2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
Pio #1264 ITT
Majd írjatok, hogy milyen.
Nekem a fő bajom az volt a cyanogennel, hogy nem működött benne a gyári app2sd, ha átmozgattál valami sd-re, akkor megfagyott.
Illetve a proximity sensor se működött nálam. -
lac0215 #1263 hol itt? -
KuNgZi #1262 itt van pengére a stabil 2.3.3 Gingerbread rom. alig várom, hogy kipróbálhassam -
#1261 Wifi van benne,apkt lehet installálni. -
#1260 de most melyik? :D .apk install telóról, gépről, vagy wifi megosztás gépről telóra? -
#1259 Lehetséges. -
#1258 úgy értem, az internetet osztom meg wifin keresztül :) -
#1257 köszi.. de ha nincs wifi? vezetékes internetünk van, és csak a laptopban van wifi. lehetséges volna, hogy számítógépből adhoc hálózat létrehozásával megosztom a wifit a telóval? vagy valahogy beinstallálom gépről az .apk fájlot? esetleg a telefon sd-ről be lehet installálni? -
#1256 7 napos trial -
#1255 Nekem már mind1,ráraktam az iGo-t,de azért majd megnézem a sygic aurát,bár biztos kevesebbet tud ha már ingyenes. -
#1254 pár hónapja amikor kipróbáltam simán letöltöttem a marketből
azóta nem tudom,hogy mi változott -
#1253 A sygic aura ingyenes?Azt hittem fizetős -
#1252 a gps és az internet kapcsolat két különböző dolog
ha van rá mód akkor wifivel marketben keress rá a "sygic aura" programra majd töltsd le a programot és a magyar térképet ( a többi ország felesleges kezdésnek)
Ha megvan a program akkor mielőtt elindítanád
menu/settings/location & security majd itt tudod be vagy ki kapcsolni a GPSt.
Egyébként az Aura induláskor is felajánlja,hogy kapcsold be ha nincs.
Extended Controls vagy SwitchPro Widget appot is érdemes felrakni.Jól testre szabhatóan egy gombnyomással lehet ki be kapcsolni gpst,bt,wifit,3gt stb... -
#1251 a tesómnak ilyen telefonja van, de sehogy sem tudtam a gps-t bekapcsolni. internetkapcsolata nincs.
kell a gps-hez internetkapcsolat?
illetve: lehet h kéne a telóra vmi program, ami kezeli a gps-t? mert a gyári progikon kívül más nincs rajta, tehát semmi navigáció, vagy ilyen. nem is kell navi, csak olyat szerettem volna, hogy GPS bekapcs, és a helyzetet megjeleníteni egy térképen. vagy lehet térkép sincs a telón ? -
#1250 Biztos amúgy, hogy szállítanak külföldre? -
#1249 Amúgy szép neved vanXDXD -
#1248 Akkor semmi különbség nincs a ZTE Blade és az Orange között, csak a név más? Jahh tényleg én is hallottam ezt a hírt, hogy már újabbakba is TFT-t tettek:D Csak mert kiszámoltam és újonnan azon az oldalon 30K lenne, itthon meg 40k. Kiszállítási díj mennyi lehet? 1000ft?:) -
#1247 Már az összes Orange-os TFT. -
#1246 Innen lehet rendelni, ugye? Szerintetek hány nap lehet mire megérkezne a telefon? Ha t-mobile-os sim-et teszek bele, az úgy jó lesz?:) Csak mert itt 30K ez a telefon... és hát jobb a kijelzője is. -
#1245 -
#1244 kötél diófa lets go -
#1243 ÁÁ kell ez a telefon, valaki nem akar cserélni? Valakinek nincs eladó olcsón?? Nem bírom már ki -
#1242 Bezany. -
#1241 Eléggé... -
KuNgZi #1240
kelzsoca féle 2.2 svéd froyo ROM! nagyon tuti
forrás: prohardver.hu -
#1239 Ez mind android? -
#1238 Ja meg hát ugye a Galaxy S (4")... -
#1237 Sony Ericsson x10 (4")
LG Optimus 2X (4")
Sony Ericsson Xperia Arc (4,2")
Dell Streak (5")
Így fejből ezek jutnak eszembe, az ismertebbek közül pluszban. :) -
KuNgZi #1236 2.2 froyo sikeresen megy a telón -
#1235 Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, csak hozzátettem. Én is gyűjtögetek rá, most adok el egy procit, aztán húsvét, remélem ki fog gyűlni:D -
Baelint #1234 Ez tény, de nem is ez volt a kérdés ;)
Remélem jövő héten már én is boldog tulajdonosa lehetek egy Blade-nek, már vágom a centit :) -
#1233 Akkor rosszul gondoltam. Csak ugye ezeket a telefonok 3x annyiba kerülnek mint a Blade. -
Baelint #1232 Nagyon még csak keresgetni sem kellett:
Motorola Defy (3,7")
HTC Desire (3,7") -
#1231 Az mit jelent, hogy Quicksim konstrukcióban? -
#1230 Most már a Media Markt is árulja, nem függetlenül, hanem QuickSim konstrukcióban. 39990,- -
#1229 naaaa -
KuNgZi #1228 a gyáriban nincs hangszínszabályozó, de ezért jó az android market, mert tudsz letölteni hozzá ingyen a másikat nem tudom, de szerintem illene támogatnia -
Play4Real #1227 hello
Szeretnék vennni egy ilyen telefont és kérdezném hogy van-e a zenelejátszojában hangszinszabályozo? mert vhol olvastam h nincs benne..ja és támogatja a bluetoothos sztereo fülhallgatokat ügye? -
#1226 bibi én tudok kettőt is, de nem árulom el -
#1225 Én ezt olvastam az egyik cikkben. Akkor mondj egy nagyobb kijelzőjű androidos telót.