ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Tudod húzni a telefon processzorát vele. (én úgy tudom, hogy ez az:D)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Klemice
cpu óverklokk miez? nem tudom de biztos jó

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Solten
"mert igaz hogy a gen1 es telokbol nem lehet hivatalosan gen2 est csinálni?"

Kivitelezheto csak nem ajanlott... :)

"és akkor nem lehet rá varászolni ügye 2.2 öt sem :S"

A custom romok 90%-a mindkettovel kompatibilis... Apropo, aki az eddigi legfaszabb romot szeretne hasznalni: link. Termeszetesen van benne CPU overclock funkcio is... :)

A cyanogenmodon meg van mit csiszolni.

Saor Alba

Fehercsoki
Lehet,ha kiadják a frissítést.

Balazs15
császtok

Megéri várni a gen2 es Bladekre? mert igaz hogy a gen1 es telokbol nem lehet hivatalosan gen2 est csinálni? és akkor nem lehet rá varászolni ügye 2.2 öt sem :S

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Klemice
Ja azt hittem elírtak valamit az oldalon... Ott kerestem 5 percig :D

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

TaRka0107
Az hogy van a vodafonnál is.:D

Klemice
micsoda?

TaRka0107
Na igen. Mert amikor nekem is volt egy új telóm, akkor én is egész nap azzal voltam ,azzal aludtam.:D:D Ha meg lesz ez a Blade, akkor meg fõleg, mivel android, több lehetõségek vannak.
#1303: Jogos.

sapkafej
szokj hozzá, ezek a telefonok ilyenek
a kisütéses szöveget az androidnál mindenki félreérti, Klemice mondja jól.

gondolom amennyit nyomogatod most mert még új, örülj neki hogy egy napig is bírja

György

Fehercsoki
Le lehet,de ha kártyás vagy akkor is ugyanúgy lebeszélheted és nem kell minden hónapban kötelezõen kifizetned azt a bizonyos összeget.

Brain00
Jah nem tom csak nekem mondták szolgáltatónál hogy 12 óráig töltõn kell ennie mert ki kell sütni az akut. Megtettem csak az a baj hogy az aku állapotánál még mindig azt írja hogy "kisütés". Szal nem tom maúgy meg bírja egy napig és vége. Pedig 3 napja vettem.

Klemice
Mivel ha nincs töltõn azt írja ki hogy kisütés... Magyarul merül az aksi, ennyi.

TaRka0107
Én is így tudom, hogy az újabb aksikat már nem kell. De õ mondott vmit, hogy jelzi a telefon.

Máté94
Ezeket már nem kell kisütni.
TaRka0107
Igen, de azt le is lehet beszélni, nem?:)

Fehercsoki
Elõfizetéssel 22k+havi 1800 ft 2 évig(ez a legolcsóbb,persze ingyen is elviheted de akkor havonta kifizetsz 15kt).Én kártyásan vettem,így 41 ezer ft volt,DE 10 hónap alatt behozza az elõfizetéses a telefon árát,viszont te 2 évig fizeted.

Büdös Bohóc
elõfizus, de már változtak az árak azóta, szóval nem tudom, hogy most hogy mennek az árai

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

TaRka0107
Elõfizusan v domino csomagban? Kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerül ha részletfizetéssel + a legolcsóbb díjcsomagban venném:D

Büdös Bohóc
t-mobil

TaRka0107
Amúgy te újonnan vetted valamelyik telefon szolgáltatónál?

Büdös Bohóc
pár napig, vagy hétig még addig se fogja bírni, nekem is csak mostanában lett 2 nap amit kibír, elõtte meghalt 1 nap alatt, míg az aksi nem állt be a normálisra

TaRka0107
Mennyit bír a teló? Csak mert alapból 2 nap alatt lemerül.

Klemice
Nem baj.

Brain00
Aha nem ez volt a kérdés

Klemice
http://www.youtube.com/watch?v=omgHGFQoLjw

low punch - kis ütés -> kisütés

mindig ez jut róla eszembe

Brain00
Kifejtenéd?

Klemice
Low punch.

Brain00
Jah köszi de van egy másik gondom is. Ugye ki kell sütni az akut 12 óráig kell töltõn hagyni. Ezt meg is tettem de a telefon állapotban azt írja hogy még nincsen kisütve . Nem tudom hogy mit csináljak mert elég gyorsan le merül és az a képernyõ miatt van. A segítséget elõre is köszönöm.

Metalmilitiakid
elõször meg kellene tudni milyen portokat használ a wifi a market vagy alapból a telefon és utána lehetne kiengedni

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Brain00
Igen és ezt hol tudom beállítani?

