2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
Pio #1504 A hozzá adott úgy tudom class2-es és szerintem azzal sincs gond. Annyi, hogy ha nagyon sok app van SD-re telepítve, akkor újraindítás után úgy fél percig nincs a toppon a készülék. -
#1503 Jelenleg a két gigásat amit adtak hozzá... Nemsokára veszek hozzá egy nyolc gigás Class6 feletti karit...
Más: A Froyo alapból nem támogatja az összes alkalmazás SD-kártyára történő telepítését? NFS-Shiftet nem engedi kártyára áthelyezni (mondjuk az adatok már alapból oda kerültek, ennél tehát majdhogynem mindegy)... -
#1502 Én úgy tudom nem a telítettség a lényeg (persze azért legyen rajta hely), hanem az írási-olvasási sebesség.
Class6 és afölötti kell a stabil működéshez, de javítsatok ha nem így lenne. :) -
szobipeet #1501 Annyira nagy hülyeséget kérdeztem hogy erre senki sem válaszol vagy mi? :/ -
#1500 "Ezek szerint ott még nem jelentős az akksi-igény?"
Ja, errol van szo. -
szobipeet #1499 Te milyen kártyát használsz? -
#1498 Az nem lehet beallitani, hogy az alap bongeszo 2.2-n ne jatsza le (ergo ne toltse be teljsen) a gifeket? csak mert nem olyan smooth a scrolling sg-n pl. ha az avatarokat is lejatsza. -
#1497 Feltettem a 2.2-őt. Baba. -
szobipeet #1496 Valaki eseetleg erre? -
#1495 Aki még nem látja az fizetős Marketet, az az alkalmazáskezelőben keresse meg, és törölje az összes adatot. -
Pio #1494 Még egy jóhír mára, elérhető a fizetős android market is Magyarországról. -
#1493 nevermind, már megoldottam -
Pio #1492 Na, jó hír.
Valaki meg tudná nézni, hogy mennyi hely marad a felhasználói programoknak a ROM telepítése után? -
#1491 fejtsd ki -
#1490 na énis nekiállok a frissítésnek csak van egy bökkenőm o.O
TM_P729TV1.0.0B01-es verzióm van most (gyári)
a 2.2 updater meg b03-ról frissít
namost a para ottvan, hogy a másik update is csak b02-b03-ra van. Szal most nekem mitkéne tenni? :D
(a héten nemleszek tpont közelbe, demár nagyon felakarom tenni) -
szobipeet #1489 Sziasztok
Mekkora kártyát képes még normálisan, akadozás nélkül kezelni? Illetve hallottam olyat, hogyha a kártyát kb 70%ig vagy a fölé pakoljuk cuccal, akkor nagyon lassítja a telót. Ez igaz, vagy hülyeség?
Meg milyen márkájú kártyát lenne érdemes vennem bele? a lehetőségek a következők: Dane-Elec, Kingstone, Transcend, Duracell illetve SuperTalent.
Szerintem a supertalent lenne a legjobb, vagy teljesen mind1? -
#1488 Blade meg 40. -
#1487 kártyafüggetlenül 65 -
KuNgZi #1486 mybackup progit ajánlom! marketről leszedhető! le lehet menteni az sms, mms, telefonkönyv stb.-ket -
#1485 Nem sokkal jobb mint a blade azért,de majd 50%al drágább.(persze ennyiért nagyon megéri még így is,de szerintem a blade még mindig jobb ár/érték arányában) -
#1484 korrekt -
#1483 Hát,röviden minden:) Egyedül a telefonkönyv maradt meg,de lehet hogy csak azért mert sim kártyára mentettem.(nem emlékszek már hova mentettem) -
#1482 ZTE SKATE kártyafüggetlenül 65 k körül lesz..... -
#1481 Kérdés lenne, hogy mi tűnt el? Mert a telefonkönyvem kimentettem SD re, de az sms eket nemtom hogy ki lehet-e, illetve a feltelepített appok elszállnak-e ? -
#1480 Még jó hogy egy lépés ki van hagyva a hivatalos leírásból...(meg kell nyomni a power gombot)Egyébként az sincs benne hogy vissza kell tenni az akksit. -
#1479 FTM módba nem tudok belépni,nyomom a hangerő le gombot,csatlakoztatom az USBt,aztán a windows kiírja hogy unknown device:S Mi lehet a baj?(gyári minden) -
#1478 Köszi a linket,most töltöm le! -
KuNgZi #1477 visszaáll -
Baelint #1476 Jaja, már tegnap este kirakták az oldalra a 2.2-t.
Nekem egyetlen gondom van, ami miatt nem merek nekiugrani. A Blade-em T-függő volt alapból (ez utána "megoldódott"), most Telenoros simmel használom, de a szoftver a gyári T-s 2.1 rajta.
Ha feldobom ezt a frissítést, vajon visszavált T-függőbe? -
#1475 x8-on kipróbáltam. szép, gyors, a 3d-s "menü" nem nagy durr -
KuNgZi #1474 ez az!!!! pontosan kövessék az utasításokat azok, akik neki vágnak -
#1473 "DL_Customer_P729TV1.00.00.exe" <ez lenne az? -
#1472 azthittem kamu volt a tegnapelőtti emailhullám a témobtól a 2.2 miatt :):):) zsííír -
KuNgZi #1471 kint a T-mobile honlapján a gyári 2.2! Gen2-sít az exe fájl. Csak gyári recovery-vel megy. -
heady #1470 Jól teszed, nagyon jó kis telefon, nem fogod megbánni :)
Akkor rajtam kívül senki nem használ SPB Shell 3D-t? -
#1469 Szimpatikus márka a ZTE. Oké, hogy kínai, de nekem szívem közepe és többi része az árérték. Árérték szerint pedig a ZTE nyert. Láttam már rossz Samsung Galaxyt meg SE xperiát és úgy döntöttem a minőségi kérdés itt az árérték mögé szorul. Nyilván, ha nem fizeti ki vki a licencet akkor olcsóbb minden, lehet alkalmazni jó fejlesztőket papír nélkül, és ezért lehet olcsó a telefon. Én örülök, és Bladet tervezek beszerezni. -
Baelint #1468 Igen, akármekkora a szórás az alkatrészeknél, 690-ig a jelek szerint majd mindegyik bírja stabilan. Ezek szerint ott még nem jelentős az akksi-igény? -
#1467 690-en jo, a telo furgebb es nem tunik fel hogy barmi hatrany lenne az akkuidoben a 600-hoz kepest. -
Inquisitor #1466 Azért megnézném egy 3D kijelzős telefonon :D
10 perc alatt behányna a user, ha nem kapcsolna 2D-be ... -
#1465 jónak tűnik meg kényelmesnek, de ennyit nem lapozgatok, hogy megérje :D