2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • balcsi70
    Flashelt és megcsinálta megvan .
  • Balumann
    Hát ha ez nem működik, akkor én már tényleg nem nagyon tudok segíteni, prohardveren érdeklődj te is szerintem.
  • balcsi70
    okés,ezt még megpróbálom ha ez sem fog sikerülni akkor majd holnap folytatom,és ha esetleg lesz időd segíteni azt megköszönöm, mindjárt írom hogy mit csinált a teló.
  • Balumann
    Igen szerintem töröld (vagy nevezd át).
  • balcsi70
    Szerinted az SD kártyáról a gingerbread image mappát töröljem a telőről?
  • balcsi70
    most szedem lefelé(regisztráltam)
  • Balumann
    én regisztrálva vagyok (már régebb óta)
  • balcsi70
    nem engedi leszednem,nálad nem kéri hogy regisztrálj?
  • balcsi70
    okés máris csinálom
  • balcsi70
    Igen az jött vissza
  • Balumann
    Vagyis várjunk.

TPT-s visszaállító csomagok:
    T-mobile vagy http://www.4shared.com/rar/t_cGksWr/tmob.html
    MD5: 3f099cbb86202f6c27be8cf2842058d8

Miután kiválasztottuk a nekünk szükséges csomagot, és letöltöttük, bontsuk ki, és a benne lévő image mappát, benne az image.bin fájllal másoljuk be a telefon SD kártyájának gyökerébe.

[...]illetve megpróbálhatjuk a POWER+HANG FEL+MENÜ gombok kombinációját kikapcsolt készüléken. Ez FW függő, hogy bevállik-e

