2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Grr1234
    Igen. Így frissítem az Androidot.
  • TaRka0107
    ?? Ezt a kérdést nekem szántad?
  • Grr1234
    Végigfutott a frissítés, most kék betűkkel kiírja, hogy OPEN, viszont a start gomb nem aktív. Kész van?
  • TaRka0107
    Ezek a programok csak pár app-ot engedtek áttenni SD-re. Szám szerint 4-et. De kiírta az egyik hogy 2 partíció kell az SD kártyán. Hogy tudom megcsinálni?
  • TaRka0107
    Az reális hogy a total memóriám 162mb, az elérhető pedig 28.95? 512mb a max, nem?
  • Grr1234
    Igen, T-Mobil-os vagyok, megpróbálom.
  • TaRka0107
    Köszi!
    #1817: Ha t-mobile- os vagy itt leírja.
  • Grr1234
    Nem igazán értek hozzá, hogy tudok 2.2-re frissíteni?
  • KuNgZi
    beírod marketre, hogy sd és egy csomót kihoz
  • TaRka0107
    2.2 van, de mégsem engedi. A program nevét leírnád?
  • Grr1234
    Nekem is Opera Mini van rajta.
  • KuNgZi
    milyen romod van?

marketről tölthető le olyan progi, amivel áttudod rakni a progikat, bár a 2.2 már támogatja alapból az sd-re telepítést
  • TaRka0107
    + az alkalmazásokat sem tudom átmásolni SD kártyára a feladatkezelőben, nem él az a gomb, nem tudok rákattintani:) Bocs a sok kérdésért, csak még ez az első okostelefonom. De már lassan belejövök:)
  • TaRka0107
    Köszi a válaszokat. Ha töltögetek marketből miért írja ki hogy kevés a szabad hely? Megnézem és még van 260mb!
  • Metalmilitiakid
    Nekem Opera Mini, semmi bajom vele.
  • Fehercsoki
    Nekem eddig az alap böngésző is teljes mértékben bevált.
  • TaRka0107
    Milyen bõngészõt ajánlanátok?

• KuNgZi
    az sd gyökér könyvtárába csinálj egy iylen mappát, hogy iGO és amit letöltöttél content és license mappát másold bele. utána telepítsd fel. utána menni fog.
  • Fehercsoki
    Memóriakártyán csinálsz egy Igo mappát vagy amilyet kér.Főzött rommal nincs tapasztalatom,én nem mertem felrakni egyet sem,nehogy elrontsam és elvesszen a gari.2.3.4 viszont még a 2.2-nél is sokkal gyorsabb,szóval nagyon megérné felrakni rá,de nekem elég a 2.2 is.
  • TaRka0107
    Töltöttem 90mb-sat. IGO 8.4 MO for Android. Van 3 apk fájl, különböző felbontásokra. Felteszem ami nekem kell, indítanám el és nem találja a contenteket. Azokat is letöltöttem, de akkor azokat hova tegyem be? Nem találom hova telepítette fel:)
  • TaRka0107
    Értem. Köszi a segítséget. Ajánlod a főzött romokat? Most fent van a 2.2 hivatalos. Elég gyors. Nem tudom, hogy GPS jelet hogy fog találni.:)
  • Fehercsoki
    Az androidos változat 30 mega Mo. térképpel,szerintem nem androidost néztél.Marketből nem tudod letölteni,vagy megveszed vagy "máshonnan" letöltöd.Sygic Aura-t lehet marketből ingyen letölteni,1 vagy 2 hétig használhatod ingyen.Nagyon pofás ki program,minden épület teljesen 3Ds és egyáltalán nem lassul be Bladen.
  • TaRka0107
    GPS-hez az IGO-t letudom tölteni marketből is? Csak mert nézem torrenten és 3.8gb meg ilyenek.:) Akkor az IGO-hoz nem muszáj internetkapcsolat?:)
  • Fehercsoki
    SD kártyára vagy települ magától vagy nem,ezt nem tudod beállítani,ha feltelepült alkalmazáskezelőben kiválasztod az alkalmazást,és ott áthelyezés SD kártyára.A memória amire te gondolsz az más,te a ramot írod.Alapból 170 mega körüli a bladen a teljes felhasználható memória.Törölj le valami alkalmazást vagy tedd át őket SD kártyára.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Töltöttem le egy GPS programot. Azt írja, hogy szabadítsak fel helyet. 256mb szabad rendszer memóriám még van. 11mb-os a fájl. Töltene még hozzá, azért nem engedi? Hogy lehet beállítani, hogy SD kártyára települjön?
    Köszi előre is.
  • KuNgZi
    mivel nem mindegyik billentyűzet engedi, ezért lehetett ilyen. keress rá google-ba melyik az ami engedi, meg marketen is van dögivel.