Metalmilitiakid
aucs :D

amúgy a problémára válaszként a routert port engedés nélkül kb semmi nem szereti

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Büdös Bohóc
hát én biztos nem fogok írni

ki ír valami hibát?

Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D

Brain00
Sziasztok én ma kaptam meg és ugye van android market és vannak ingyenes letöltések na nekem van egy olyan gondom hogy azt írja hogy starting download de sose kezdi el letölteni. Routerem van és rá vagyok csatlakozva úgy próbálom letölteni. Lehet hogy az a gond. A segítséget elõre is köszönöm.

a T-mobile akkor fogja neked frissíteni, ha megtudja azt oldani, hogy a te Gen1-es készüléked felfrissíti Gen2-re hivatalosan (a 2.2-es rendszerrel ellátott készülékek Gen2-sek lesznek, tehát újabb rendszer). Vannak külföldi fórumokon róla szó, hogyha felfrissíti valaki a telót, akkor kinullázódik az IMEI szám, ami illegális és tilos. Használhatatlan lesz a teló.
Ezért kell megvárni a hivatalos frissítést. Nem tudom mikor fogják kiadni.

Solten
Igazad van, mas a konzol es console framebuffer cimzesi helye. Errol a kepernyo driver-rol nem is hallottam. Persze Gen1 OSF-em van, ezert gondolom nem volt problema a custom romokkal.

Saor Alba

Na, ahogy elnézem megint ugyan az lesz, mint annó, néhány ember "úgy hallotta", hogy a mi készülékünkbe kevesebb ramot tettek és a gyártósorról selejtezett képernyõket kaptunk, amibõl aztén lett egy olyan nerdrage, hogy csak úgy zengett belé az internet.
Aztán láss csodát, jött egy patch, ami mindent rendberakott.

Boccs, de én most inkább akkor hiszek a ROMok létezésében, ha azok fent vannak a hivatalos oldalon.
Ha van is, amíg számomra nem elérhetõ, addig irreleváns a létezése.
Fehercsoki
Mert elvileg kéne nekik,és nem értem akkor miért akarják kiárusítani a 2.1eseket?

Fehercsoki
Aha,és akkor ha beviszem a mobilom ingyen telepíti rá a t-mobile a 2.2-t?

hidd el, hogy már van, mert már az egyik fórumon egy srác felrakta, aki ezen a héten vette a telót. már vizsgálják a romot, akik csinálják a custom romokat. a T-mobile-nál is megerõsítették, hogy már náluk van a rendszer, csak még a 2.1-es készülékeket ki kell árusítani.

rosszul tudod! a gen1/gen2 a memória címzésben különbözik! itt a képernyõ driverje volt más, csak ezt nem nagyon tudták megoldani tegnapelõttig

egyébként lehet gen1-rõl gen2-re upgradelni, de vissza már nem lehet, és ezzel a garancia is ugrik, ja és nem minden custom rom tudja a gen2-t

Új hír!
Vodafone-nál már gyári 2.2 android rendszer van a telón!

Solten
Ja, ez nevezik gen1/gen2-nek, a rom-kuktak mar felkeszultek erre, a legtobb rom mar mindket verzioval kompatibilis (egy ideje...).

Saor Alba

Klemice
igen így már elég korrekt a dolog, nem csak egy benyögött semmiség

probléma leírása tömören:

megveszel egy új bladet (bármelyik szolgáltatótól) és ezeken új védelem van. ha felteszel egy egy nem gyári romot, ami úgynevezett custom rom, akkor nem mûködik a tovább az érintõképernyõ, csak ha visszarakod a gyári romot. na most ezt már pár hónapja vizsgálják, hogy mi okozhatja, és tegnap született meg a megoldás, az új bladekben az érintõképernyõ új drivert kapott, mint az elsõ szériás gépekben lévõ (ezek mentek custom romokkal zökkenõ mentesen). szóval most már ezzel az új védelemmel ellátott bladeken is mûködni fognak a custom romok hibamentesen.

a megoldás egy update kernel, ami frissíti a teló-n lévõ rendszert

remélem kielégítõ válasz volt.

Büdös Bohóc
sok értelme volt benyögni, ha a megoldást nem írod le.

amúgy milyen problémáról van szó pontosabban?

új hír! van megoldás a touchscreen elhalálozásra!

ui: engem nem érint hála istennek <#nevetes1>

olvasgattam, és tapasztaltam, hogy még mindig nem érdemes felrakni, mert vannak benne hibák! pl. power gomb megnyomására újraindul <#conf>