2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • sapkafej
    láttam azt a hirdetést, már hónapok óta fent van. ne viccelj már!
  • Pio
    Azt mondják amúgy, hogy a wifis helymeghatározás miatt van szükség erre a rendszerre.
  • Pio
    Addig örüljetek, amíg azt hiszitek, nem vagytok benne... :D
    Nekem is a harmadik MAC address lett a nyerő, de akkor aztán elég nyomasztó volt látni a kört a házunk fölött...
  • Solten
    Google has not exposed anything for [MAC address]...
  • Pio
    Mert rosszat adsz meg, egy routernek több MAC címe is szokott lenni (az enyémnek 4 is van). A Wireless résznél keresgélj.
    Esetleg ha fent van a Wifi Manager a telefonon akkor azzal ki lehet iratni a routered MAC címét.
    Vagy Tőled tart a Google és Téged kiszedtek az adatbázisukból.
    De azért az első valószínűbb... :D
  • Fehercsoki
    Hát az én routeremet nem találja.
  • Fehercsoki
    LoL
  • Pio
    félig-meddig OFF

A tegnapi "az Apple titkosítatlanul pakolja ide-oda az összes általunk megjárt hely adatait" botrány után jött természetesen egy Google botrány is.
    ERRE AZ OLDALRA írd be annak a routernek a MAC címét, amelyiken keresztül neteztél már valaha androidos telefonoddal és meg fogja adni a router helyét az oldal.
    Nekem például a pontos lakcímemet megadta (+-5 házszámnyi intervallumot írva, de tartok tőle, hogy ez csak az oldal készítőinek korrektsége miatt van így) és körberajzolta, hogy honnan érhető el a wifink.
    Azért ez elég nyomasztó... :)
  • TaRka0107
    Na mind1, meg veszem én a T-equila-nál 22kért. Muszáj leszek, mert már azt álmodtam, hogy van egy ilyen telóm. Az ébredés kegyetlen rossz volt:D
  • TaRka0107
    Vagy vatera, nem tudom már, mert a vaterán is van egy 25k-s:D
  • TaRka0107
    Yeah,yeah!:D
  • sapkafej
    hardverapró?
  • Büdös Bohóc
    hát jah, annyit minimum eltelefonál az ember

meg amúgy is most már minden szolgáltatónál van telefon és lehet olcsón tudnál kártyásat is szerezni, vagy max gyűjtesz még 1-2 hónapot.
  • TaRka0107
    Végül is igaz. Azt hittem, hogy nem túl drága lenne kicserélni. A baj az, hogy a szüleim az előfizetést nem nagyon engedik. De azt az 1800ft-ot meg majd kifizetem én havonta.:)
  • Büdös Bohóc
    25-ért valami legfikább előfizetéssel kapsz, nehogy már megvedd törötten, nem is biztos, hogy ki tudod itthon normálisan cseréltetni rajta a dolgokat, buzik a szervizesek
  • TaRka0107
    Sziasztok! 25Kért szerintetek érdemes olyan ZTE Blade-et venni aminek a bal alsó sarkában az LCD be van repedve? Van hozzá minden tartozék, de garancia nincs. Tehát mennyibe kerülhet egy ilyen LCD csere?
  • Büdös Bohóc
    annyi biztos, hogy eddig írta a t-mobil webshop, hogy andró 2.1-el jön a ZTE Blade, most megnéztem a webshopot és csak annyi van ott, hogy Android... :D
  • Fehercsoki
    Szerintem azt nem tehetik meg hogy nem jön ki 2.2 a régebbi bladekre...
  • Pio
    Például azért, mert már mindenfelé 2.2-vel jönnek az új készülékek (legalábbis valaki ezt írta, nem járok boltba ellenőrizgetni :) ) de a régebbi készülékekre való update-nek semmi híre, holott ezek szerint rég készen van a 2.2 a készülékre.
    Most ne menjünk abba bele, hogy ez gen1-gen2 probléma, egyrészt ez az ő döntésük volt, másrészt 1-2 nap alatt a fizetetlen romkészítők hobbiból csináltak genkettősítő eljárást, szóval nem hinném, hogy ez bármiféle gondot okozna azoknak, akik eleve tervezik az egész rendszert.

De még egyszer mondom, ne legyen igazam. :)
  • Fehercsoki
    Miért ne lenne?
  • Pio
    Én egyre inkább attól tartok, hogy a régebbi Blade-ekre nem lesz hivatalos 2.2, de ne legyen igazam.
  • Fehercsoki
    Ez most aztán nagyon kellett ide.
  • Büdös Bohóc
    mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz mikor lesz
  • Fehercsoki
    Majd lesz,szerintem még biztos hogy nem csak azt szállítják.(vagy legalábbis még nem azokat árulják)
  • Büdös Bohóc
    és a faszom ha áprilistól már csak azt szállítják, akkor miért is nincs még hivatalos 2.2 amúgy is a telefonjainkra?
  • sanyicks
    állítólag áprilistól már csak azt szállítják.
  • theone91
    Ehüm. És mikorra várható-e?
  • sanyicks
    kettőpontkettesandroidosamibenmásromchipvandeugyanakkora
  • theone91
    Lemeradtam. Mi ez a 2. gen-es Blade? :o
  • Klemice
    tudom mi az :D tajrekszitől idéztem a kórájhét világa című művéből
  • TaRka0107
    Tudod húzni a telefon processzorát vele. (én úgy tudom, hogy ez az:D)
  • Klemice
    cpu óverklokk miez? nem tudom de biztos jó
  • Solten
    "mert igaz hogy a gen1 es telokbol nem lehet hivatalosan gen2 est csinálni?"

Kivitelezheto csak nem ajanlott... :)

"és akkor nem lehet rá varászolni ügye 2.2 öt sem :S"

A custom romok 90%-a mindkettovel kompatibilis... Apropo, aki az eddigi legfaszabb romot szeretne hasznalni: link. Termeszetesen van benne CPU overclock funkcio is... :)

A cyanogenmodon meg van mit csiszolni.
  • Fehercsoki
    Lehet,ha kiadják a frissítést.
  • Balazs15
    császtok

Megéri várni a gen2 es Bladekre? mert igaz hogy a gen1 es telokbol nem lehet hivatalosan gen2 est csinálni? és akkor nem lehet rá varászolni ügye 2.2 öt sem :S
  • Klemice
    Ja azt hittem elírtak valamit az oldalon... Ott kerestem 5 percig :D
  • TaRka0107
    Az hogy van a vodafonnál is.:D
  • Klemice
    micsoda?
  • theone91
    Nem olvastam végog a topikot mostanság, feltűnt valakinek? :)
  • TaRka0107
    Na igen. Mert amikor nekem is volt egy új telóm, akkor én is egész nap azzal voltam ,azzal aludtam.:D:D Ha meg lesz ez a Blade, akkor meg főleg, mivel android, több lehetőségek vannak.
    #1303: Jogos.