ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma reggel 7kor vettem le a töltõrõl, semmit se csináltam a telón, mert kint az udvaron kerítést építettünk egész nap, most jöttem be a szobába és a teló akksija csak 2%-ot, azaz kettõ %-ot esett!
ez ám az aksi kezelés. :lol
köszi fiúk, akik összeraktátok ezt a romot
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
512 ram van benne maximum a vodásnál szoftverileg le van korlátozva de az sity suty megoldható a játékok pl angry birds gyári szoftverrel úgy kb a 10 pálya után ahogy egyre több lesz az animáció akad de eyg rootolt 2.3-as androiddal már ezek a jelenségek meg szünnek sehol sem akad a teló az angry birdsben már a második fejezetnél tartok a 20. pályán és ott max egy egy pillanatra mikor betölti a pályát frissen meg akad és ennyi és még akkor lehet húzni neki a procit de még nem húztam😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Eddig énis féltem a nónémségétõl, de mióta megvettem elszálltak a kételyek... Ace-nál csak a márkát kell megfizetni.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ehhez a romhoz NEM kötelezõ az ext2/ext3 partíció!!!!
és még egy kérdés ezzel a 2.3.4-es rommal kapcsoladban kell a memória karira az ext2 vagy ext3 partició vagy ezzel már tud mindent a memória karira tenni mert most ezzel a rommal olyan alkalmazásokat enged fel tenni a mem karira amit eddig a gyári 2.2-el nem engedett
felteszed a gyári romot. nem indítod újra a telót, hanem egybõl ahogy végez a rom telepítésével, ugyanúgy a choose zip from sdcard-ra mész is kiválasztod a gyári recoveryt, amikor ez is kséz, utána reboot-olsz.
ennyi!!!!
köszi hát ez kb ugyanaz a menete ahogy fel tettem ezt a 2.3.4-et és a recoverybõl honnan telepítsem az original recovery packot? a gyári romokat meg a két modosított romokat még tegnap este leszedtem és le ellenõriztem a kódjukat amúgy garanciába már csak a recovery menü miatt is szólhatnak?
Nekem galaxy acem van és ugyan ugy akad rajta az angry bird 😄 szal a plusz 200 mhz szentem semmit nem jelent ilyen téren..amugy a samsusng szebb jobb képet csinál de nyilván nem éri meg a dupla árat
letöltöd itt a telódhoz a gyári romot
ellenõrzöd az md5 kódot, hogy stimmel e (NAGYON FONTOS!)
itt a leírás
KuNgZi fel tettem ezt a 2.3.4-es androidot nagyon zsír😄 sokkal gyorsabb a teló meg minden és ahogy fel tettem ezt azzal a módszerrel lehet a gyárit vissza tenni?
marketen megnézed, de ahogy néztem ott csak netes rádió van, de abból van sok
olvastam olyat, hogy egy srácnak 7 pixel hibája volt és jól látható és a szolgáltató nem cserélte
Gondolom nem éri meg elvinni T-hez. Csak három jól látható pixelhiba után csinálnak bármit is ugye? 😊
Tanácsot szeretnék kérni, ugyanis a közeljövõben szeretnék venni egy középkategóriás okostelefont. Igazából két készülékre szûkítettem le a lehetséges választásokat.
ZTE Blade vs. Samsung Galaxy Ace
Szeretnék kérni azoktól véleményt, akik behatóbban ismerik már a valamelyiket, de jobb ha mindkettõt. Természetesen olvastam már a kritikákat és a leírásokat. A ZTE esetében a nagyobb felbontású kijelzõ és az olcsósága csábít, azonban a Samsungot megbízhatóbbnak tartom, jobb rajta az Android, meg erõsebb a procija, viszont az ára majdnem dupla és kisebb felbontású kijelzõje van. A ZTE esetében tartok egy kicsit a "nónémség"tõl...
Bármilyen véleményt szívesen fogadok!
Vagy ha esetleg a kategóriában és árfekvésen belül van jobb ötletetek annak is örülnék.
Köszönöm szépen elõre is!
Viszont ami most nagyon idegesít, az az, hogy nagyon melegszik, ha töltõn van. Jobban, mint amikor a 2.2 volt rajta. Ez hosszú távon árt a telónak, nem? hotspotként használom otthon, és olyankor órákig a töltõn van. Van hogy alig tudom felvenni, mert szinte süt 😄
blade-nél is volt ilyen gond, hogy a régebbi fajták nem mentek 2.2-vel, mert az érintõkijelzõ firmware-je hibás volt.
Hogy mi az igazság, én azt nem tudom, de azért érdemes ezen elgondolkodni. 😊
A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.