3) player még nagyon durván szép, de nekem bugos

György

Büdös Bohóc
mi az a program, amivel ki lehet másolni a felinstallált progiknak az install fáljait sd-re? Bár sok értelme annyira úgysincs, felírtam a nevüket aztán letöltöm marketrõl és csõ

Január végét emlegettek a megjelenéskor, azóta nincs új infó.
Klemice
t-mobile-os froyo mikor jön? :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Büdös Bohóc
jó is lenne az, ha nem kéne 2.2 froyo egy pár funkciójához :S kibaszott shoutcast nem megy

Meridian Playert használom, mert egyben zene és filmlejátszó is, szóval nem kell külön program a kettõre.
Illetve vezérelhetõ gesture-ökkel, ami elég hasznos dolog.
Viszont nincs benne EQ, az pedig nem árt, ha mondjuk jármûben/tömegközlekedve hallgatsz zenét, mert elég halk a ZTE (legalábbis nálam).
Klemice
winamp

takysoft
ti mit ajánltok zenehallgatásra?
eddig powerampot használtam, de lejárt a licenc, és meg nem szeretem feltörögetni, amit nem muszáj.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Contactokat szinkronizáld fel a google contacts-ra, akkor örökké meglesznek és bárhol elérheted õket.
SMSekre EZT A PROGRAMOT ajánlják sokan, én nem tartok meg egy SMS-t se, szóval nem tudom, melyik a jó.
Programok átmentéséhez én Titanium Backup-ot használok.
Csak az elsõ alkalom a "húzós", amint megismered az egész ROMcsere menetét percek alatt menni fog.
Elsõ alkalommal mindenképp csinálj clockwork-ben egy biztonsági mentést a jelenlegi állapotról.
Prohardveres fórumon elsõ hozzászólásban találsz mindenhez tutorialt.
Büdös Bohóc
Kösz a tippet. Most amugytoltam egy restartot és most nem faszul. Lehet raszanom magam. Mivel lehet a contactlistet meg smseseket kiexportalni?

Elég sokat és szinte teljesen bugmentesek az újabb froyok.
Nekem még Paul féla alpha5 van fent és azzal sincs semmi komoly bajom de ha jól láttam már van alpha11 is, sõt elindult egy jellyfish sorozat is, ami már 9-nél tart, illetve ma láttam, hogy megjött az elsõ cyanogenmod béta.
A "csodazip"pel pedig bármikor fájdalommentesen, 2 gombnyomással visszatérhetsz a gyári állapotra.
Szóval én mindenképp ajánlok egy froyo telepítést.

Szövegbevitel nálam dolphin browser HD-ben az sghu-n nagyon akad, használhatatlan, de más oldalakon nem jelentkezik ez a gond, szóval nem igazán értem a dolgot.
Büdös Bohóc
A froyo mennyit javult sebességben? Egyszerûen nem lehet zenét hallgatni és netezni együtt. A sovegbevitel is nagyon akadozik a böngészõ alatt. Sõt az is beakasztja a zenét...

Golyo69
PES 2011 is megy.....picit nekem akad de csak néha 😄 Gyári 2.1es rom 😄

GGMU

Golyo69
megy faszán....

GGMU

Fehercsoki
Ok,köszi!

Büdös Bohóc
Kicsit sztem szaggatós, de jó.

Fehercsoki
iGo-ra gondolsz?És rendesen megy is rajta?

Golyo69
a hárombetûs nagyon bejött nekem...én most is azt használom és nagyon jó..van még a Sygic meg talán az aura 😄
jó mindegyik😄

GGMU

Fehercsoki
Milyen GPS programokat lehet rá telepíteni?Tesztelte már valaki a GPSt?

takysoft
rádió másfél hónapja minden romban van

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Pretorian
lol a custom 2.2-es romokban nem megy, ahogy a rádió sem, csak okosítással. Megfelel? 😉

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Igen, fõzött rom, de a szolgáltató be van állítva, megnéztem. De mondom, engem nem érdekel az mms, csak beírtam, hogy tényleg nem megy. Te úgy tûnik, a kivételek közé tartozol. A mobilaréna fórumát olvasgatom, és ott is, van akinek megy, van akinek nem, ez így van szinte az összes programmal. Bár tény, hogy ez alapszolgáltatás.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nekem 2.1 van mert 4 napja vettem és nem csináltam vele semmit, csak egy navigációt tettem rá, úgyhogy ez aztán nem volt buzerálva, és nem tudom megnézni.

