2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#1784 sose volt rootolva, semmi, egyedül még annakidején a 512-ramhoz való frissítést tettem rá (gyárit) meg ugyanúgy 2.2re peccselést (szintén gyári szoftverrel), ráadásul nem is most történt, azóta volt már néhányszor újraindítva. Ott kezdődött a ciki hogy a market mindig kilépett ahogy elindítottam, mondom újraindítom a telót, hátha. Na aztán ez történt amit lejjeb írtam... -
KuNgZi #1783 csináltál vele valamit? rom felrakás, gen2-sítés stb.
magától nem csinál ilyet, csak ha belenyúltál a telóba és valamit nem úgy csináltál, ahogy kellett volna -
#1782 xD behalt a blédem
beakarom kapcsolni, jön az android logo, a zte logó aztán az ezüst android feliratnál se jobbra se ballra, már félórája szemezek vele, de úgynézki ez nemfog bekapcsolni...
ötlet? jövőhétig nemleszek szervízközelbe, nemártana ha addig kihúzná... -
#1781 5-ös kép nyami:) -
KuNgZi #1780 van olyan telefon, hogy dual simes. ez azt jelenti, hogy két db sim kártya foglalat van a telefonban. egyszerre két különböző szolgáltatójú simet tudsz belerakni és telón belül tudod választani melyiket akarod használni. zte bladebe ilyen viszont nincs. van egy kínai hamisítvány a blade-ről, de azt itthon nem lehet kapni. van előlapi kamera. analóg tv antennával, ami röhej. és dual simes. de ez nem kapható. -
#1779 Bladebe nem tudsz 2 sim kártyát belerakni. -
#1778 Köszönöm. :)
Szerintem így hosszú vacillálás és olvasgatás után a héten veszek egy ilyen telefont. Korábban már kérdeztem a GPS-t, illetve internet használatot, arra se mondtak negatív dolgokat. Tehát szerintem nem döntök majd rosszul.
( még valahol olvastam, hogy dual SIM, az azt jelenti, hogy egy kártya, de 2 szolgáltató? mert régebben évekkel ezelőtt volt egy ismerősömnek ilyen, picit vastagabb volt a telefon az átlagnál és az így volt, amit írtam.. igaz nem tudom, hogy volt-e valami hivatalos megnevezés, vagy csak "otthon suftni tunning"...) -
KuNgZi #1777 én annyit fűznék hozzá, hogy 2.2 alatttá egy bizonyos lgcamera progival (market) tud 800*480as videót készíteni. cm7 alatt egyenlőremmég csak 640*480 van. elég jó videókat készít vele. tudod állítani a hang kodeket is aac-re. elég jó a hang. a videó tud 24,25,30 fpsel venni. és a bitsűrűséget is tudod állítani. 1,3,5,7,10,20 mbit/s-ra. -
#1776 szóval a kamerája kicsit gyenge pontja
ja igen, és armV6-os proci van benne, vagyis nincs rajta flash.
azt hiszem ezzel tisztáztam is kb az összes negatívat a telóval kapcsolatban.
pár kép:1, 2, 3, 4, 5, 6 -
#1775 nem igazán.
sőt... egész gyengusz...
mondjuk napfénynél nincs gond vele.
meg estefelé szürkületben, ha camera360-nal HRD light képet csinálsz az se olyan rossz, de azért nem egy vaku..
video, hát 2.2-es szoftverrel 640x480 VGA... ismételten nappal szép. szürkületben, estefelé nem ideális.
a telefon maga egyértelműen felsőkategóriás. (a felsőkategória alja azért:D)
de a fényképezője inkább csak közepes szint.
(jelen állítás az "összes" telefonnal történő összehasonlítás után... nem csak a droidos készülékeket nézve) -
#1774 Aha értem..:)
és egyébként a telefon fényképező/kamerája milyen? ( van fényképezőm, csak mégis.. tud normális képet/videót csinálni? ) -
#1773 azért mond mindenki mást, mert némelyik szervizes foglalkozik ezzel, sok meg nem.
kell egy kis szerencse is -
#1772 Csak olvasom a topikot elég gyakran, aztán látom, hogy mindenki mást mond a függetlenítésről..
nem vagyok valami nagykocka, hogy ha elrontom meg tudjam csinálni.. :S :D -
#1771 cserébe fél pillanat alatt kártyafüggetleníteni tudod, csak persze a garancia veszik (vagyis ha gari probléma van és visszacsinálod valahogy akkor még gond egy szál se) -
#1770 nincs kártyafüggetlenül ez a telefon Magyarországon -
#1769 hali..
az lenne a kérdésem, hogy kártyafüggetlenül mennyi kb. a telefon?
Mert szolgáltatónál nem előfizetéssel olyan 45-50k körül van, ahogy nézem..
De mivel vodafonos vagyok, előfizetéssel így nem akarok venni egy telefont a húségidő miatt, mert az már lejárt.., de mégse akarom "elkötelezni" magam máshol.
Így pedig például ha fillérekért ( vagy akár a fiókból) veszek egy t-mobilos kártyát, akkor ahol nincs wifi, ott is tudok ingyen facebook-zni. ( félreértés ne legyen, nem facebook miatt veszem a telefont, de ez is egy alternatíva. )
ja, és függetlenül csak netről tudom rendelni? ( mert valahogy nem nagyon bízok a neten való vársálásban..:/ )
köszi. -
#1768 Értem. Köszi szépen. -
#1767 szerintem az a hasznos, amit te annak találsz, gondold ki, hogy mit akarsz és keresgélj meg olvasd el, hogy mit tud és a kommenteket is.
amit én ajánlanék amúgy:
facebook kliens
ebuddy
google fordító
opera mobile (NEM a mini)
tunein radio
winamp
youtube kliens
launcher pro (ezt nagyon ajánlom) -
#1766 Üdv!
