2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
Swifter90 #1704 értem nagyon szépen köszi a segítséget:) -
KuNgZi #1703 ne a gyári fájl kezelőt használd. marketről töltsd le a Root Explorer progit. legjobb!!!
ehhez a romhoz NEM kötelező az ext2/ext3 partíció!!!! -
Swifter90 #1702 bluetoothon hogy tudok elküldeni egy fájlt a gyári fájl kezelővel?:S mert az emailt nyitja meg:S -
#1701 Nihghtly azaz gondolom mindig az aktuális napi fejlesztéseket este használható formába varázsolja(compile) egy szoftver,nagyobb szám = újabb,de nem feltétlenül jobb.(akár hibák is lehetnek benne amik az előző verzióban még nem voltak) -
Swifter90 #1700 most nézegettem a portált és miben különbözik vajon a cyanogenmod nightly n78 és a cyanogenmod nightly n85 között? mert ez az n85-ös ahogy elnézem ma látott nap világot:D -
Swifter90 #1699 ezt tettem fel ZTE-Blade_2.3.4_full és az eredeti romja cyanogenmod nightly 78 -
Cekla #1698 Nem tom te melyik verziót raktad fel, de nekem úgy volt a leírásban, hogy felpartícionálja a memkarit is. szerintem neked is így van -
Swifter90 #1697 már meg találtam köszi:D akkor már csak a mem karis kérdés aktuális:D -
Swifter90 #1696 azt nem tudja valaki véletlen hogy tudom beállítani a ennél a 2.3.4.-es szoftvernél hogy amikor hívnak az ne ezzel a görbe egyenes jelenítse meg hanem amit már beállítottam a billentyű zárra sim csúszka ami a 2.1-be is benne van -
Swifter90 #1695 Thx
és még egy kérdés ezzel a 2.3.4-es rommal kapcsoladban kell a memória karira az ext2 vagy ext3 partició vagy ezzel már tud mindent a memória karira tenni mert most ezzel a rommal olyan alkalmazásokat enged fel tenni a mem karira amit eddig a gyári 2.2-el nem engedett -
KuNgZi #1694 igen, ha bele akarnak nyúlni a telóba a boltban és nem a gyári recovery van rajta akár nem is cserélik ki a telót ha rossz.
felteszed a gyári romot. nem indítod újra a telót, hanem egyből ahogy végez a rom telepítésével, ugyanúgy a choose zip from sdcard-ra mész is kiválasztod a gyári recoveryt, amikor ez is kséz, utána reboot-olsz.
ennyi!!!! -
Swifter90 #1693 hello
köszi hát ez kb ugyanaz a menete ahogy fel tettem ezt a 2.3.4-et és a recoveryből honnan telepítsem az original recovery packot? a gyári romokat meg a két modosított romokat még tegnap este leszedtem és le ellenőriztem a kódjukat amúgy garanciába már csak a recovery menü miatt is szólhatnak? -
Play4Real #1692 hello
Nekem galaxy acem van és ugyan ugy akad rajta az angry bird :D szal a plusz 200 mhz szentem semmit nem jelent ilyen téren..amugy a samsusng szebb jobb képet csinál de nyilván nem éri meg a dupla árat -
KuNgZi #1691 nekem nem tetszik -
KuNgZi #1690 a gyári rom vissza rakására:
letöltöd itt a telódhoz a gyári romot
ellenőrzöd az md5 kódot, hogy stimmel e (NAGYON FONTOS!)
itt a leírás
-
Swifter90 #1689 Sziasztok
KuNgZi fel tettem ezt a 2.3.4-es androidot nagyon zsír:D sokkal gyorsabb a teló meg minden és ahogy fel tettem ezt azzal a módszerrel lehet a gyárit vissza tenni? -
#1688 Mi a véleményetek? Hordanátok? :) -
balcsi70 #1687 Sziasztok.Melyik vírusirtót ajánljátok androidra? Kell rá egyáltalán? ha igen mi a neve? Köszi a válaszokat. Üdv. -
Swifter90 #1686 nah egy kereszt kérdés végig olvastam és tanulmányoztam a rom telepítést a recovery már fent van és ahogy le írja a recoveryben a lépéseket ugyanúgy lehet fel rakni majd a gyári szoftvert ha baj van?
-
Swifter90 #1685 nem azért csak ha mégis kellene -
KuNgZi #1684 vegyél egy rádió magnót és hozzá egy akksit, ha ennyire rádiót akarsz hallgatni
marketen megnézed, de ahogy néztem ott csak netes rádió van, de abból van sok -
Swifter90 #1683 és a szoftverre vissza térve van valami normális rádió hallgató program a marketen mondjuk amivel tudok is fel venni a rádióból???? -
Swifter90 #1682 a pixelhibában jártas vagyok:D hivatalosan ha 3 pixelhiba van egymáshoz közel és az 20 centiről látszik akkor köteles cserélni egy miatt nem fogják nekem is kicserélték már emiatt a telcsim 2 hete és mikor még ki se jött a gyári 2.2-es android rá én azzal vettem ki a dobozból:D -
#1681 De kötelesek cserélni,kiterjed rá a garancia! -
KuNgZi #1680 azzal sajnos nem tudsz mit csinálni!
