2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
Pio #1624 Ha mondjuk gyakran metrózol, akkor nem ez a legszerencsésebb választás, de a 2.2 hangereje már átlagos körülmények közt bőven kielégítő.
Én azért így is inkább hordom magammal a régi mp3 lejátszómat. -
#1623 Jó a hangerő. Hangminőség is nagyjából ok, bár az E51-emnek asszem jobb volt a basszusa. -
#1622 na mi a helyzet a blade hangerejével zenehallgatásnál? gondolkozom, hogy lecserélem erre az x8-at (se bekaphat), de állandó zenehallgatóként aggaszt ez a rész -
Cekla #1621 Jaja, ezt vágom, azért akartam először visszarakni a 2.1-et, de már annak is így sírt a telepítője. Függetlenül attól, hogy a telefon rá van-e kötve, vagy nincs, illetve hogy milyen módban van. Így tuti, hogy a win7-emmel lesz a gond. Sajnos összeszedhettem valami okos kis vírust a kolihálóról, és az avastot kb. hidegen hagyta. :( -
#1620 Le tudom,csak magamtól nem beszélném le,azaz pénzkidobás. -
szobipeet #1619 És elvileg 1 perc függetleníteni... -
#1618 1500ft-os havidíj is van már, azt azért csak le tudod beszélni. -
Baelint #1617 A PH!-s topic alapján azt mondom, hogy custom romra sosem fog felmenni a gyári 2.2.
Ha jól rémlik, akkor mindenki alakítgatta vissza a sajátját frissítés előtt. -
#1616 Csak 15k-val drágább kártyásan,nem éri meg szerintem előfizetni,kivéve ha mindig letelefonálod.(én úgysem telefonálnám le ezért kártyásan vettem) -
#1615 Tök jó :) veszem a telefont ma és teszem a 2.2-t is egyből. Gondolkodtam kártyafüggetlenen 50ért, aztán meggyőzött a T-mobilos néni... ilyen hülye előfizuval 25. Annyiért megéri. 25-t nyerek rajta, azt az előfizu leviszi, de legalább letelefonálhatom. Mix díjcsomag. -
szobipeet #1614 Oks, még a mai napt megcsinálom.
Markertől tetöltött játékokat hogy tudok küldeni bluetoothon, hova pakolja? -
Cekla #1613 Köszi a segítséget.
Tegnap felpakoltam a maradék frissítést, .net 4.0-át, mindent, de sajnos úgy sem működött. Majd megpróbálom egy másik gépen, mert lehet az én win7-em már teljesen kivan. -
Pio #1612 Nem 100%-ra írtam, csak a prohardveren annó ezt olvastam.
Ettől függetlenül simán lehet class6, sőt, illene, hogy az legyen.
Bár ahogy írtam ennek nincs nagy gyakorlati jelentősége csak ha bizonyos minőség felett kamerázol. Persze a gyorsabb jobb, gyorsabban tudsz fájlokat másolni rá, újraindítás után gyorsabban talpra áll, satöbbi.
Egyszer bele akartam vágni a letesztelésébe de aztán valamiért elmaradt.
Egy h2testw nevű programot érdemes keresni, ha letesztelnéd, de ahhoz meg célszerű viszonylag üresre gyalulni az sdkártyát.
Ha vannak eredményeid majd számolj be róla. :) -
szobipeet #1611 Köszi a gyors választ :)
Én azthittem hogy class 6-os, mert a transcend kari ami benne van úgy láttam neten hogy csak 6os van. -
Pio #1610 Frissíts mindent windows update-ben, legyen fent a .net framework 4.
Sajnos ezt a hibaüzenetet elfelejtették lefordítani. -
Cekla #1609 Halihó!
Akadt egy kis problémám a zetémmel :( :)
Az a helyzet, hogy fel akarok rakni a T-mobilos hivatalos 2.2-t, mert most egy Modaco-s custom ROM-ot használok. Letöltöttem a T-ről a cuccost, kitömörítettem, és amikor elindítanám, ezt produkálja:
Most komolyan, ez így mi? Valakinek valami ötlet? Megőrülök mindjárt...
Köszi! -
Pio #1608 A gyári elvileg class2.
