ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oks, még a mai napt megcsinálom.
Markertõl tetöltött játékokat hogy tudok küldeni bluetoothon, hova pakolja?
Köszi a segítséget.
Tegnap felpakoltam a maradék frissítést, .net 4.0-át, mindent, de sajnos úgy sem mûködött. Majd megpróbálom egy másik gépen, mert lehet az én win7-em már teljesen kivan.

Nem 100%-ra írtam, csak a prohardveren annó ezt olvastam.
Ettõl függetlenül simán lehet class6, sõt, illene, hogy az legyen.
Bár ahogy írtam ennek nincs nagy gyakorlati jelentõsége csak ha bizonyos minõség felett kamerázol. Persze a gyorsabb jobb, gyorsabban tudsz fájlokat másolni rá, újraindítás után gyorsabban talpra áll, satöbbi.
Egyszer bele akartam vágni a letesztelésébe de aztán valamiért elmaradt.
Egy h2testw nevû programot érdemes keresni, ha letesztelnéd, de ahhoz meg célszerû viszonylag üresre gyalulni az sdkártyát.
Ha vannak eredményeid majd számolj be róla. :)
Köszi a gyors választ :)
Én azthittem hogy class 6-os, mert a transcend kari ami benne van úgy láttam neten hogy csak 6os van.
Frissíts mindent windows update-ben, legyen fent a .net framework 4.
Sajnos ezt a hibaüzenetet elfelejtették lefordítani.
Halihó!

Akadt egy kis problémám a zetémmel :( :)
Az a helyzet, hogy fel akarok rakni a T-mobilos hivatalos 2.2-t, mert most egy Modaco-s custom ROM-ot használok. Letöltöttem a T-rõl a cuccost, kitömörítettem, és amikor elindítanám, ezt produkálja:

Most komolyan, ez így mi? Valakinek valami ötlet? Megõrülök mindjárt...
Köszi!

A gyári elvileg class2.
Bõven jó a class6.
Egy class 6os kari sokkal lassabb egy class 10esnél? gyári kari milyen nemtudjátok? érdemes 8 gigásba class 6osat venni vagy baromi lassú lesz?
theone91
Így sem lehet jól megrakni õket appokkal. Rengeteg app nem támogatja az SD-re másolást, és csak az adatok egy része megy csupán memkarira. Tehát van hogy 10 megás egy app, de abból csak ötöt tud másolni SD-re.

Fehercsoki
Nem tudom,én próbáltam de túl bonyolult lett volna szóval inkább hagytam:) De már van hivatalos 2.2(t-mobilenál,de máshol is lesz hamarosan szerintem),szóval ezzel nincs már probléma.

theone91
2.1-en is mûködik, azt hiszem elég hozzá root-olni a telót. Meg a memkarit particionálni kell, nem?

Fehercsoki
Tudomásom szerint fel kell rá rakni a 2.2-t.(vagy valami custom romot)De esetleg próbáld meg az App2SD nevû programot.

2.1es androidon milyen progival lehet SDre másolni a cuccokat? köszi!
+1
Hibátlanul megy nálam is, amióta leszedtem, kb. 1 hónapja.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Passz, nekem sose volt gondom vele.
theone91
És ilyenkor mit tegyek, hogy elinduljon?

theone91
"Az alkalmazás Opera Mobile (folyamat com.opera.browser) váratlanul leállt. Kérem próbálja újra" Kezdésnek elég erõs... :SAD:DAS:D

theone91
21 mega a normál... :o

... Cuki. :|

Az opera mini esetében nem Nálad jelenik meg maga a honlap, hanem egy központi szerver rendereli, mobilkompatibilissé teszi és aztán egy speciális formátumban továbbítja, a Te készülékeden ez jelenik majd meg. Csak akkor ajánlott használni, ha lassú a neted vagy spórolni akarsz a sávszéllel, mert nem mindent jelenít meg jól.
Az opera mobile egy teljes értékû webböngészõ.
theone91
Mi a különbség a Mini illetve a Mobile Browser közt Operánál?

