2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#1544 Szerintetek EZT az appot miért nem engedi leszedni a Market? 2.2 - Pipa, bőven elegendő szabad hely - Pipa. A Market tán arról is tud mi ketyeg a mobilodba, és már a letöltésnél elküld a francba? :D... Esetleg az appnak régióproblémái vannak? -
KuNgZi #1543 nehogy felrakd! nem menne, és még lehet a telót is elrontaná. az egyik T függő a másik telenor függő. egyik se megy a másikon -
#1542 Ez az egyik leghasznosabb widget.
Gondolom a 2.2-nél van 6 elem benne, mert én csak 2.1-nél 5-öt látok.
Tudtok róla, h valaki feltolta volna Telenoros telóra a T-mobile-os 2.2-t? Akadt valami problémája?
-
KuNgZi #1541 5. a mobil szinkronizálás -
#1540 3. GPS,5.et nem tudom fejből. -
szobipeet #1539 a power controlban a 3dik és az 5ödik micsoda? az 1 a wifi, 2 bluetooth, 4 a 3g tiltása a 6dik meg a fényerő igaz? -
#1538 Csak nekem tunik ugy mintha 2.2-n jobban melegedne a telo toltes kozben? -
szobipeet #1537 megvan, köszi :) -
#1536 Homescreen, folyamatosan nyomva tartod -> Wideget -> Energiaellátás (ugyan az az ikonja mint a beállításoknak). -
szobipeet #1535 Nekem nincs olyan rajta sajna, vagycsak énvagyok nagyon béna...sőtt.:D
-
Pio #1534 A gyári power control widget nem jó? -
szobipeet #1533 Vagy az a netre felmászós cucc a 3g hálózat? akkor "switchpro" kell nekem igaz..?:D -
szobipeet #1532 Nincs valami widget amiból ki be lehet kapcsolni a bluetoothot, wifit meg azt, hogy magától felmehet e a netre vagynem? -
KuNgZi #1531 sokkal jobban csúszik az ujjam rajta, mint a sima plexin, nem annyira ujjlenyomatos
stb. -
Pio #1530 Nem kevés az, de ahogy írtam, maxra töltés után érdemes még 1-2 órát töltőn hagyni, biztos, ami biztos.
Ezek az akkumulátorok minél üresebbek, annál gyorsabban töltődnek, tehát mondjuk 0%-ról 50%ra nagyon gyorsan felmegy, úgy 60-70% fölött kezd lassulni a töltési folyamat. De úgy alapvetően nem tart olyan sokáig a töltés, mint a régebbi készülékeknél. -
szobipeet #1529 Rendben köszi widgetek okés, viszont a marketes dolog nem:S
Leszedtem tegnapeste egy játékot, azt tényleg felinstallálta automatikusan, most viszont leszedtem angrybirdset, nem csinált vele semmit, mikor marketen visszamentem ráböktem hogy letöltés már bejött az a letöltős csík, 100%on van de nem csinál semmit.
Más: vodafonos a teló, elvileg 2.1es android van rajta, de a beállításokban találtam olyat hogy "firmware 2.2" ez az android verziószámát jelöli? Meg azt hol tudom megnézni, hogy hány mhz a proci, illetve a memória mennyiségét? Mert hallottam hogy régen csak 256 volt de valami frissítéssel 512 lett. Nemtudom hogy vodásnál hogyvan. Meg ha 2.1es az androidom tmobilos 2.2est nemtudom rá felrakni igaz? Előre is köszi! -
#1528 widget: hosszan nyomod a képernyőt a főablakon és megjelenik egy lista, hogy mit akarsz csinálni, kiírja többek közt, hogy widgetek
eltávolítani mindent úgy tudsz, hogy hosszan nyomod és megjelenik alul a kuka jel majd belerakod
androidmarket: amit leszedsz azt felinstallálja, nem kell már semmit csinálnod. 2.2-es android esetén pedig ha a beállítások-> alkalmazások alatt megkeresed és rámész egy alkalmazásra, akkor van lehetőség törölni cachet, uninstallálni, illetve sd kártyára áthelyeztetni, illetve vissza (talán nem mindent enged átrakni, de eddig a nagy progikat mind áttudtam rakni). -
szobipeet #1527 Ne boruljon ki senki, deeee...ezt meg kell kérdeznem:D
Az androidmarketből leszedett cuccokat hova teszi illetve hogyan tudom elindítani telepíteni őket, és a widgeteket hogy tudom kitenni meg eltávolítani a főképernyőről? -
#1526 Első dolgom volt mikor megvettem, hogy leszedtem a fóliát róla :D -
#1525 Amíg a gyári rajta volt tökéletesen kezelhető volt,lejött kicsit az alja,és inkább leszedtem,és most is ugyanolyan jó. -
szobipeet #1524 a "feltöltöd maxra" egyébként kb hány órát takar? nekem vagy 4 óra alatt maxon volt nem kevés az egy kicsit?8-) -
Pio #1523 Hogyan lehet sokkal jobban kezelhető egy fóliától? -
KuNgZi #1522 nekem van, és sokkal jobban kezelhető, mint pusztán a kijelzőn navigálni -
szobipeet #1521 Kijelzővédő fóliát használ valaki? Vagy akkor nemlehet olyan jól kezelni? Volt rajta az a gyári hülye fólia azzal nagyon rossz volt, az ilyen méretrevágott cuccokkal is ilyen lenne? -
szobipeet #1520 Rendben, köszi!
