2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
KuNgZi #1744 appbrain
rakd fel ezt, ebben tudsz, és jobb mint a gyári -
Swifter90 #1743 hy
és akkor tudtok valami más black marketet ahonnan lehet leszedni cumókat?
illetve még mindig nem találom hol lehet egyszerre az összes tel számot törölni a 2.3.4-es szoftveren valaki súgjon pls -
#1742 applanet nem megy, mert nem törődnek vele úgy volt, hogy kijön a 3-as verzió, ahhoz képest még sehol sincs pedig már 3 hónapja csak azt ígérik. -
Swifter90 #1741 és miután nem ment a 2.1-el kivettem az aksit újra keztem ffel tettem a 2.3.4-et és simán ment a telefon egyszerűen csak annyi volt a jelenség hogy nem bootolt be és akkor sugj már nekem látszi egy olyat hogy a 2.3.4-es szoftverben hol tudom egyszerre az összes teló számot kitörölni? mert nincs ott ahol kéne hogy legyen előre is köszi a választ -
Swifter90 #1740 gond nincs a telefonnal semmi csak a 2.1-et akartam fel tenni rá próba képp de most meg néztem az imei számot az is passzol teljesen szóval nem hinném hogy eltéglásodott aztán igen én is gondoltam hogy a gen1 gen2 miatt nem engedi és igazából csak egy szúró próbát akartam tennni ha baja van a telónak hogy zajlik egy gyári rom és recovery vissza rakása de akkor jól tippeltem a dolgokat és amúgy a 2.1-et elméletileg már sehogy se lehet vissza varázsolni rá és amúgy jah én tettem fel a 2.3.4-et -
KuNgZi #1739 2.2-es gyári romot tegyél fel rá, ne 2.1-est mert azt már nem tudsz.
itt van minden
ha 2.3.4 volt fent, akkor 2.2-es T-s rom kell, és gyári recovery, anélkül nem megy.
de itt a leírás. mindent így csinálj. -
KuNgZi #1738 swifter90 szerintem ezt most téglásítottad véglegesen! ha jól tudom te raktad fel a 2.3.4-es romot ugye? ha igen, és ráraktad a 2.1-es t-s szoftvert, akkor elb.sztad a telót véglegesen a legjobb tudomásom szerint.
mivel a telód gen2-es volt, azért tudtad felrakni a 2.3.4-es romot és te ráraktad a gen1-es t-s gyári romot, amivel megint felírta a rendszer partíciót a teló, de ezt nem lehetséges és elrontotta véglegesen. ha még valahogy el is indulna, az IMEI szám tuti ugrott, ami nem javítható. ha szerencséd van, akkor vidd be a T-hez és mond hogy gyári frissítés után behalt a teló, ha mákod van egyből cserélik.
ha nem, akkor legközelebb többet olvassál, mielőtt ilyen műveleteket végzel bármivel is, amihez nem értesz. -
Swifter90 #1737 jah és még egy kérdés az astro file managernél hol lehet beállítani hogy amikor egy fájlt akarok küldeni ne emailbe akarja küldeni hanem bluetoohon? -
Swifter90 #1736 Sziasztok!!!
2 kérdésem lenne az egyik hogy az applanet napok óta nem müködik de haverom telóján se megy nem tudjátok véletlen mi van? a másik meg hogy hiába teszem vissza a gyári tmobilos 2.1-es android szoftvert a telcsimre a zöld robotnál meg áll pedig formáztam a boot,system,data,cachet és már kétszer is probáltam és a leírtak alapján csináltam de rootoltból mind fel megy ötlet hogy mit csesztem el? -
KuNgZi #1735 perfect -
#1734 Na megtörtént :D -
szobipeet #1733 ez egyértelmű sztem:) -
KuNgZi #1732 tőlem nyugodtan kiírattathatod -
#1731 Igen ezért mondom, hogy kiíratom kintre, hogy senki semmilyen linkelt progiért nem vállal felelősséget. -
KuNgZi #1730 ha elszáll a telója mert valamit nem jól csinált, vagy nem a leírtak szerint, akkor ne jöjjön nekem sírni utána.
