2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
KuNgZi #1904 pontosan -
Swifter90 #1903 szóval ha igazából végig futok mind a hét ponton azaz csak 6 on mert az egyik ugyanazt csinálja és ha úgy rakom fel a romot akkor az nem baj sőt inkább csak jobb?? -
KuNgZi #1902 A Dalvik cache az a partíció, ahova a virtuális gép rakja a gyorsítótárát (őt hívják Dalviknak, innen a név). Ha pucolást tartasz, mert mondjuk ROM-ot cserélsz, akkor ezt is törölni kell.
valaki szokta írni, vki nem
----------------------------
- wipe data/factory reset
ez egyszerre csinálja meg ezt -> - format boot
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
- wipe cache partition
ez pedig a cache partíciót formázza
-
Swifter90 #1901 szóval mi az elején az a plusz 3 menü pont? ami az elsőnél nincs -
Swifter90 #1900 Sziasztok kereszt kérdés miért van az hogy az egyik romot így kell fel tenni?
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
a másik romnál pedig így:
Recoveryből menjetek végig ezeken:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
advenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)
Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard
mi ez a vipe dalvik cache? vagy ezt most nem értem segítsetek már ki pls
-
#1899 ahogy mondták utánad, nem éri meg, pattogzik le a festék róla, normál színben teljesen ok -
#1898 Ja, én is olvastam, szóval akkor marad a GEN2-zés holnap. -
KuNgZi #1897 pontosan, bár nem hiszem, hogy a telenor egyhamar kiadja!
A hivatalos Teleonor válasz a ZTE Blade 2.2 frissítéssel kapcsolatos kérdésre 2011. jún. 20-án.
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Technikus kollégákkal folytatott egyeztetés után a következőkről tudjuk tájékoztatni az Android operációs rendszer frissítésével kapcsolatban ZTE Blade típusú mobiltelefonon: a Telenor nem támogatja, illetve nem ajánlja a hasonló módosítást, mert az készülék meghibásodással járhat. Egyelőre nincs arról információnk, hogy a jövőben lesz-e lehetősége hasonló frissítésre nálunk. Amennyiben továbbra is érdekelné Önt telefonja ilyen formában történő újítása, úgy javasolnám, hogy a gyártóval, azaz a ZTE Hungary Kft-vel vegye fel a kapcsolatot.
Telefonszám: +36-1-3280080
Cím: ZTE HUNGARY KFT, 1117-Budapest, Neumann Janos u. 1/E 3. emelet
Sajnáljuk, hogy ettől eltérő információval nem szolgálhatunk." -
#1896 Vagy ez, vagy várok az android 2.2-es telenoros változatára, mi? -
KuNgZi #1895 ebben az esetben, ha nem gond, hogy bukod a garit, akkor ezt
mindent úgy csinálj, ahogy le van írva, ha nem, akkor lehet elhalálozik a telód! ez komoly! -
#1894 Telenoros a ZTE-m, szóval ebben az esetben mit ajánlasz? -
KuNgZi #1893 nem! GEN1-re nem megy fel a rom, csak GEN2-re
ha T-mobile-os vagy, akkor tudod a telót a frissíteni. T-mobile 2.2
mindent úgy csinálj ahogy ott van. ha most custom rom van a telódon, akkor gondolom nincs rajta gyári recovery, ehhez ezt kell felrakni CW recoveryből és meglesz a gyári recovery.
