ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A
Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D
ha visszaraktad a gyári romot és a gyári recoveryt, vidd vissza gariba és cserélik
:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2
stb.
a gyártót kell megvárni, hogy kiadjon egy firmware frissítést
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
tök lol, hogy egy hónapokkal ezelõtti buggal szerencsétlenkedik ez a szar vodafone, ami trénél már alapból nincs benne a telefonokban
röviden leírom neked: egyenlõre sehogy!
1. van már rá megoldás, az egyik fórumon egy srác ilyenekkel foglalkozik, õ megtudta oldani, de nem ajánlja, mert könnyen el lehet rontani a telót véglegesen, más néven: tégla lesz a teló
2. a T-Mobile-nál is ez volt a helyzet, mikor megjelent a ZTE, de õk akkor adtak ki egy komplett firmware frissítést
3. ha magadnak csinálod, és elrontod a garancia és a teló is ugrik vele
4. nagy az esélye annak, hogy kinullázódik az IMEI, ami törvénybe ütközõ
várd meg, míg a vodafone kiad egy hivatalos frissítést hozzá, biztos ki fog rá adni
röviden, tömören ennyi. remélem tudtam segíteni
Elõször is szeretnék bocsánatot kérni, de nem olvastam végig, az elõzõ 1100 hsz-et. Kezdõ androidos vagyok, de nagyon lelkes, ha ez számít. :) Elkezdtem útánnajárni a dolgoknak, de megakadtam. Egy vodás készülékrõl van szó, és szeretném azt a 256mb lappangó RAM-ot feloldani. Próbáltam a Universal Androot programmal rootolni a telefont, de ez nem volt rá képes, azt olvastam, hogy ez valakinél megy, valakinél nem. Próbáltam keresni egy másik rootoló programot, ráakadtam a z4rootra, de ez sem volt képes megbirkózni a ZTE-vel. Így a kérdés adott, hogyan tudnám rootolni, illetve felszabadítani azt a plusz 256mb-ot?
ui.: Kezdõ lévén, kérlek türelmesen, pontról pontra írják le légyszi, hogy mit hogyan csináljak. Elõre is köszönöm, 92E
felmegy rá a játék, van több jó jó magyar navigáció is. pl iGO teljes europa térkép packkal, és az android támogatja a flasht, csak a telefon processzora nem :D
de amúgy, ha youtube-ra gondolsz, van beépített youtube program, azzal ugyanúgy tudsz videót nézni és kommentelni :)
TElefon vásárlás elõtt állok, ezt a Bladet néztem, de még nem hallottam róla szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalaitokat a telóval kapcsolatban. EGy SE X8ashoz képest mennyire jó vagy rossz választás ez? elõre is köszi!
György
biztos SZÜKSÉGED van neked arra a telefonra, ha 1-2 ezer forinton izélsz? fiatal vagy még, várj egy kicsit, menj diákmunka, stb. köcsög-e vagyok hogy ezt mondom?
György
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417