ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Saor Alba
Szvsz én örültem a múltkori gugli kijelentésnek, hogy az ilyen módosításokkal élõ gyártóknak befognak inteni a jövõben 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Tehát ha már kint van SDK és forrás, az még nem a hivatalos, ha jól értem?
Szóval tartok tõle, hogy a 2.3 se lesz hibamentes addig, amíg nem jön ki hivatalosan is (ami esélyes, hogy sose fog megtörténni).
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amúgy nekem a Cyanogen nem jön be, elég csicsás színkavalkádos egy HTC Sense mennyivel letisztultabb ...
Fura, hogy ennyien nem vagytok benne itt, mert minden ismerõsöm meglett és ahogy elnézem mobilarénát ott is szinte mindenki megtalálta magát, szóval szerintem minden telefonról beszívja az infót a gúgli.
Solten, szerintem ezek nem gázos dolgok, csak azért meglepi az embert, hogy hoppá, beírja a routere mac címét és azonnal kidobja a térkép, hogy hol is lakik, ezen kívül nincs jelentõsége.
Az Apple-féle ügy talán még neccesebb is, mert úgy tényleg az adott személyrõl tudsz meg konkrét dolgokat, itt nincs készülékhez kötve a dolog.
Aki például rendszeresen eljár valahová megcsalni az asszonyt az most tuti, hogy le fogja cserélni az iphone-ját... <#ravasz1>#ravasz1>
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Saor Alba
Nekem is a harmadik MAC address lett a nyerõ, de akkor aztán elég nyomasztó volt látni a kört a házunk fölött...
Esetleg ha fent van a Wifi Manager a telefonon akkor azzal ki lehet iratni a routered MAC címét.
Vagy Tõled tart a Google és Téged kiszedtek az adatbázisukból.
De azért az elsõ valószínûbb... 😄
A tegnapi "az Apple titkosítatlanul pakolja ide-oda az összes általunk megjárt hely adatait" botrány után jött természetesen egy Google botrány is.
ERRE AZ OLDALRA írd be annak a routernek a MAC címét, amelyiken keresztül neteztél már valaha androidos telefonoddal és meg fogja adni a router helyét az oldal.
Nekem például a pontos lakcímemet megadta (+-5 házszámnyi intervallumot írva, de tartok tõle, hogy ez csak az oldal készítõinek korrektsége miatt van így) és körberajzolta, hogy honnan érhetõ el a wifink.
Azért ez elég nyomasztó... 😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
meg amúgy is most már minden szolgáltatónál van telefon és lehet olcsón tudnál kártyásat is szerezni, vagy max gyûjtesz még 1-2 hónapot.
Most ne menjünk abba bele, hogy ez gen1-gen2 probléma, egyrészt ez az õ döntésük volt, másrészt 1-2 nap alatt a fizetetlen romkészítõk hobbiból csináltak genkettõsítõ eljárást, szóval nem hinném, hogy ez bármiféle gondot okozna azoknak, akik eleve tervezik az egész rendszert.
De még egyszer mondom, ne legyen igazam. 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)