ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ráadásul francnak sem hiányzik, hogy a húzás miatt gyorsabban szívja le az akksit...
Itt a fórum. Nem lesz 2 perces olvasmány, tekintve, hogy van egy 50ezer hsz-es elõzménye is 😄
800-ra sosem fogod húzni, 710 körülig stabil, nagyon ritka eset az, amikor afölött még használható.
Függetleníteni pedig neten cirka 1 perc, ehhez azért ne várj linket...
Ha minden jólmegy 1-2 héten belül lesz 1 ilyen telóm (vodánál sikerült megrendelni de azokon elmenni...). Olvastam olyanokat, hogy androidot frissebbet sikerült rá pakolni, 800 mhzre felhúzni a procit, meg ilyesmit. Ezeknek hol tudok bõvebben utánajárni esetleg nemtudtok valami oldalt ami kifejezetten ezzel foglalkozik? Vagy olvassam el a fórumot az elsõ HSZtõl és választ kapok mindenre?😄 Meg az érdekelne még, hogy lehet e a telót függetleníten.
Szóval megköszönném ha valaki tudna valami oldalt linkelni ahol elek levannak írva.
Szeretek racionalis lenni, nem fogom laboratoriumba kuldeni a telefont... 😄
Vigyázz, ha így folytatod észre se veszed és Te is a WC-ben fogod tök sötétben spéci hátterekkel spéci szögekbõl nézegetni a telefont, hogy vadászd a képernyõ hibáit. Voltak páran, akik ezt csinálták annak idején... 😊
Szélsõséges példával élve azt se tesztelgeted, hogy hogyan reagál a telefon a huszadik emeletrõl való ledobásra. Remélem érthetõ, hogy mire céloztam.
2. nem tudom milyen mozgás közbeni hibás színátmenetekre gondolsz, én ilyet nem tapasztalok.
3. beállítások/Nyelv és billentyûzet. Innen remélhetõleg már eligazodsz, mert nekem nincs is fent a gyári billentyûzet, szóval nem tudom már pontosan, hogy hol van.
Mas: ezt a x9-es szovegbevitelt, hogy tudom inaktivva tenni? Hasznos neha, de elege lelassitja a geplest.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saor Alba
Tokot használok, ha épp nem felejtem otthon... 😊
Bõ fél éve van meg a telefon, semmiféle karcolás nincs a felületén.
Más: használtok valamilyen srceenprotectort? Elég ha textiltokot használok (ideiglenesen amíg nem veszek újat)? 😊
Illetve ezek magyar valtozatai <#alien>#alien> (gozom sincs hogyan forditottak)
Elegansabb megoldas ha widget-et hasznalsz (pl. SwitchPro), ott a wifi/3g be/kilovese egy erintes.
Saor Alba
menü -> Speciális: Wifi alvás irányelve = soha
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ha webshop, akkor futár! fel is hívhatod õket, vagy be is mehetsz
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
Honnan tudom pl. hogyha bemegyek egy üzletbe, akkor ott van készleten Blade? Simán csörögjek rá magára az üzletre?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
és azt nem tudjátok, hogy szivargyújtótöltõ, tehát, hogy autóban is tölthessem.. van hozzá? tudok venni? mert ugye GPS gondolom hamar lehúzza, az írottak szerint amúgy se túl nagy kapacitású aksiját. Aztán mondjuk egy Nyíregyháza-München úton nem kellemes ha 2óra után "vége a dalnak." 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=242046
Szerintem az ismerõsöd arra volt kíváncsi, hogy egy adott firmware miatt az elsõ szállítmányos Blade-ek, csak 256 mega ramot láttak. Frissítéssel megoldották pikk-pakk, a most vásárolt Blade-eknél már nincs ez a 'probléma' tudtommal. Tehát amit veszel az már 512 ramot lát.
A Vodafonos Bladekben is amúgy ugyan ez a helyzet. Nem tudom, hogy ott már megoldották-e.
Egyébként nem akarok lámulni, de ugye egy "fajta" van csak?
Mert minap mondtam ismerõsnek, hogy szándékomban áll venni és visszakérdezett, hogy az "erõsebbet vagy gyengébbet"?!
Én meg csak néztem... 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ezt kb. 20 perce mondta egy vodafon boltos ismerõsöm, mert ma akartam venni én is. 😊
RoadSync az meg szar...talán nálunk nem is mûködik! azt ne is használd!
GGMU
Nem tudom miért kételkedtem.😄
Szerintem napok kérdése és beruházok egybe.
Ez a 2.2 mikorra várható kb? Mert akkor már elõtte nem vennék..
szerintem abszolút megérte, annyira nemvagyok elfogult, mielõtt megvettem volt nálam néhány hasonló árkategóriájú telefon is, bár nemsok idõre 4-5 nap-egy hét kb, de nálam a zte vitte a prímet.
panaszkodtak néhányan a wifire, hogy ledobál, de mondjuk ma vagy 4-5 órán át fentvoltam vele és egyszer se vágott le.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Facebook kliens alapból nincs, marketrõl letölthetõ, szintén nincs vele gond.
Msn-t még nem szedtem rá, de ha van marketen, akkor tuti megy.
Én nem sajnálok egy forintot sem abból, amit kiadtam rá, ennyi pénzért ilyen ár/teljesítmény arányú telót nem nagyon kapsz. És ha minden igaz, hamarosan mindhárom szolgáltató kiadja a maga 2.2-jét, azzal még jobb teló.
Wifi, gps, net, facebook ( gondolom az utóbbi csak wifirõl ingyenes ) mûködik rendesen? Illetve MSN van rajta? mert egyik oldalon mintha írta volna valaki, hogy az MSN is megy rajta..?!
Akinek van.. mit mondtok.. megérte? vagy sajnáljátok a "kidobott" pénzt és mást ajánlotok?
Ja és vodafonnál kb. 40k? (függetlenül még nem találtam, a kártyám meg most ott van )
Köszi.