ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Nekem is Opera Mini van rajta.

milyen romod van?

marketrõl tölthetõ le olyan progi, amivel áttudod rakni a progikat, bár a 2.2 már támogatja alapból az sd-re telepítést

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

TaRka0107
+ az alkalmazásokat sem tudom átmásolni SD kártyára a feladatkezelõben, nem él az a gomb, nem tudok rákattintani😊 Bocs a sok kérdésért, csak még ez az elsõ okostelefonom. De már lassan belejövök😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Köszi a válaszokat. Ha töltögetek marketbõl miért írja ki hogy kevés a szabad hely? Megnézem és még van 260mb!

Metalmilitiakid
Nekem Opera Mini, semmi bajom vele.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fehercsoki
Nekem eddig az alap böngészõ is teljes mértékben bevált.

TaRka0107
Milyen bõngészõt ajánlanátok?

az sd gyökér könyvtárába csinálj egy iylen mappát, hogy iGO és amit letöltöttél content és license mappát másold bele. utána telepítsd fel. utána menni fog.

Fehercsoki
Memóriakártyán csinálsz egy Igo mappát vagy amilyet kér.Fõzött rommal nincs tapasztalatom,én nem mertem felrakni egyet sem,nehogy elrontsam és elvesszen a gari.2.3.4 viszont még a 2.2-nél is sokkal gyorsabb,szóval nagyon megérné felrakni rá,de nekem elég a 2.2 is.

TaRka0107
Töltöttem 90mb-sat. IGO 8.4 MO for Android. Van 3 apk fájl, különbözõ felbontásokra. Felteszem ami nekem kell, indítanám el és nem találja a contenteket. Azokat is letöltöttem, de akkor azokat hova tegyem be? Nem találom hova telepítette fel😊

TaRka0107
Értem. Köszi a segítséget. Ajánlod a fõzött romokat? Most fent van a 2.2 hivatalos. Elég gyors. Nem tudom, hogy GPS jelet hogy fog találni.😊

Fehercsoki
Az androidos változat 30 mega Mo. térképpel,szerintem nem androidost néztél.Marketbõl nem tudod letölteni,vagy megveszed vagy "máshonnan" letöltöd.Sygic Aura-t lehet marketbõl ingyen letölteni,1 vagy 2 hétig használhatod ingyen.Nagyon pofás ki program,minden épület teljesen 3Ds és egyáltalán nem lassul be Bladen.

TaRka0107
GPS-hez az IGO-t letudom tölteni marketbõl is? Csak mert nézem torrenten és 3.8gb meg ilyenek.😊 Akkor az IGO-hoz nem muszáj internetkapcsolat?😊

Fehercsoki
SD kártyára vagy települ magától vagy nem,ezt nem tudod beállítani,ha feltelepült alkalmazáskezelõben kiválasztod az alkalmazást,és ott áthelyezés SD kártyára.A memória amire te gondolsz az más,te a ramot írod.Alapból 170 mega körüli a bladen a teljes felhasználható memória.Törölj le valami alkalmazást vagy tedd át õket SD kártyára.

TaRka0107
Szevasztok! Töltöttem le egy GPS programot. Azt írja, hogy szabadítsak fel helyet. 256mb szabad rendszer memóriám még van. 11mb-os a fájl. Töltene még hozzá, azért nem engedi? Hogy lehet beállítani, hogy SD kártyára települjön?
Köszi elõre is.

mivel nem mindegyik billentyûzet engedi, ezért lehetett ilyen. keress rá google-ba melyik az ami engedi, meg marketen is van dögivel.

most már a fõzött romokban is mûködik a videó az lgcamera progival. 640*480-ba vesz fel. rádió már tesztelik és megy is, csak még kicsit bugos 😊

takysoft
régebbi 2.3.4-ekben nem mûködött nekem a videocamera, illetve a billentyûzetnél az a "húzogatós" módszer, hogy végighúzom az ujjam a szó betûin, és kitalálja mit akarok írni.

asszem FM radio se volt benne, bár anélkül megélek..