Itt nem zip fájl van. :| Ezt próbáld így.
  • Balumann
    Nem kell kicsomagolni a zipet.
  • Balumann
    Végigfutott ez az Update from T-Flash card, és visszajött a gingerbread, nyelvválasztás? :| Elvileg utána a recoverynek kellene bejönnie, ahonnan kiválasztod a zipet és fölteszi a romot. A TPT -nek mindent törölnie kéne.
  • balcsi70
    Azon gondolkodtam hogy nem e kellett volna kicsomagolni de ezt írja"recovery módban) indít >>> Install zip... >>> Choose zip... >>> Betallózod az előbb letöltött és SD-re felmásolt stock recover.zip-et
  • balcsi70
    Fölment egy csík balról jobbra de itt nem volt semmi tallózási lehetőség és újraindította a gépet és megint az jött be mint amikor a délbe telepítettem a 2.3.5 Gingerbread-ot vagyis válasszak nyelvet.
  • balcsi70
    Köszi a kitartásod most "Update from T-Flash card" ot nyomja
  • Balumann
    POWER+HANG FEL+MENÜ kell neked szerintem ehhez :/
  • balcsi70
    A Letölt >>> SD-re felmásol >>> Bekapcsoló gomb+hang LE (recovery módban) indít >>> Install zip. nálam egyből a FTM jön be mindjárt széjjel vágom zsíros ETZ láncfűrésszel
  • balcsi70
    Köszi lejött,akkor csinálom tovább. :)
  • Balumann
    Nekem sikerült. Felraktam: ide
  • balcsi70
    Köszi! Próbálom leszedni ezt itt de nem értem miért nem sikerül. Neked igen?
  • Balumann
    Most én is kedvet kaptam egy kis szenvedéshez, megpróbálom megint a CM9-et (ICS) ^.^
  • Balumann
    Prohardveren nemrég kérdezte valaki a gyári visszaállítást; itt van TPT is ami egyből visszaállítja a gyárit, exe meg ilyesmi nélkül, szerintem használd azt inkább (külön van t-mobilos is). Mondjuk ha ilyen van, akkor viszont fölösleges szórakozni backup-al, csináld egyből a particionálást (TPT -vel, ha TPT Helper nem megy, akkor innen,vagy innen leszeded ami kell hozzá), majd a recoveryből mehet fel a Swedish snow. Csak abban vagyok most bizonytalan, hogy a recovery akkor hogy kerül fel, ha sehogy akkor valamelyik gyári visszaállító tpt-vel visszaállítod a gyárit, aztán próbálod onnan. :/ (előny, ha van sd kártyaolvasó :D ).
  • balcsi70
    Ilyet már én is csináltam a 2.1 ből 2.2-est na de most ilyet csinál kép lassan kitépem a hajam. ,szóval most még ott van az eglis verzion a telon legalább tudok telefonálni :) ha valami van írjatok. átmegyek megnézem az oldalt amit írtál.
  • Metalmilitiakid
    Írtam nekik. Amúgy Root Browser Lite al én is megtaláltam a file-t amit törölni kellene, csak persze nem engedi...
  • Balumann
    Az a baj, hogyha jól emlékszem, én kb. 2 féle módszerrel is próbáltam a Z4Root előtt (én nem azt találtam meg azthiszem legelőször), és végülis a Z4Root volt az, ami működött. Lehetséges egyébként, hogy az a probléma. De már legalább 2x írtam, hogy prohardveren kérdezzek szerintem rá, oda írnak olyanok is, akik tényleg értenek ezekhez (pl. apeelme, de szerintem nem ő az egyetlen, aki még ROM készítéssel is foglalkozik, ma is írtak oda).
  • balcsi70
    Hát én is megköszönöm ha megírja valaki mert millió oldalt találtam ahol z4root-ot írják de ettől csak meghülyül a telefonom.Valahol olvastam de nem találom hogy belinkeljem és nem tudom hogy mikori beírás hogy : "mielőtt rootolod a telefont előtte függetlenítsd" hát nem tudom ez mennyire igaz ezért kérdezném én is a többieket hogy ezért van a szívás? ha valami van megköszönöm én is ha megírják. Üdv.
  • Metalmilitiakid
    már 4-5 root progin túlvagyok de egyiksem hajnlandó rootolni a telót...
  • Metalmilitiakid
    Valaki segítsen már ki. z4root on kívül mivel lehet gyorsan rootolni a telót ? mer nekem sem akar se temp et se teljest csinálni és most nekem is angol svéd a teló...
  • balcsi70
    Nem azért szivok ennyit mert nem független a telo?
  • balcsi70
    Okés köszi akkor ezt majd csak otthon. Este. Majd írok üdv.
  • Balumann
    Mostmár én is kicsit összekavarodtam, mert a hangerő- gombbal gyárinál ezekszerint az FTM jön be, nem valami recovery.
    De elvileg akkor így kell.
  • balcsi70
    Közbe ezt is kipróbáltam amit írtál,valóban csak akkor engedné törölni ha rootolt a teló.Csak azt nem értem mi a x@ar folyik ebbe a telóba áramon kívül :) mert telepítem a Z4root-ot és megnyomom neki a “Temporary Root”-ot csinálja csinálja és fogja magát és elszáll.(vagyis kilép). Ha még egyszer indítanám a Z4root-ot kifehéredik a képernyő és ott leáll.
  • balcsi70
    Na és azt hogy kell?
  • Balumann
    Lehet, hogy az lenne a legegyszerűbb, ha nyomnál egy factory resetet, még az alap recoveryből, és utána próbálnád újra ezeket :|
  • balcsi70
    letöltöm kicsomagolom lesz egy Image mabba amibe van az image bin file. Az Image mappát felmásolom az SD-re és a többit meg úgy csináltam ahogy le van írva. Gondolom így van.
  • berczely
    Jót linkeltem be!

Most találtam egy ilyet:
    " Ha valakinél nem lenne csak Angol és Svéd nyelv az törölje a \system\etc\customize\default.xml fájlt root explorer segítségével és újraindítás után megjelenik a többi választható nyelv is!
    Gondolom ehhez rootolt telefon kell.
  • balcsi70
    akkor letöltöm még egyszer biztos jót linkeltél be?
  • berczely
    Hát nálad lehet valami probléma! Nálam rengeteg választható nyelv volt köztük a magyar is!
  • balcsi70
    nos biztos hogy nincs benne magyar. mikor bejött akkor felkínálja az angolt meg a Svenska-t reménykedtem hogy ha majd betölt akkor Settings-be lesz majd magyar de nincs.