minden kockázatos művelet. csak saját felelősségre. -
#1729 Komolyan mondom gyerekek kirakassam bannerba hogy senki semmiért nem vállal felelősséget ?? :D -
KuNgZi #1728 rom
rom felrakása, olvasd végig
FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK! -
#1727 %20-at vedd ki előle, nem kell az oda.. -
szobipeet #1726 Nem jön be eggyik link sem :s -
KuNgZi #1725 rom
azt mondják ez most a legjobb és legstabilabb rom
a rom felrakása pedig itt van, Keresd meg a leírásban
rom felrakás
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!!!!!!!!! -
Swifter90 #1724 Hali
nálatok sem megy az applanet az elmúlt 4-5 órában vagy csak nálam nem? valami networkos hiba üzit ír de túl hamar eltünik így nem bírom ki olvasni -
szobipeet #1723 én ezt és ezt találtam. Mi a véleményed? Jó a leírás? És ezután a MR edittion rom után hol tudok utánajárni hogy milyen? -
KuNgZi #1722 bocsi, de ezt a telót nem ismerem, és nem is nagyon találok rá custom romot
keresgess neten, hátha találsz -
szobipeet #1721 Köszi. Esetleg Vodafone 845re nemtudnál küldeni linket hogy arra hogy tudok pakolni friss androidot? Úgy látom te értessz ezekhez nagyon, hátha ehez is:) -
#1720 Én a Go Launcher-t! Próbálgass, hogy melyik jön be neked leginkább. Nézd meg marketen a launcherekhez tartozó téma-felhozatalt is.. :) -
KuNgZi #1719 szia
marketbe beírod, hogy launcher és kihoz sok fajtát. erre nincs olyan, hogy téma. itt launcher van. azokat tud testreszabni. és az ADW EX launchert ajánlanám. -
KuNgZi #1718 CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! TÉGLÁSODÁSÉRT NEM VÁLLALOK GARANCIÁT!
RAM
2.3.4 -
szobipeet #1717 Szia KuNgZi
Engem érdekelne ez a +256 megásdi, meg az a 2.3.4esdi is...:D
Elmagyaráznád nekem hogy hogy kell megcsinálni? -
cser #1716 helló én tegnap vettem egy ZTE Blade-et, és anyi lenne a problémám, h nem tudok rajta témát cserélni.... valaki magyarázza el légyszives mert töltöttem már rá párat de nem engette telepíteni... -
KuNgZi #1715 pontosan úgy van, ahogy Swifter90 kolléga mondja. már van rá megoldás, hogy a vodás telefonoknál a +256MB-ot is feloldjuk. Teljes értékű pengét kapjunk.
akinek kell megoldás, írjon itt és linkelek
DE CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE -
KuNgZi #1714 én eddig nagyon meg vagyok a 2.3.4 rommal elégedve. nagyon eltalálták a fiúk :D
ma reggel 7kor vettem le a töltőről, semmit se csináltam a telón, mert kint az udvaron kerítést építettünk egész nap, most jöttem be a szobába és a teló akksija csak 2%-ot, azaz kettő %-ot esett!
ez ám az aksi kezelés. :lol
köszi fiúk, akik összeraktátok ezt a romot -
Swifter90 #1713 Hali
512 ram van benne maximum a vodásnál szoftverileg le van korlátozva de az sity suty megoldható a játékok pl angry birds gyári szoftverrel úgy kb a 10 pálya után ahogy egyre több lesz az animáció akad de eyg rootolt 2.3-as androiddal már ezek a jelenségek meg szünnek sehol sem akad a teló az angry birdsben már a második fejezetnél tartok a 20. pályán és ott max egy egy pillanatra mikor betölti a pályát frissen meg akad és ennyi és még akkor lehet húzni neki a procit de még nem húztam:) -
Play4Real #1712 3.5 ös az ace kijelzöje is az tény h a procija nem sokkal gyorsabb mer ugyan ugy akadnak nálam a játékok...^^ igaz lehet kevésbé mint egy zte bladen -
#1711 erre valaki ?? -
szobipeet #1710 vagy 512 van ezekben? most néztem mobilarenát ott 512őt írtak, de máshol meg mintha 128-256 mizéria menne. hogyis van ez akkor? -
szobipeet #1709 Azt hogy tudom megnézni, hogy 128 megát lát a teló vagy 256ot? vagy minden vodás teló 128as? Illetve gen1 vagy gen2esek ezek gyárilag? -
szobipeet #1708 Ebben az árban legjobb! Samsung sokkal drágább mint amennyivel "jobb". Igazából csak a proci gyorsabb, de nem sokkal. Kijelzője annak ha jól tudom 3 col, zte 3,5. Ebben a kategóriában fél col is aranyat ér...:)
Eddig énis féltem a nónémségétől, de mióta megvettem elszálltak a kételyek... Ace-nál csak a márkát kell megfizetni. -
szobipeet #1707 Miért nem jó a gyári fájlkezelő? Én teljesen megvagyok vele elégedve. Mindenhol azt olvasom hogy szedd le ezt azt stb...miért? -
#1706 nekem simán megy, hosszan rajta tartom azt ujjam a fájl on, feljön a menü, bluetooth és megy -
KuNgZi #1705 nm