ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Jobban megéri ennek a telefonnak a vétele mint egy lg optimus one vagy sonyericson x8?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D
most épp elfogyott sajnos...
de valóban jó ár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gondolom a srác is az angol shopból rendelheti (vagy onnan, ahonnan õk is rendelik :) ) és azt adja tovább.
Le tudnád tesztelni, hogy mit tud kis és nagy fájlokkal írás/olvasás tekintetében? Mondjuk egy CrystalDiskMarkot ráuszítanál?
Köszönet!
EZZEL szemezgetek egy ideje, nagyon olcsó. Gyanúsan nagyon, félnék tõle, hogy valami silány cucc lenne.
honnan és mennyiért?
én valami olyasmit tudok, hogy ha hûséggel és elõfizetéssel veszel valamit, akkor a telefon imei száma hozzá van rendelve a simhez. de nem vagyok benne biztos.
a 21000Ft azért volt mert eddig csak T-s voltam, több, mint 10 éve és megtartottam a számomat is
De már muterékat fûzöm, hogy fizessék havonta a 4000ftot:D (nem kérek hétvégére pénzt vagy kétszer, havonta, ilyeneket adok be nekik:D)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
vennék egy telót elõfizetésesen, és azt szeretném kérdezni, hogy ti mit ajánlanátok?
22.000Ft 2 év hûséggel
31.000Ft 2 1 év hûséggel
Mindig is T-mobile-os voltam és az is maradok. Nincs csomag hûség, csak az, hogy két évig nem mondom fel az elõfizut.
mivel, amióta van telóm mindig T-mobil-os voltam vagy Westeles :D , a másik két szolgáltatót rühellem, kedvenc színem a rózsaszín :DDD :DDD
szóval nem hiszem, hogy 2 éven belül lemondanám.
ja és még annyit, hogy ebben a 2 évben lehet telót cserélni úgy, hogy a hûség megmarad?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Én már láttam élõben azt is, nem igazán érzékelhetõ a különbség.
Azóta már a San Franciscoban is TFT képernyõ van.
Minden más tekintetben teljesen ugyan az a két készülék.
Amit olvastál az a ZTE Blade megjelenésekor volt probléma, hibás szoftvert tett rá a T, emiatt képhibái voltak és csak 256 RAMot látott, ezt azóta már javították, az új készülékeken nincs ilyen probléma és a T honlapjáról is letölthetõ a javítás.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
így végösszeg az 1 év lejárta után: 2841Ft a teló + 12*10990Ft elõfizetési díj = 134721Ft
qva nagy ráfizetés szerintem! <#nevetes1>#nevetes1>
De ha valaki tudna a kérdésemre válaszolni (#1163), azt meg köszönném:D
György