ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Persze tudom, de gondolom hogy nem fogja megvenni ott 50.000 ft-ért ha már lehet kapni t-mobile 40-ért.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Büdös Bohóc
sztem õt nem ez érdekli, majd eldönti, h az-e vagy nem

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

zola2000
próbált valaki N64 vagy NDS emut ZTE bladen (n64oid vagy nds4droid)? Elvileg 1GHZs procis telókon fut szépen, és a blade prociját 800mhzra lehet húzni, ami már majdnem...

A

TaRka0107
DRÁGA!!!

RETROB0Y
Hi

XXL GSM milyen bolt?

Mennyire jo?

Brain00
Hello. Tudna nekem segíteni valaki. Android marketbõl akármit próbálok letölteni nem tudok se wifin keresztül se sem mobil hálózatról se tudok. Válaszokat elõre is köszönöm.

ha igen custom van rajta, akkor rakd újra a gyári romot :d

Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D

custom rom van rajta? ha nem rakd vissza a gyári romot! milyen szolgáltató?
ha visszaraktad a gyári romot és a gyári recoveryt, vidd vissza gariba és cserélik

sLINKy
nekem fél év után meghalt touchscreen buggol újratelepítés után is, akkor nem tölt felismeri a töltõt megy a töltõ jel de az akkumlátor nem töltõdik. :\

:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2

Büdös Bohóc
én nem hiszem el, hogy akkora buzi a gyártó, hogy egyszer csinált egy elég alapos frissítést, ami kivette a memória limitet meg eltüntette az egyik fajta lehetséges pixelhibát és az alapot adja megint oda a vodának.

a lényeg, hogy nem a vodafone csinálja a magának a romot, hanem a gyártó, a vodafone csak azt mondja meg nekik mi legyenek benne, pl vodafone-os menü, nem tudom, hogy van e, meg sim lock

stb.

a gyártót kell megvárni, hogy kiadjon egy firmware frissítést

Klemice
<#fejvakaras>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

theone91
A sim lock-ra gondolt, nem a gyártóra. Közvetetten tehát a Vodafone-ra.

Klemice
A gyártót nem hibáztatom, mert kurvajó telefont készített, nekem semmi nincs elbaszva rajta, ennyi...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Büdös Bohóc
a network provider akkor is tud customizálni rajta tuti, tré-mobilenál érdekes módon van javítás erre meg bele is rakják már a telefonokba alapból

tök lol, hogy egy hónapokkal ezelõtti buggal szerencsétlenkedik ez a szar vodafone, ami trénél már alapból nincs benne a telefonokban

Nem a Voadfone csinálja a romokat, hanem a gyártó! Külön kérésre raknak bele sim lockot stb... Az b@szta már el megint.

theone91
A Vodafone is baszkodik a ram-mal? :o

Na ne. Ez röhej.

szia

röviden leírom neked: egyenlõre sehogy!

1. van már rá megoldás, az egyik fórumon egy srác ilyenekkel foglalkozik, õ megtudta oldani, de nem ajánlja, mert könnyen el lehet rontani a telót véglegesen, más néven: tégla lesz a teló
2. a T-Mobile-nál is ez volt a helyzet, mikor megjelent a ZTE, de õk akkor adtak ki egy komplett firmware frissítést
3. ha magadnak csinálod, és elrontod a garancia és a teló is ugrik vele
4. nagy az esélye annak, hogy kinullázódik az IMEI, ami törvénybe ütközõ

várd meg, míg a vodafone kiad egy hivatalos frissítést hozzá, biztos ki fog rá adni

röviden, tömören ennyi. remélem tudtam segíteni

Sziasztok!
Elõször is szeretnék bocsánatot kérni, de nem olvastam végig, az elõzõ 1100 hsz-et. Kezdõ androidos vagyok, de nagyon lelkes, ha ez számít. :) Elkezdtem útánnajárni a dolgoknak, de megakadtam. Egy vodás készülékrõl van szó, és szeretném azt a 256mb lappangó RAM-ot feloldani. Próbáltam a Universal Androot programmal rootolni a telefont, de ez nem volt rá képes, azt olvastam, hogy ez valakinél megy, valakinél nem. Próbáltam keresni egy másik rootoló programot, ráakadtam a z4rootra, de ez sem volt képes megbirkózni a ZTE-vel. Így a kérdés adott, hogyan tudnám rootolni, illetve felszabadítani azt a plusz 256mb-ot?

ui.: Kezdõ lévén, kérlek türelmesen, pontról pontra írják le légyszi, hogy mit hogyan csináljak. Elõre is köszönöm, 92E
szia

felmegy rá a játék, van több jó jó magyar navigáció is. pl iGO teljes europa térkép packkal, és az android támogatja a flasht, csak a telefon processzora nem :D

de amúgy, ha youtube-ra gondolsz, van beépített youtube program, azzal ugyanúgy tudsz videót nézni és kommentelni :)

Sziasztok hamarosan eladom az iphoneomat (mert majd iphone 5 namind1) és ilyet szeretnék a 2 között.kérdésem az lenne, hogy erre a telefonra fel lehet rakni az angry birds játékot továbbá van e rá jó magyar navi program(és , hogy android már képes kezelni a flash tartalmú weblapokat)válaszotokat elõre is köszönöm.

szerintem sokkal jobb a teló, fõleg, ha felrakod rá a 2.2-es Froyo romot. akkor lesz az igazi. tuti kijelzõ, sebesség, ilyen áron nem találsz jobb telót szerintem

Brain00
Valaki tudna abban segíteni hogy hogyan tudok megaupload-ról letölteni mert ha töltenék le akkor azt írja hogy nem támogatott tartalom sikertelen letöltés. Válaszokat elõre is köszönöm.