olvastam olyat, hogy egy srácnak 7 pixel hibája volt és jól látható és a szolgáltató nem cserélte -
#1679 Nekem is van egy ilyen fényes pixelem,de csak akkor jön elő ha pár percig be van kapcsolva a képernyő,ha rajta volt a billentyűzár és leszedem akkor nem látszódik csak egy kis idő után. -
#1678 Olyan mintha egy mikroporszem ment volna a plexik közé. :) -
#1677 Tegnap este Fruit Ninjázás közben sikerült kiszúrnom egy pixelhibát (folyamatosan világít) a kijelzőn... Alig találom meg, csak ha nagyon erőlködök, de akkor is böki a csőröm... :D
Gondolom nem éri meg elvinni T-hez. Csak három jól látható pixelhiba után csinálnak bármit is ugye? :) -
masteryoda #1676 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, ugyanis a közeljövőben szeretnék venni egy középkategóriás okostelefont. Igazából két készülékre szűkítettem le a lehetséges választásokat.
ZTE Blade vs. Samsung Galaxy Ace
Szeretnék kérni azoktól véleményt, akik behatóbban ismerik már a valamelyiket, de jobb ha mindkettőt. Természetesen olvastam már a kritikákat és a leírásokat. A ZTE esetében a nagyobb felbontású kijelző és az olcsósága csábít, azonban a Samsungot megbízhatóbbnak tartom, jobb rajta az Android, meg erősebb a procija, viszont az ára majdnem dupla és kisebb felbontású kijelzője van. A ZTE esetében tartok egy kicsit a "nónémség"től...
Bármilyen véleményt szívesen fogadok!
Vagy ha esetleg a kategóriában és árfekvésen belül van jobb ötletetek annak is örülnék.
Köszönöm szépen előre is! -
KuNgZi #1675 természetesen visszatudod tenni a gyári romot és gyári recoveryt! ez a rom kizárólag GEN2-es készülékre megy fel. rádió tényleg nincs még benne. procit lehet húzni, de csak saját felelősségre. angry birds nekem szépen folyamatosan fut -
Swifter90 #1674 Szia és ha fel teszem ezt a 2.3.4-es romot akkor ha garanciális baja lenne a telónak akkor vissza lehet tenni a gyári 2.1 vagy 2.2-őt? illetve tényleg nincs rádió ebben a romban? mert azt írják és ha nem is minden nap, de néha néha használok:D és angry birds akadozások meg szünnek ezzel a rommal? illetve ezzel már lehet gondolom teljes egészében akkor húzni a procit is előre is köszönöm a választ -
#1673 Hogy tudom, azt belőni, hogy ha bekapcsolom az internet csatlakozást, akkor ne csináljon magától semmit, semmi adatforgalmat ne bonyolítson, csak a 0.facebook.com jöjjön be, hozzátéve a gyári böngészőben az a kezdőlap. Mert a múlthónapban kipróbáltam, hogy engedélyeztem anetet, megnyitottam facebookoztam és vmi kis mennyiségű kbyte ot azért kiszámláztak vmi pár száz ft értékben. Ezt a részét szeretném elkerülni. -
#1672 van valami módja, hogy az fm rádió hangszóróról szóljon? tudom hogy kell a füles a jelhez, de régi sonymon lehetett külső hangszóróról, gondolom ezen se lehetetlen (nincs kedvem folyton külön hangfalra kötni) -
Cekla #1671 Uhh.. én 691-ig mertem csak húzni, azt olvastam, hogy addig stabil.
Viszont ami most nagyon idegesít, az az, hogy nagyon melegszik, ha töltőn van. Jobban, mint amikor a 2.2 volt rajta. Ez hosszú távon árt a telónak, nem? hotspotként használom otthon, és olyankor órákig a töltőn van. Van hogy alig tudom felvenni, mert szinte süt :D -
KuNgZi #1670 ez hülyeség
blade-nél is volt ilyen gond, hogy a régebbi fajták nem mentek 2.2-vel, mert az érintőkijelző firmware-je hibás volt. -
#1669 Én már hallottam olyanról, hogy nem működik az érintőképernyő. Nem tudom milyen telónál, csak annyit, hogy nem a Bladenél. Talán Samsung, de az sem biztos. A lényeg, hogy a srácnak minden gombja működött, kivéve az érintőképernyőt. Aztán otthon már semmi gondja nem volt vele, miután a spejz mélyén hűtötte egy napot. Állítólag az volt a gond, hogy ingmellzsebben tartotta és a testhőtől annyira bepállott az érintőfelület, hogy nem érzékelte az érintést.
Hogy mi az igazság, én azt nem tudom, de azért érdemes ezen elgondolkodni. :) -
KuNgZi #1668 az nem a romnak, hanem az új gen2 kernelnek köszönhető! -
#1667 Annak orulok, hogy gyari 2.2 jobban kimeli az akksit, mint az alap 2.1. Nekem legalabbis ez jott le... :) -
KuNgZi #1666 ja és a gyári romon nem is tudsz cpu-t húzni, ott a max 600Mhz, nekem 2.3.4 alatt 729Mhz-en megy stabilan -
Cekla #1665 nekem is 2.3.4 van,és hasit rendesen. ajánlom