ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Én nyomkodtam eleget mindkettõt, és azért nem egészen így tapasztaltam, ahogyan Te.
Egyébként azért írtam hogy "majdnem", mert tényleg csak majdnem ugorja meg az Apple által felállított mércét a panel. Az Apple cuccokon teljesen dinamikus a scrollozás, a Blade-en csak majdnem teljesen az, persze akkor, ha megfelelõ rom van fent. A gyári rom azért döcögõsebb.
Android-iOS párharcot majd az idõ dönti el. Én mondjuk kifejezetten Android-párti vagyok, de ez nem jelent semmit. Mindkettõnek megvannak a maga erényei/hiányosságai.
Ha a dead pixelektõl rettegsz, szerintem felejtsd el a Blade-et, vagy bontasd ki és kapcsoltasd be vásárlásnál a telót. Kb. minden feledik Blade pixelhibás. Mondjuk engem az az egyetlen pixel ami van nem zavar, mivel elég jó a fényerõ és a kontraszt, és különben is csak sötét hátterek elõtt kezdi el picit szúrni az ember szemét az ilyesmi. Egyébként meg észre sem veszed. Feltéve ha csak egy van.
Valaki írta PH-n, hogy látott kiállítva Blade-et, szerintem T-je válogatja. Ém még nem láttam sehol.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Apple életérzést ne várj nem apple-tõl 😊))
érintõpanelt az apple sem készít, max szoftvert... hw-t összevásároltat és összerakat kínai cuccokból kínában.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

precision
nemtom már milyen htc volt a kezemben nemrég (talán desire v. ilyesmi), amire a tulaja azt mondta, hogy teljesen ugyanolyan az érintés rajta mint egy iphone -on (volt neki korábban iphone 3G -je)
hát nemtom... 2x gyorsabb proci van benne mint a "fos" iphone 2G-ben, mégis "szar"... valahogy a többi gyártó nem igazán tud annyira jó érintõpanelt készíteni mint az apple... mert ez nem csak szoftverbeli különbség szerintem
az android semennyivel sem rosszabb mint az iOS és ez fordítva is igaz

mégsem találkoztam még olyan "feelingel" használat terén mint amilyen akár az iphone 2G -n

(amúgy nem cserélném le feltétlenül az iphoneomat, csak még régebben elejtettem, és szaporodnak rajta a dead pixelek 😞 kijelzõcsere meg méregdrága 2G esetében)

vhol élõben meg lehet tapogatni a blade -et? t-mobilenál szokott lenni kirakva?

Bazinga!

Solten
130-150 brit fontra tippelek... 😊

Saor Alba

Még nincs róla infó, de valszeg olcsó lesz. Mondjuk nekem is nagyon tetszik, de nem cserélném le a Bladet, mert ez nekem már nagy telefonnak. Néztem róla videót, kurva nagy, és én zsebbe szeretem hordani a telefonom, nem külön táskában 😛

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Klemice
Mennyi lesz vajon 😄 egy hónapja se vettem a bladet 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Büdös Bohóc
Na azért azt ne hidd. Itthon nincs kártyafüggetlenül ez a telefon, de ha jól láttam az LG GT540 Optimus kb annyi kártyafüggetlenül és ez kb egy kategória vele.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Solten
Veri najsz veri najsz...

Saor Alba

Pretorian
A panel majdnem hozza az iPhone/iPod Touch szintjét, és kapacitív.
Minden másban szarrá veri az iPhone 2G-t (hardver, kijelzõ, OS), és a piaci ára is alatta van, a használtpiaci is jócskán, bár használtan nehezen találsz még Hardveraprón is. Ha valaki fel is teszi, akkor sem biztos hogy eladja.
Az van, hogy a Balde annyira megborította a piacot, hogy szinte saját kategóriát teremtett. A legtöbben még drágább, "komolyabb" brand alatt futó telókra sem hajlandóak elcserélni egy az egyben.

precision
nyilván ha lenne iphone4 -re pénzem akkor nem nézelõdnék "harmincezres" telefonok után... 😛

Bazinga!

Klemice
iphone 4 kell neked

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

precision
emberek! 😊

vki tudna írni egy összefoglaló-szerûséget a blade -el kapcsolatban? most már azért eltelt egy kis idõ a megjelenése óta

mennyire gyors, stabil, jól használható? haverom tegnap vett egy lg gt540 optimus -t, rezisztív kijelzõvel, és hát kész, egy halál az érintés érzékenysége... még az én lassan 5 éves iphone 2G -m is bõõõõõven odaveri ilyen szempontból... szal nekem ez az egyik legfontosabb kérdés, hogy mennyire jó az érintõpanel, pontos e, megfelelõen érzékeny e stb. 😊 az ilyen rá kell nyomni erõsen az ujjamat dologtól frászt kapok 😄 3 percig bírtam az optimust, pedig nyomkodni akartam sokáig, mert ismerkedni akartam magával az androiddal

Bazinga!

