ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én eddig nagyon meg vagyok a 2.3.4 rommal elégedve. nagyon eltalálták a fiúk 😄

ma reggel 7kor vettem le a töltõrõl, semmit se csináltam a telón, mert kint az udvaron kerítést építettünk egész nap, most jöttem be a szobába és a teló akksija csak 2%-ot, azaz kettõ %-ot esett!

ez ám az aksi kezelés. :lol

köszi fiúk, akik összeraktátok ezt a romot

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

Hali
512 ram van benne maximum a vodásnál szoftverileg le van korlátozva de az sity suty megoldható a játékok pl angry birds gyári szoftverrel úgy kb a 10 pálya után ahogy egyre több lesz az animáció akad de eyg rootolt 2.3-as androiddal már ezek a jelenségek meg szünnek sehol sem akad a teló az angry birdsben már a második fejezetnél tartok a 20. pályán és ott max egy egy pillanatra mikor betölti a pályát frissen meg akad és ennyi és még akkor lehet húzni neki a procit de még nem húztam😊
3.5 ös az ace kijelzöje is az tény h a procija nem sokkal gyorsabb mer ugyan ugy akadnak nálam a játékok...^^ igaz lehet kevésbé mint egy zte bladen
Metalmilitiakid
erre valaki ??

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

vagy 512 van ezekben? most néztem mobilarenát ott 512õt írtak, de máshol meg mintha 128-256 mizéria menne. hogyis van ez akkor?
Azt hogy tudom megnézni, hogy 128 megát lát a teló vagy 256ot? vagy minden vodás teló 128as? Illetve gen1 vagy gen2esek ezek gyárilag?
Ebben az árban legjobb! Samsung sokkal drágább mint amennyivel "jobb". Igazából csak a proci gyorsabb, de nem sokkal. Kijelzõje annak ha jól tudom 3 col, zte 3,5. Ebben a kategóriában fél col is aranyat ér...😊
Eddig énis féltem a nónémségétõl, de mióta megvettem elszálltak a kételyek... Ace-nál csak a márkát kell megfizetni.
Miért nem jó a gyári fájlkezelõ? Én teljesen megvagyok vele elégedve. Mindenhol azt olvasom hogy szedd le ezt azt stb...miért?
Metalmilitiakid
nekem simán megy, hosszan rajta tartom azt ujjam a fájl on, feljön a menü, bluetooth és megy

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nm

értem nagyon szépen köszi a segítséget😊
ne a gyári fájl kezelõt használd. marketrõl töltsd le a Root Explorer progit. legjobb!!!

ehhez a romhoz NEM kötelezõ az ext2/ext3 partíció!!!!

bluetoothon hogy tudok elküldeni egy fájlt a gyári fájl kezelõvel?:S mert az emailt nyitja meg:S
Fehercsoki
Nihghtly azaz gondolom mindig az aktuális napi fejlesztéseket este használható formába varázsolja(compile) egy szoftver,nagyobb szám = újabb,de nem feltétlenül jobb.(akár hibák is lehetnek benne amik az elõzõ verzióban még nem voltak)

most nézegettem a portált és miben különbözik vajon a cyanogenmod nightly n78 és a cyanogenmod nightly n85 között? mert ez az n85-ös ahogy elnézem ma látott nap világot😄
ezt tettem fel ZTE-Blade_2.3.4_full és az eredeti romja cyanogenmod nightly 78
Nem tom te melyik verziót raktad fel, de nekem úgy volt a leírásban, hogy felpartícionálja a memkarit is. szerintem neked is így van

már meg találtam köszi😄 akkor már csak a mem karis kérdés aktuális😄
azt nem tudja valaki véletlen hogy tudom beállítani a ennél a 2.3.4.-es szoftvernél hogy amikor hívnak az ne ezzel a görbe egyenes jelenítse meg hanem amit már beállítottam a billentyû zárra sim csúszka ami a 2.1-be is benne van
Thx
és még egy kérdés ezzel a 2.3.4-es rommal kapcsoladban kell a memória karira az ext2 vagy ext3 partició vagy ezzel már tud mindent a memória karira tenni mert most ezzel a rommal olyan alkalmazásokat enged fel tenni a mem karira amit eddig a gyári 2.2-el nem engedett
igen, ha bele akarnak nyúlni a telóba a boltban és nem a gyári recovery van rajta akár nem is cserélik ki a telót ha rossz.