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

de holnap kelzsoca kiadja az õ n102-re épülõ romját, sztem várd meg

nekem ez van fent, mármint two face II és király

jah meg ez a 2.3.4. Two Face nevezetû rom errõl is érdeklõdnék hogy valaki tud e róla valamit? ez az amit még láttam 06.08-as dátummal
Hali, ne hari le maradtam kelzsoca kuckójában amit én láttam 05.26-os dátummal az az n85 és akkor érdemesebb n102-re cserélni? igaz éppen hogy csak pont be laktam a romot😄 de ha jobb és megéri akkor okvetlen cserélem😄
Fehercsoki
GPShez nem kell navigációs program,google maps is jó,ha van folyamatos internetkapcsolatod.Egyébként igen Igo,30 mega Mo. térképpel együtt,Sygic Aura meg valahol 400 körül.(persze az pofásabb is,de azt nem tudom hogy jobb-e)NFShez meg googlebe: NFS Shift android apk download

TaRka0107
...+ NFS Shift-hez valaki tudna adni linket?😊

TaRka0107
Használt a készülék. Megnéztem és Gen2-es. Ez a 2.2froyo ez gyorsabb lesz sokkal mint a hivatalos? GPS-t hogy kell használni? IGO-t kell letölteni?😊

SZERVÍZ NINCS!

Ha hibás, akkor egybõl cserélik! Nincs magyarországi szervize a ZTE-nek!

Swifter90 már van mai verzió, ami n102-n alapul új kernellel. le vagy maradva kicsit. <#nevetes1>

magyar fõzött rom hozzá: WarmingUp-CM-7.1.0-r8.zip

Tarka

Újonnan vetted a telót? Ha igen, akkor alapból 2.2-es rommal adja ki a T-mobile.

Ha nem új teló, akkor meg kellene nézni, hogy GEN2-s e! Ezt a marketrõl letölthetõ Ask Mr Pigfish progival tudod. Ha GEN2, akkor ezt ajánlom: ÍME

a billentyûzetet pedig a beállítások/nyelv és billentyûzet beállításai/és ott kiválasztod melyik billentyûzetet használod/automata szójavaslat kiválasztása (ez az én verzióm, de valami hasonlónak kell neked is lenni

RAZOR27
na lol mameg varázsütésre elindult a cucc... ilyet se tosztam még... azért visszaviszem, szerintetek cserélnék, hogy ha hozzáteszem hogy néha a telefonálásnál használt hangszóró berreg? ha nem muszály két hétre beadni szervízbe :/

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

TaRka0107
Szevasztok! Megjött a telefonom. Hivatalos t-mobile oldaláról letölthetõ 2.2-es szoftvert ajánljátok vagy valamelyik fõzött romot?
Hol tudom kikapcsolni, hogy ha beírok valamit ne írja át saját magának a telefon?
Köszi elõre is.

Sziasztok

érdeklõdöm hogy esetleg valakinek van már valami tapasztalata a 2.3.4-es szoftvernek a n78 és az n85 között? mert nekem az n78 van de még nem olvastam sok pozitívumat hogy lecseréljem arra
sLINKy
http://hardverapro.hu/apro/elinditatlan_zte_blade_elado/hsz_1-50.html Ha valakinek kellene 1 év garis blade 😊

:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2

RAZOR27
sose volt rootolva, semmi, egyedül még annakidején a 512-ramhoz való frissítést tettem rá (gyárit) meg ugyanúgy 2.2re peccselést (szintén gyári szoftverrel), ráadásul nem is most történt, azóta volt már néhányszor újraindítva. Ott kezdõdött a ciki hogy a market mindig kilépett ahogy elindítottam, mondom újraindítom a telót, hátha. Na aztán ez történt amit lejjeb írtam...

csináltál vele valamit? rom felrakás, gen2-sítés stb.

magától nem csinál ilyet, csak ha belenyúltál a telóba és valamit nem úgy csináltál, ahogy kellett volna

RAZOR27
xD behalt a blédem

beakarom kapcsolni, jön az android logo, a zte logó aztán az ezüst android feliratnál se jobbra se ballra, már félórája szemezek vele, de úgynézki ez nemfog bekapcsolni...

ötlet? jövõhétig nemleszek szervízközelbe, nemártana ha addig kihúzná...

TaRka0107
5-ös kép nyami😊

van olyan telefon, hogy dual simes. ez azt jelenti, hogy két db sim kártya foglalat van a telefonban. egyszerre két különbözõ szolgáltatójú simet tudsz belerakni és telón belül tudod választani melyiket akarod használni. zte bladebe ilyen viszont nincs. van egy kínai hamisítvány a blade-rõl, de azt itthon nem lehet kapni. van elõlapi kamera. analóg tv antennával, ami röhej. és dual simes. de ez nem kapható.

Fehercsoki
Bladebe nem tudsz 2 sim kártyát belerakni.

matyi0323
Köszönöm. 😊

Szerintem így hosszú vacillálás és olvasgatás után a héten veszek egy ilyen telefont. Korábban már kérdeztem a GPS-t, illetve internet használatot, arra se mondtak negatív dolgokat. Tehát szerintem nem döntök majd rosszul.

