2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • szobipeet
    LIBes dologról meg a témáról nemtudsz valamit?
  • Fehercsoki
    Lehet streamelni elvileg.
  • szobipeet
    Ha tv-n akarod megjeleníteni akkor kell hozzá egy szgép is sztem. Bár nemtudom hogy a Bladeban van e olyan "router" funkció mint a Vodafone 845ben
  • stukmayer
    Hát pl.azért mert ahol akarom használni ott csak wifi van és nem p.csányi képernyőn akarok filmet nézni stb:(
  • szobipeet
    Egy kis segítség kellene. Azokat a játékokat amiben van lib mappa hogy is kell telepíteni? régebben láttam valahol leírást de az istennek sem találom :S
    Illetve ezt hogyan tudom felrakni? Előre is köszönöm!
  • Fehercsoki
    Szerintem leginkább sehogy.Meg egyébként is mi értelme lenne?Úgyis a bladet kell nézned és azt nyomkodni.
  • stukmayer
    Szevasztok!
    Azt szeretném megtudni,hogyha blade-el netezek,akkor azt hogyan tudnám monitoron(tévén)megjeleníteni vezetéken,vagy wifi.
  • szobipeet
    Köszi de már megoldódott. Egyébként a clockworkot kérdeztem hogy hogy kell feltenni, SDről úgy mint a romot, vagy rom managerrel.
  • TaRka0107
  • Büdös Bohóc
    kár, hogy nem nekem mondanak ilyeneket, úgy pofán basznám, mint a gecit
  • lostprophet
    install zip from sdcard menüpont:
    - choose zip from sdcard-nál kiválasztod az előzőleg a microSD kártyára felmásolt főzött ROM zipjét, a többi pedig megy magától.
  • szobipeet
    "Ezek a programok alapból felteszik a CW-t,de ajánlott a művelet előtt feltenni az SD-re a 3.0.2.8-as Clockwork-öt,és frissíteni amint végzett a Flasher, mert amit a Flashprogi feltesz azt nem ismeri fel a PC, ezért nem tudunk vele az SD-re másolni!"
    Ezt a menüpontot hogyan kell értelmezni?
    http://www.youtube.com/watch?v=MeQjYvyA_Ps&feature=player_embedded
    A videóban látott módon a rom managerrel?
    Vagy csak szimplán ROM telepítés előtt RECOVERYből?
    Ilyen módon:
    install zip from sdcard menüpont:
    - choose zip from sdcard

Jelenleg ennek a folyamatnak a közepén vagyok de elakadtam. Valaki segítsen plíz!
    http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=128&t=118
  • TaRka0107
    2.2-es android. Ha t-mobile-os akkor ott megtalálod a készülékek-->szoftverfrissítés menüpont alatt.
  • redmonk
    sziasztok

ismerősöm vett egy ilyen telefont, az a kérdés melyik az utolsó official os verzió? én nem vagyok képbe.
  • Fehercsoki
    Kértem,adtak...Azt mondták hogy nem lehet egyértelműen kideríteni hogy mennyit kéne teljesítenie a telefonnak.
  • TaRka0107
    Panaszkönyvet kértél? Az igaz, hogy nem ugyanolyan a telefon wifije mint a laptopnak de nem szabadna ilyen gyengének lennie. Vidd be máshova is.
  • Fehercsoki
    Kecskeméten lakok,a Malomba mentem be ,akihez odamentem először már cserélte volna,a másik meg elkezdte tesztelgetni,rárakta újra a gyári 2.2-t,és közölte hogy a 3 méterre lévő routerrel megfelelő az 1es/2es ingadozó jelerősség...Meg hogy wifi vagy van vagy nincs ilyen nem létezik hogy ledob:S
  • Swifter90
    nem tudom hol laksz, de a westendbe nagyon szívóznak és 2 panaszkönyv elkérése után se cserélték ki a telót és én végül a dunaplázába mentem be hogy ledob folyton wifiről mig a barátnőm samsungja fixen fent van és máris hozta a csere készüléket az emberke
  • Fehercsoki
    Voltam bent,nem cserélték ki,azt mondták hogy egy telefonnak csak 3 méter távolságról kell wifire kapcsolódnia,és az ő routerekre tudott csatlakozni csak gyenge volt a jel...
  • TaRka0107
    WTF?:O

• TaRka0107
    Ha meg pofáznak mindenféle hülyeséget, el kell kérni a panaszkönyvet, az mindig bevállik, mert vannak olyanok a T-seknél akik köcsögösködnek.
  • Fehercsoki
    Köszi akkor hétfőn megpróbálom visszavinni.
  • TaRka0107
    Én eddig úgy hallottam, hogy némelyiknél a wifi kekeckedik, azt azonnal kicserélték eddig mindenkinél.
  • Fehercsoki
    Hát nekem nem csak hogy az enyémet nem látja,de a sok hálózatot sem amit a laptop igen,szóval 0 hálózatot lát,illetve a miénket egy idő után megtalálja,de egy idő után lekapcsol,kb mire megnyitom a marketet.

