2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#1944 Üdv! Miért van az hogy feltelepítem a játékot és elindítanám akkor vagy belép és azonnal kilép vagy be se lép csak befrissíti a menüt? (NFS Shift, Fast Five) Gangstar játékot ismeritek? Valaki azt mondja neki megy 2.3.4-en, nekem meg nem tölti be a textúrákat rendesen. -
#1943 Most nekem is azt ajánlották. Most rakom fel. -
#1942 Nekem nincs gondom vele, de holnap felrakom a Sweet Dreams II-t, ajánlották nekem is. -
#1941 Szevasztok! Valaki tudna ajánlani egy gyors jó romot? Ami most van fent ez a Two Face IV, ezzel alig csatlakozik wifivel. Tesóm vígan wifizett a laptopjával, nekem meg alig akart csatlakozni. Hivatalos 2.2-vel nem volt ilyen gondom. Nekem a Gangstar játék nem tölti be teljesen a grafikát. Angry Birds is akad. Nem tudom mivan, de 2.2vel nem volt ilyen szar, és azt mondjátok, hogy annál minden jobb. -
#1940 Szóval Dungeon Hunter 2-t senkinek sem sikerült működésre bírnia Bladen? -
Swifter90 #1939 az ZSír az appmonster fent van:D -
KuNgZi #1938 letöltöd marketről vagy máshonnan, ami warez az appmonster progit. ez lementi a .apk fájlokat, amit telepítesz és utólag is készít mentéseket. dspmanager ganaj. használd a marketről letölthető equalizer progit. sokkal jobb. én azt használom -
Swifter90 #1937 illetve nem tudjátok a dsp manegerrel hogy lehet a telcsi hangszóróját a gyári értékekre állítani mert mióta ez a rom van rajta 2.3.4 n78 azóta max hangerőn torzít a hangszóró
-
Swifter90 #1936 hello
nem tudjátok véletlen a market hova menti le a letöltött fájlokat vagy van valami módja hogy az app fájlokat el lehessen tárolni a memkarin hogy a romba bele rakhassam hogy amikor telepíti egyből fel is rakja ne keljen még vele szívózni egy napot -
#1935 Üdv!
Az üveg alatt látom, hogy porosodik, van módja, hogy kell onnan kitakarítani? -
KuNgZi #1934 igen az orange edition csak a téma színében különbözik -
Swifter90 #1933 áááhhh vági:D thx:D -
#1932 Tudtommal ugyanaz mind a kettő, csak az Orange Editionben szép narancssárga témt kapsz a fekete helyett:) -
Swifter90 #1931 de lehet kapni hozzá ilyen bumpert mint ami az iphonokon is van ne kérdezd hol de nem egy ember zte-jén láttam már -
Swifter90 #1930 Hali, sziasztok
KuNgZi köszi az infót akkor innentől azt a plusz 2 lépést is be rakom:) és nem tudjátok véletlen mi a külömbség a two face IV és a orange edition közt? mert most már nagyon újítanom kell:D ezeknek már n108 az alapja én meg itt kotorok az n78-al:D
-
#1929 Ismerősöm mondta, hogy neki is "csak úgy" kopik. Én vettem hozzá keménytokot. -
Cekla #1928 Nektek is kopik a hátsó része? Lehet tokot kellett volna használni :( viszont az tuti, hogy más nem volt a zsebemben, csak a telefon, mégis elindult a kopás... -
#1927 Nem nyúltam hozzá, 600Mhz-en fut. -
#1926 Van hùzva a procid?
-
#1925 Nekem csak néha beakad, amikor sok minden omlik le. -
#1924 Nektek az Angry Birds akadozik? Nekem valamikor nagyon, de van olyan amikor meg semmi, gondolom pálya függő, meg hogy mennyi mindent kell megjelenítenie. -
#1923 Akkor mást kérdezek, Dungeon Hunter 2 indul-e valakinek? Ha igen, melyik verzió? -
#1922 nálam pöccre indult -
#1921 Jaja, hála neked meg Api29 leírásának :D
Egyébként próbaképp ki akartam próbálni a Dungeon Hunter nevű játékot, de vagy el van méretezve a főmenü képe vagy sokáig fekete képernyő majd visszadob az Android főmenüjébe. Valakinek sikerült már? -
KuNgZi #1920 akkor ezek szerint sikerült gen2-síteni
gratula -
#1919 Megoldódott, nem szóltam:) -
#1918 Hm, nos a leírásból a 3. programot választottam, el is ment 100%-ig, "Download Successful" üzenetet feldobta. USB ki, aksi vissza, bekapcsol, bejön a 3.0.1.4-es Clockwork.
