ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Kábé ugyan azt a teljesítményt produkálja, mint bármelyik custom ROM. Szóval szerintem én többé nem is szórakozom velük, így már felesleges.
( eddigi telóimba sosem volt probléma vele. )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D
nekem most class10 8GB-os kártya van benne, rezzenéstelenül megy, tökéletes. de tudomásom szerint viszi a class10 32GB-os kártyát is
Más: A Froyo alapból nem támogatja az összes alkalmazás SD-kártyára történõ telepítését? NFS-Shiftet nem engedi kártyára áthelyezni (mondjuk az adatok már alapból oda kerültek, ennél tehát majdhogynem mindegy)...
Class6 és afölötti kell a stabil mûködéshez, de javítsatok ha nem így lenne. :)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Valaki meg tudná nézni, hogy mennyi hely marad a felhasználói programoknak a ROM telepítése után?
TM_P729TV1.0.0B01-es verzióm van most (gyári)
a 2.2 updater meg b03-ról frissít
namost a para ottvan, hogy a másik update is csak b02-b03-ra van. Szal most nekem mitkéne tenni? :D
(a héten nemleszek tpont közelbe, demár nagyon felakarom tenni)
Mekkora kártyát képes még normálisan, akadozás nélkül kezelni? Illetve hallottam olyat, hogyha a kártyát kb 70%ig vagy a fölé pakoljuk cuccal, akkor nagyon lassítja a telót. Ez igaz, vagy hülyeség?
Meg milyen márkájú kártyát lenne érdemes vennem bele? a lehetõségek a következõk: Dane-Elec, Kingstone, Transcend, Duracell illetve SuperTalent.
Szerintem a supertalent lenne a legjobb, vagy teljesen mind1?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nekem egyetlen gondom van, ami miatt nem merek nekiugrani. A Blade-em T-függõ volt alapból (ez utána "megoldódott"), most Telenoros simmel használom, de a szoftver a gyári T-s 2.1 rajta.
Ha feldobom ezt a frissítést, vajon visszavált T-függõbe?
Akkor rajtam kívül senki nem használ SPB Shell 3D-t?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A vicces részegek jó kiegészítõi bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.
Saor Alba
10 perc alatt behányna a user, ha nem kapcsolna 2D-be ...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417