2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
KuNgZi #1664 a gyárit sehogy. az ilyen lassú. használj custom romot, mert az rootolt és az sokkal gyorsabb
bár én már inkább a 2.3.4-et ajánlanám. sokkal gyorsabb a 2.2-nél is.
itt regelsz, követed az utasításokat és felteszed -
#1663 Hali!
Telenor-os 2.2-ről valami hír van-e? Azonkívül, hogy még nincs. -
Swifter90 #1662 már meg van köszike:) illetve olyan kérdésem lenne hogy root nélkül van valami tippetek hogy lehetne a gyári 2.2-es softwaret meg gyorsítani taskkilleren kívűl illetve hogy a cpu oc rootolás nélkül megoldható e? -
Swifter90 #1661 zsír fel tettem de se ikon a menüben se semmi hogy tudom ezt használatba venni mert a telón fent van deee nem értem:D -
Swifter90 #1660 ha ez müxik vendégem vagy egy sörre:) -
KuNgZi #1659 ez egy launcher amire gondolsz, az ADW EX launcher tudja ezt -
Swifter90 #1658 Sziasztok
nem tudjátok véeltlen hogy a gyári 2.2-es Tmobilos szoftvernél be lehet e állítani ami a 2.1-él volt hogy a menüben az ikonok elforogtak és láttad ahogy toltad el szóval az összes ikont láttad jóformán nem úgy mint most hogy tolom fel az ikonokat és ahogy tolom fel eltünnek a kijelzőről remélem érthető volt:D és előre is köszönöm a segítséget és kérdezném még hogy más is úgy érzékeli hogy a 2.2-es lassabb mint a 2.1? előre is köszönöm mégegyszer -
lac0215 #1657 16 GB-os kártyát, ki milyet használ/ajánl? -
Cekla #1656 Ja, hard reset meg nem nagyon van, csak amit a menüben lehet elérni... -
Cekla #1655 Akkor vidd be a T-hez, és megcsinálják neked gariba -
#1654 Ha semmire nem reagál akkor szerintem nem sokat tehetsz.(van valami hard reset,keress rá,de szerintem ahhoz is be kéne kapcsolnia) -
pacman89 #1653 nincs rajta valami hard reset vagy akármi?:))) -
pacman89 #1652 ráadásul 1430 és a 1777-es számot nem tudom hívni másik telórol valmien fura oknál fogva:SS -
pacman89 #1651 nem sajnos miért gyári szoftver t mobile oldalról -
#1650 FTM módba se tudod rakni?Egyáltalán semmi?Vidd vissza és cserélik.(nem tudom érdemes-e mondani hogy miközben magadnak telepítetted volna 2.2-t leállt) -
pacman89 #1649 megált downloading error ezt irta ki azóta semmire sem ragál iujra sem tudtam kezdeni -
#1648 Mi történt hogy leállt a frissítés?Próbáld meg újra felrakni rá a frissítést,ha nem megy akkor szerintem gariba cserélik. -
pacman89 #1647 sziasztok
Hallottam rolla hogy megjelent az ujj frissítés 2,2 android zte blade.ra
leszedtem leírás alapján telepítettem volna ha nem áll meg 10 %nál azóta besem kapcsol a telefon mit tegyek vele? -
#1646 Ilyenről én még nem hallottam,szóval szerintem ez egyedi eset,vagy legalábbis ritkán fordul elő. -
#1645 most a blade ilyen gagyi, vagy nekem nem volt szerencsém, de egy hetes zte bladen elromlott az érintőkijelző, minden működik, csak nem érzi az érintést, még jó hogy nem raktam fel rá valami főzött romot mert akkor fújhatnám a garanciát. -
#1644 sok szerencsét! :D -
Cekla #1643 felraktam a 2.3 gingerbread-et a blade-re. nagyon komoly cucc! -
#1642 A helyesírás és a logikai bakik miatt elnézést, túl vagyok több sörön. -
#1641 Defy sem egy audióbajnok. Persze jobb mérföldekkel mint a Blade... De ehhez venni kell hozzá egy grágább fülest minimum. Bátyám Defy tulaj, amúgy nagyon elég ütős a teló. Ha van rá pénzed én szívesen ajánlom. Erősebb a hardver (megbirkózik rendesen a high-end játékokkal -Modern Combat 2 például), 2.2 nehezen akar jönni szolgáltatófüggő Defy-kre.