Bőven jó a class6. -
szobipeet #1607 Egy class 6os kari sokkal lassabb egy class 10esnél? gyári kari milyen nemtudjátok? érdemes 8 gigásba class 6osat venni vagy baromi lassú lesz? -
#1606 Így sem lehet jól megrakni őket appokkal. Rengeteg app nem támogatja az SD-re másolást, és csak az adatok egy része megy csupán memkarira. Tehát van hogy 10 megás egy app, de abból csak ötöt tud másolni SD-re. -
#1605 Nem tudom,én próbáltam de túl bonyolult lett volna szóval inkább hagytam:) De már van hivatalos 2.2(t-mobilenál,de máshol is lesz hamarosan szerintem),szóval ezzel nincs már probléma. -
#1604 2.1-en is működik, azt hiszem elég hozzá root-olni a telót. Meg a memkarit particionálni kell, nem? -
#1603 Tudomásom szerint fel kell rá rakni a 2.2-t.(vagy valami custom romot)De esetleg próbáld meg az App2SD nevű programot. -
szobipeet #1602 2.1es androidon milyen progival lehet SDre másolni a cuccokat? köszi! -
heady #1601 +1
Hibátlanul megy nálam is, amióta leszedtem, kb. 1 hónapja. -
Pio #1600 Passz, nekem sose volt gondom vele. -
#1599 És ilyenkor mit tegyek, hogy elinduljon? -
#1598 "Az alkalmazás Opera Mobile (folyamat com.opera.browser) váratlanul leállt. Kérem próbálja újra" Kezdésnek elég erős... :SAD:DAS:D -
#1597 21 mega a normál... :o
... Cuki. :| -
Pio #1596 Az opera mini esetében nem Nálad jelenik meg maga a honlap, hanem egy központi szerver rendereli, mobilkompatibilissé teszi és aztán egy speciális formátumban továbbítja, a Te készülékeden ez jelenik majd meg. Csak akkor ajánlott használni, ha lassú a neted vagy spórolni akarsz a sávszéllel, mert nem mindent jelenít meg jól.
Az opera mobile egy teljes értékű webböngésző. -
#1595 Mi a különbség a Mini illetve a Mobile Browser közt Operánál? -
heady #1594 Nekem is ugyanez volt, sajnos ilyen, nem találtam megoldást rá. Átváltottam opera mobile browserre, kicsit jobban is tetszik, szal marad is. -
Pio #1593 Én emiatt kezdtem operát használni és nem bántam meg. -
#1592 Nem tudjátok véletlen, hogy mi a rőfös, búbos, homáralakú f_sztól lehet, hogy nem tudok szöveget bevinni Dolphin Mini-ben és alap böngészőben sem, mert legépelem a szöveget, de 5-6 másodperceket kell várni szavanként, hogy megjelenjenek a képernyőn...
Gyanítom, hogy ezek a rohadt mozgó gifek tehenetek róla, mert Opera-ban normálisan megy a szövegbevitel, az meg nem animálja a gifeket. 2.1 meg alapból nem támogatta, ott gondolom emiatt volt gördülékeny a szövegbevitel...
Kegyetlenül felb_sz, valakinek valamilyen megoldás? -
#1591 Valami pc-s rpg-s multjuk van csak, ha jol tudom. -
Pio #1590 Videó alapján nagyon ELMA-s. Amúgy azt is magyarok fejlesztették, szóval lehet, hogy van is valami kapcsolat a kettő között.
-
#1589 Prbaltam anno, nehez lenne behatarolni,hogy mirol koppintottak... :D -
Pio #1588 Ahogy elnézem ez meg valami Elasto Mania klón lehet. :) -
#1587 Én nem tudom, nem vagyok egyik platformon se fejlesztő, Androidon mostanában fogok hobbiskodni munka mellett, bár van egy sokkal komolyabb hobbiprojekt tervbe véve -
#1586 ja, de a mario mégiscsak emlékezetes maradt és a crush the castle (látom alább említették és akkor örülök, ha sok sikert ért el) amúgy úgy általában senki nem ismeri -
#1585 Óh, van azért olyan magyar iOS fejlesztő is akit szigorúan tilos sajnálni. Olvasmány. :D
Volt olyan időszak amikor napi 8000 dollár jött hozzájuk (na jó ebből lejön 30% fee az Applenek, de akkor is)...