2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#1304 szokj hozzá, ezek a telefonok ilyenek
a kisütéses szöveget az androidnál mindenki félreérti, Klemice mondja jól.
gondolom amennyit nyomogatod most mert még új, örülj neki hogy egy napig is bírja -
#1303 Le lehet,de ha kártyás vagy akkor is ugyanúgy lebeszélheted és nem kell minden hónapban kötelezően kifizetned azt a bizonyos összeget. -
#1302 Jah nem tom csak nekem mondták szolgáltatónál hogy 12 óráig töltőn kell ennie mert ki kell sütni az akut. Megtettem csak az a baj hogy az aku állapotánál még mindig azt írja hogy "kisütés". Szal nem tom maúgy meg bírja egy napig és vége. Pedig 3 napja vettem. -
#1301 Mivel ha nincs töltőn azt írja ki hogy kisütés... Magyarul merül az aksi, ennyi. -
#1300 Én is így tudom, hogy az újabb aksikat már nem kell. De ő mondott vmit, hogy jelzi a telefon. -
#1299 Ezeket már nem kell kisütni. -
#1298 Igen, de azt le is lehet beszélni, nem?:) -
#1297 Előfizetéssel 22k+havi 1800 ft 2 évig(ez a legolcsóbb,persze ingyen is elviheted de akkor havonta kifizetsz 15kt).Én kártyásan vettem,így 41 ezer ft volt,DE 10 hónap alatt behozza az előfizetéses a telefon árát,viszont te 2 évig fizeted. -
#1296 előfizus, de már változtak az árak azóta, szóval nem tudom, hogy most hogy mennek az árai -
#1295 Előfizusan v domino csomagban? Kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerül ha részletfizetéssel + a legolcsóbb díjcsomagban venném:D -
#1294 t-mobil -
#1293 Amúgy te újonnan vetted valamelyik telefon szolgáltatónál? -
#1292 pár napig, vagy hétig még addig se fogja bírni, nekem is csak mostanában lett 2 nap amit kibír, előtte meghalt 1 nap alatt, míg az aksi nem állt be a normálisra -
#1291 Mennyit bír a teló? Csak mert alapból 2 nap alatt lemerül. -
#1290 Nem baj. -
#1289 Aha nem ez volt a kérdés -
#1288 http://www.youtube.com/watch?v=omgHGFQoLjw
low punch - kis ütés -> kisütés
mindig ez jut róla eszembe -
#1287 Kifejtenéd? -
#1286 Low punch. -
#1285 Jah köszi de van egy másik gondom is. Ugye ki kell sütni az akut 12 óráig kell töltőn hagyni. Ezt meg is tettem de a telefon állapotban azt írja hogy még nincsen kisütve . Nem tudom hogy mit csináljak mert elég gyorsan le merül és az a képernyő miatt van. A segítséget előre is köszönöm. -
#1284 először meg kellene tudni milyen portokat használ a wifi a market vagy alapból a telefon és utána lehetne kiengedni -
#1283 Igen és ezt hol tudom beállítani? -
#1282 aucs :D
amúgy a problémára válaszként a routert port engedés nélkül kb semmi nem szereti -
#1281 hát én biztos nem fogok írni -
KuNgZi #1280 ki ír valami hibát? -
#1279 Sziasztok én ma kaptam meg és ugye van android market és vannak ingyenes letöltések na nekem van egy olyan gondom hogy azt írja hogy starting download de sose kezdi el letölteni. Routerem van és rá vagyok csatlakozva úgy próbálom letölteni. Lehet hogy az a gond. A segítséget előre is köszönöm. -
KuNgZi #1278 a T-mobile akkor fogja neked frissíteni, ha megtudja azt oldani, hogy a te Gen1-es készüléked felfrissíti Gen2-re hivatalosan (a 2.2-es rendszerrel ellátott készülékek Gen2-sek lesznek, tehát újabb rendszer). Vannak külföldi fórumokon róla szó, hogyha felfrissíti valaki a telót, akkor kinullázódik az IMEI szám, ami illegális és tilos. Használhatatlan lesz a teló.
Ezért kell megvárni a hivatalos frissítést. Nem tudom mikor fogják kiadni. -
#1277 Igazad van, mas a konzol es console framebuffer cimzesi helye. Errol a kepernyo driver-rol nem is hallottam. Persze Gen1 OSF-em van, ezert gondolom nem volt problema a custom romokkal. -
Pio #1276 Na, ahogy elnézem megint ugyan az lesz, mint annó, néhány ember "úgy hallotta", hogy a mi készülékünkbe kevesebb ramot tettek és a gyártósorról selejtezett képernyőket kaptunk, amiből aztén lett egy olyan nerdrage, hogy csak úgy zengett belé az internet.
Aztán láss csodát, jött egy patch, ami mindent rendberakott.
Boccs, de én most inkább akkor hiszek a ROMok létezésében, ha azok fent vannak a hivatalos oldalon.
Ha van is, amíg számomra nem elérhető, addig irreleváns a létezése. -
#1275 Mert elvileg kéne nekik,és nem értem akkor miért akarják kiárusítani a 2.1eseket? -
#1274 Aha,és akkor ha beviszem a mobilom ingyen telepíti rá a t-mobile a 2.2-t? -
KuNgZi #1273 hidd el, hogy már van, mert már az egyik fórumon egy srác felrakta, aki ezen a héten vette a telót. már vizsgálják a romot, akik csinálják a custom romokat. a T-mobile-nál is megerősítették, hogy már náluk van a rendszer, csak még a 2.1-es készülékeket ki kell árusítani. -
Pio #1272 Ez alapján nem -
KuNgZi #1271 rosszul tudod! a gen1/gen2 a memória címzésben különbözik! itt a képernyő driverje volt más, csak ezt nem nagyon tudták megoldani tegnapelőttig
egyébként lehet gen1-ről gen2-re upgradelni, de vissza már nem lehet, és ezzel a garancia is ugrik, ja és nem minden custom rom tudja a gen2-t
Új hír!
Vodafone-nál már gyári 2.2 android rendszer van a telón! -
#1270 Ja, ez nevezik gen1/gen2-nek, a rom-kuktak mar felkeszultek erre, a legtobb rom mar mindket verzioval kompatibilis (egy ideje...). -
#1269 igen így már elég korrekt a dolog, nem csak egy benyögött semmiség -
KuNgZi #1268 probléma leírása tömören:
megveszel egy új bladet (bármelyik szolgáltatótól) és ezeken új védelem van. ha felteszel egy egy nem gyári romot, ami úgynevezett custom rom, akkor nem működik a tovább az érintőképernyő, csak ha visszarakod a gyári romot. na most ezt már pár hónapja vizsgálják, hogy mi okozhatja, és tegnap született meg a megoldás, az új bladekben az érintőképernyő új drivert kapott, mint az első szériás gépekben lévő (ezek mentek custom romokkal zökkenő mentesen). szóval most már ezzel az új védelemmel ellátott bladeken is működni fognak a custom romok hibamentesen.
a megoldás egy update kernel, ami frissíti a teló-n lévő rendszert
remélem kielégítő válasz volt. -
#1267 sok értelme volt benyögni, ha a megoldást nem írod le.
amúgy milyen problémáról van szó pontosabban? -
KuNgZi #1266 új hír! van megoldás a touchscreen elhalálozásra!
ui: engem nem érint hála istennek -
KuNgZi #1265 olvasgattam, és tapasztaltam, hogy még mindig nem érdemes felrakni, mert vannak benne hibák! pl. power gomb megnyomására újraindul