most már a főzött romokban is működik a videó az lgcamera progival. 640*480-ba vesz fel. rádió már tesztelik és megy is, csak még kicsit bugos :)
  • takysoft
    régebbi 2.3.4-ekben nem működött nekem a videocamera, illetve a billentyűzetnél az a "húzogatós" módszer, hogy végighúzom az ujjam a szó betűin, és kitalálja mit akarok írni.

asszem FM radio se volt benne, bár anélkül megélek..
  • KuNgZi
    de holnap kelzsoca kiadja az ő n102-re épülő romját, sztem várd meg
  • KuNgZi
    nekem ez van fent, mármint two face II és király
  • Swifter90
    jah meg ez a 2.3.4. Two Face nevezetű rom erről is érdeklődnék hogy valaki tud e róla valamit? ez az amit még láttam 06.08-as dátummal
  • Swifter90
    Hali, ne hari le maradtam kelzsoca kuckójában amit én láttam 05.26-os dátummal az az n85 és akkor érdemesebb n102-re cserélni? igaz éppen hogy csak pont be laktam a romot:D de ha jobb és megéri akkor okvetlen cserélem:D
  • Fehercsoki
    GPShez nem kell navigációs program,google maps is jó,ha van folyamatos internetkapcsolatod.Egyébként igen Igo,30 mega Mo. térképpel együtt,Sygic Aura meg valahol 400 körül.(persze az pofásabb is,de azt nem tudom hogy jobb-e)NFShez meg googlebe: NFS Shift android apk download
  • TaRka0107
    ...+ NFS Shift-hez valaki tudna adni linket?:)
  • TaRka0107
    Használt a készülék. Megnéztem és Gen2-es. Ez a 2.2froyo ez gyorsabb lesz sokkal mint a hivatalos? GPS-t hogy kell használni? IGO-t kell letölteni?:)
  • KuNgZi
    SZERVÍZ NINCS!

Ha hibás, akkor egyből cserélik! Nincs magyarországi szervize a ZTE-nek!
  • KuNgZi
    Swifter90 már van mai verzió, ami n102-n alapul új kernellel. le vagy maradva kicsit.

magyar főzött rom hozzá: WarmingUp-CM-7.1.0-r8.zip

Tarka

Újonnan vetted a telót? Ha igen, akkor alapból 2.2-es rommal adja ki a T-mobile.

Ha nem új teló, akkor meg kellene nézni, hogy GEN2-s e! Ezt a marketről letölthető Ask Mr Pigfish progival tudod. Ha GEN2, akkor ezt ajánlom: ÍME

a billentyűzetet pedig a beállítások/nyelv és billentyűzet beállításai/és ott kiválasztod melyik billentyűzetet használod/automata szójavaslat kiválasztása (ez az én verzióm, de valami hasonlónak kell neked is lenni

• RAZOR27
    na lol mameg varázsütésre elindult a cucc... ilyet se tosztam még... azért visszaviszem, szerintetek cserélnék, hogy ha hozzáteszem hogy néha a telefonálásnál használt hangszóró berreg? ha nem muszály két hétre beadni szervízbe :/
  • TaRka0107
    Szevasztok! Megjött a telefonom. Hivatalos t-mobile oldaláról letölthető 2.2-es szoftvert ajánljátok vagy valamelyik főzött romot?
    Hol tudom kikapcsolni, hogy ha beírok valamit ne írja át saját magának a telefon?
    Köszi előre is.
  • Swifter90
    Sziasztok

érdeklődöm hogy esetleg valakinek van már valami tapasztalata a 2.3.4-es szoftvernek a n78 és az n85 között? mert nekem az n78 van de még nem olvastam sok pozitívumat hogy lecseréljem arra
  • sLINKy
    http://hardverapro.hu/apro/elinditatlan_zte_blade_elado/hsz_1-50.html Ha valakinek kellene 1 év garis blade :)