Forza Milan! Forza Ferrari!

Büdös Bohóc
és fõzött 2.2-es romod van vagy mi? Másrészt meg (de gondolom csak nem vagytok annyira hülyék) nem ártana beállítani a kiszolgálót is 😊 2.1-esen tuti megy elsõ nap kaptam mms-t a szolgáltatótól és megjelent az üzenetben a kép is stb.

Megkapom, de nem tudom letölteni a képet, ugyanúgy mint szitya01, és még sok más, mert máshol is olvastam ezt már. Engem annyira nem érdekel amúgy.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Büdös Bohóc
és a "nem mûködik" alatt pontosabban mit értesz?

tényleg nem mûködik.

Klemice
mi az az mms? najó nem

Büdös Bohóc
mert miért nem lehet 2.2-vel? Mobiltelefon az isten szerelmére, ilyet nem hagynak ki belõle, ez baromság 😄

Pretorian
Errõl nemtok sokat mondani, azt tudom, hogy 2.2-vel nem igazán lehet mms-t küldeni/fogadni, 2.1-en nem tudom mi van...nem is küldök mms-t 😊

Kaptam MMS üzenetet, de a képet nem tudom megnyitni. Ott van, hogy letöltés, rányomok és semmi. Lehet h letölti ,de hova? Sehol sem találtam a képet.

Pretorian
Persze hogy nem, a szervizben ugyanazok a csókák ülnek, akik a customer service-en. Az enyémet bevitte hátra a pali, aztán kihozta, megpróbálta bekapcsolni, nem ment, erre kicserélte újra. A 72 órán már eléggé túl voltam <#vigyor>

Pretorian
Lol nem ugyanezt írtam x hozzászólással ezelõtt? Olvass vissza filpó.
Egyébként nem fogják látni, hidd el.

donyyy20
jól gondolod!

Markus Schulz For President!

desigo
Arról a t-mobileról beszélünk ahol az eladók nem tudták több boltban,hogy forgalmaznak Bladet.
Melyik t-mobilenál kerül "informatikushoz" bármilyen telefon?
Küldik vissza a gyártónak vagy a hivatalos szerviznek már ha van ugye mert MO-on ZTE szerviz nincs és a hibás készülékeket cserélik.
Ha feltelepítek mondjuk egy navigációs rendszert, akkor az belenyúlásnak számít már?

Büdös Bohóc
Ha fogod és lemented a romot, majd késõbb visszaállítod, akkor nem lesz gond

de ez akkora szánalom ,ami itt elterjedt és mindenki gondol... szerintetek egy t-mobilnál utolsó szerencsétlen informatikusok vannak? szerintetek egy informatikus nemfogja egy perc alatt kimutatni hogy belenyultál e a telóba ... nagyon mese világban éltek az itt a baj...

Az 1000 ft-os autós töltõ megfelel ehhez a telóhoz?

Pretorian
Kénytelen voltam Market Enabler-t feltenni. Úgy néz ki, be kell fizetnem a Spectral Souls-ra. Elég jónak tûnik, csupa 5-ös értékelést kap. Crackelni meg nem sikerült még <#zavart1>

Pretorian
Hát ja, de OEM phone maker, azt kihagyták. A cuccaik legnagyobb része nem saját márkanév alatt jelenik meg, hanem Vodafone 59123, meg T-Mobile 347736357 meg stb.

Rootolás: ha rootolod a telefont, hozzáférsz a rendszermappákhoz (illetve bizonyos alkalmazások is), amelyekhez alapból nem.

Tudom, hülye kérdés de nagyon röviden válaszolnátok, hogy mi az a rootolás?😊