ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár én már inkább a 2.3.4-et ajánlanám. sokkal gyorsabb a 2.2-nél is.
itt regelsz, követed az utasításokat és felteszed
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
nem tudjátok véeltlen hogy a gyári 2.2-es Tmobilos szoftvernél be lehet e állítani ami a 2.1-él volt hogy a menüben az ikonok elforogtak és láttad ahogy toltad el szóval az összes ikont láttad jóformán nem úgy mint most hogy tolom fel az ikonokat és ahogy tolom fel eltünnek a kijelzõrõl remélem érthetõ volt😄 és elõre is köszönöm a segítséget és kérdezném még hogy más is úgy érzékeli hogy a 2.2-es lassabb mint a 2.1? elõre is köszönöm mégegyszer
Hallottam rolla hogy megjelent az ujj frissítés 2,2 android zte blade.ra
leszedtem leírás alapján telepítettem volna ha nem áll meg 10 %nál azóta besem kapcsol a telefon mit tegyek vele?
A
Az IP64 olyan szempontból jó, hogy nem kell tokkal mászkálni, ha kímélni akarod a telót, de a kézikönyv is írja, hogy KERÜLNI KELL az ilyen megpróbáltatásokat.
Ettõl függetlenül mi is mártottuk csap alá, semmi baja nem lett, de volt olyan akinek rögtön beázott a garanciával meg elküldték a picsába. Nem véletlenül nem vállal garanciát a stressz-meghibásodások után a Moto/szolgáltató...
Blade-hez képest eléggé vaskos amúgy a Defy a képminnõség szempontjából eléggé fakó a kijelzõ. A fekete nem olyan fekete mint a Blade-en a fehéret meg kicsit sárgásan jeleníti meg. A felbontás közel azonos (a képarány miatt más) a méret kéttized inch-csel nagyobb...
De egyébként hangban biztos jobb a zeténél, én nem igazán vagyok megelégedve a blade hangzásával...
György
Írási sebesség : 3,3mega
Olvasási : 10,7 mega
Egy egy gyári 2 gigás transcend kártya.
A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.
Pontosítom a gondom. Bluetoothon ha átküldök egy számot, õ a telora menti, ami megtelt. HOGYAN lehet beállítani, hogy ne oda mentse (ha egyénileg írom be a számot, akkor megkérdi hova mentse, ezt nem fogom mert q sok van, ha viszont küldöm, akkor nem, csak beteszi a teloba)
A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.
Egyszerû a megoldás. SIMedet SOnyba, telószámok simre másol, kártya ZTEbe..
Köszi szépen, így már megy...hihetetlen, hogy ez soha nem jut eszembe!
\o/ \o/ 😄
Mindemellett a SIM-en van hely és az SD kártyán is. Nem tudom, hogy a rákba nem bír el egy ZTE Blade 55 telószámot....
György
Én azért így is inkább hordom magammal a régi mp3 lejátszómat.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
György
Ha jól rémlik, akkor mindenki alakítgatta vissza a sajátját frissítés elõtt.