ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a gyárit sehogy. az ilyen lassú. használj custom romot, mert az rootolt és az sokkal gyorsabb

bár én már inkább a 2.3.4-et ajánlanám. sokkal gyorsabb a 2.2-nél is.

itt regelsz, követed az utasításokat és felteszed

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

moonster
Hali!

Telenor-os 2.2-rõl valami hír van-e? Azonkívül, hogy még nincs.
már meg van köszike😊 illetve olyan kérdésem lenne hogy root nélkül van valami tippetek hogy lehetne a gyári 2.2-es softwaret meg gyorsítani taskkilleren kívûl illetve hogy a cpu oc rootolás nélkül megoldható e?
zsír fel tettem de se ikon a menüben se semmi hogy tudom ezt használatba venni mert a telón fent van deee nem értem😄
ha ez müxik vendégem vagy egy sörre😊
ez egy launcher amire gondolsz, az ADW EX launcher tudja ezt

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

Sziasztok
nem tudjátok véeltlen hogy a gyári 2.2-es Tmobilos szoftvernél be lehet e állítani ami a 2.1-él volt hogy a menüben az ikonok elforogtak és láttad ahogy toltad el szóval az összes ikont láttad jóformán nem úgy mint most hogy tolom fel az ikonokat és ahogy tolom fel eltünnek a kijelzõrõl remélem érthetõ volt😄 és elõre is köszönöm a segítséget és kérdezném még hogy más is úgy érzékeli hogy a 2.2-es lassabb mint a 2.1? elõre is köszönöm mégegyszer
16 GB-os kártyát, ki milyet használ/ajánl?
Ja, hard reset meg nem nagyon van, csak amit a menüben lehet elérni...

Akkor vidd be a T-hez, és megcsinálják neked gariba

Fehercsoki
Ha semmire nem reagál akkor szerintem nem sokat tehetsz.(van valami hard reset,keress rá,de szerintem ahhoz is be kéne kapcsolnia)

nincs rajta valami hard reset vagy akármi?😊))
ráadásul 1430 és a 1777-es számot nem tudom hívni másik telórol valmien fura oknál fogva:SS
nem sajnos miért gyári szoftver t mobile oldalról
Fehercsoki
FTM módba se tudod rakni?Egyáltalán semmi?Vidd vissza és cserélik.(nem tudom érdemes-e mondani hogy miközben magadnak telepítetted volna 2.2-t leállt)

megált downloading error ezt irta ki azóta semmire sem ragál iujra sem tudtam kezdeni
Fehercsoki
Mi történt hogy leállt a frissítés?Próbáld meg újra felrakni rá a frissítést,ha nem megy akkor szerintem gariba cserélik.

sziasztok
Hallottam rolla hogy megjelent az ujj frissítés 2,2 android zte blade.ra
leszedtem leírás alapján telepítettem volna ha nem áll meg 10 %nál azóta besem kapcsol a telefon mit tegyek vele?
Fehercsoki
Ilyenrõl én még nem hallottam,szóval szerintem ez egyedi eset,vagy legalábbis ritkán fordul elõ.

zola2000
most a blade ilyen gagyi, vagy nekem nem volt szerencsém, de egy hetes zte bladen elromlott az érintõkijelzõ, minden mûködik, csak nem érzi az érintést, még jó hogy nem raktam fel rá valami fõzött romot mert akkor fújhatnám a garanciát.

A

Büdös Bohóc
sok szerencsét! 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

felraktam a 2.3 gingerbread-et a blade-re. nagyon komoly cucc!

theone91
A helyesírás és a logikai bakik miatt elnézést, túl vagyok több sörön.

theone91
Defy sem egy audióbajnok. Persze jobb mérföldekkel mint a Blade... De ehhez venni kell hozzá egy grágább fülest minimum. Bátyám Defy tulaj, amúgy nagyon elég ütõs a teló. Ha van rá pénzed én szívesen ajánlom. Erõsebb a hardver (megbirkózik rendesen a high-end játékokkal -Modern Combat 2 például), 2.2 nehezen akar jönni szolgáltatófüggõ Defy-kre.

Az IP64 olyan szempontból jó, hogy nem kell tokkal mászkálni, ha kímélni akarod a telót, de a kézikönyv is írja, hogy KERÜLNI KELL az ilyen megpróbáltatásokat.

Ettõl függetlenül mi is mártottuk csap alá, semmi baja nem lett, de volt olyan akinek rögtön beázott a garanciával meg elküldték a picsába. Nem véletlenül nem vállal garanciát a stressz-meghibásodások után a Moto/szolgáltató...

Blade-hez képest eléggé vaskos amúgy a Defy a képminnõség szempontjából eléggé fakó a kijelzõ. A fekete nem olyan fekete mint a Blade-en a fehéret meg kicsit sárgásan jeleníti meg. A felbontás közel azonos (a képarány miatt más) a méret kéttized inch-csel nagyobb...

