2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • KuNgZi
    appbrain

rakd fel ezt, ebben tudsz, és jobb mint a gyári
  • Swifter90
    hy

és akkor tudtok valami más black marketet ahonnan lehet leszedni cumókat?
    illetve még mindig nem találom hol lehet egyszerre az összes tel számot törölni a 2.3.4-es szoftveren valaki súgjon pls
  • sLINKy
    applanet nem megy, mert nem törődnek vele úgy volt, hogy kijön a 3-as verzió, ahhoz képest még sehol sincs pedig már 3 hónapja csak azt ígérik.
  • Swifter90
    és miután nem ment a 2.1-el kivettem az aksit újra keztem ffel tettem a 2.3.4-et és simán ment a telefon egyszerűen csak annyi volt a jelenség hogy nem bootolt be és akkor sugj már nekem látszi egy olyat hogy a 2.3.4-es szoftverben hol tudom egyszerre az összes teló számot kitörölni? mert nincs ott ahol kéne hogy legyen előre is köszi a választ
  • Swifter90
    gond nincs a telefonnal semmi csak a 2.1-et akartam fel tenni rá próba képp de most meg néztem az imei számot az is passzol teljesen szóval nem hinném hogy eltéglásodott aztán igen én is gondoltam hogy a gen1 gen2 miatt nem engedi és igazából csak egy szúró próbát akartam tennni ha baja van a telónak hogy zajlik egy gyári rom és recovery vissza rakása de akkor jól tippeltem a dolgokat és amúgy a 2.1-et elméletileg már sehogy se lehet vissza varázsolni rá és amúgy jah én tettem fel a 2.3.4-et
  • KuNgZi
    2.2-es gyári romot tegyél fel rá, ne 2.1-est mert azt már nem tudsz.

itt van minden

ha 2.3.4 volt fent, akkor 2.2-es T-s rom kell, és gyári recovery, anélkül nem megy.

de itt a leírás. mindent így csinálj.
  • KuNgZi
    swifter90 szerintem ezt most téglásítottad véglegesen! ha jól tudom te raktad fel a 2.3.4-es romot ugye? ha igen, és ráraktad a 2.1-es t-s szoftvert, akkor elb.sztad a telót véglegesen a legjobb tudomásom szerint.

mivel a telód gen2-es volt, azért tudtad felrakni a 2.3.4-es romot és te ráraktad a gen1-es t-s gyári romot, amivel megint felírta a rendszer partíciót a teló, de ezt nem lehetséges és elrontotta véglegesen. ha még valahogy el is indulna, az IMEI szám tuti ugrott, ami nem javítható. ha szerencséd van, akkor vidd be a T-hez és mond hogy gyári frissítés után behalt a teló, ha mákod van egyből cserélik.

ha nem, akkor legközelebb többet olvassál, mielőtt ilyen műveleteket végzel bármivel is, amihez nem értesz.
  • Swifter90
    jah és még egy kérdés az astro file managernél hol lehet beállítani hogy amikor egy fájlt akarok küldeni ne emailbe akarja küldeni hanem bluetoohon?
  • Swifter90
    Sziasztok!!!
    2 kérdésem lenne az egyik hogy az applanet napok óta nem müködik de haverom telóján se megy nem tudjátok véletlen mi van? a másik meg hogy hiába teszem vissza a gyári tmobilos 2.1-es android szoftvert a telcsimre a zöld robotnál meg áll pedig formáztam a boot,system,data,cachet és már kétszer is probáltam és a leírtak alapján csináltam de rootoltból mind fel megy ötlet hogy mit csesztem el?
  • KuNgZi
    perfect
  • Metalmilitiakid
    Na megtörtént :D
  • szobipeet
    ez egyértelmű sztem:)
  • KuNgZi
    tőlem nyugodtan kiírattathatod
  • Metalmilitiakid
    Igen ezért mondom, hogy kiíratom kintre, hogy senki semmilyen linkelt progiért nem vállal felelősséget.
  • KuNgZi
    ha elszáll a telója mert valamit nem jól csinált, vagy nem a leírtak szerint, akkor ne jöjjön nekem sírni utána.

