ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Hiába vannak benne jó kis funkciók, nekem már túl mézes mázas.

Használ valaki SPB Shell 3D-t?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

theone91
Valaki használt rootprogramot? z4rootra és társaira gondolok. Mûködõképes?

Amúgy húzni szerintem felesleges. 600-on használom, amire nekem kell, arra az bõven elég. full 3d-s csilli-villi játékokra ott a számítógép. Amúgy Froyoval még 600-on is bõven játszhatóak azok is.
Ráadásul francnak sem hiányzik, hogy a húzás miatt gyorsabban szívja le az akksit...

Hell!

Itt a fórum. Nem lesz 2 perces olvasmány, tekintve, hogy van egy 50ezer hsz-es elõzménye is 😄

800-ra sosem fogod húzni, 710 körülig stabil, nagyon ritka eset az, amikor afölött még használható.

Függetleníteni pedig neten cirka 1 perc, ehhez azért ne várj linket...

Sziasztok.
Ha minden jólmegy 1-2 héten belül lesz 1 ilyen telóm (vodánál sikerült megrendelni de azokon elmenni...). Olvastam olyanokat, hogy androidot frissebbet sikerült rá pakolni, 800 mhzre felhúzni a procit, meg ilyesmit. Ezeknek hol tudok bõvebben utánajárni esetleg nemtudtok valami oldalt ami kifejezetten ezzel foglalkozik? Vagy olvassam el a fórumot az elsõ HSZtõl és választ kapok mindenre?😄 Meg az érdekelne még, hogy lehet e a telót függetleníten.
Szóval megköszönném ha valaki tudna valami oldalt linkelni ahol elek levannak írva.
theone91
Csak a graidens hibat akartam magamban tisztazni. A finghamozas meg nem az en muveszetem. 😄

Szeretek racionalis lenni, nem fogom laboratoriumba kuldeni a telefont... 😄

Nem használok facebookot, de ami fontosabb: nem szoktam lassan, a kép részleteire odafigyelve lapozgatni a homescreent.

Vigyázz, ha így folytatod észre se veszed és Te is a WC-ben fogod tök sötétben spéci hátterekkel spéci szögekbõl nézegetni a telefont, hogy vadászd a képernyõ hibáit. Voltak páran, akik ezt csinálták annak idején... 😊

Szélsõséges példával élve azt se tesztelgeted, hogy hogyan reagál a telefon a huszadik emeletrõl való ledobásra. Remélem érthetõ, hogy mire céloztam.
theone91
Tedd ki a facebook widgetet es kezd el mozgani a homescreent szep lassan valamelyik iranyba. A feheres widget szinmelysege lecsokken... bar lehet hogy ez a launcher hibaja mert a bladen es a defy is ugyan az van fennt... 😊

1. a gradiens hiba egy színhiba volt, bizonyos szürke árnyalatot más színûnek jelenített meg a készülék. Szoftveres hiba volt, már nem aktuális, még elõzõ évben javítva lett.

2. nem tudom milyen mozgás közbeni hibás színátmenetekre gondolsz, én ilyet nem tapasztalok.

3. beállítások/Nyelv és billentyûzet. Innen remélhetõleg már eligazodsz, mert nekem nincs is fent a gyári billentyûzet, szóval nem tudom már pontosan, hogy hol van.
theone91
Erdekes hogy csak a homescreenen latom ezt a hibat, deegyre inkabb boki a csorom... 😄

Mas: ezt a x9-es szovegbevitelt, hogy tudom inaktivva tenni? Hasznos neha, de elege lelassitja a geplest.

theone91
Ez a gradiens hiba mi is volt pontosan? Mozgas kozben nem olyan szepek a szinatmenetek? Kiprobaltam motoroa defy-n es ott is ugyan ugy jelen van a problema. Tehat akkor ez nem a blade, hanem az android "sajatossaga" gondolom.

