ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Hát ez igaz.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

theone91
Újraindítás után is lassú a teló?

Golyo69
ez alapján bármelyik telefont megveszed nem tudhatod hogy kivan e függetlenítve!!( mivel aa a progi amivel függetleníted azzal vissza is lehet zárni kb 1 sec alatt! letörlik a progit a telórol és te soha nem mondod meg! esetleg csak akkor van kopp amikor viszed szervízbe)

szal tök mindegy milyet veszel ezzel legyél tisztbába hogy bármelyiket vissza lehet zárni😄😄

GGMU

TaRka0107
Tudom, hogy te nem engem b*sztattál. Csak nem tudom miért morog ennyire Kungzi, amikor nem is én függetlenítettem ilyen szar módon. De már mind1, mert nem azt a telefont veszem. Szóval vita le is van zárva.

Nem írtál semmi felkavarót, meg én sem basztatásnak szántam, csak pusztán megjegyeztem, hogy miért kell ennyire a függetlenítés "ellen" lenni. Régebben engem is lecsesztek emiatt.
TaRka0107
Nem tudtam, hogy ennyire felkavaró lesz amit írok. De egyébként engem sem érdekel már az a telefon, mert inkább veszek egy olyat ami nincs függetlenítve.

Abban teljesen igazad van amit mondassz, csak ezek után szokott jönni az a rész, hogy jajj így úgy illegális nem beszélünk róla mert jajj milesz.
1. én magasról teszek rá, hogy ki mit csinál a telójával. ha illegálisan függetleníti, akkor ne sírjon, hogy elvész a garancia.

2. a szolgáltató ha nagyon érdekli visszatudja nézni a telefon log-jában, hogy milyen beavatkozások voltak telón. ehhez mezei user nem tud hozzáférni. és nem elég, hogy a garancia is ugrik, de még jól meg is b@sznak érte.
kóddal függõsíteni a legnagyobb hülyeség, mert olyan tégla lesz a készülék, hogy öröm lesz nézni. 😄

de mindenki azt csinál, amit akar.

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

TaRka0107
Értem én. Nem én függetlenítettem így, hanem akitõl vettem volna a telefont. De van más ajánlatom, szóval inkább a másikat választok. Írták, hogy lehet ugyanazzal a kóddal függõsíteni, lehet észreveszik, lehet nem. Szóval inkább ezt a telefont hagyom.

Nem csesztetni akarlak vele, de akárhányszor meglátom ezt az illegális dolgot felmegy a pumpa...
A warez és a torrent nem illegális? De. A csapból is az folyik pedig. Nem értem akkor miért kell lecseszni mindenkit aki felhozza a függetlenítés témát. :/
1. nem értem minek függetleníteni egy telót, fõleg kóddal.

ott a turbo sim(neten találsz), gari vesztés nélkül tudsz frissíteni

ha kóddal volt függetlenítve, akkor bukta a gari és nem fogják cserélni

2.

a custom romok megkerülik a szolgáltató ellenõrzést, úgy is lehet más simmel használni a telót

a kóddal való függetlenítés ILLEGÁLIS és a fórumon kéretik nem írkálni!!!!

RAZOR27
nektek volt már olyan, hogy néha iszonyatmód recseg a telefonálásnál lévõ hangszóró? de valami kegyetlen, alig hallok valamit mert olyan hangosan berreg vagy fasztudja milyen hangot ad.... elõször 3napja jelentkezett a dolog, de olyan 2óra múlva már nemvolt baja, kezdtem megnyugodni, erre ma megint bejátszotta, ráadásul elég fontos hívásnál...
sztem jövõhéten megpályázom a szervizt, remélem adnak helyette egybõl egy másikat, (min.)15napig vár rá a halál....

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Volt már valakinek olyan, hogy akivel beszélek vagy nagyon halkan hallott, vagy pedig szaggatott a hangom? Vigyem vissza gariba vagy mi legyen? Illetve mostanában marha lassú a teló, mit csináljak hogy gyorsabb legyen? Nincs rajta pedig semmi hülye program ami lassíthatná.
TaRka0107
Valamit írt a srác, hogy kóddal függetlenítette.(bukott a gari)

TaRka0107
Vagy úgyis jó ha vissza állítom ha van valami baja, és úgy viszem be?

Fehercsoki
Ha nem veszik észre hogy függetlenített akkor igen.

TaRka0107
Szevasztok! Ha függetlenített Bladet viszek be a pannonhoz hogy cseréljék ki mert valami baja van, akkor kicserélik?

takysoft
tartsd a contackokat a neten. nem SIM és nem Teló,hanem a gmail acc.
akkor belépve a gmmail felületére a sima címtárban is tudod õket managelni.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

nm <#wave>

köszi szépen

hy

és akkor tudtok valami más black marketet ahonnan lehet leszedni cumókat?
illetve még mindig nem találom hol lehet egyszerre az összes tel számot törölni a 2.3.4-es szoftveren valaki súgjon pls
sLINKy
applanet nem megy, mert nem törõdnek vele úgy volt, hogy kijön a 3-as verzió, ahhoz képest még sehol sincs pedig már 3 hónapja csak azt ígérik.

:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2

és miután nem ment a 2.1-el kivettem az aksit újra keztem ffel tettem a 2.3.4-et és simán ment a telefon egyszerûen csak annyi volt a jelenség hogy nem bootolt be és akkor sugj már nekem látszi egy olyat hogy a 2.3.4-es szoftverben hol tudom egyszerre az összes teló számot kitörölni? mert nincs ott ahol kéne hogy legyen elõre is köszi a választ
gond nincs a telefonnal semmi csak a 2.1-et akartam fel tenni rá próba képp de most meg néztem az imei számot az is passzol teljesen szóval nem hinném hogy eltéglásodott aztán igen én is gondoltam hogy a gen1 gen2 miatt nem engedi és igazából csak egy szúró próbát akartam tennni ha baja van a telónak hogy zajlik egy gyári rom és recovery vissza rakása de akkor jól tippeltem a dolgokat és amúgy a 2.1-et elméletileg már sehogy se lehet vissza varázsolni rá és amúgy jah én tettem fel a 2.3.4-et
2.2-es gyári romot tegyél fel rá, ne 2.1-est mert azt már nem tudsz.

itt van minden

ha 2.3.4 volt fent, akkor 2.2-es T-s rom kell, és gyári recovery, anélkül nem megy.

de itt a leírás. mindent így csinálj.

swifter90 szerintem ezt most téglásítottad véglegesen! ha jól tudom te raktad fel a 2.3.4-es romot ugye? ha igen, és ráraktad a 2.1-es t-s szoftvert, akkor elb.sztad a telót véglegesen a legjobb tudomásom szerint.

mivel a telód gen2-es volt, azért tudtad felrakni a 2.3.4-es romot és te ráraktad a gen1-es t-s gyári romot, amivel megint felírta a rendszer partíciót a teló, de ezt nem lehetséges és elrontotta véglegesen. ha még valahogy el is indulna, az IMEI szám tuti ugrott, ami nem javítható. ha szerencséd van, akkor vidd be a T-hez és mond hogy gyári frissítés után behalt a teló, ha mákod van egybõl cserélik.

ha nem, akkor legközelebb többet olvassál, mielõtt ilyen mûveleteket végzel bármivel is, amihez nem értesz.

jah és még egy kérdés az astro file managernél hol lehet beállítani hogy amikor egy fájlt akarok küldeni ne emailbe akarja küldeni hanem bluetoohon?
Sziasztok!!!
2 kérdésem lenne az egyik hogy az applanet napok óta nem müködik de haverom telóján se megy nem tudjátok véletlen mi van? a másik meg hogy hiába teszem vissza a gyári tmobilos 2.1-es android szoftvert a telcsimre a zöld robotnál meg áll pedig formáztam a boot,system,data,cachet és már kétszer is probáltam és a leírtak alapján csináltam de rootoltból mind fel megy ötlet hogy mit csesztem el?
perfect <#nevetes1>

Metalmilitiakid
Na megtörtént 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ez egyértelmû sztem😊
tõlem nyugodtan kiírattathatod

Metalmilitiakid
Igen ezért mondom, hogy kiíratom kintre, hogy senki semmilyen linkelt progiért nem vállal felelõsséget.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ha elszáll a telója mert valamit nem jól csinált, vagy nem a leírtak szerint, akkor ne jöjjön nekem sírni utána.

minden kockázatos mûvelet. csak saját felelõsségre.

Metalmilitiakid
Komolyan mondom gyerekek kirakassam bannerba hogy senki semmiért nem vállal felelõsséget ?? 😄

rom

rom felrakása, olvasd végig

FELELÕSSÉGET NEM VÁLLALOK!

jazzy
%20-at vedd ki elõle, nem kell az oda..
Nem jön be eggyik link sem :s
rom

azt mondják ez most a legjobb és legstabilabb rom

a rom felrakása pedig itt van, Keresd meg a leírásban

rom felrakás

CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE!!!!!!!!!!!!

Hali
nálatok sem megy az applanet az elmúlt 4-5 órában vagy csak nálam nem? valami networkos hiba üzit ír de túl hamar eltünik így nem bírom ki olvasni
én ezt és ezt találtam. Mi a véleményed? Jó a leírás? És ezután a MR edittion rom után hol tudok utánajárni hogy milyen?
bocsi, de ezt a telót nem ismerem, és nem is nagyon találok rá custom romot

keresgess neten, hátha találsz

Köszi. Esetleg Vodafone 845re nemtudnál küldeni linket hogy arra hogy tudok pakolni friss androidot? Úgy látom te értessz ezekhez nagyon, hátha ehez is😊
theone91
Én a Go Launcher-t! Próbálgass, hogy melyik jön be neked leginkább. Nézd meg marketen a launcherekhez tartozó téma-felhozatalt is.. 😊

szia

marketbe beírod, hogy launcher és kihoz sok fajtát. erre nincs olyan, hogy téma. itt launcher van. azokat tud testreszabni. és az ADW EX launchert ajánlanám.

CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE! TÉGLÁSODÁSÉRT NEM VÁLLALOK GARANCIÁT! <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

RAM

2.3.4

Szia KuNgZi
Engem érdekelne ez a +256 megásdi, meg az a 2.3.4esdi is...😄
Elmagyaráznád nekem hogy hogy kell megcsinálni?
helló én tegnap vettem egy ZTE Blade-et, és anyi lenne a problémám, h nem tudok rajta témát cserélni.... valaki magyarázza el légyszives mert töltöttem már rá párat de nem engette telepíteni... <#help>
pontosan úgy van, ahogy Swifter90 kolléga mondja. már van rá megoldás, hogy a vodás telefonoknál a +256MB-ot is feloldjuk. Teljes értékû pengét kapjunk.

akinek kell megoldás, írjon itt és linkelek

DE CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>