felteszed a gyári romot. nem indítod újra a telót, hanem egybõl ahogy végez a rom telepítésével, ugyanúgy a choose zip from sdcard-ra mész is kiválasztod a gyári recoveryt, amikor ez is kséz, utána reboot-olsz.

ennyi!!!!

hello
köszi hát ez kb ugyanaz a menete ahogy fel tettem ezt a 2.3.4-et és a recoverybõl honnan telepítsem az original recovery packot? a gyári romokat meg a két modosított romokat még tegnap este leszedtem és le ellenõriztem a kódjukat amúgy garanciába már csak a recovery menü miatt is szólhatnak?
hello

Nekem galaxy acem van és ugyan ugy akad rajta az angry bird 😄 szal a plusz 200 mhz szentem semmit nem jelent ilyen téren..amugy a samsusng szebb jobb képet csinál de nyilván nem éri meg a dupla árat
nekem nem tetszik <#vigyor5>

a gyári rom vissza rakására:

letöltöd itt a telódhoz a gyári romot

ellenõrzöd az md5 kódot, hogy stimmel e (NAGYON FONTOS!)

itt a leírás

Sziasztok
KuNgZi fel tettem ezt a 2.3.4-es androidot nagyon zsír😄 sokkal gyorsabb a teló meg minden és ahogy fel tettem ezt azzal a módszerrel lehet a gyárit vissza tenni?
Sziasztok.Melyik vírusirtót ajánljátok androidra? Kell rá egyáltalán? ha igen mi a neve? Köszi a válaszokat. Üdv.
nah egy kereszt kérdés végig olvastam és tanulmányoztam a rom telepítést a recovery már fent van és ahogy le írja a recoveryben a lépéseket ugyanúgy lehet fel rakni majd a gyári szoftvert ha baj van?
nem azért csak ha mégis kellene
vegyél egy rádió magnót és hozzá egy akksit, ha ennyire rádiót akarsz hallgatni <#eplus2><#eplus2>

marketen megnézed, de ahogy néztem ott csak netes rádió van, de abból van sok

és a szoftverre vissza térve van valami normális rádió hallgató program a marketen mondjuk amivel tudok is fel venni a rádióból????
a pixelhibában jártas vagyok😄 hivatalosan ha 3 pixelhiba van egymáshoz közel és az 20 centirõl látszik akkor köteles cserélni egy miatt nem fogják nekem is kicserélték már emiatt a telcsim 2 hete és mikor még ki se jött a gyári 2.2-es android rá én azzal vettem ki a dobozból😄
Fehercsoki
De kötelesek cserélni,kiterjed rá a garancia!

azzal sajnos nem tudsz mit csinálni!

olvastam olyat, hogy egy srácnak 7 pixel hibája volt és jól látható és a szolgáltató nem cserélte

Fehercsoki
Nekem is van egy ilyen fényes pixelem,de csak akkor jön elõ ha pár percig be van kapcsolva a képernyõ,ha rajta volt a billentyûzár és leszedem akkor nem látszódik csak egy kis idõ után.

theone91
Olyan mintha egy mikroporszem ment volna a plexik közé. 😊

theone91
Tegnap este Fruit Ninjázás közben sikerült kiszúrnom egy pixelhibát (folyamatosan világít) a kijelzõn... Alig találom meg, csak ha nagyon erõlködök, de akkor is böki a csõröm... 😄

Gondolom nem éri meg elvinni T-hez. Csak három jól látható pixelhiba után csinálnak bármit is ugye? 😊

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, ugyanis a közeljövõben szeretnék venni egy középkategóriás okostelefont. Igazából két készülékre szûkítettem le a lehetséges választásokat.