( még valahol olvastam, hogy dual SIM, az azt jelenti, hogy egy kártya, de 2 szolgáltató? mert régebben évekkel ezelõtt volt egy ismerõsömnek ilyen, picit vastagabb volt a telefon az átlagnál és az így volt, amit írtam.. igaz nem tudom, hogy volt-e valami hivatalos megnevezés, vagy csak "otthon suftni tunning"...)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

én annyit fûznék hozzá, hogy 2.2 alatttá egy bizonyos lgcamera progival (market) tud 800*480as videót készíteni. cm7 alatt egyenlõremmég csak 640*480 van. elég jó videókat készít vele. tudod állítani a hang kodeket is aac-re. elég jó a hang. a videó tud 24,25,30 fpsel venni. és a bitsûrûséget is tudod állítani. 1,3,5,7,10,20 mbit/s-ra.

takysoft
szóval a kamerája kicsit gyenge pontja
ja igen, és armV6-os proci van benne, vagyis nincs rajta flash.

azt hiszem ezzel tisztáztam is kb az összes negatívat a telóval kapcsolatban.

pár kép:1, 2, 3, 4, 5, 6

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
nem igazán.
sõt... egész gyengusz...
mondjuk napfénynél nincs gond vele.
meg estefelé szürkületben, ha camera360-nal HRD light képet csinálsz az se olyan rossz, de azért nem egy vaku..

video, hát 2.2-es szoftverrel 640x480 VGA... ismételten nappal szép. szürkületben, estefelé nem ideális.

a telefon maga egyértelmûen felsõkategóriás. (a felsõkategória alja azért😄)
de a fényképezõje inkább csak közepes szint.

(jelen állítás az "összes" telefonnal történõ összehasonlítás után... nem csak a droidos készülékeket nézve)

matyi0323
Aha értem..😊

és egyébként a telefon fényképezõ/kamerája milyen? ( van fényképezõm, csak mégis.. tud normális képet/videót csinálni? )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

takysoft
azért mond mindenki mást, mert némelyik szervizes foglalkozik ezzel, sok meg nem.
kell egy kis szerencse is

matyi0323
Csak olvasom a topikot elég gyakran, aztán látom, hogy mindenki mást mond a függetlenítésrõl..
nem vagyok valami nagykocka, hogy ha elrontom meg tudjam csinálni.. :S 😄

Büdös Bohóc
cserébe fél pillanat alatt kártyafüggetleníteni tudod, csak persze a garancia veszik (vagyis ha gari probléma van és visszacsinálod valahogy akkor még gond egy szál se)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
nincs kártyafüggetlenül ez a telefon Magyarországon

matyi0323
hali..
az lenne a kérdésem, hogy kártyafüggetlenül mennyi kb. a telefon?
Mert szolgáltatónál nem elõfizetéssel olyan 45-50k körül van, ahogy nézem..
De mivel vodafonos vagyok, elõfizetéssel így nem akarok venni egy telefont a húségidõ miatt, mert az már lejárt.., de mégse akarom "elkötelezni" magam máshol.
Így pedig például ha fillérekért ( vagy akár a fiókból) veszek egy t-mobilos kártyát, akkor ahol nincs wifi, ott is tudok ingyen facebook-zni. ( félreértés ne legyen, nem facebook miatt veszem a telefont, de ez is egy alternatíva. )
ja, és függetlenül csak netrõl tudom rendelni? ( mert valahogy nem nagyon bízok a neten való vársálásban..:/ )
köszi.

TaRka0107
Értem. Köszi szépen.

Büdös Bohóc
szerintem az a hasznos, amit te annak találsz, gondold ki, hogy mit akarsz és keresgélj meg olvasd el, hogy mit tud és a kommenteket is.

amit én ajánlanék amúgy:
facebook kliens
ebuddy
google fordító
opera mobile (NEM a mini)
tunein radio
winamp
youtube kliens
launcher pro (ezt nagyon ajánlom)

TaRka0107
Üdv!
Szerdán vagy csütörtökön érkezik meg a Blade-em. Azt szeretném kérni, hogy írjátok már le azokat a programokat, amiket jó ha letöltök marketrõl, vagyis amelyek hasznosak. Hivatalos 2.2-es rendszer a jó, vagy valamelyik fõzött rom?

Van mikor újraindítás nélkül is "begyorsul" vissza úgyhogy nemértem mi lehet a kínja8-)