Csibusz
SzépJóNapot! Rég jártam itt... Egy jó ideje nem nézegettem a ZTE fórumot mobilarénán, láttam Zsoca egy két új romot kidobott.. Nekem még mindig a Swedish féle lite blue van, az még mindig a legjobb? Vagy van megbízhatóbb?
Klemice
Nekem egy hónapos korától van rajta 1-2 karc, elvitte a kocsonyafesztiválra aztán kitudja mi lett vele. Azóta semmi 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Solten
Egy Golla tokot hasznalok, ilyen screen-sz@roktol csak matt lesz a kijelzo 😊 Tenyleg karcolasmentes szinten kb. fel ev utan.

Saor Alba

Nem használok fóliát, egy pillanatig se éreztem szükségességét.
Tokot használok, ha épp nem felejtem otthon... 😊
Bõ fél éve van meg a telefon, semmiféle karcolás nincs a felületén.
theone91
Köszi!

Más: használtok valamilyen srceenprotectort? Elég ha textiltokot használok (ideiglenesen amíg nem veszek újat)? 😊

Solten
Settings -> wireless&network -> mobile networks -> data enabled rublikabol pipa ki

Illetve ezek magyar valtozatai <#alien> (gozom sincs hogyan forditottak)

Elegansabb megoldas ha widget-et hasznalsz (pl. SwitchPro), ott a wifi/3g be/kilovese egy erintes.

Saor Alba

theone91
Az megoldható valamilyen gyári beállítással, hogy a telefon bekapcsolás után ne menjen fel 3G hálózatra?

theone91
Semleges, megvan. 😊

theone91
A számom elrejtését, hol tudom kikapcsolni. Tehát, hogy a hívott fél lássa a számom. 😊

Én a Majesty, a Game Dev Story, a Gem Miner, az Oregon Trail és a Mini Squadron nevû játékkal voltam el a legjobban. Mindegyik kifogástalanul ment a telefonon, talán a Majsety menüje kicsit darabosan ment.
theone91
Nem egy játékbajnok a telefon, de tudnátok egy-két játékot ajánlani, rá amelyek normálisan mennek? Másfél órát szórakoztam a My Paperlplane 2-vel, olyn élvezetes irányítani. iBasket is remekül megy rajta (jobban mint a jóval erõsebb Moto Defy-n 😄)...

theone91
Végtelen hàlàm

RAZOR27
settings -> Vezeték nélküli és hálózatok -> Wi-Fi beállítások
menü -> Speciális: Wifi alvás irányelve = soha

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

theone91
Na már a bladerõl írok, hogy tudom kikapcsolni azt hogy ne bontsa a wifit alvó módban? 😊

szia

ha webshop, akkor futár! fel is hívhatod õket, vagy be is mehetsz

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

theone91
Ha T-webshopból rendelek, nincs személyes átvétel üzletekben? Mindenképp csak futár?

Honnan tudom pl. hogyha bemegyek egy üzletbe, akkor ott van készleten Blade? Simán csörögjek rá magára az üzletre?

Fehercsoki
Nekem teljes feltöltés után 2 óra után volt olyan 25%on az akksi(max fényerõ),de egyébként van hozzá töltõ.

Büdös Bohóc
mikor lesz már t-mobile 2.2

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

matyi0323
Aham. 😊
és azt nem tudjátok, hogy szivargyújtótöltõ, tehát, hogy autóban is tölthessem.. van hozzá? tudok venni? mert ugye GPS gondolom hamar lehúzza, az írottak szerint amúgy se túl nagy kapacitású aksiját. Aztán mondjuk egy Nyíregyháza-München úton nem kellemes ha 2óra után "vége a dalnak." 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

theone91
PH fórumon linkelte valaki:
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=242046

Szerintem az ismerõsöd arra volt kíváncsi, hogy egy adott firmware miatt az elsõ szállítmányos Blade-ek, csak 256 mega ramot láttak. Frissítéssel megoldották pikk-pakk, a most vásárolt Blade-eknél már nincs ez a 'probléma' tudtommal. Tehát amit veszel az már 512 ramot lát.