Nekem is ugyanez volt, sajnos ilyen, nem találtam megoldást rá. Átváltottam opera mobile browserre, kicsit jobban is tetszik, szal marad is.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Én emiatt kezdtem operát használni és nem bántam meg.
theone91
Nem tudjátok véletlen, hogy mi a rõfös, búbos, homáralakú f_sztól lehet, hogy nem tudok szöveget bevinni Dolphin Mini-ben és alap böngészõben sem, mert legépelem a szöveget, de 5-6 másodperceket kell várni szavanként, hogy megjelenjenek a képernyõn...

Gyanítom, hogy ezek a rohadt mozgó gifek tehenetek róla, mert Opera-ban normálisan megy a szövegbevitel, az meg nem animálja a gifeket. 2.1 meg alapból nem támogatta, ott gondolom emiatt volt gördülékeny a szövegbevitel...

Kegyetlenül felb_sz, valakinek valamilyen megoldás?

theone91
Valami pc-s rpg-s multjuk van csak, ha jol tudom.

Videó alapján nagyon ELMA-s. Amúgy azt is magyarok fejlesztették, szóval lehet, hogy van is valami kapcsolat a kettõ között.

http://www.youtube.com/v/BJ-uQM-BX1Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
theone91
Prbaltam anno, nehez lenne behatarolni,hogy mirol koppintottak... :D

Ahogy elnézem ez meg valami Elasto Mania klón lehet. :)
Büdös Bohóc
Én nem tudom, nem vagyok egyik platformon se fejlesztõ, Androidon mostanában fogok hobbiskodni munka mellett, bár van egy sokkal komolyabb hobbiprojekt tervbe véve

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
ja, de a mario mégiscsak emlékezetes maradt és a crush the castle (látom alább említették és akkor örülök, ha sok sikert ért el) amúgy úgy általában senki nem ismeri

theone91
Óh, van azért olyan magyar iOS fejlesztõ is akit szigorúan tilos sajnálni. Olvasmány. :D

Volt olyan idõszak amikor napi 8000 dollár jött hozzájuk (na jó ebbõl lejön 30% fee az Applenek, de akkor is)...

Az egyik legjobb példa arra, hogy miért nem akarják a flasht az iOS készülékekre.
A Crush the castle ingyenes flashjáték, így az iOSen nyilván nem elérhetõ. Ott tehát fizetõs appként kellett megjelennie, 1 dolcsi darabja és másfél millió fölött adták el, szóval degeszre kereste rajta magát a fejlesztõ (és persze az Apple :) ).
theone91
Elég racionális koncepció, nehéz lenne levadászni azt akinek a valós ötlete volt réges-rég... A Rovio jó üzletet csinált belõle, nem tudok arról, hogy a játékmechanizmus miatt perelte volna bárki is. Ha ez fájt volna bárkinek is akkor biztos lett volna hír a pereskedésrõl.

A Mario is mûfajt teremtett, azóta millió oldalra scrollozós játékkal találkoztunk már.

+1
Viszont a Crush The Castle is ki lett adva pénzért iphone-ra és nagyon szép sikereket ért el úgy tudom.
Nem mondtam, csak felvetettem sok egyéb mellett.
A végtelen mennyiségû flashes tartalom mondjuk nem ezt támasztja alá. És a legtöbb nagyon jó, igényes, ötletes flashjáték mögött általában egyetlen ember áll, nem pedig egy csapat (ála engribördz).
Ha a minõség nem is, de a kreativitás továbbra is a flashnél összpontosul.
Ha androidra gyerekjáték fejleszteni, az actionscript pedig "okádék szar", ráadásul elõbbin pénzt is kapsz a munkádért, akkor miért ez a helyzet? Komolyan kérdezem.
Büdös Bohóc
Ja és dögöljön halomra az angry birds programozógárdája, egy sokadrangú copypaste a játék más flash játékokról és persze elvitte a babért Androidon bõven... Nem érdemli meg a hypeot, mert azok, akik ezt a fajta játékot kitalálták lófaszt se kaptak az érdembõl.

Büdös Bohóc
Az érintõképernyõ sokkal közelebb viszi az embert ahhoz, hogy úgy érezze, hogy IRÁNYÍTJA a játékot, fõleg ha multitouchal dolgozol. Azok a játékok, amik gyors reakciót kívánnak úgy, hogy közben ide-oda toszogatni kéne az egeret az persze itt nem játszik, de szerintem maga az érintõképernyõ és a gyorsulásérzékelõ a magnetométerrel karöltve sokkal jobb ötleteket adhatna.

