ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
lg-ért nemvagyok oda, de az aréna télleg nagy eresztés volt.sokáig terveztem a megvételét, csak aztán a nyílt óprendszerek befutása "tett keresztbe"
(btw annak is van oprendszere, csak zárt -kötözködés vége-)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Büdös Bohóc
lg egy szar, mindig is az marad, kókány gané telefonjaik vannak,

nem az minõsít egy céget, hogy van-e jó telefonja. Jóhogy van neki is. De nézd már meg, hogy 99%-ban hulladék fos a telefonjaik :S (tegyük hozzá, hogy sok más cégre is igaz ez 😄)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Pretorian
Mi a baj az LG-vel? Az elmúlt években legalább olyan jó telókat dobtak ki, mint a Samsung vagy a HTC. Az LG már rég nem csak mikrohullámú sütõ fronton tud odavágni. LG Arena az egyik legjobb nem oprendszeres teló a piacon, még ma is.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Jah ezt kb. eddig is tudtuk, de azért van 1-2 középkategóriás készülék még, amit eléggé megszorongat a Blade sok szempontból. Pl. HTC Hero, Legend. Kb. kétszer annyiba kerülnek mint a Blade.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Klemice
Ha telóra költenék sok pénzt, akkor most a desire hd-t venném az fix, de lehet hogy az lg 2x-et.. csak hát az lg 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Csibusz
Na akkor viszont én nem néztem a 3-mat😊 Azt hittem már az S-re gondolsz 😛😄
Klemice
Amit az elõzõekben írtam: mind a galaxy3mat és mind az optimust alázza a zte. ennyi

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Csibusz
Ha megnézed az õ kérdése ment, mert azt kérdezte, melyik teló jobb játékra, az egy dolog, hogy lehet más is kérdezett és arra is felelt egyben, de akkor írja oda a nevét és úgy válaszoljon😊 így:

Super Saiyan: Figyelj, dönts ahogy szeretnél, de az Optimus hidd el nem éri meg jobban, nézd meg a teszteket:

OptimusZTE

Kinézetre is pofásabb szerintem a ZTE, és szebb, jobb.. Szerintem..
Büdös Bohóc
úgy, hogy nem arra ment a válasz és olvasd el a közbülsõ hszeket 😄

Super Saiyan
1 kérdés, játék szemppontból egy nagyobb kijelzõs, felbontásos teló, hogy lenne képes egy ugyan olyan vasat kisebb képernyõvel, és felbontással legyûrni?😊

>:C

RAZOR27
dejólenne 😄

Csibusz
Nem célzok én semmire 😉
Klemice
jahogy nem a ZTE-re ment a válasz, ezer bocsánat, azt hittem a zte képességeirõl van szó, magammal nem kerülök ellentmondásba ha erre célzol

Csibusz
Hmm,nem hinném, hogy egy Galaxy S verné...
Meg ugye te is azt írtad lejjebb, amikor szóba hoztam a másik okostelefont, hogy akkor már galaxy S-t vennél =)

Viszont a Gt540 én is gondolkoztam, de ez jobb választás. Már azért is, mert ugye a ZTE nem nyomásérzékelõs, ami azért milyen jó már, kivéve így télvíz idején xP
Klemice
optimust meg a galaxy 3mat is alázza ez a teló, remélem választ adtam a kérdéseidre

Skynet85
Leginkább egy desktop pc 😄 egyébként hw 3d gyorsítással közép kategoriás gamok zökkenés nélkül futnak, persze top gamek már ezzel sem, arra sajna galaxy típusú telók kellenek, a másik telóval nincs tapasztalatom.

Super Saiyan
Sziasztok. Játékra melyik a jobb, ez vagy a Gt540? köszi

>:C

Ellopták a buckalakók a gps mûholdakat is magyarország felõl 😄 vagy a másik banda megszorított ezért lekapcsoltatták 😄DD

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

RAZOR27
ma nekem is ezvolt, most elõször, egy istenverte nyílt placcon voltam, a legközelebbi házak, fák is 200m-re voltak, mégse találta meg o.O

Teljesen gyári minden

Forza Milan! Forza Ferrari!

Gyári ROM van fent?
Sajnos a 2.2-eseknél elõ szokott fordulni ez a hiba, fõleg a korai verzióknál.
Sziasztok!

Frankón mûködött eddig a teló. A GPS-is de egy ideje nem talál jelet. Se vonaton se kocsiba se akkor ha kimegyek az udvarra, sem az ablakól 10 perc alatt sem. Máskor meg 10-15 sec alatt jött a jel. AGPS nincs bekapcsolva. Mi lehet a hiba?