#1959 Csak ha ráfogják hogy nem garanciális hiba,meg hogy nem lehet meghatározni mit kell teljesítenie a telefonnak,akkor minek szaladgálni?
  • TaRka0107

Persze, nem azt mondom, hogy főzött rommal jó csak, jónak kéne lennie a hivatalos 2.2-vel is. Nekem azzal talált jelet messziről is. Múltkor az udvaron voltunk, haverom egy házzal arrébb lakik (emeletes ház) a 2.-on és az ő internetéhez kapcsolódtam és úgy néztünk Showder klubot. Szóval jónak kellene lennie.
  • sapkafej
    nyilván valahogy bírd ki, hiszen te fizettél egy telefonért, amiben van wifi.
    vidd vissza és kúrd a fejükhöz.
  • Fehercsoki
    Igaziból csak az érdekelne,hogy érdemes-e ezért elvinni,és sorban állni,vagy inkább valahogy bírjam ki?
  • Fehercsoki
    T-mobilenál hogy tesztelik?Mert közvetlen közelről tűrhető...
  • Fehercsoki
    Közvetlenül a router mellől is csak 2. próbálkozásra sikerült felcsatlakozni,és akkor sem volt maximális erősségű a jel(4/5).
  • Fehercsoki
    De elvileg gyárival is mennie kéne...
  • TaRka0107
    Szerintem akkor vidd vissza gariba. Nekem is volt ilyesmi gondom, hogy bent ültünk egy Pub-ba, és tesóm vígan wifizett a laptopján, nekem meg nem is csatlakozott, de nekem szar főzött rom volt rajta. Lehet megoldaná, ha tennél rá valami főzött romot, de tudom hogy nem akarsz rátenni ilyet.
  • Fehercsoki
    Otthoni wifi hálózat elérésénél alig akar csatlakozni a telefon,gyakran megakad,nem látja,ha tud is csatlakozni hamar ledobja,és végig nagyon gyenge a jel(az alap jelölésen a legalsó csík),a laptopon pedig maximális erősségű a hálózat,és soha nem dobja le.Ez jelentheti azt hogy gyenge a telefon wifije,azaz a telefon rossz és gariztatható?(gyári 2.2,sosem volt rajta semmi rom)
  • szobipeet
    Rendben, köszi a választ!
  • KuNgZi
    És ez a módszer NEM JÓ!
  • KuNgZi
    Szia!

gondolom voda-s telód van, ha 256MB RAM-os és GEN2-s. Ez nem egyszerű beavatkozás. Kettő, ha megcsinálod a RAM felosztást, akkor gari ugrik, remélem ezzel tisztában vagy. Nézzél fel ide, itt vannak emberek, akik segítenek neked. De csak itt, mert nem engedik más oldalra kitenni a megoldást, mert könnyen tégla lehet a telóból és azért senki nem vállal felelősséget. Regisztrálj az oldalon(ha még nem vagy) és ott kérdezősködjél.
    Hivatalos Vodafone frissítés a telóra, ami megoldja a gondot nem lehet tudni mikorra várható, egyenlőre a Vodafone nem akarja kiadni, egyenlőre ennyit tudni.

Recovery telepítéshez NEM kell kivenni az SD-t!
  • szobipeet
    olyat is olvastam régebben, hogy recorveryzés előtt kikell venni a sim kártyát. Itt nem írja. Kivegyem akkor?
  • szobipeet
    Ezzel a módszerrel szeretném telepíteni. Ez jó vagy esetleg másikkal?
  • szobipeet
    Sziasztok.
    Végre rászántam magam, hogy romot cseréljek, meg meg akartam csinálni azt is, hogy 512 megás legyen a telóm. Amit akkor kaptam linket, azon már nincs semmi, netek keresgéltem de csak olyat találok ami tmobilos gen1es készülékekre van. Nekem gen2es a készülékem. Sweet Dreams II romot szeretném felrakni, az már eleve feloldja a maradék ramot vagy azzal még bűvészkedni kell pluszba?
  • TaRka0107
    Pont mindakettőből?:) Tudnátok linkelni jó NFS-t meg Fast Five-ot? Azt hallottam, hogy nem laggol a Fast Five 2.3.4-en.
  • lostprophet
    Mert esetleg rossz verzió van meg?:)