ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
marketrõl tölthetõ le olyan progi, amivel áttudod rakni a progikat, bár a 2.2 már támogatja alapból az sd-re telepítést
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Köszi elõre is.
most már a fõzött romokban is mûködik a videó az lgcamera progival. 640*480-ba vesz fel. rádió már tesztelik és megy is, csak még kicsit bugos 😊
asszem FM radio se volt benne, bár anélkül megélek..
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha hibás, akkor egybõl cserélik! Nincs magyarországi szervize a ZTE-nek!
magyar fõzött rom hozzá: WarmingUp-CM-7.1.0-r8.zip
Tarka
Újonnan vetted a telót? Ha igen, akkor alapból 2.2-es rommal adja ki a T-mobile.
Ha nem új teló, akkor meg kellene nézni, hogy GEN2-s e! Ezt a marketrõl letölthetõ Ask Mr Pigfish progival tudod. Ha GEN2, akkor ezt ajánlom: ÍME
a billentyûzetet pedig a beállítások/nyelv és billentyûzet beállításai/és ott kiválasztod melyik billentyûzetet használod/automata szójavaslat kiválasztása (ez az én verzióm, de valami hasonlónak kell neked is lenni
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Hol tudom kikapcsolni, hogy ha beírok valamit ne írja át saját magának a telefon?
Köszi elõre is.
érdeklõdöm hogy esetleg valakinek van már valami tapasztalata a 2.3.4-es szoftvernek a n78 és az n85 között? mert nekem az n78 van de még nem olvastam sok pozitívumat hogy lecseréljem arra
:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2
magától nem csinál ilyet, csak ha belenyúltál a telóba és valamit nem úgy csináltál, ahogy kellett volna
beakarom kapcsolni, jön az android logo, a zte logó aztán az ezüst android feliratnál se jobbra se ballra, már félórája szemezek vele, de úgynézki ez nemfog bekapcsolni...
ötlet? jövõhétig nemleszek szervízközelbe, nemártana ha addig kihúzná...
Szerintem így hosszú vacillálás és olvasgatás után a héten veszek egy ilyen telefont. Korábban már kérdeztem a GPS-t, illetve internet használatot, arra se mondtak negatív dolgokat. Tehát szerintem nem döntök majd rosszul.
( még valahol olvastam, hogy dual SIM, az azt jelenti, hogy egy kártya, de 2 szolgáltató? mert régebben évekkel ezelõtt volt egy ismerõsömnek ilyen, picit vastagabb volt a telefon az átlagnál és az így volt, amit írtam.. igaz nem tudom, hogy volt-e valami hivatalos megnevezés, vagy csak "otthon suftni tunning"...)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ja igen, és armV6-os proci van benne, vagyis nincs rajta flash.
azt hiszem ezzel tisztáztam is kb az összes negatívat a telóval kapcsolatban.
pár kép:1, 2, 3, 4, 5, 6
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
sõt... egész gyengusz...
mondjuk napfénynél nincs gond vele.
meg estefelé szürkületben, ha camera360-nal HRD light képet csinálsz az se olyan rossz, de azért nem egy vaku..
video, hát 2.2-es szoftverrel 640x480 VGA... ismételten nappal szép. szürkületben, estefelé nem ideális.
a telefon maga egyértelmûen felsõkategóriás. (a felsõkategória alja azért😄)
de a fényképezõje inkább csak közepes szint.
(jelen állítás az "összes" telefonnal történõ összehasonlítás után... nem csak a droidos készülékeket nézve)
és egyébként a telefon fényképezõ/kamerája milyen? ( van fényképezõm, csak mégis.. tud normális képet/videót csinálni? )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
kell egy kis szerencse is
nem vagyok valami nagykocka, hogy ha elrontom meg tudjam csinálni.. :S 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
az lenne a kérdésem, hogy kártyafüggetlenül mennyi kb. a telefon?
Mert szolgáltatónál nem elõfizetéssel olyan 45-50k körül van, ahogy nézem..
De mivel vodafonos vagyok, elõfizetéssel így nem akarok venni egy telefont a húségidõ miatt, mert az már lejárt.., de mégse akarom "elkötelezni" magam máshol.
Így pedig például ha fillérekért ( vagy akár a fiókból) veszek egy t-mobilos kártyát, akkor ahol nincs wifi, ott is tudok ingyen facebook-zni. ( félreértés ne legyen, nem facebook miatt veszem a telefont, de ez is egy alternatíva. )
ja, és függetlenül csak netrõl tudom rendelni? ( mert valahogy nem nagyon bízok a neten való vársálásban..:/ )
köszi.
amit én ajánlanék amúgy:
facebook kliens
ebuddy
google fordító
opera mobile (NEM a mini)
tunein radio
winamp
youtube kliens
launcher pro (ezt nagyon ajánlom)
Szerdán vagy csütörtökön érkezik meg a Blade-em. Azt szeretném kérni, hogy írjátok már le azokat a programokat, amiket jó ha letöltök marketrõl, vagyis amelyek hasznosak. Hivatalos 2.2-es rendszer a jó, vagy valamelyik fõzött rom?