ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal tök mindegy milyet veszel ezzel legyél tisztbába hogy bármelyiket vissza lehet zárni😄😄
GGMU
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
2. a szolgáltató ha nagyon érdekli visszatudja nézni a telefon log-jában, hogy milyen beavatkozások voltak telón. ehhez mezei user nem tud hozzáférni. és nem elég, hogy a garancia is ugrik, de még jól meg is b@sznak érte.
kóddal függõsíteni a legnagyobb hülyeség, mert olyan tégla lesz a készülék, hogy öröm lesz nézni. 😄
de mindenki azt csinál, amit akar.
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
A warez és a torrent nem illegális? De. A csapból is az folyik pedig. Nem értem akkor miért kell lecseszni mindenkit aki felhozza a függetlenítés témát. :/
ott a turbo sim(neten találsz), gari vesztés nélkül tudsz frissíteni
ha kóddal volt függetlenítve, akkor bukta a gari és nem fogják cserélni
2.
a custom romok megkerülik a szolgáltató ellenõrzést, úgy is lehet más simmel használni a telót
a kóddal való függetlenítés ILLEGÁLIS és a fórumon kéretik nem írkálni!!!!
sztem jövõhéten megpályázom a szervizt, remélem adnak helyette egybõl egy másikat, (min.)15napig vár rá a halál....
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
akkor belépve a gmmail felületére a sima címtárban is tudod õket managelni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
és akkor tudtok valami más black marketet ahonnan lehet leszedni cumókat?
illetve még mindig nem találom hol lehet egyszerre az összes tel számot törölni a 2.3.4-es szoftveren valaki súgjon pls
:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2
itt van minden
ha 2.3.4 volt fent, akkor 2.2-es T-s rom kell, és gyári recovery, anélkül nem megy.
de itt a leírás. mindent így csinálj.
mivel a telód gen2-es volt, azért tudtad felrakni a 2.3.4-es romot és te ráraktad a gen1-es t-s gyári romot, amivel megint felírta a rendszer partíciót a teló, de ezt nem lehetséges és elrontotta véglegesen. ha még valahogy el is indulna, az IMEI szám tuti ugrott, ami nem javítható. ha szerencséd van, akkor vidd be a T-hez és mond hogy gyári frissítés után behalt a teló, ha mákod van egybõl cserélik.
ha nem, akkor legközelebb többet olvassál, mielõtt ilyen mûveleteket végzel bármivel is, amihez nem értesz.
2 kérdésem lenne az egyik hogy az applanet napok óta nem müködik de haverom telóján se megy nem tudjátok véletlen mi van? a másik meg hogy hiába teszem vissza a gyári tmobilos 2.1-es android szoftvert a telcsimre a zöld robotnál meg áll pedig formáztam a boot,system,data,cachet és már kétszer is probáltam és a leírtak alapján csináltam de rootoltból mind fel megy ötlet hogy mit csesztem el?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
minden kockázatos mûvelet. csak saját felelõsségre.
azt mondják ez most a legjobb és legstabilabb rom
a rom felrakása pedig itt van, Keresd meg a leírásban
rom felrakás
CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE!!!!!!!!!!!!
nálatok sem megy az applanet az elmúlt 4-5 órában vagy csak nálam nem? valami networkos hiba üzit ír de túl hamar eltünik így nem bírom ki olvasni
keresgess neten, hátha találsz
marketbe beírod, hogy launcher és kihoz sok fajtát. erre nincs olyan, hogy téma. itt launcher van. azokat tud testreszabni. és az ADW EX launchert ajánlanám.
Engem érdekelne ez a +256 megásdi, meg az a 2.3.4esdi is...😄
Elmagyaráznád nekem hogy hogy kell megcsinálni?
akinek kell megoldás, írjon itt és linkelek
DE CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>