Az IP64 olyan szempontból jó, hogy nem kell tokkal mászkálni, ha kímélni akarod a telót, de a kézikönyv is írja, hogy KERÜLNI KELL az ilyen megpróbáltatásokat.
Ettől függetlenül mi is mártottuk csap alá, semmi baja nem lett, de volt olyan akinek rögtön beázott a garanciával meg elküldték a picsába. Nem véletlenül nem vállal garanciát a stressz-meghibásodások után a Moto/szolgáltató...
Blade-hez képest eléggé vaskos amúgy a Defy a képminnőség szempontjából eléggé fakó a kijelző. A fekete nem olyan fekete mint a Blade-en a fehéret meg kicsit sárgásan jeleníti meg. A felbontás közel azonos (a képarány miatt más) a méret kéttized inch-csel nagyobb... -
Cekla #1640 Ja az nem rossz teló, bár attól, hogy ip67 szabvány, volt nálunk olyan, aki pár nap után összetörte, és úgy hozták vissza :D
De egyébként hangban biztos jobb a zeténél, én nem igazán vagyok megelégedve a blade hangzásával... -
#1639 oké, döntöttem, nem lesz blade, az x8-at sem tartom meg. moto defy lesz majd, azzal sanszos hogy nem nyúlok mellé -
szobipeet #1638 köszi -
Baelint #1637 Szedd le a RingDroid nevű progit marketről (ingyenes), azzal meg tudod csinálni. Sőt, vágni is lehet mp3-at, ha nem kell az egész. -
szobipeet #1636 MP3at nemlehet berakni csengőhangnak vagy csak nekem nem megy? -
szobipeet #1635 Megcsináltam a tesztet az általad említett progival.
Írási sebesség : 3,3mega
Olvasási : 10,7 mega
Egy egy gyári 2 gigás transcend kártya. -
#1634 A SIMcserés módszert próbáltam. Nem is láttam a SIM-et a Bladeben. -
#1633 Fogalmazzunk úgy, hogy gyorsabban írtam, mint olvastam :)
Pontosítom a gondom. Bluetoothon ha átküldök egy számot, ő a telora menti, ami megtelt. HOGYAN lehet beállítani, hogy ne oda mentse (ha egyénileg írom be a számot, akkor megkérdi hova mentse, ezt nem fogom mert q sok van, ha viszont küldöm, akkor nem, csak beteszi a teloba) -
#1632 Nyílván: "Válasz 'Cekla' üzenetére (#1613)"
Koca-SG-s vagy. :D -
szobipeet #1631 Nekem 118 szám van rajta. Bár lehet hogy a simen van..sőtt tuti.
Egyszerű a megoldás. SIMedet SOnyba, telószámok simre másol, kártya ZTEbe.. -
Cekla #1630 AZTAK**VA!
Köszi szépen, így már megy...hihetetlen, hogy ez soha nem jut eszembe!
\o/ \o/ :D -
#1629 ja, cékla :D sry... azthittem beszóltál... -
#1628 Ez nyilván nem nekem jött... SE-ről Bladera a telefonszámokat küldöm át... nincs se exe, se xp... android van...
Mindemellett a SIM-en van hely és az SD kártyán is. Nem tudom, hogy a rákba nem bír el egy ZTE Blade 55 telószámot.... -
#1627 CÉKLA!!! JOBKLIKK arra az exére amit letöltöttél és kicsomagoltál a tmobil honlapjáról és FUTTATÁS RENDSZERGAZDAKÉNT,ha így sem megy akkor tedd át a kompatibilitási módot xp service pack 3-ra! -
#1626 No, ebben segítsetek: régi SonyEr telóról BlueThootson keresztül küldöm át egyesével a számokat. 54 átment, majd aztmondja a Blade, hogy helyhiány miatt az 55. nem ment át. Helyhiány? -
#1625 buszozok sokat meg vonatozok, viszont nekem az okostelefon pont arról szól, hogy a sok apró szarság helyett egyet hordok magamnál. na majd letesztelek egyet