2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#2024 Én is most csak azer tok fb-zni mert 0 ft van a kártyámon.
-
#2023 Én úgy csinálom, hogy amit a teló mellé adtak simet, az ugye nem kellet nekem, mert már van egy bejáratott darabom és francnak volt kedve számot cserélni, na szóval az új kártyát csontra lebeszéltem és magamnál tartom vész esetére, ha kell betolom azt, arról úgyis csak a 0.-megy mert csak az nem eszik lóvét :) körülményes, de problem solved és 100%os biztonság :D -
#2022 szintúgy -
#2021 Hát jahh, meg használtan vettem a telefont. Nincs is pénzem havidíjat fizetni.
Amúgy én ezt az ingyenfacebookozást nem használom, elég nekem ha itthon megnézem gépen a Face-t, vagy a suliba, mert ott is van wifi. -
#2020 Otthon nem kell mert ott a gép, suliban mindenhol wifi, csak néha használnám rajta a netet külön, ezért meg nem fogok feleslegesen fizetni havonta. -
otthon wifi,útközben 3G alap -
#2018 Kezdjük ott, hogy mi a rákot akartok ti okostelefont, ha nincs pénz arra, hogy vegyetek mellé egy adatcsomagot is? Kurvára nincs értelme szinte az egésznek, ha folyamatosan offline... -
#2017 Meg ahogy nézem ezt most meg sem tudom csinálni, mert kellene wifi leszedni a cuccokat, de akkor már a 2.2 őt is fel kellene rakni, mert eddig lusta voltam :D Úgy látom marad, hogy annyira nem facelek :D -
#2016 Hmm ez így nem túl biztató :D
"Jézusom elöfizetéses állítz be azonnal egy keretet 1777 és tilsd le a netet.(dominos elbasza egyenleg annyi szevasz elöfizetö elbasza 50000 nél szólnak, hogy fizess. ) Hívd fel a T. Szerintem elöfizuval nr ingyen facebookozz." -
#2015 Link -
#2014 Oké, köszi ! -
#2013 Van egy cikk hozzá, majd belinkelem ha megtalálom:D -
#2012 Egyszer már feltettem a kérdést, de azóta hátha többen lettünk és valaki tud most választ adni.
Az lenne a lényeg, hogy ugye T-Mobile os vagyok és nekünk ingyenes a 0.facebook.com csak az a baj, hogy amíg eljutok oda, hiába van majdnem minden általam észrevett dolog lekapcsolva ami magától menne netre, így is minden alkalomra rá megy vagy 100 forintom, ha felmegyek. Erre kellene valami jó megoldás, érdekelne, hogy ki hogy csinálja. Mert nálam alap állapotban teljesen le van lőve az internet úgy, hogy külön létrehoztam egy üres APN pontot és arra van állítva. De ha vissza állítom a T s re, bekapcsolom és megnyitom az ingyenest Operába akkor egy kicsit kiszámláz belőle.
(utólagosan, ha lenne benne hülyeség nézzétek el, kicsit másnapos vagyok) -
#2011 Igen, de a mostaniak már ugyanazok mint a Blade.
Azt mondták rá tudom tenni a OSF-es előlapot a Blade-emre. -
#2010 Az első OSFekbe még AM-OLED kijelzők kerültek.
Plusz sz itthoni Bladekben elég sok pixelhibásat láttam.
(amit 10 centiről nézve egyes képeken lehet kiszúrni,normál használat mellett nem lehet látni) -
#2009 Ha úgy vesszük nekem is San Franciscom lesz. Nem sokára rendelem ebay-ről a digitizert. ZTE felirat helyett San Francisco lesz az előlapon. Másban nem is különbözik a két telefon.:) -
#2008 -
#2007 OEM telok ja... :) Marketingesuk biztos tudja miert jo ez... -
#2006 Mindegy, letöltöttem a RockPlayert, azzal jól megy. -
#2005 AVI videó lejátszásához melyik app-ot ajánljátok? QQPlayer-rel szaggat. -
#2004 Jól mutatna itt a San Francisco mellett egy. -
#2003 -
#2002 én a ZTE Isaszeget várom -
#2001 -
KuNgZi #2000 nem! a következő Debrecen lesz -
#1999 Minden telefonjuk városról lesz elnevezve? Következő majd New York lesz?:O:OXDXDXD -
#1998 Na, az Orange UK-hoz jon nemsokara a Skate...
Mar fenn van az oldalukon. -
#1997 ZTE Blade: túl a kétmillión
-
szobipeet #1996 A .lib mappára és a témák telepítésére senki sem tud megoldást? -
#1995 Nem szedtem le, de feltehetően szaggat... -
#1994 Új rom:
Sweet Dreams III -
#1993 Átjött és működik is. Örök hálám.
Fast Five-ot tudsz küldeni, vagy az szaggat ? -
#1992 Elküldtem (SG-n csatolmányként, jelezz itt vissza, ha átment)... -
#1991 Üdv!
Valaki tudna linkelni nekem egy jó NFS Shiftet? Letöltöttem már újabbat is, régebbit is. Olyan gondom van, hogy bejön az EA logó aztán meg kilép. -
#1990 -
#1989 Szerintem a CIF et egész könnyű felbontani.
(bocs ez muszáj volt:D) -
#1988 A cif felbontás a legszarabb amúgy? -
#1987 Már lassan két hónapja van meg a Blade és még csak most vettem észre, hogy tud VGA felbontásban is videót rögzíteni. :D -
szobipeet #1986 Az sajnos csak olyankor jó, ha RAM telepítés közben csinálom. Én nem úgy akarom, hanem csak szimplán. -
#1985 Itt ír valami róla lentebb.