ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Kér egy idõpontot audiolóigán... <#idiota>

TaRka0107
T-mobile-nál szeretnék majd vásárolni egy ilyet, csak az elõfizetéshez nem nagyon értek. Itt van egy olyan, hogy 1 év hûséggel 2841. Ez azt jelenti, hogy ennyit kell kifizetni az elején és annyi hónapig ami bele van írva, vagy sokkal többet? Nem értek ezekhez sajnos😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

van benne GPS

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

Máté94
Inkább optimalizálás kérdése...nem az Androidé.
TaRka0107
Értem. Nekem a mostani Nokiám is nagyon halk, ha tömegközlekedésben vagyok.
Kungzi: Neked is köszi a linket.
Ebben a telefonban egyébként tényleg van GPS? Aksija sokáig bírja egyébként? Gondolom hogy elég gyors is a készülék mivel ANDROID😄

Klemice
fejhallgatóval viszont kiváló

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Számomra egyetlen hátránya van a készüléknek, mégpedig az, hogy fülhallgatón keresztül halk.
Nincs csúcsminõségû fülhallgatóm, de azért össze tudom vetni az mp3lejátszómmal vagy akár az elõzõ mobilommal és egyértelmûen sokkal halkabb mindkettõnél.
Persze nem valami extrémhalk dologra kell számítani, nincs belõle semmi probléma egészen addig, amíg nem kezd teszem azt tömegközlekedni vele az ember. És még ott is áthidalható többé-kevésbé a probléma egy olyan zenelejátszóval, amiben van EQ (például poweramp). De én például videólejátszót nem találtam EQ-val, szóval az eredeti tervem, miszerint a buszon filmezgetni fogok vele meghiúsult. Zenehallgatásra azért (a fent említett programmal) alkalmas. Azért is nem értem a dolgot, mert szép tiszta hangja van a cuccnak, szóval simán bírná, egyszerûen rosszul lett bekalibrálva.
Nem tudom, hogy a cyanogenben javul-e a helyzet (ott elvileg van rendszerszintû EQ)
parancsolj <#nevetes1>

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

TaRka0107
Sziasztok! Ilyen telefont készülök vásárolni, mert elég sokat tud az árához képest. Elég gyors ez a telefon, vannak hátulütõi? Akinek van ilyen telefonja, egy kis véleményt nyilvánítson már az irányomba. Esetleg ha cikket linkel a telefonról, azt is megköszönném.

Golyo69

Nah mostmár megint keveredés van 😄
két féle verzió van nálunk 😄 G1-es és G2-es..😄
A G2 esen nem mûködnek az eddigi romok....vagyis mostmár ha romot rakunk fel meg kell elõtte nézni hogy melyik verzióra készült ( G1 vagy G2)

G1:
ram_console: 0x02900000
System RAM:: 0x02a00000
G2:
ram_console: 0x02500000
System RAM:: 0x02600000
Ezzel a kis apk-val lehet ellenõrizni:Pigfish

egyébként ha elidndítjátok a progit ki is írja hogy :
Mr Pigfish says you have a Gen 1 model!( legalábbis nekem) 😄

GGMU

Pretorian
Lassan a Cyanogen 7 is teljesen mûködõképes állapotba kerül (lesz benne magyar nyelv is), phasznak kell a gyári 2.2 ezek után.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

theone91
Magyarul: Még nem tudni mikor jön...

A jövõ legkeresettebb állása: Magyar-magyar fordító.

Klemice
te kajak retardált vagy

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Büdös Bohóc
nekem B01 van és mégsincs gondom a rammal. 414 mega van kiírva rendszermemóriának. Ez már annál újabb dolog.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Máté94
Az a RAM-os dolog miatt van fent.
Büdös Bohóc
azonban találtam az oldalukon egy szoftverfrissítést a mostani romra. Nekem is B01 végzõdésû a rom és B03-ra lehet.

valaki tudja, hogy miket javíthattak ki abban? Mert arról nincs leírás. Bár sztem én nem fogok semmit se változtatni most, várok türelmesen 2.2-re...