Ja az nem rossz teló, bár attól, hogy ip67 szabvány, volt nálunk olyan, aki pár nap után összetörte, és úgy hozták vissza 😄

De egyébként hangban biztos jobb a zeténél, én nem igazán vagyok megelégedve a blade hangzásával...

sapkafej
oké, döntöttem, nem lesz blade, az x8-at sem tartom meg. moto defy lesz majd, azzal sanszos hogy nem nyúlok mellé

György

köszi
Szedd le a RingDroid nevû progit marketrõl (ingyenes), azzal meg tudod csinálni. Sõt, vágni is lehet mp3-at, ha nem kell az egész.

MP3at nemlehet berakni csengõhangnak vagy csak nekem nem megy?
Megcsináltam a tesztet az általad említett progival.
Írási sebesség : 3,3mega
Olvasási : 10,7 mega
Egy egy gyári 2 gigás transcend kártya.
myvalentin
A SIMcserés módszert próbáltam. Nem is láttam a SIM-et a Bladeben.

A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.

myvalentin
Fogalmazzunk úgy, hogy gyorsabban írtam, mint olvastam 😊

Pontosítom a gondom. Bluetoothon ha átküldök egy számot, õ a telora menti, ami megtelt. HOGYAN lehet beállítani, hogy ne oda mentse (ha egyénileg írom be a számot, akkor megkérdi hova mentse, ezt nem fogom mert q sok van, ha viszont küldöm, akkor nem, csak beteszi a teloba)

A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.

theone91
Nyílván: "Válasz 'Cekla' üzenetére (#1613)"

Koca-SG-s vagy. 😄

Nekem 118 szám van rajta. Bár lehet hogy a simen van..sõtt tuti.
Egyszerû a megoldás. SIMedet SOnyba, telószámok simre másol, kártya ZTEbe..
AZTAK**VA!
Köszi szépen, így már megy...hihetetlen, hogy ez soha nem jut eszembe!
\o/ \o/ 😄

myvalentin
ja, cékla 😄 sry... azthittem beszóltál...

myvalentin
Ez nyilván nem nekem jött... SE-rõl Bladera a telefonszámokat küldöm át... nincs se exe, se xp... android van...

Mindemellett a SIM-en van hely és az SD kártyán is. Nem tudom, hogy a rákba nem bír el egy ZTE Blade 55 telószámot....

popzu
CÉKLA!!! JOBKLIKK arra az exére amit letöltöttél és kicsomagoltál a tmobil honlapjáról és FUTTATÁS RENDSZERGAZDAKÉNT,ha így sem megy akkor tedd át a kompatibilitási módot xp service pack 3-ra!

myvalentin
No, ebben segítsetek: régi SonyEr telóról BlueThootson keresztül küldöm át egyesével a számokat. 54 átment, majd aztmondja a Blade, hogy helyhiány miatt az 55. nem ment át. Helyhiány?

sapkafej
buszozok sokat meg vonatozok, viszont nekem az okostelefon pont arról szól, hogy a sok apró szarság helyett egyet hordok magamnál. na majd letesztelek egyet

György

Ha mondjuk gyakran metrózol, akkor nem ez a legszerencsésebb választás, de a 2.2 hangereje már átlagos körülmények közt bõven kielégítõ.
Én azért így is inkább hordom magammal a régi mp3 lejátszómat.
Büdös Bohóc
Jó a hangerõ. Hangminõség is nagyjából ok, bár az E51-emnek asszem jobb volt a basszusa.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

sapkafej
na mi a helyzet a blade hangerejével zenehallgatásnál? gondolkozom, hogy lecserélem erre az x8-at (se bekaphat), de állandó zenehallgatóként aggaszt ez a rész

György

Jaja, ezt vágom, azért akartam elõször visszarakni a 2.1-et, de már annak is így sírt a telepítõje. Függetlenül attól, hogy a telefon rá van-e kötve, vagy nincs, illetve hogy milyen módban van. Így tuti, hogy a win7-emmel lesz a gond. Sajnos összeszedhettem valami okos kis vírust a kolihálóról, és az avastot kb. hidegen hagyta. 😞

Fehercsoki
Le tudom,csak magamtól nem beszélném le,azaz pénzkidobás.

És elvileg 1 perc függetleníteni...
TaRka0107
1500ft-os havidíj is van már, azt azért csak le tudod beszélni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

A PH!-s topic alapján azt mondom, hogy custom romra sosem fog felmenni a gyári 2.2.
Ha jól rémlik, akkor mindenki alakítgatta vissza a sajátját frissítés elõtt.

Fehercsoki
Csak 15k-val drágább kártyásan,nem éri meg szerintem elõfizetni,kivéve ha mindig letelefonálod.(én úgysem telefonálnám le ezért kártyásan vettem)

myvalentin
Tök jó 😊 veszem a telefont ma és teszem a 2.2-t is egybõl. Gondolkodtam kártyafüggetlenen 50ért, aztán meggyõzött a T-mobilos néni... ilyen hülye elõfizuval 25. Annyiért megéri. 25-t nyerek rajta, azt az elõfizu leviszi, de legalább letelefonálhatom. Mix díjcsomag.