ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
FYI lehúztam fél óra múlva a kábelrõl és bekapcsoltam és mûködik szóval valszeg csak szar a leírás fent tmobilon, vagy nem teljesen az az alverzió volt és máshogy ment vagy nemtom...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nem emlékszem, hogy pontosan hogy volt, de nekem a telepítõ program már nyugtázta a telepítést és utána tényleg volt 1 vagy 2 bootloop a készüléken, de közben beraktam az aksit, lehúztam USBrõl és utána rendesen elindult.
Büdös Bohóc
meddig rakja a teló a frissítést? Vagy 15 perce az van, hogy felmásolta, váltogatja a ZTE, az android logós és az android feliratos képernyõket valamennyi idõközönként... azért ennyire sokáig installálni... ráadásul mikor most felment az adat, akkor újra ugye felismerte a telefont a gép, de akkor azt írta ki, hogy nem tudta installálni, elõtte kiírta mikor még csak elsõre raktam fel a kábelre, hogy valamilyen szervízmódban stb van a telefon vagy a rákom tudja

Olyan szempontból jó, hogy kijött a hivatalos 2.2, hogy megtapasztalhattam, hogy tényleg nem a ROMkészítõk mûvelnek csodát, hanem alapból ennyivel jobb a 2.2 a 2.1-nél.
Kábé ugyan azt a teljesítményt produkálja, mint bármelyik custom ROM. Szóval szerintem én többé nem is szórakozom velük, így már felesleges.
matyi0323
Úgy tudom igen.
( eddigi telóimba sosem volt probléma vele. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Fehercsoki
Igen!Nekem appokon kívül minden megmaradt,még az elkészített fotók is!

Klemice
Sim kártyán a névjegyek biztonságban vannak ha frissítek?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Büdös Bohóc
opera web browser szarabb, mint a beépített, egy halom dolog bugosan mûködik rajta

ne az alapböngészõt használd, hanem az opera web browser-t. marketrõl letölthetõ ingyenesen. ne az opera mobile-t, mert az egy sz@r. <#nevetes1>

Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D

sd-re telepít a 2.2, de nem minden program kerül át teljesen sd-re. vannak olyan progik, amiknek az indító fájljainak a telón kell lennie, de a nagyobb része sd-n van.

nekem most class10 8GB-os kártya van benne, rezzenéstelenül megy, tökéletes. de tudomásom szerint viszi a class10 32GB-os kártyát is

A hozzá adott úgy tudom class2-es és szerintem azzal sincs gond. Annyi, hogy ha nagyon sok app van SD-re telepítve, akkor újraindítás után úgy fél percig nincs a toppon a készülék.
theone91
Jelenleg a két gigásat amit adtak hozzá... Nemsokára veszek hozzá egy nyolc gigás Class6 feletti karit...

Más: A Froyo alapból nem támogatja az összes alkalmazás SD-kártyára történõ telepítését? NFS-Shiftet nem engedi kártyára áthelyezni (mondjuk az adatok már alapból oda kerültek, ennél tehát majdhogynem mindegy)...

theone91
Én úgy tudom nem a telítettség a lényeg (persze azért legyen rajta hely), hanem az írási-olvasási sebesség.

Class6 és afölötti kell a stabil mûködéshez, de javítsatok ha nem így lenne. :)

Annyira nagy hülyeséget kérdeztem hogy erre senki sem válaszol vagy mi? :/
Solten
"Ezek szerint ott még nem jelentõs az akksi-igény?"

Ja, errol van szo.

Saor Alba

Te milyen kártyát használsz?
theone91
Az nem lehet beallitani, hogy az alap bongeszo 2.2-n ne jatsza le (ergo ne toltse be teljsen) a gifeket? csak mert nem olyan smooth a scrolling sg-n pl. ha az avatarokat is lejatsza.

theone91
Feltettem a 2.2-õt. Baba.

Valaki eseetleg erre?
theone91
Aki még nem látja az fizetõs Marketet, az az alkalmazáskezelõben keresse meg, és törölje az összes adatot.