Szerdán vagy csütörtökön érkezik meg a Blade-em. Azt szeretném kérni, hogy írjátok már le azokat a programokat, amiket jó ha letöltök marketről, vagyis amelyek hasznosak. Hivatalos 2.2-es rendszer a jó, vagy valamelyik főzött rom? -
szobipeet #1765 Van mikor újraindítás nélkül is "begyorsul" vissza úgyhogy nemértem mi lehet a kínja8-) -
#1764 Hát ez igaz. -
#1763 Újraindítás után is lassú a teló? -
#1762 ez alapján bármelyik telefont megveszed nem tudhatod hogy kivan e függetlenítve!!( mivel aa a progi amivel függetleníted azzal vissza is lehet zárni kb 1 sec alatt! letörlik a progit a telórol és te soha nem mondod meg! esetleg csak akkor van kopp amikor viszed szervízbe)
szal tök mindegy milyet veszel ezzel legyél tisztbába hogy bármelyiket vissza lehet zárni:D:D -
#1761 Tudom, hogy te nem engem b*sztattál. Csak nem tudom miért morog ennyire Kungzi, amikor nem is én függetlenítettem ilyen szar módon. De már mind1, mert nem azt a telefont veszem. Szóval vita le is van zárva. -
szobipeet #1760 Nem írtál semmi felkavarót, meg én sem basztatásnak szántam, csak pusztán megjegyeztem, hogy miért kell ennyire a függetlenítés "ellen" lenni. Régebben engem is lecsesztek emiatt. -
#1759 Nem tudtam, hogy ennyire felkavaró lesz amit írok. De egyébként engem sem érdekel már az a telefon, mert inkább veszek egy olyat ami nincs függetlenítve. -
szobipeet #1758 Abban teljesen igazad van amit mondassz, csak ezek után szokott jönni az a rész, hogy jajj így úgy illegális nem beszélünk róla mert jajj milesz. -
KuNgZi #1757 1. én magasról teszek rá, hogy ki mit csinál a telójával. ha illegálisan függetleníti, akkor ne sírjon, hogy elvész a garancia.
2. a szolgáltató ha nagyon érdekli visszatudja nézni a telefon log-jában, hogy milyen beavatkozások voltak telón. ehhez mezei user nem tud hozzáférni. és nem elég, hogy a garancia is ugrik, de még jól meg is b@sznak érte.
kóddal függősíteni a legnagyobb hülyeség, mert olyan tégla lesz a készülék, hogy öröm lesz nézni. :D
de mindenki azt csinál, amit akar. -
#1756 Értem én. Nem én függetlenítettem így, hanem akitől vettem volna a telefont. De van más ajánlatom, szóval inkább a másikat választok. Írták, hogy lehet ugyanazzal a kóddal függősíteni, lehet észreveszik, lehet nem. Szóval inkább ezt a telefont hagyom. -
szobipeet #1755 Nem csesztetni akarlak vele, de akárhányszor meglátom ezt az illegális dolgot felmegy a pumpa...
A warez és a torrent nem illegális? De. A csapból is az folyik pedig. Nem értem akkor miért kell lecseszni mindenkit aki felhozza a függetlenítés témát. :/ -
KuNgZi #1754 1. nem értem minek függetleníteni egy telót, főleg kóddal.
ott a turbo sim(neten találsz), gari vesztés nélkül tudsz frissíteni
ha kóddal volt függetlenítve, akkor bukta a gari és nem fogják cserélni
2.
a custom romok megkerülik a szolgáltató ellenőrzést, úgy is lehet más simmel használni a telót
a kóddal való függetlenítés ILLEGÁLIS és a fórumon kéretik nem írkálni!!!!
-
#1753 nektek volt már olyan, hogy néha iszonyatmód recseg a telefonálásnál lévő hangszóró? de valami kegyetlen, alig hallok valamit mert olyan hangosan berreg vagy fasztudja milyen hangot ad.... először 3napja jelentkezett a dolog, de olyan 2óra múlva már nemvolt baja, kezdtem megnyugodni, erre ma megint bejátszotta, ráadásul elég fontos hívásnál...
sztem jövőhéten megpályázom a szervizt, remélem adnak helyette egyből egy másikat, (min.)15napig vár rá a halál.... -
szobipeet #1752 Volt már valakinek olyan, hogy akivel beszélek vagy nagyon halkan hallott, vagy pedig szaggatott a hangom? Vigyem vissza gariba vagy mi legyen? Illetve mostanában marha lassú a teló, mit csináljak hogy gyorsabb legyen? Nincs rajta pedig semmi hülye program ami lassíthatná. -
#1751 Valamit írt a srác, hogy kóddal függetlenítette.(bukott a gari) -
#1750 Vagy úgyis jó ha vissza állítom ha van valami baja, és úgy viszem be? -
#1749 Ha nem veszik észre hogy függetlenített akkor igen. -
#1748 Szevasztok! Ha függetlenített Bladet viszek be a pannonhoz hogy cseréljék ki mert valami baja van, akkor kicserélik? -
#1747 tartsd a contackokat a neten. nem SIM és nem Teló,hanem a gmail acc.
akkor belépve a gmmail felületére a sima címtárban is tudod őket managelni. -
KuNgZi #1746 nm -
Swifter90 #1745 köszi szépen