ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markertõl tetöltött játékokat hogy tudok küldeni bluetoothon, hova pakolja?
Tegnap felpakoltam a maradék frissítést, .net 4.0-át, mindent, de sajnos úgy sem mûködött. Majd megpróbálom egy másik gépen, mert lehet az én win7-em már teljesen kivan.
Ettõl függetlenül simán lehet class6, sõt, illene, hogy az legyen.
Bár ahogy írtam ennek nincs nagy gyakorlati jelentõsége csak ha bizonyos minõség felett kamerázol. Persze a gyorsabb jobb, gyorsabban tudsz fájlokat másolni rá, újraindítás után gyorsabban talpra áll, satöbbi.
Egyszer bele akartam vágni a letesztelésébe de aztán valamiért elmaradt.
Egy h2testw nevû programot érdemes keresni, ha letesztelnéd, de ahhoz meg célszerû viszonylag üresre gyalulni az sdkártyát.
Ha vannak eredményeid majd számolj be róla. :)
Én azthittem hogy class 6-os, mert a transcend kari ami benne van úgy láttam neten hogy csak 6os van.
Sajnos ezt a hibaüzenetet elfelejtették lefordítani.
Akadt egy kis problémám a zetémmel :( :)
Az a helyzet, hogy fel akarok rakni a T-mobilos hivatalos 2.2-t, mert most egy Modaco-s custom ROM-ot használok. Letöltöttem a T-rõl a cuccost, kitömörítettem, és amikor elindítanám, ezt produkálja:
Most komolyan, ez így mi? Valakinek valami ötlet? Megõrülök mindjárt...
Köszi!
Bõven jó a class6.
Hibátlanul megy nálam is, amióta leszedtem, kb. 1 hónapja.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Az opera mobile egy teljes értékû webböngészõ.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Gyanítom, hogy ezek a rohadt mozgó gifek tehenetek róla, mert Opera-ban normálisan megy a szövegbevitel, az meg nem animálja a gifeket. 2.1 meg alapból nem támogatta, ott gondolom emiatt volt gördülékeny a szövegbevitel...
Kegyetlenül felb_sz, valakinek valamilyen megoldás?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Volt olyan idõszak amikor napi 8000 dollár jött hozzájuk (na jó ebbõl lejön 30% fee az Applenek, de akkor is)...
A Crush the castle ingyenes flashjáték, így az iOSen nyilván nem elérhetõ. Ott tehát fizetõs appként kellett megjelennie, 1 dolcsi darabja és másfél millió fölött adták el, szóval degeszre kereste rajta magát a fejlesztõ (és persze az Apple :) ).
A Mario is mûfajt teremtett, azóta millió oldalra scrollozós játékkal találkoztunk már.
Viszont a Crush The Castle is ki lett adva pénzért iphone-ra és nagyon szép sikereket ért el úgy tudom.
A végtelen mennyiségû flashes tartalom mondjuk nem ezt támasztja alá. És a legtöbb nagyon jó, igényes, ötletes flashjáték mögött általában egyetlen ember áll, nem pedig egy csapat (ála engribördz).
Ha a minõség nem is, de a kreativitás továbbra is a flashnél összpontosul.
Ha androidra gyerekjáték fejleszteni, az actionscript pedig "okádék szar", ráadásul elõbbin pénzt is kapsz a munkádért, akkor miért ez a helyzet? Komolyan kérdezem.
Tény és való, hogy alig van értelmes játék telefonra, engem az a szar angry birds se tud lekötni, most is van 1-2 játék a telefonomon, de kb nem érdekel. Tudod mi az egyetlen játék ami jó a telefonomon? :D Mario 3, SNES emulátorral, na az odabasz. Csak az irányítása nem az igazi, mert nem érzed a visszacsatolást a gombok nyomásakor ugye, hisz nincs is fizikailag gomb.
Szerintem nem a szakami tudással, hanem a kreativitással van gond inkább.
Lehet hogy ezek az önálló indie-flashfejlesztõk félnek a Market-policy-tõl, nem? Meg azért mobilra mégis csak nehezebb fejleszteni, mint böngészõbe szerintem.
androidon gyerekjáték programozni
Talán azért, mert okostelefonon már pénzért is lehet árulni és akkor már nem mernek annyira újszerût csinálni, nehogy bukta legyen vagy flashen egyszerûbb a fejlesztés és nem szab gátat a programozói tudás a fantáziának vagy a nehézkes irányítás miatt nem lehet nagyokat ötletelni vagy valami egészen más oka van, nem tudom, de a lényeg akkor is az, hogy a valami igazán érdekes, ötletes, újszerû, szórakoztató játékot szeretnék kipróbálni, akkor még mindig inkább a KMK blogra, a Kongregate-re vagy az Armor Gamesre megyek és nem az Android Marketre.
Amúgy maga a játék is kegyetlen jó, kreatívak voltak a fejlesztõk sokkalta inkább, mint a Rovio az Angry Birds-zel. :)
Erdemes megtekinteni a keszitok tobbi termeket, nem rosszak. A skinezheto Launcheruk az egyik legjobb ingyenes szvsz.
Saor Alba
Hogy ez most a hivatalos-e azt meg nem mondom.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"