minden kockázatos művelet. csak saját felelősségre.
  • Metalmilitiakid
    Komolyan mondom gyerekek kirakassam bannerba hogy senki semmiért nem vállal felelősséget ?? :D
  • KuNgZi
    rom

rom felrakása, olvasd végig

FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
  • jazzy
    %20-at vedd ki előle, nem kell az oda..
  • szobipeet
    Nem jön be eggyik link sem :s
  • KuNgZi
    rom

azt mondják ez most a legjobb és legstabilabb rom

a rom felrakása pedig itt van, Keresd meg a leírásban

rom felrakás

CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!!!!!!!!!
  • Swifter90
    Hali
    nálatok sem megy az applanet az elmúlt 4-5 órában vagy csak nálam nem? valami networkos hiba üzit ír de túl hamar eltünik így nem bírom ki olvasni
  • szobipeet
    én ezt és ezt találtam. Mi a véleményed? Jó a leírás? És ezután a MR edittion rom után hol tudok utánajárni hogy milyen?
  • KuNgZi
    bocsi, de ezt a telót nem ismerem, és nem is nagyon találok rá custom romot

keresgess neten, hátha találsz
  • szobipeet
    Köszi. Esetleg Vodafone 845re nemtudnál küldeni linket hogy arra hogy tudok pakolni friss androidot? Úgy látom te értessz ezekhez nagyon, hátha ehez is:)
  • theone91
    Én a Go Launcher-t! Próbálgass, hogy melyik jön be neked leginkább. Nézd meg marketen a launcherekhez tartozó téma-felhozatalt is.. :)
  • KuNgZi
    szia

marketbe beírod, hogy launcher és kihoz sok fajtát. erre nincs olyan, hogy téma. itt launcher van. azokat tud testreszabni. és az ADW EX launchert ajánlanám.
  • KuNgZi
    CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! TÉGLÁSODÁSÉRT NEM VÁLLALOK GARANCIÁT!

RAM

2.3.4
  • szobipeet
    Szia KuNgZi
    Engem érdekelne ez a +256 megásdi, meg az a 2.3.4esdi is...:D
    Elmagyaráznád nekem hogy hogy kell megcsinálni?
  • cser
    helló én tegnap vettem egy ZTE Blade-et, és anyi lenne a problémám, h nem tudok rajta témát cserélni.... valaki magyarázza el légyszives mert töltöttem már rá párat de nem engette telepíteni...
  • KuNgZi
    pontosan úgy van, ahogy Swifter90 kolléga mondja. már van rá megoldás, hogy a vodás telefonoknál a +256MB-ot is feloldjuk. Teljes értékű pengét kapjunk.

akinek kell megoldás, írjon itt és linkelek

DE CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE
  • KuNgZi
    én eddig nagyon meg vagyok a 2.3.4 rommal elégedve. nagyon eltalálták a fiúk :D

ma reggel 7kor vettem le a töltőről, semmit se csináltam a telón, mert kint az udvaron kerítést építettünk egész nap, most jöttem be a szobába és a teló akksija csak 2%-ot, azaz kettő %-ot esett!

ez ám az aksi kezelés. :lol

köszi fiúk, akik összeraktátok ezt a romot
  • Swifter90
    Hali
    512 ram van benne maximum a vodásnál szoftverileg le van korlátozva de az sity suty megoldható a játékok pl angry birds gyári szoftverrel úgy kb a 10 pálya után ahogy egyre több lesz az animáció akad de eyg rootolt 2.3-as androiddal már ezek a jelenségek meg szünnek sehol sem akad a teló az angry birdsben már a második fejezetnél tartok a 20. pályán és ott max egy egy pillanatra mikor betölti a pályát frissen meg akad és ennyi és még akkor lehet húzni neki a procit de még nem húztam:)
  • Play4Real
    3.5 ös az ace kijelzöje is az tény h a procija nem sokkal gyorsabb mer ugyan ugy akadnak nálam a játékok...^^ igaz lehet kevésbé mint egy zte bladen
  • Metalmilitiakid
    erre valaki ??
  • szobipeet
    vagy 512 van ezekben? most néztem mobilarenát ott 512őt írtak, de máshol meg mintha 128-256 mizéria menne. hogyis van ez akkor?
  • szobipeet
    Azt hogy tudom megnézni, hogy 128 megát lát a teló vagy 256ot? vagy minden vodás teló 128as? Illetve gen1 vagy gen2esek ezek gyárilag?
  • szobipeet
    Ebben az árban legjobb! Samsung sokkal drágább mint amennyivel "jobb". Igazából csak a proci gyorsabb, de nem sokkal. Kijelzője annak ha jól tudom 3 col, zte 3,5. Ebben a kategóriában fél col is aranyat ér...:)
    Eddig énis féltem a nónémségétől, de mióta megvettem elszálltak a kételyek... Ace-nál csak a márkát kell megfizetni.
  • szobipeet
    Miért nem jó a gyári fájlkezelő? Én teljesen megvagyok vele elégedve. Mindenhol azt olvasom hogy szedd le ezt azt stb...miért?
  • Metalmilitiakid
    nekem simán megy, hosszan rajta tartom azt ujjam a fájl on, feljön a menü, bluetooth és megy
  • KuNgZi
    nm