A Vodafonos Bladekben is amúgy ugyan ez a helyzet. Nem tudom, hogy ott már megoldották-e.

matyi0323
Egy linket dobnál?😄

Egyébként nem akarok lámulni, de ugye egy "fajta" van csak?
Mert minap mondtam ismerõsnek, hogy szándékomban áll venni és visszakérdezett, hogy az "erõsebbet vagy gyengébbet"?!
Én meg csak néztem... 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

theone91
Újra van webshopban.

theone91
Jövõ héten szerettem volna megvenni a telót, erre ríttig kifogy belõle a T... NO ME GUSTA.

zola2000
senki?

A

TaRka0107
Jaja, t-mobile-nál is, pár napja néztem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

matyi0323
Itt nálunk ÉK Mo-n már elvileg van. ( gyakorlatilag is, csak annyira kelendõ, hogy " még az nap" elviszik mindet..)
Ezt kb. 20 perce mondta egy vodafon boltos ismerõsöm, mert ma akartam venni én is. 😊

Egy ideje már forgalmazzák, gondolom épp készlethiány van. Elõfordul 😊

Hamarosan felirattal.
jazzy
Én már láttam a honlapjukon a minap.
Helló. Valaki nincs itt aki vodafonos "berkekben mozog" és meg tudná nekem mondani hogy mikortól lesz elérhetõ náluk a teló?😄 Elõre is köszi.
Golyo69
a markethehez google acc kell az tuti!
RoadSync az meg szar...talán nálunk nem is mûködik! azt ne is használd!

GGMU

Brain00
Hii. Valaki tudna nekem segíteni abban hogy mire jó RoadSync alkalmazás? Vagy hogyan tudom beállítani. Server adresshez mi kell mert olvastam hogy azér nem jó az Android marketem mert nincsen beállítva a google fiókom. Válaszokat elõre is köszönöm.

Igérik egy ideje, de talán már van fény az alagút végén 😊

matyi0323
Köszönöm.
Nem tudom miért kételkedtem.😄
Szerintem napok kérdése és beruházok egybe.
Ez a 2.2 mikorra várható kb? Mert akkor már elõtte nem vennék..

RAZOR27
mûködik minden, msn is megy (miért ne menne?)
szerintem abszolút megérte, annyira nemvagyok elfogult, mielõtt megvettem volt nálam néhány hasonló árkategóriájú telefon is, bár nemsok idõre 4-5 nap-egy hét kb, de nálam a zte vitte a prímet.

panaszkodtak néhányan a wifire, hogy ledobál, de mondjuk ma vagy 4-5 órán át fentvoltam vele és egyszer se vágott le.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Wifi, gps, net megy rendesen. (miért is ne menne?)
Facebook kliens alapból nincs, marketrõl letölthetõ, szintén nincs vele gond.
Msn-t még nem szedtem rá, de ha van marketen, akkor tuti megy.

Én nem sajnálok egy forintot sem abból, amit kiadtam rá, ennyi pénzért ilyen ár/teljesítmény arányú telót nem nagyon kapsz. És ha minden igaz, hamarosan mindhárom szolgáltató kiadja a maga 2.2-jét, azzal még jobb teló.

matyi0323
Hali.
Wifi, gps, net, facebook ( gondolom az utóbbi csak wifirõl ingyenes ) mûködik rendesen? Illetve MSN van rajta? mert egyik oldalon mintha írta volna valaki, hogy az MSN is megy rajta..?!

Akinek van.. mit mondtok.. megérte? vagy sajnáljátok a "kidobott" pénzt és mást ajánlotok?
Ja és vodafonnál kb. 40k? (függetlenül még nem találtam, a kártyám meg most ott van )

Köszi.

Klemice
ki tudja...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;