Még egy jóhír mára, elérhetõ a fizetõs android market is Magyarországról.
RAZOR27
nevermind, már megoldottam

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Na, jó hír.
Valaki meg tudná nézni, hogy mennyi hely marad a felhasználói programoknak a ROM telepítése után?
sapkafej
fejtsd ki

György

RAZOR27
na énis nekiállok a frissítésnek csak van egy bökkenõm o.O
TM_P729TV1.0.0B01-es verzióm van most (gyári)
a 2.2 updater meg b03-ról frissít
namost a para ottvan, hogy a másik update is csak b02-b03-ra van. Szal most nekem mitkéne tenni? :D

(a héten nemleszek tpont közelbe, demár nagyon felakarom tenni)

Sziasztok
Mekkora kártyát képes még normálisan, akadozás nélkül kezelni? Illetve hallottam olyat, hogyha a kártyát kb 70%ig vagy a fölé pakoljuk cuccal, akkor nagyon lassítja a telót. Ez igaz, vagy hülyeség?
Meg milyen márkájú kártyát lenne érdemes vennem bele? a lehetõségek a következõk: Dane-Elec, Kingstone, Transcend, Duracell illetve SuperTalent.
Szerintem a supertalent lenne a legjobb, vagy teljesen mind1?
Fehercsoki
Blade meg 40.

sapkafej
kártyafüggetlenül 65

György

mybackup progit ajánlom! marketrõl leszedhetõ! le lehet menteni az sms, mms, telefonkönyv stb.-ket

Fehercsoki
Nem sokkal jobb mint a blade azért,de majd 50%al drágább.(persze ennyiért nagyon megéri még így is,de szerintem a blade még mindig jobb ár/érték arányában)

sapkafej
korrekt

György

Fehercsoki
Hát,röviden minden:) Egyedül a telefonkönyv maradt meg,de lehet hogy csak azért mert sim kártyára mentettem.(nem emlékszek már hova mentettem)

Metalmilitiakid
Kérdés lenne, hogy mi tûnt el? Mert a telefonkönyvem kimentettem SD re, de az sms eket nemtom hogy ki lehet-e, illetve a feltelepített appok elszállnak-e ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fehercsoki
Még jó hogy egy lépés ki van hagyva a hivatalos leírásból...(meg kell nyomni a power gombot)Egyébként az sincs benne hogy vissza kell tenni az akksit.

Fehercsoki
FTM módba nem tudok belépni,nyomom a hangerõ le gombot,csatlakoztatom az USBt,aztán a windows kiírja hogy unknown device:S Mi lehet a baj?(gyári minden)

Fehercsoki
Köszi a linket,most töltöm le!

visszaáll

Jaja, már tegnap este kirakták az oldalra a 2.2-t.

Nekem egyetlen gondom van, ami miatt nem merek nekiugrani. A Blade-em T-függõ volt alapból (ez utána "megoldódott"), most Telenoros simmel használom, de a szoftver a gyári T-s 2.1 rajta.
Ha feldobom ezt a frissítést, vajon visszavált T-függõbe?

sapkafej
x8-on kipróbáltam. szép, gyors, a 3d-s "menü" nem nagy durr

György

RAZOR27
"DL_Customer_P729TV1.00.00.exe" <ez lenne az?

RAZOR27
azthittem kamu volt a tegnapelõtti emailhullám a témobtól a 2.2 miatt :):):) zsííír

kint a T-mobile honlapján a gyári 2.2! Gen2-sít az exe fájl. Csak gyári recovery-vel megy.

Jól teszed, nagyon jó kis telefon, nem fogod megbánni :)

Akkor rajtam kívül senki nem használ SPB Shell 3D-t?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

myvalentin
Szimpatikus márka a ZTE. Oké, hogy kínai, de nekem szívem közepe és többi része az árérték. Árérték szerint pedig a ZTE nyert. Láttam már rossz Samsung Galaxyt meg SE xperiát és úgy döntöttem a minõségi kérdés itt az árérték mögé szorul. Nyilván, ha nem fizeti ki vki a licencet akkor olcsóbb minden, lehet alkalmazni jó fejlesztõket papír nélkül, és ezért lehet olcsó a telefon. Én örülök, és Bladet tervezek beszerezni.

A vicces részegek jó kiegészítõi bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.

Igen, akármekkora a szórás az alkatrészeknél, 690-ig a jelek szerint majd mindegyik bírja stabilan. Ezek szerint ott még nem jelentõs az akksi-igény?

Solten
690-en jo, a telo furgebb es nem tunik fel hogy barmi hatrany lenne az akkuidoben a 600-hoz kepest.

Saor Alba

Azért megnézném egy 3D kijelzõs telefonon :D
10 perc alatt behányna a user, ha nem kapcsolna 2D-be ...

Metalmilitiakid
jónak tûnik meg kényelmesnek, de ennyit nem lapozgatok, hogy megérje :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417