ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
Kungzi: Neked is köszi a linket.
Ebben a telefonban egyébként tényleg van GPS? Aksija sokáig bírja egyébként? Gondolom hogy elég gyors is a készülék mivel ANDROID😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nincs csúcsminõségû fülhallgatóm, de azért össze tudom vetni az mp3lejátszómmal vagy akár az elõzõ mobilommal és egyértelmûen sokkal halkabb mindkettõnél.
Persze nem valami extrémhalk dologra kell számítani, nincs belõle semmi probléma egészen addig, amíg nem kezd teszem azt tömegközlekedni vele az ember. És még ott is áthidalható többé-kevésbé a probléma egy olyan zenelejátszóval, amiben van EQ (például poweramp). De én például videólejátszót nem találtam EQ-val, szóval az eredeti tervem, miszerint a buszon filmezgetni fogok vele meghiúsult. Zenehallgatásra azért (a fent említett programmal) alkalmas. Azért is nem értem a dolgot, mert szép tiszta hangja van a cuccnak, szóval simán bírná, egyszerûen rosszul lett bekalibrálva.
Nem tudom, hogy a cyanogenben javul-e a helyzet (ott elvileg van rendszerszintû EQ)
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
Nah mostmár megint keveredés van 😄
két féle verzió van nálunk 😄 G1-es és G2-es..😄
A G2 esen nem mûködnek az eddigi romok....vagyis mostmár ha romot rakunk fel meg kell elõtte nézni hogy melyik verzióra készült ( G1 vagy G2)
G1:
ram_console: 0x02900000
System RAM:: 0x02a00000
G2:
ram_console: 0x02500000
System RAM:: 0x02600000
Ezzel a kis apk-val lehet ellenõrizni:Pigfish
egyébként ha elidndítjátok a progit ki is írja hogy :
Mr Pigfish says you have a Gen 1 model!( legalábbis nekem) 😄
GGMU
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
valaki tudja, hogy miket javíthattak ki abban? Mert arról nincs leírás. Bár sztem én nem fogok semmit se változtatni most, várok türelmesen 2.2-re...
"Magyarul nem lesz."

Magyarul nem lesz.
GGMU
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Hiába, a tablet a túlárazott okostelefon árakból indul ki, amit mégjobban túláraznak azzal arányosan hogy mennyivel nagyobb mint az okosoteló. Holott nem hiszem hogy egy nagyobb átmérõjû de ugyanolyan felbontású kijelzõ többe kerülne, na meg a belsõségek is sokkal nagyobb helyen tudnak terpeszkedni.
Gyakorlatilag ugyan az a hardver, mint a Blade, a képátlót leszámítva a paraméterek is egyeznek.
Meg persze a tableten egybõl 2.2 van.
ZTE V9 Tablet Telenor 😄
GGMU