2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Pio
    A hozzá adott úgy tudom class2-es és szerintem azzal sincs gond. Annyi, hogy ha nagyon sok app van SD-re telepítve, akkor újraindítás után úgy fél percig nincs a toppon a készülék.
  • theone91
    Jelenleg a két gigásat amit adtak hozzá... Nemsokára veszek hozzá egy nyolc gigás Class6 feletti karit...

Más: A Froyo alapból nem támogatja az összes alkalmazás SD-kártyára történő telepítését? NFS-Shiftet nem engedi kártyára áthelyezni (mondjuk az adatok már alapból oda kerültek, ennél tehát majdhogynem mindegy)...
  • theone91
    Én úgy tudom nem a telítettség a lényeg (persze azért legyen rajta hely), hanem az írási-olvasási sebesség.

Class6 és afölötti kell a stabil működéshez, de javítsatok ha nem így lenne. :)
  • szobipeet
    Annyira nagy hülyeséget kérdeztem hogy erre senki sem válaszol vagy mi? :/
  • Solten
    "Ezek szerint ott még nem jelentős az akksi-igény?"

Ja, errol van szo.
  • szobipeet
    Te milyen kártyát használsz?
  • theone91
    Az nem lehet beallitani, hogy az alap bongeszo 2.2-n ne jatsza le (ergo ne toltse be teljsen) a gifeket? csak mert nem olyan smooth a scrolling sg-n pl. ha az avatarokat is lejatsza.
  • theone91
    Feltettem a 2.2-őt. Baba.
  • szobipeet
    Valaki eseetleg erre?
  • theone91
    Aki még nem látja az fizetős Marketet, az az alkalmazáskezelőben keresse meg, és törölje az összes adatot.
  • Pio
    Még egy jóhír mára, elérhető a fizetős android market is Magyarországról.
  • RAZOR27
    nevermind, már megoldottam
  • Pio
    Na, jó hír.
    Valaki meg tudná nézni, hogy mennyi hely marad a felhasználói programoknak a ROM telepítése után?
  • sapkafej
    fejtsd ki
  • RAZOR27
    na énis nekiállok a frissítésnek csak van egy bökkenőm o.O
    TM_P729TV1.0.0B01-es verzióm van most (gyári)
    a 2.2 updater meg b03-ról frissít
    namost a para ottvan, hogy a másik update is csak b02-b03-ra van. Szal most nekem mitkéne tenni? :D

(a héten nemleszek tpont közelbe, demár nagyon felakarom tenni)
  • szobipeet
    Sziasztok
    Mekkora kártyát képes még normálisan, akadozás nélkül kezelni? Illetve hallottam olyat, hogyha a kártyát kb 70%ig vagy a fölé pakoljuk cuccal, akkor nagyon lassítja a telót. Ez igaz, vagy hülyeség?
    Meg milyen márkájú kártyát lenne érdemes vennem bele? a lehetőségek a következők: Dane-Elec, Kingstone, Transcend, Duracell illetve SuperTalent.
    Szerintem a supertalent lenne a legjobb, vagy teljesen mind1?
  • Fehercsoki
    Blade meg 40.
  • sapkafej
    kártyafüggetlenül 65
  • KuNgZi
    mybackup progit ajánlom! marketről leszedhető! le lehet menteni az sms, mms, telefonkönyv stb.-ket
  • Fehercsoki
    Nem sokkal jobb mint a blade azért,de majd 50%al drágább.(persze ennyiért nagyon megéri még így is,de szerintem a blade még mindig jobb ár/érték arányában)
  • sapkafej
    korrekt
  • Fehercsoki
    Hát,röviden minden:) Egyedül a telefonkönyv maradt meg,de lehet hogy csak azért mert sim kártyára mentettem.(nem emlékszek már hova mentettem)
  • Golyo69
    ZTE SKATE kártyafüggetlenül 65 k körül lesz.....
  • Metalmilitiakid
    Kérdés lenne, hogy mi tűnt el? Mert a telefonkönyvem kimentettem SD re, de az sms eket nemtom hogy ki lehet-e, illetve a feltelepített appok elszállnak-e ?
  • Fehercsoki
    Még jó hogy egy lépés ki van hagyva a hivatalos leírásból...(meg kell nyomni a power gombot)Egyébként az sincs benne hogy vissza kell tenni az akksit.
  • Fehercsoki
    FTM módba nem tudok belépni,nyomom a hangerő le gombot,csatlakoztatom az USBt,aztán a windows kiírja hogy unknown device:S Mi lehet a baj?(gyári minden)
  • Fehercsoki
    Köszi a linket,most töltöm le!
  • KuNgZi
    visszaáll
  • Baelint
    Jaja, már tegnap este kirakták az oldalra a 2.2-t.

Nekem egyetlen gondom van, ami miatt nem merek nekiugrani. A Blade-em T-függő volt alapból (ez utána "megoldódott"), most Telenoros simmel használom, de a szoftver a gyári T-s 2.1 rajta.
    Ha feldobom ezt a frissítést, vajon visszavált T-függőbe?
  • sapkafej
    x8-on kipróbáltam. szép, gyors, a 3d-s "menü" nem nagy durr
  • KuNgZi
    ez az!!!! pontosan kövessék az utasításokat azok, akik neki vágnak
  • RAZOR27
    "DL_Customer_P729TV1.00.00.exe" <ez lenne az?
  • RAZOR27
    azthittem kamu volt a tegnapelőtti emailhullám a témobtól a 2.2 miatt :):):) zsííír
  • KuNgZi
    kint a T-mobile honlapján a gyári 2.2! Gen2-sít az exe fájl. Csak gyári recovery-vel megy.
  • heady
    Jól teszed, nagyon jó kis telefon, nem fogod megbánni :)

Akkor rajtam kívül senki nem használ SPB Shell 3D-t?
  • myvalentin
    Szimpatikus márka a ZTE. Oké, hogy kínai, de nekem szívem közepe és többi része az árérték. Árérték szerint pedig a ZTE nyert. Láttam már rossz Samsung Galaxyt meg SE xperiát és úgy döntöttem a minőségi kérdés itt az árérték mögé szorul. Nyilván, ha nem fizeti ki vki a licencet akkor olcsóbb minden, lehet alkalmazni jó fejlesztőket papír nélkül, és ezért lehet olcsó a telefon. Én örülök, és Bladet tervezek beszerezni.
  • Baelint
    Igen, akármekkora a szórás az alkatrészeknél, 690-ig a jelek szerint majd mindegyik bírja stabilan. Ezek szerint ott még nem jelentős az akksi-igény?
  • Solten
    690-en jo, a telo furgebb es nem tunik fel hogy barmi hatrany lenne az akkuidoben a 600-hoz kepest.
  • Inquisitor
    Azért megnézném egy 3D kijelzős telefonon :D
    10 perc alatt behányna a user, ha nem kapcsolna 2D-be ...
  • Metalmilitiakid
    jónak tűnik meg kényelmesnek, de ennyit nem lapozgatok, hogy megérje :D