ZTE Blade vs. Samsung Galaxy Ace

Szeretnék kérni azoktól véleményt, akik behatóbban ismerik már a valamelyiket, de jobb ha mindkettõt. Természetesen olvastam már a kritikákat és a leírásokat. A ZTE esetében a nagyobb felbontású kijelzõ és az olcsósága csábít, azonban a Samsungot megbízhatóbbnak tartom, jobb rajta az Android, meg erõsebb a procija, viszont az ára majdnem dupla és kisebb felbontású kijelzõje van. A ZTE esetében tartok egy kicsit a "nónémség"tõl...

Bármilyen véleményt szívesen fogadok!
Vagy ha esetleg a kategóriában és árfekvésen belül van jobb ötletetek annak is örülnék.

Köszönöm szépen elõre is!
természetesen visszatudod tenni a gyári romot és gyári recoveryt! ez a rom kizárólag GEN2-es készülékre megy fel. rádió tényleg nincs még benne. procit lehet húzni, de csak saját felelõsségre. angry birds nekem szépen folyamatosan fut

Szia és ha fel teszem ezt a 2.3.4-es romot akkor ha garanciális baja lenne a telónak akkor vissza lehet tenni a gyári 2.1 vagy 2.2-õt? illetve tényleg nincs rádió ebben a romban? mert azt írják és ha nem is minden nap, de néha néha használok😄 és angry birds akadozások meg szünnek ezzel a rommal? illetve ezzel már lehet gondolom teljes egészében akkor húzni a procit is elõre is köszönöm a választ
Metalmilitiakid
Hogy tudom, azt belõni, hogy ha bekapcsolom az internet csatlakozást, akkor ne csináljon magától semmit, semmi adatforgalmat ne bonyolítson, csak a 0.facebook.com jöjjön be, hozzátéve a gyári böngészõben az a kezdõlap. Mert a múlthónapban kipróbáltam, hogy engedélyeztem anetet, megnyitottam facebookoztam és vmi kis mennyiségû kbyte ot azért kiszámláztak vmi pár száz ft értékben. Ezt a részét szeretném elkerülni.

c0llect0r
van valami módja, hogy az fm rádió hangszóróról szóljon? tudom hogy kell a füles a jelhez, de régi sonymon lehetett külsõ hangszóróról, gondolom ezen se lehetetlen (nincs kedvem folyton külön hangfalra kötni)

Uhh.. én 691-ig mertem csak húzni, azt olvastam, hogy addig stabil.

Viszont ami most nagyon idegesít, az az, hogy nagyon melegszik, ha töltõn van. Jobban, mint amikor a 2.2 volt rajta. Ez hosszú távon árt a telónak, nem? hotspotként használom otthon, és olyankor órákig a töltõn van. Van hogy alig tudom felvenni, mert szinte süt 😄

ez hülyeség<#nevetes1>

blade-nél is volt ilyen gond, hogy a régebbi fajták nem mentek 2.2-vel, mert az érintõkijelzõ firmware-je hibás volt.

myvalentin
Én már hallottam olyanról, hogy nem mûködik az érintõképernyõ. Nem tudom milyen telónál, csak annyit, hogy nem a Bladenél. Talán Samsung, de az sem biztos. A lényeg, hogy a srácnak minden gombja mûködött, kivéve az érintõképernyõt. Aztán otthon már semmi gondja nem volt vele, miután a spejz mélyén hûtötte egy napot. Állítólag az volt a gond, hogy ingmellzsebben tartotta és a testhõtõl annyira bepállott az érintõfelület, hogy nem érzékelte az érintést.
Hogy mi az igazság, én azt nem tudom, de azért érdemes ezen elgondolkodni. 😊

A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.

az nem a romnak, hanem az új gen2 kernelnek köszönhetõ!

theone91
Annak orulok, hogy gyari 2.2 jobban kimeli az akksit, mint az alap 2.1. Nekem legalabbis ez jott le... 😊

ja és a gyári romon nem is tudsz cpu-t húzni, ott a max 600Mhz, nekem 2.3.4 alatt 729Mhz-en megy stabilan <#nevetes1>

nekem is 2.3.4 van,és hasit rendesen. ajánlom