Tény és való, hogy alig van értelmes játék telefonra, engem az a szar angry birds se tud lekötni, most is van 1-2 játék a telefonomon, de kb nem érdekel. Tudod mi az egyetlen játék ami jó a telefonomon? :D Mario 3, SNES emulátorral, na az odabasz. Csak az irányítása nem az igazi, mert nem érzed a visszacsatolást a gombok nyomásakor ugye, hisz nincs is fizikailag gomb.

theone91
Lehet, hogy könnyû fejleszteni Androidra, de nehezebb érintõkijelzõre, tiltcontrolra kiötletelni valamit, mint a megszokott egér/billenytyûzetere, nem?

Szerintem nem a szakami tudással, hanem a kreativitással van gond inkább.

Büdös Bohóc
Egy fikarcnyit nem nehezebb

theone91
A flashjátékok évtizedes sikere mellett szerintem új a platform azoknak a flashfejlesztõknek akik kipróbálnák magukat okostelón is. Az Angry Birds szerintem azért beindított valamit, mégpedig hogy a flashjátékok szintjének mobil platformon is hatalmas sikere van.

Lehet hogy ezek az önálló indie-flashfejlesztõk félnek a Market-policy-tõl, nem? Meg azért mobilra mégis csak nehezebb fejleszteni, mint böngészõbe szerintem.

Büdös Bohóc
" és nem szab gátat a programozói tudás a fantáziának " - hah, ha te próbáltál már AS2-t programozni, akkor nem ezt mondanád :DDDDD Én még prologot is elõbb benyelem, mint az undorító flasht, egy okádék szar az egész. AS3 már ok, de a 2 elvette a kedvem, hogy próbáljak is valamit kezdeni vele

androidon gyerekjáték programozni

Amúgy... Nem jó belátni, de sajnos kreativitásban nagyon komolyan alulmaradnak az okostelefonos játékfejlesztõk a flashes játékokkal szemben.
Talán azért, mert okostelefonon már pénzért is lehet árulni és akkor már nem mernek annyira újszerût csinálni, nehogy bukta legyen vagy flashen egyszerûbb a fejlesztés és nem szab gátat a programozói tudás a fantáziának vagy a nehézkes irányítás miatt nem lehet nagyokat ötletelni vagy valami egészen más oka van, nem tudom, de a lényeg akkor is az, hogy a valami igazán érdekes, ötletes, újszerû, szórakoztató játékot szeretnék kipróbálni, akkor még mindig inkább a KMK blogra, a Kongregate-re vagy az Armor Gamesre megyek és nem az Android Marketre.
theone91
Nekem is csutkára kellet halkítanom, mer tizedhangerõn is zavarta a környezetem. Úgyhogy még mindig elég hangos a játék. :D

theone91
4.0 Röccenéstelenül, sziklaszilárdul fut... Khömmmobilismkhömm.

Amúgy maga a játék is kegyetlen jó, kreatívak voltak a fejlesztõk sokkalta inkább, mint a Rovio az Angry Birds-zel. :)

Minimumon nem iszonyatosan hangos, de azért ennél halkabbat várnék el én is. Nem vészes amúgy.

Solten
Belassulas esetere letezik egy klassz widget: link. Csak egy simi az x-en es jon a boldogsag... <#alien>

Erdemes megtekinteni a keszitok tobbi termeket, nem rosszak. A skinezheto Launcheruk az egyik legjobb ingyenes szvsz.

Saor Alba

Amikor én legutóbb próbáltam, akkor a hangerejével volt valami gáz, minimum hangerõn is iszonyatosan hangos volt minden hanghatás. Ez már nincs így?
Nem hivatalos, de teljesen hibátlanul fut, semmi gond nincs vele, 1 óra játék után nulla force close, szépen fut.

A fejlesztõ honlapján elsõ ránézésre nem írják, hogy lenne androidra, szóval valószínûleg nem hivatalos verzióról van szó.
Ami eredetileg Cut the Rope néven kikerült a marketre annakidején az úgy tudom, hogy csak egy gyenge névlopási kísérlet volt egy gagyi másolattal.
Hogy ez most a hivatalos-e azt meg nem mondom.
RAZOR27
aztmondod jó? az elsõ verziók ritkaszarok voltak és ritkaszarul futottak is

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"