Pretorian
Nem, csak nagy kijelzõ jó felbontással, erõs procival, sok ram-al. Ezek a 20-30 rongyos Hwuewaangxing eFos meg stb. brand alatt futó tabletek két forintot nem érnek. Haverom hozat ilyeneket HongKongból fillérekért, aztán eladja jó sok felárral.

xridergabo
SketchBook

Máté94
Neked tablet kell, nem telefon...
Túl nagyok az igények, vagyis kevés az olyant igénylõ, mint te. 😊
desigo
Ha jó áron lesz akkor ebbõl is sok raklappal eladnak <#eljen>
Klemice
valami paint szerû cuccot mondjatok már

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Pretorian
Na ez már rajság, bár azért horizontálisan is növelhették volna a pixelek számát.

Pretorian
Hát nem zsír újra gondoltam nyilván. 1-2 hetes Galaxy S-eket lehet kapni már jóval a Sufni GSM-es ár alatt.

Egyedül az aksiidõ miatt tartok tõle.
Jelenleg is van, hogy 20% körüli töltöttséggel érek haza, nagyobb képernyõvel még nagyobb a veszély. Persze lehet, hogy az aksi méretén is turbóznak egy kicsit.
Ezt leszámítva simán cserélnék, ha nem lennék már a blade-del is teljesen megelégedve. 😊
Viszont a hivatalos 2.2 tényleg jöhetne már, ha már 3 hónap múlva jön a 2.3-assal ellátott utód. 😊
Máté94
Hova, minek? Meg ennyi pénzért...
65e meg soha az életben nem lesz. 😄
Akkor tessék, ez kell neked: Acer Iconia Smart, 21:9 képernyõ
50-nél többet Skate-ért nem adnék.
Büdös Bohóc
Galaxy s 65-ért fél éven belül?? 😄DDD És milyen konstrukcióban képzeled ezt? 😄DD A nála sokkal hülyébb HTC Legend és Hero is 80 körül kapható kártyafüggetlenül.

Pretorian
55-60 rongyot megadnék érte, de mire megjelenik, lesz már Galaxy S 65 magasságában. De azért jó kis teló lesz, a 4.3"-es kijelzõ bejövõs, bár ekkora méretnél növelhetnék kicsit a felbontást.

Solten
Meg a San Franciscom esetleges utodja... 😊

Saor Alba

Büdös Bohóc
király a hátulján az a droid logó 😄

Máté94
takysoft
használj partition managert. pl EASEUS Home edition. ingyenes

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
csak h tökéletesen pontosak legyünk:
nem az ARMv6-os proci nem támogatja a Flasht(mert nem is az õ dolga), hanem a kurva flash nem támogatja az ARMv6-os procit...(amit amúgy tehetne, csak az Adobe nem így gondolkodott...)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Partícionálni akartam ext2 re de azt irja ki a recovey hogy an error occure while partitioninig your sd card
Mit tegyek?
sznus
Azokat nem fogod tudni lejátszani, csak a Youtube progival. Másold vágólapra a linket, vagy cím alapján keresd meg. Flash-t nem visz (és nem is fog egy rommal se, mert a proci nem támogatja) a ZTE. A Youtube progi meg csak is azért mûködik, mert 3gp-be konvertálja át a videót, és azt látod stream-elve.

A flash tartalmakat a processzor NEM TÁMOGATJA (nem bírja lejátszani)

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Super Saiyan
Elsõ

>:C

Arra van megoldás, hogy facebookon megnyitott youtube os videot lejátsza? Azt írja nem tudja megnyitni.
körülbelül hanyadik hozzászólás? keresgetem, de egyelõre nem találom.
Köszi!!!!!
Ahhoz, hogy közvetlenül a memóriakártyára telepíts, le kell választanod arról egy megfelelõ filerendszerû partíciót. Errõl részletes leaírást találsz a mobilarénás topik elsõ hozzászólásában.

A 2.2-ben levõ SD-re telepítés azt jelenti, hogy azoknál az appoknál, amelyeknél ezt lehetõvé teszi a fejlesztõ ki lehet másolni az app egy jelentõs részét SD-re.
Ehhez azt kell tenni, hogy a Settings/Applications/Manage Applications résznél kiválasztod a programot és itt lesz egy Move to SD Card gomb, erre rányomsz.
Nekem az van fent:2.2-es
Klemice
illetve 2.2-es rommal ami hivatalosan még nincs a t-mobile kínálatában

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
sehogy

Sziasztok!

Hogy tudok memoria kártyára telepíteni alkalmazást?
köszi
Golyo69
mostmár mindkettõ jó 😄 lol 😄

GGMU

Golyo69
most nézem hogy mozzilával megy...de chrome-mal nem :S

GGMU

xridergabo
nálam müködnek

Golyo69
okok köszi

GGMU

Nem, és az egész prohardver lapcsalád sem jön be.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Golyo69
*nektek 😄

GGMU

Golyo69
mobilarena netek se megy?

GGMU

Pretorian
*Prada és Armani lol részeg vok megint

Pretorian
Régen én sem voltam, de 2007 óta eléggé ottvannak minden szegmensben.
L600v, Viewty, Renoir, KM900 mind faszájos volt a maga idejében/kategóriájában. Kétmagosokra kíváncsi leszek.
Preda meg armanki meg a többi divatszar tényleg nem értek sokat, de azok design modellek pénzes csókáknak.

Pretorian
Na mondjál már nekem az elmúlt 3 évbõl szar LG telefont.
Nemá...mi minõsít egy céget?