Forza Milan! Forza Ferrari!

Büdös Bohóc
elég érdekesen néz ki, nem láttam még ilyet. Lehet elbaszódott, vidd vissza garanciába.

mindegy...
a képek nem jelennek meg...

itt vannak:

tesztkép

szellemkép
szellemképes lett a Blade-em...

ezt a képet:

így jeleníti meg:

ROM-tól független, minegyikkel ilyen.

Volt valakinek hasonló hiba?
RAZOR27
webshopra ne alapozz. Még decemberbe amikor vettem akkoris kivolt rakva egy ideje, hogy nincs, aztán egyik tpontba beszaladtam megkérdezni, volt nekik kettõ is, ráis raboltam gyorsan.

xridergabo
Pont most került le az elfogyott felírat😄 Nem csoda, hogy emelik szerintem nem számítottak rá, hogy ennyire kapós lesz egy eddig ismeretlen márka😊

Pár napja még volt.
Amúgy nem semmi, milyen kapós a készülék, a megjelenés óta már vagy négyszer emelték az árát és még így is hiánycikk.
xridergabo
Úgy látom a t-mobile-nak nincs már készleten(legalábbis webshopban nem lehet jelenleg kapni)tudja valaki, hogy mióta díszeleg ott a"Jelenleg nincs raktáron, hamarosan érkezik" felírat?😊vagy már nem érdemes rá várni?

Ja boccs, az "elhalkult" rész nem tûnt fel elsõre, annak aztán tényleg sok értelme van. 😊
Az miért szar zenelejátszó? A telefonon van hangszóró, teljesen normális dolog, hogy fülhallgató nélkül is szólhat a zenelejátszó.
takysoft
egyetértek tökéletesen

egyedül arra kell ügyelni, hogy milyen programok futnak a háttérben
egyszer feltettem valami szar zenelejátszót, ami mûködött azután is, hogy kihúztam a jacket... csak elhalkult, de játszotta a számokat tovább... hát nem csoda ha fél nap alatt lemerült.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Én meg vagyok elégedve az akksival. Ma másfél órát neteztem wifivel, kb 15-20%-os fényerõn, és 78%-on volt utána. Ha meg nem baszogatom, akkor tisztességgel elmegy jópár napot is.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Az, hogy meddig bírja a ZTE nagyon függ a használat milyenségétõl is.
Nagyon sokat lehet takarékoskodni a fényerõ csökkentésével.

Részemrõl nem is tudok mit mondani, mert egyik nap filmezek a tömegközlekedésen, másik nap olvasok, harmadik nap zenét hallgatok, negyedik nap hol ezt, hol azt csinálom és mindig más a fogyasztás.
Az biztos, hogy ~2 órát jelent ez és napközben is szoktam rajta úgy negyed-fél órát netezni wifin és mire hazaérek azért még van benne tartalék, de még egy napra nem vinném magammal túl magabiztosan töltés nélkül. Szóval erre is igaz az okostelefonos ökölszabály: ha használod, érdemes minden nap tölteni.
Viszont ünnepek alatt nem használtam semmire, csak telefonáltam vele napi 2-3 percet, így 4 nap után is bõven 70% felett volt, szóval a készenlétet jól bírja. Vagy csak pontatlan a kijelzõ, telefonoknál ez elég gyakori gond.
Játékkal/filmmel olyan 4, max 5 órát lehet kihozni belõle maximum, ha mellette nem megy semmi (wifi fõleg nem) és visszafogjuk a fényerõt is amennyire lehet.
Olyan átlagos, talán picit átlagon aluli állóképessége van.
Lítium ionosok aksikról pár tudnivaló:

1. az aksinak a legjobb, ha se nem túl tele, se nem túl üres állapotban van. Mondjuk olyan 50-75% között. Ha huzamosabb ideig nem használsz egy ilyen aksis készüléket, akkor ilyen töltöttségre lõdd be elõtte.
2. minél hidegebb környezetben van az aksi annál jobb (persze a manualban feltüntetett minimum felett). Ha hosszabb ideig nem használod, nyugodtan berakhatod hûtõbe az aksit.
3. teljesen lemerülve/feltöltve semmiképp ne hagyd állni 1-2 hónapnál tovább, mert az az aksi életébe kerülhet. Ez ugye fõleg folyton otthon tartott laptopoknál veszélyes.
4. minél többet használod az aksit, annál hamarabb fárad el, DE egyrészt ez a jelenség nem annyira folyamatos, mint inkább egyszer majd, pár év múlva hirtelen pár töltés alatt megadja magát, másrészt a másik véglet se jó, mert kikristályosodhat a benne levõ szmötyi. Arra ügyeljünk, hogy ha lehet legalább havonta 100%nyi merülést produkáljon a készülék összesen. Másik irányra nem szükséges odafigyelni, legfeljebb arra, hogy ha lehet minél ritkábban merítsük teljesen le az akkumulátort.
5. ezeket az aksikat nem kell, sõt nem is nagyon szabad "kisütni" és hasonló régrõl megszokott trükkökkel ügyeskedni. Viszont ajánlott olyan negyedévente egyszer kalibrálni õket, ez pontosítja a töltöttség kijelzését.
+1. alapvetõen egy mobiltelefon átlagos használata többé-kevésbé megfelelõ az akkumulátor számára is, így igazából semmire nem kell odafigyelni.

