2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
KuNgZi #1864 akkor cserélik ki, ha van telefon biztosításod. ami havi 500Ft vagy mennyi ha jól tudom, és akkor minden sérülésnél cserélik elvileg -
szobipeet #1863 Szerintem nem fogják a törött képernyőt gariban cserélni. Miből gondolod? Elvileg külső sérülésre nem vonatkozik. Vagy igeN? -
#1862 Aha. Sajnos. De nem bánkódok annyira, mert használható, meg kapok egy vadiújat helyette. Főleg hogy bluetooth-al sem tudtam küldeni fájlt. De szerintem anélkül is kicserélik. Ha nem akkor 10k-ba fog kerülni. -
#1861 kijelzővel kifelé volt a zsebedben? szopás -
#1860 Pár napos telefonnak a kijelzőjét már is berepesztettem:( Nekimentem a billiárdasztal szélének, hallottam is a reccsenést, azért megpróbálom kicseréltetni. Múltkori telefonomat elejtettem, a kijelzője ment szarrá, ilyen érdekes képet adott. Faterom durrogott a T-mobile-ba, ki is cserélték. Most úgy tűnik a bluetooth-a se működik, azért meg főleg kicserélik. Ilyen gondok voltak a Blade-nél, bluetooth problémásak? -
#1859 Hétfőn muszáj leszek bemenni a T-be. De mit vigyek magammal? Lehet nem is az én nevemen van.:) Mind1 addig lesz SIM kártyám, van itthon vagy 100XD -
#1858 Ez a SIM kártya vagy 1000éves. De nem is tudom hova beírni, csak annyit ír hogy le van zárva PUK kóddal. És miért zárta le? Vagy PIN kód beállításához kell a PUK kód is?:) -
#1857 Megkeresed a simkártya papírját amin rajta van a puk kód. -
#1856 Huhh valamit elrontottam. Be akartam állítani PIN kódot. Erre azt írja ki, hogy a SIM kártya le van zárva PUKK kóddal. Segélyhívás gomb van ott csak. Ezzel most mit csináljak? -
#1855 Annyira nem nagy gond. Holnapi nap is tökéletes. Amúgy a híreket hol olvasod? -
KuNgZi #1854 na srácok, ahogy most áll a helyzet, azt kell mondanom, hogy ma biztos nem lesz semmi ebből a romból, mert még csinálni kell rajta egy-két finomhangolást
holnap lehet rá számítani -
#1853 Visszaállítani a recoverymenüben kell, és ott vissza is állítja a hivatalos 2.2-t. (nekem az volt előtte)
Azt a romot én is várom. -
KuNgZi #1852 rom felrakástól még nem nagyon romlott el teló. amúgy meg csak visszarakod a gyári recoveryt és kész -
szobipeet #1851 gen2es a készülék, 2.2es gyári rommal. -
#1850 Egyébként custom rom felrakása esetén is ugrik a gari?(gondolom ha emiatt romlik el akkor egyértelműen,de ha csak magától?) -
KuNgZi #1849 hivatalos T-s verzió sztem ha lesz vmikor ősszel, előbb nem
főzött rom készül a hivatalos kínai verzióból. már minden át van írva az európai szabványokra, már csak a magyar nyelvet és néhány beállítás kell belerakni
szerintem este várható lesz. majd linket adok, ha kész lesz -
#1848 Hivatalos verzió várható? -
#1847 Azt lehet én is majd feldobom rá.:) -
KuNgZi #1846 gen1 vagy gen2? ha vársz estig, akkor lehet már tehetsz fel gyári 2.3.4 romot. mert megjelent kínában, most alakítják át a romot európaira és lesz lesz magyar verzió is elvileg
abban már minden szenzor, gps (nicns reboot), wifi (nem dobál el), és rádió is működik rendesen. -
szobipeet #1845 Sziasztok.
Nem enged telepíteni játékot a teló, elkezdi telepíteni 5 perc után meg újraindul. Az a pár játék ami meg felment rá, az néha kilép és azt írja hogy az alkalmazás összeomlott(vagy vmi ilyesmi). Rakjak rá új romot? Most a gyári van rajta. Vagy vigyem vissza gariban? -
KuNgZi #1844 vagy ha a gyári témád van, beírod marketre, hogy CM7 és kiad egy csomó témát. feltelepíted és van egy olyan progi a telepítettek között, hogy theme chooser/téma választó és ebben beállítod -
#1843 Háttérképpel tisztában vagyok. Igen vágom.:) -
KuNgZi #1842 témát úgy tudsz változtatni, hogy leszedsz marketről egy launchert. vagy bárhonnan, de ez warez de szerintem vágod mire gondolok. :-D
háttérképet meg a home gomb megnyomásával tudsz a főképernyőn. -
#1841 Hivatalos T-romnál betudtam állítani pedig. -
#1840 Ilyen beállításom nincs.
Nyelv és billentyűzet beállításai-->Nyelv kiválasztása, felhasználói szótár, XT9 szövegbevitel. Ennyi van itt. -
#1839 Köszi.
Nem úgy értettem, hogy átírom, tehát hogy lehet e más témát rárakni? Vagy akkor teljesen új romot kell? -
KuNgZi #1838 fájlkezelőnek a root explorert ajánlom -
KuNgZi #1837 feladatkezelőnek sima alkalmazásokat használom a beállítások menü alatt.
felhasználói szótár neked nem kell. azon kívül kell lenni egy menüpontnak, hogy automatikus javítás vagy valami ilyesmi. tisztítani sima nem szöszös SZÁRAZ ronggyal lehet. én a fóliához kaptam törlőt én azzal szoktam.
a cynagonen mod azt nem tudod módosítani. az a neve a csapatnak, akik készítik a romokat. szóval ahhoz te ne nyúljál, bár sztem azt se tudod mit kellene átírni. -
#1836 Még annyit kérdeznék, hogy amikor belemennék a felhasználói szótár beállításba (vagy valami ilyesmi) azt írja ki hogy: Sajnáljuk!
A beállítások alkalmazás com.android.settings folyamata váratlanul leállt. Kérjük, próbálja újra. Itt kapcsolhatnám ki azt, hogy amikor írok, akkor ne írja át a magának megfelelő szóra.
Mivel tisztíthatom a Blade kijelzőjét, elég ujjlenyomatos lett. Muszáj voltam levenni a fóliát mert sok mocsok volt már alatta. Majd tervezek venni rá. -
#1835 Tényleg az. Valami feladatkezelős progit tudnál mondani? Nincs rajta sima feladatkezelő. Ugye van rajta ez a cynagonen mod vagy mi a tököm: nightly. Ezeket külön tudom módosítani is ugye? -
KuNgZi #1834 qva jó, qva gyors, főleg adw ex launcher-rel -
#1833 Már sikerült. Újratettem a hivatalost, így már jó a recovery. Már a végén tartok. Twoface III-at rakom fel. Vélemény? -
#1832 pedig mennie kellene... passz -
#1831 Igen. -
#1830 így csináltad? -
#1829 A hangerő le + bekapcsolás gombbal csak FTM jön be. -
#1828 Most azzal jó is lett. Temporary root-ot megcsináltam. De a recoveryt nem akarja a rommanager-be. Ezt írja: An error occured while attemtping to run privileged commands. -
#1827 z4root-al próbáltad? -
#1826 Szevasztok! Nem akarja rootolni a telefonom. Ezt írja: Failed! No Fu goo. -
#1825 Jajj elnéztem valamit bocsi. Igen kész van a frissítés, ha végig ment a csík. Lehúzhatod a készüléket. Vagyis nekem jó volt:D