ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Saor Alba
Modaco
De amúgy eredeti ROMnál nem tudom hogy van, de ha hosszan nyomod a felsõ gombot akkor az elõugró menüben külön szabályozhatod a csengetést és a vibrálást is, ha mindkettõ ON-on van, akkor rezeg és csörög egyszerre.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
DoubleTwist
ez utóbbi nagyon dizájnos, de a winamp se ronda. nekem ez a kettõ jött be, kipróbáltam mindent
a Cube (^3) player még nagyon durván szép, de nekem bugos
György
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Illetve vezérelhetõ gesture-ökkel, ami elég hasznos dolog.
Viszont nincs benne EQ, az pedig nem árt, ha mondjuk jármûben/tömegközlekedve hallgatsz zenét, mert elég halk a ZTE (legalábbis nálam).
eddig powerampot használtam, de lejárt a licenc, és meg nem szeretem feltörögetni, amit nem muszáj.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
SMSekre EZT A PROGRAMOT ajánlják sokan, én nem tartok meg egy SMS-t se, szóval nem tudom, melyik a jó.
Programok átmentéséhez én Titanium Backup-ot használok.
Csak az elsõ alkalom a "húzós", amint megismered az egész ROMcsere menetét percek alatt menni fog.
Elsõ alkalommal mindenképp csinálj clockwork-ben egy biztonsági mentést a jelenlegi állapotról.
Prohardveres fórumon elsõ hozzászólásban találsz mindenhez tutorialt.
Nekem még Paul féla alpha5 van fent és azzal sincs semmi komoly bajom de ha jól láttam már van alpha11 is, sõt elindult egy jellyfish sorozat is, ami már 9-nél tart, illetve ma láttam, hogy megjött az elsõ cyanogenmod béta.
A "csodazip"pel pedig bármikor fájdalommentesen, 2 gombnyomással visszatérhetsz a gyári állapotra.
Szóval én mindenképp ajánlok egy froyo telepítést.
Szövegbevitel nálam dolphin browser HD-ben az sghu-n nagyon akad, használhatatlan, de más oldalakon nem jelentkezik ez a gond, szóval nem igazán értem a dolgot.
jó mindegyik😄
GGMU
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Forza Milan! Forza Ferrari!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Egyébként nem fogják látni, hidd el.
Melyik t-mobilenál kerül "informatikushoz" bármilyen telefon?
Küldik vissza a gyártónak vagy a hivatalos szerviznek már ha van ugye mert MO-on ZTE szerviz nincs és a hibás készülékeket cserélik.
Rootolás: ha rootolod a telefont, hozzáférsz a rendszermappákhoz (illetve bizonyos alkalmazások is), amelyekhez alapból nem.