-
Pio #1519 Semmit nem kell vele csinálni.
Illetve esetleg egyszer érdemes annyit, hogy:
1. feltöltöd maxra, 1-2 órán át állni hagyod (kikapcsolod vagy töltőn hagyod és úgy használod tovább)
2. teljesen lemeríted egyhuzamban, amíg ki nem kapcsol, pár órán át úgy hagyod
3. töltőre kötöd és rajtahagyod, amíg fel nem tölt.
Ez arra jó, hogy kalibrálja az elem töltöttségének kijelzését, szóval pontosabban fogja jelezni, hogy mennyi nafta van még benne.
Ezeknél az aksiknál annyira érdemes figyelni, hogy:
- hetente legalább 1 teljes környit töltődjön, vagyis ha összeadod a heti összes merülését jöjjön ki a 100%. Ez inkább laptopnál jelenthet gondot, telefonnál általában úgyis összejön.
- ha hosszabb időre (úgy értem több napon vagy akár heteken át) nem használod, akkor se ne legyen tele, se ne legyen üres, olyan 50-70% között legyen.
- ha hosszabb időre (úgy értem több napon vagy akár heteken át) nem használod, akkor hűvös helyen hagyd, akár tedd be a hűtőbe az aksit, ha megoldható.
- ha lehet kerüld el az aksi teljes lemerülését. A fenti kalibrációt szokás 3-4 havonta elvégezni, de ha lehet, akkor ezen az eseten kívül sose merülj le teljesen. -
szobipeet #1518 Na megjött a telcsi jó kis teló eddig nem bántam emg hogy ilyet vettem. Azt szeretném kérdezni, hogy első töltésnél hogy kell csinálni a dolgokat? Régi telóknál úgyvolt hogy csutkára lemeríteni, aztán tizenakárhány órát tölteni, de az új akksiknál talán nem szabad így. -
#1517 nálam volt bőven, de csak azért, mert hallgattam a t-mobileos leírásra, miszerint ha kész van a feltöltés, akkor várjam meg, míg a feltöltő programban ismét enabled lesz a start gomb -
#1516 Eléri a 100/100at,aztán elkezd bootolni a telefon,akkor már le lehet húzni,én egyből lehúztam ahogy kiírta hogy download complete,és semmiféle bootloop nem volt. -
#1515 én hagyatkoztam az idióta tmobil leírásra miszerint várjak míg újból start gomb nyomható lesz... :D na mind1 most már ok -
#1514 FYI lehúztam fél óra múlva a kábelről és bekapcsoltam és működik szóval valszeg csak szar a leírás fent tmobilon, vagy nem teljesen az az alverzió volt és máshogy ment vagy nemtom...
-
Pio #1513 Nem emlékszem, hogy pontosan hogy volt, de nekem a telepítő program már nyugtázta a telepítést és utána tényleg volt 1 vagy 2 bootloop a készüléken, de közben beraktam az aksit, lehúztam USBről és utána rendesen elindult. -
#1512 meddig rakja a teló a frissítést? Vagy 15 perce az van, hogy felmásolta, váltogatja a ZTE, az android logós és az android feliratos képernyőket valamennyi időközönként... azért ennyire sokáig installálni... ráadásul mikor most felment az adat, akkor újra ugye felismerte a telefont a gép, de akkor azt írta ki, hogy nem tudta installálni, előtte kiírta mikor még csak elsőre raktam fel a kábelre, hogy valamilyen szervízmódban stb van a telefon vagy a rákom tudja -
Pio #1511 Olyan szempontból jó, hogy kijött a hivatalos 2.2, hogy megtapasztalhattam, hogy tényleg nem a ROMkészítők művelnek csodát, hanem alapból ennyivel jobb a 2.2 a 2.1-nél.
Kábé ugyan azt a teljesítményt produkálja, mint bármelyik custom ROM. Szóval szerintem én többé nem is szórakozom velük, így már felesleges. -
#1510 Úgy tudom igen.
( eddigi telóimba sosem volt probléma vele. ) -
#1509 Igen!Nekem appokon kívül minden megmaradt,még az elkészített fotók is! -
#1508 Sim kártyán a névjegyek biztonságban vannak ha frissítek? -
#1507 opera web browser szarabb, mint a beépített, egy halom dolog bugosan működik rajta -
KuNgZi #1506 ne az alapböngészőt használd, hanem az opera web browser-t. marketről letölthető ingyenesen. ne az opera mobile-t, mert az egy sz@r. -
KuNgZi #1505 sd-re telepít a 2.2, de nem minden program kerül át teljesen sd-re. vannak olyan progik, amiknek az indító fájljainak a telón kell lennie, de a nagyobb része sd-n van.
nekem most class10 8GB-os kártya van benne, rezzenéstelenül megy, tökéletes. de tudomásom szerint viszi a class10 32GB-os kártyát is