Kalibráció:
1. kössük töltõre a telefont, töltsük tele, hagyjuk ~1-2 órát töltõn. Közben be- és kikapcsolt állatpotban is lehet a készülék.
2. húzzuk le a töltõrõl majd lehetõleg minél intenzívebb használattal merítsük le egyhuzamban addig, amíg ki nem kapcsol
3. hagyjuk kikapcsolva és lemerülve a készüléket legalább 5 órán át
4. Kössük töltõre a készüléket és egyhuzamban töltsük tele. Közben nyugodtan bekapcsolhatjuk.

További androidos trükk, amit elég sokfelé leírnak. Állítólag csökkentheti az aksi élettartamát, cserébe bónusz kapacitást kapunk.
A lényege, hogy az android rendszere felülbírálja az aksi elektronikáját és némileg kevésbé engedi feltöltõdni/lemerülni az aksit.
Ennek kijátszása úgy történik, hogy egyszer lemerítjük a telefont, majd addig kapcsoljuk vissza és merítjük le újra, amíg nem lesz hajlandó bekapcsolni. Ilyenkor a nyomógombra rezegni fog csak.
Teljesen feltöltött állapotban pedig azt csináljuk, hogy feltöltjük, lehúzzuk a töltõrõl, kikapcsoljuk, töltõre kötjük, ami újra tölteni fogja és ezt eljátsszuk, ahányszor lehet.
Pontosabb leírást keressetek, ha gondoljátok, ezt csak emlékezetbõl írom.
Klemice
kurvajó...

Büdös Bohóc
már megkérdeztem t-mobiltól, azt írták, amit bemásoltam már egyszer ide pár napja: 2011 elsõ negyedévében lesz ROM.

Klemice
hol lehet megkérdezni mikor lesz 2.2-es froyo?

Klemice
azok ilyen kombókat írnak
kis ütés, nagy ütés, kis rúgás, nagy rúgás, gyakorlatilag a titkos mortal kombat kombó-appjával találkoztál ennyirõl van szó

amúgy nekem is azt írja hogy kisütés, gondolom azt érti alatta, hogy nincs töltés alatt, ennyi

Büdös Bohóc
nincs egy hónapos, továbbá minden nap töltöm, ami a lítium-ionos aksinak teljesen ok

Metalmilitiakid
az hogyráférne egy kisütés mert gondolom nincs épp jó állapotban de csak tipp 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Büdös Bohóc
az derék, nekem soha nem bírta 2 napnál tovább... 😄

jut eszembe, belenéztem pár napja az állapot menübe és az áll az aksinál állapotnak, hogy "kisütés", na az meg wtf?

Metalmilitiakid
nekem full gyári rommal, úgy hogy nem ezen hallgatok zenét és csak néha netezek vele olyan 3-4 napot

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Büdös Bohóc
1-1,5 nap

nem vicc, vasárnap este 6-ra feltöltõdött az enyém, hazautazás közben neteztem egy fél órát, másnap csesztettem még kicsit meg telefonáltam 5 percet kb, ment 4-5 SMS és ma reggel lemerülve volt mikor felébredtem (munkahelyen otthagytam a töltõt és ezért hagytam lemerülni csak).

xridergabo
átlagos használat mellet kb mennyit bír a telefon aksija?

Klemice
akkor már galaxy S

Ez nyilván jóval drágább lesz (lásd norvég ár), ilyen szempontból nem egy ligában indul a Blade-del.
Szerintem ár/teljesítmény tekintetében legkorábban a karácsonyi szezonban lesz a Blade-et lekörözõ készülék (talán ugyan úgy egy ZTE 😊 ).
Máté94
Norvégiában 95e Ft...
Csibusz
Más: Itt van a másik telo ami elgondolkoztathatja majd a ZTE tulajdonosokat, hogy majd MONDOM MAJD egyszer cseréljenek😊

^^