"Install zip from SD card"-nál betallóztam a 4.0.0.5-ös Clockwork zipjét, sikeresen telepítette. Ha a "Reboot system nowra" megyek, újra indítja a mobilt, de még mindig 3.0.1.4-es a Clockwork, viszont ha az "advanced"-en belül a "Reboot recovery"-re megyek, behozza a 4.0.0.5-öt. Androidba most valahogy nem tudok sehogysem belépni. -
#1917 Köszi. Nos, szerintem jó irányban haladok, végigment 100%-ig, feldobta a "Download Successful" üzenetet és bejött magától a telefonon a Clockwork Recovery. -
KuNgZi #1916 mondjuk már van frissebb recovery
tessék -
KuNgZi #1915 pontosan
EZ A LEGFONTOSABB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megvárom a "100%, sucess" feliratot.
-
#1914 Én is a harmadikat választottam egyébként.
Tehát:
1. Gyári recovery-t nem kell visszatennem, mert még nem nyúltam hozzá (FTM felirat bejön alapból, előbb próbáltam).
2. Two Face IV-et és a Clockwork Recovery-t 3.0.2.8-at felmásolom az SD kártya gyökerébe kibontatlanul.
3. A 3. programból feltelepítem a driverinstaller.exe-t, majd elindítom a download_nochecksGen2.exe progit.
4. Aksi ki, rádugom USB-n a gépre a Blade-t.
5. Megnyomom a START gombot.
6. Megvárom a "100%, sucess" feliratot.
7. USB, kihúz, telefon összerak, újraindítás RECOVERY-ben, és mehet a főzött ROM telepítése.
Jól értettem? -
KuNgZi #1913 elég csak a gyári recovery, amit a lenti linken adtam meg, ezt feltelepíted, utána már megtudod csinálni a leírás alapján a frissítést, mert az FTM fog megjelenni
fontos, mindent szóról szóra úgy csinálj ahogy le van írva
ha 100/100-t mutat a telepítő NE húzd le a telót az usb-ről, CSAK MIKOR KIÍRTA, HOGY SIKERES TELEPÍTÉS -
KuNgZi #1912 ha a gyári 2.2-t akarod felrakni, akkor elég ha ezt feltelepíted CW recoveryben
ezt tedd fel, mint egy romot és indítsd el a telót, ha bebootolt, kapcsold ki és mehet a T-mobile oldalán lévő leírás alapján a menet -
KuNgZi #1911 legalább nem írnál hülyeséget.
minek kellene felraknia a 2.1-et? nem kell!!!
az a két fájl benne van abba a tömörített mappába, amit leszedsz
bár ha már itt elakadtál, akkor inkább nem javaslom neked ezt a folyamatot, mert könnyen tégla lesz a telóból.
figyelmesen olvasd el a leírást, akár többször is.
ha belevágsz én a 3. progit ajánlom.
driverinstaller.exe ---> windows driver a telónak, fontos hogy felrakd
download_nochecksGen2.exe ----> ezzel csinálod meg az egész folyamatot
először inkább kérdezz, és csak utána kezdj hozzá. és olvasd át vagy tízszer és értelmezd a leírást.
HA MEGHAL A TELÓD AZ CSAK A TE FELELŐSSÉGED LESZ!!!
-
#1910 Recovery-ben valamit kell csinálni? -
#1909 De hogy teszem fel a 2.1-et? -
#1908 nem tudod a hivatalos 2.2-t felrakni a 2.3.4-re. Vissza kell először a gyári 2.1-et állítanod és arra. -
#1907 Nyomom a le gombot, csatlakoztatom USB-vel és a recovery jön be, nem az FTM mod. Mit csináljak igy? -
#1906 Ha felrakom a 2.2 hivatalos romot, akkor meg marad a garancia? Csak mert most 2.3.4 van. Mást akkor nem kell csinálnom? -
#1905 Nos, akku feltöltve, ez alapján próbálok orientálódni:
GEN1 > GEN2
Viszont van egy rész a leírás elején, ami nem világos.
"Bármelyik GEN2-es csomagot töltöd le a program mappájában találunk egy ilyen fájlt: driverinstaller.exe, ezt a biztonság kedvéért futtassuk le (driverek)
Indítsuk el a következő alkalmazást (rendszergazdaként) szintén a mappából: download_nochecksGen2.exe, miután elindul megjelenik egy ablak, ami most még nem aktív."
Én ezt a két fájlt csak a partícionálós linkben talált csomagban találtam, azt viszont csak a GEN2-sítés után kell megcsinálni, nem?