Sziasztok!
TElefon vásárlás elõtt állok, ezt a Bladet néztem, de még nem hallottam róla szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalaitokat a telóval kapcsolatban. EGy SE X8ashoz képest mennyire jó vagy rossz választás ez? elõre is köszi!
theone91
Lál. Vodánál ki is fogytak Blade-bõl... :D:D

theone91
Én eddig nem láttam videót a véglegesrõl, csak az expókon kiállított alphákról... Kora nyárra pletykálják a megjelenést, szerintem még a tömeggyártás sem kezdõdött meg.

jazzy
Februárinál újabb videót én még nem találtam róla, ahhoz képest biztosan sokat fog javulni.
sapkafej
valaki látott már olyan videót a skate-rõl, amin nem laggolt mint a szar? elég kiábrándító

György

TaRka0107
Ha a tesómra érted, azért mert szüksége volt a pénzre, én meg adtam neki, õ is adott már nekem. Azt mondja majd kifizeti nyáron a ZTE Bladet helyettem, persze ha majd megadom nekiXD

theone91
Miért küldted el a gecibe egy trollface-szel?... :D

TaRka0107
Dehogy, igazad van, csak nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy szeretném. Már megvehettem volna kedden is csak közbe jött valami, tesóm belement a kocsival egy kurva nagy kátyóba, eltört a felni, arra kellett adnom neki pénzt... Mind1 ez nem ide tartozik, de ezért akarom eladni a telefonom, mert tényleg megakarom venni ezt a telefont, sok cikket olvastam már róla.

sapkafej
*rossz nézni

György

sapkafej
annyit tökölsz itt már, hogy rosszul nézni.
biztos SZÜKSÉGED van neked arra a telefonra, ha 1-2 ezer forinton izélsz? fiatal vagy még, várj egy kicsit, menj diákmunka, stb. köcsög-e vagyok hogy ezt mondom?

György

TaRka0107
Tesóm mondta, de nem volt biztos benne, BAZD!

sapkafej
ezek szerint telefon és bolt függõ. bazd.

György

TaRka0107
Értem. Ha beviszem GSM boltba akkor azonnal megveszik vagy várni kell míg el nem adják? Mert azt hallottam, hogy telefon és bolt függõ.

jazzy
Szerintetek mi van akkor, ha most vodás vagyok, de le akarom mondani, át akarok állni T-re, elõfizetésesre, viszont ZTE skatet vennék majd ha lesz, most nem kell készülék. Tudok elõre venni csomagot és utána kedvezményesen skatet csomag miatt, vagy csak akkor kapom a készüléket ha frissen kötöm a szerzõdést elõfizetésre?
Klemice
nincs készülékbeszámítás

TaRka0107
Szevasztok! Szerintetek a t-mobilenál beszámítják azt a készülékemet amit ott vettem még kevesebb mint egy éve elõfizetéssel? (persze a ZTE Blade-be):)

theone91
Hallgatlak. :D:D

Solten
Hi, ez tenyleg konnyeden javithato: #1373

Saor Alba

Metalmilitiakid
csináld azt amit haver, csaj ráült a buszon a telójára ugyanígy betört a kamera plexije, a papír alatta marad annak nincs semmi baja, veszel egy darab vékony plexit körbe rajzolod kivágod pill rag belerakod és sztem olcsóbb mint egy teljes új hátlap

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

TaRka0107
Én úgy tudom, hogy hátlapot nem nagyon lehet kapni. (lehet h nagy hülyeséget mondtam.) Akkor az nagyon megéri, mert 3hetes a készülék, és akkor 26-27K-ból megúsznám. Ha már meglenne a pénz, akkor megvenném azonnal.

sLINKy
volt :S

sLINKy
hátlapcsere 1000-1500ft

TaRka0107
Az faja, mert 25kért tudok egy ilyen telót venni 2év garival. Akkor megveszem szerintem, csak még mondom neki, hogy tegye el:D Több pénzem nem nagyon van, elõfizetés meg már van ennél a családnál vagy 25db.:)

Metalmilitiakid
mivel az egy darab plexi lap sztem simán

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

TaRka0107
Szevasztok! Egy ilyen sérülést ki lehet javítani/javíttatni a t-mobilenál garanciában, vagy valami GSM boltban kevés pénzért?:)

theone91
Vodához beérkezett Bladeszállítmány milyen? Volt rá panasz?

Fehercsoki
Azt hiszem már megvan rá a magyarázat.