Máté94
De ha megbukik, akkor mi lesz?
Büdös Bohóc
felelõsségre vonás miatt nem adnak pontos idõpontot

Büdös Bohóc
hát te tényleg hülye vagy már bocs 😄DDDDD

Máté94
"Ennek értelmében, az új verzióval kapcsolatban nem tudunk pontos információval szolgálni."
Máté94
Miért? Szinte majdnem leírja, hogy nem lesz.
"...hamarosan elérhetõ lesz..."

"Magyarul nem lesz."

Büdös Bohóc
jó értelmesen állsz hozzá a dolgokhoz

Máté94
Tájékoztatjuk, hogy az Android 2.2-es frissítés hamarosan elérhetõ lesz a ZTE Blade típusú készülékhez. Társaságunk csak abban az esetben teszi elérhetõvé az újabb szoftvereket, amennyiben azok a tesztelési folyamat során megfelelõ mûködést biztosítottak. Ennek értelmében, az új verzióval kapcsolatban nem tudunk pontos információval szolgálni.

Magyarul nem lesz.
Büdös Bohóc
azt' kit érdekel

Büdös Bohóc
Mi a hír a 2.2-rõl Trénél?

Máté94
2 hónapot fog késni a Skate...
Golyo69
Ajánlatunk a Telenor Elõfizetõi szerzõdésével és hûségnyilatkozattal együtt érvényes, melyben az Elõfizetõ vállalja, hogy számlás elõfizetés esetén 12 vagy 24 hónapig, új generációs kártyás elõfizetés esetében pedig 12 hónapig az Elõfizetõi szerzõdését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történõ felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

GGMU

Bár ez a "tarifahûség nélkül" ez mi? Megveszem 29 ért, aztán le is mondhatom az elõfizut? 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

LOL 29k minimum hûséggel kártyás nincs is.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

jazzy
Mennyi?
theone91
Ja, van, csak Blade-et nem kapni benne. :|

theone91
A Telenornál már nincs feltöltõkártyás konstrukció?

Máté94
Már kint van... elég nagy vicc áron.
De hát Telenor...
Klemice

theone91
Mennyi lesz Telenornál a Blade? Csak mert nem látom még az oldalon. 😊

és még a képernyõ is csak rezisztív, még a blade-é kapacitív.
Hiába, a tablet a túlárazott okostelefon árakból indul ki, amit mégjobban túláraznak azzal arányosan hogy mennyivel nagyobb mint az okosoteló. Holott nem hiszem hogy egy nagyobb átmérõjû de ugyanolyan felbontású kijelzõ többe kerülne, na meg a belsõségek is sokkal nagyobb helyen tudnak terpeszkedni.

Máté94
Pedig MWC-n már 2.2-vel volt kiálllított Blade is.
Viszont nézem, hogy a Blade náluk is 2.1-gyel jön. Érthetetlen.
Én azért alacsonyabb árfekvést vártam a tablettõl.
Gyakorlatilag ugyan az a hardver, mint a Blade, a képátlót leszámítva a paraméterek is egyeznek.
Meg persze a tableten egybõl 2.2 van.
Máté94
Nekem nem új. 😄
Golyo69
lehet nektek nem új de nekem igen 😄

GGMU

Golyo69
most nézem hogy a tabletet már lehet kapni 😄
ZTE V9 Tablet Telenor 😄

GGMU

Máté94
Facebook.
Klemice
honnan van az infó?

Máté94
Holnaptól...
mennyi az annyi?

Máté94
Holnaptól Blade a Telenornál....
Csak majdnem félévet kellett rá várni. 😄
Hoppá, felkerültünk a google térképére:

theone91
Akkor meg se veszem...

<#idiota>