Mindent a leírás szerint csinálj, mert ha nem, könnyen meghalhat a telód. És ez nem vicc. Ez komoly beavatkozás. -
#1892 Szóval egyelőre ezt a tutorialt követem, a 2. módszert: http://zteportal.com/rom-csere/
Ugye Gen1-es a ZTE-m, de a "A telepíteni kívánt rom az sd kártyára mentve." résznél a Blade 2.3.4 Sweet Dreams főzött romot is felpakolhatom? -
#1891 My bad, valóban elnéztem, most jött meg a teló, Telenoros. Bocsesz. -
#1890 Szevasztok! Valakinek valamit ötlet, hogy honnan vegyek digitizert? Ebay-t meg amazont sokan mondják, hogy ne. -
szobipeet #1889 Én nem vennék olyat az biztos. Neten ahogy nézegettem a képeket, csak olyat találok ahol pattog róla a festék. Gondolom a fekete műanyag csak levan fújva fehér festékkel, nem pedig fehér műanyagból készült. Egyébként nem néz ki rosszul, de nekem a szürke jobban tetszik. -
Swifter90 #1888 Hali
tegnap néztem a telcsit a t-mobile weboldalán nézzétek meg ti is mert már náluk kapható fehér színben is a Zte Blade:) gondoltam hátha van akit érdekel. -
KuNgZi #1887 a media marktban most nézem, hogy nem is független a teló, mert T-mobile Quick sim kártyával adják
minden bladen a recovery egyforma, persze nem mind1, hogy gen1 vag gen2
gyári független nincs is Magyarországon tudomásom szerint. max a főzött romoknak köszönhetően független, mert azokban nincs szolgáltató blokkolás. tehát átugorja a rom az ellenőrzést. -
KuNgZi #1886 ez jó kérdés. szerintem mivel csak a múlthét óta lehet kapni kártyafüggetlen változatban, ezért még nincs ilyen rom lementve
de mindjárt utánanézek -
#1885 Aham. :D
És mondjuk mi lenne, ha vennél még egyet személyzeti áron a "lányod barbija unokaöccsének", mert nagyon megtetszett otthon.. :D :) -
#1884 Media Marktban 39.990 Ft, de ismerős ott dolgozik és van "személyzeti ár" :) -
#1883 Hol és mennyiért tudtad megvenni függetlenül?
Mert nekem itt korábban azt mondták, hogy nálunk még nem lehet úgy hivatalosan.
De ha mégis, akkor tuti úgy venném.. csak még mindig várom az új "frissítéseket" :D nem akarok nagyon így telepítgetni semmit, csak amit muszáj :D -
#1882 KuNgZi: Lentebb linkelted a gyári állapot visszaállításád. Én alapból szolgáltató függetlenül vettem, szóval ha főzött ROM-ból visszaállítanám alaphelyzetbe, melyikre lenne szükségem? -
#1881 "nincs bug"
-
KuNgZi #1880 ja -
#1879 Egyébként mindenhol adnak a blade mellé 2 Gigás microSD-t? -
KuNgZi #1878 az alap verziót, amiből ez készült már délelőtt óta tesztelik
nagyon jó szerintem -
szobipeet #1877 Köszi!
TE már próbáltad? Milyen? -
#1876 "nincs bug"
Ezt mégis ki és mikor tesztelte amikor most lett kirakva? -
KuNgZi #1875 hivatalos 2.3.4 romból készült magyar verzió!
minden szenzor, gps, wifi, mobilnet tökéletesen működik, stabil, nincs fc, nincs bug
ROM
forrás: http://hungariandroid.com -
#1874 Aha. De most a faterom telóját látta BT-vel. Szóval jó az. Muszáj leszek venni egyet, ha lesz pénzem, addig meg tudom használni. -
immposible #1873 Ha azt mondod T-seknek,hogy neki mentél az asztalnak nem cserélik,ha azt mondod,hogy leejtetted,akkor megfogják mondani,hogy azért repedt be és emiatt nem jó a bluetooth sem...! Nem ellened vagyok csak ismerem őket... -
KuNgZi #1872 ott van a leírásban -
#1871 Problem?
Kungzi: Ugy akarom, agghogy elõtte volt tehàt ne vegyék észre hogy belenyultam a
teloba -
#1870 -
KuNgZi #1869 mire akarsz rákeresni? egy kicsit konkrétabban, ha lehet
gyári állapot visszaállítása
a szolgáltatódnak megfelelőt válaszd ki. ügylej a 2.1 és 2.2-es romokra, mert mindkettőből van a leírásba. pontosan azt csináld ami oda van írva!!!!!! -
#1868 Tudnátok segíteni, hogy keressek rá ebay-en. Onnan úgy tudom 10k kiszállítással. -
#1867 Tudnátok segíteni, hogy állítsam vissza a telefont. Mert ugye 2.3.4 főzött romom van és csináltam backupot. -
#1866 Én abból gondolom, hogy nekem a múltkorinál is kicserélték amikor elejtettem a telefonom és a belső része ment szarrá. Ha erre nem cserélik akkor a bluetooth-ra igen. Azt már nem én tettem tönkre. Én se találok vele senkit, meg engem se találnak. -
#1865 Én meg remélem nem cserélik ki, más meg szopik olyannal, mikor tényleg önhibáján kívül megy tönkre és nem adják a garit rá. Te meg legközelebb gondolkozz :D