2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#2064 Az most van vaterán, úgy tudom. Nem is kerül olyan sokba. Amikor digitizert kerestem google-be, akkor mindig hátlapot hozott ki, szóval azt biztos találsz.:) -
#2063 Ez is puha tok, ezért nem értem. Asztalra nem szoktam tok nélkül pakolni, nem is szöszös. Remélem tudok majd valahonnan ZTE Blade hátlapot szerezni, ha vállalhatatlanná válik a jelenlegi. -
#2062 Nekem nem, bár nekem puha szövet tok, de az igaz, hogy egyszer sötétben azthittem érzés alapján, hogy kosz van a hátán és a fél ZTE t lekapartam :D -
#2061 Másnak is kopik már a ZTE Blade hátulja? Nekem végig tokban volt, de ahol hozzáér a tokhoz, ott kicsit sötétebb már. -
momoxp #2060 Sziasztok!
A készülékben a mikrofon hol található? Esetleg az akku fedél alatti burkolatban? Beázott a telefonom és azóta ha telefonálok nem hallják a hangom! :S -
#2059 a Telenoros ZTE Blade tulajdonosok is frissíthetik a készüléket 2.2-re -
#2058 Az miért lehet hogy Gps test program szerint a telefon lát 3 műholdat,de iGo folyamatosan csak keresi a jelet? -
#2057 Lenne egy kérdésem. Most nemrég wifiközelbe kerültem és lehúztam marketről mindenhez frissítést és most az Advanced Task Manager szerint 24/7 fut a Naptár illetve a Beállítás és hiába lövöm le, ha megnyitom újra megint ott van. Nem tudjátok ezt mi csinálja és mivel lehet lelőni ? -
#2056 Ja, nekem most az van, annyira nem vészes. -
#2055 Próbáltátok már az új marketet? Szerintem tök jó lett, de sokat tölt és sokat is laggol.. Remélem tovább optimalizálják majd. :)
Lihnkh. -
#2054 Igen. Felmész a app market-oldalára és bepipálodaz auto-updatet. De szerintem ugyan így lehet levenni az frissítéseket. -
#2053 Azt be lehet kapcsolni? xD -
Swifter90 #2052 Sziasztok!
nem tudjátok véletlen ,hogy ki lehet e valahogy kapcsolni ,hogy a programok ne frissítsék magukat a marketről? -
#2051 Hát sajnos igen.
Nekem is sok idő kellett míg rájöttem hogy kell vh-t küldeni.:) -
#2050 értem, akkor fizusként ezt baszhatom XD -
immposible #2049 Először legyen 0 az egyenleged, azután tárcsázol és amikor elmondja ,hogy nincs egyenleges , visszahívóhoz nyomd meg a kettöskeresztet akkor ott van a kis gombon a letevő gombtól jobbra a tárcsázó és megnyomod a kettöskeresztet -
#2048 Valaki help me, 30 as vagyok, androidról hogy küldök visszahívó sms t ? -
#2047 de a modernebb tévéken van wi-fi, ki tudja, lehet, hogy némelyiket meg lehet buherálni, hogy wifi távirányítással is menjen. Bár kötve hiszem -
#2046 hát többezer byte adat átvitelére tényleg csak közelről, de azért egy "kapcsojjáki" jelet tud érzékelni 10 méterről is:D -
#2045 Hát na.:) Gondolhattam volna rá.:) -
#2044 hát teeee, szerinted mivel távirányít a távirányító :D -
#2043 Nem tudtam hogy azon keresztül kell, mert az infra amúgy is közelről jó.:) -
#2042 biztos feltűnt már, hogy nincs infra az androidos telefonokon úgy általában, különösen ezen nem
-
#2041 :)
Hülyeséget kérdeztem, ilyen progi nincs is akkor?:) (lehet rosszul tudtam) -
szobipeet #2040 én nem szoftvert hanem hardvert tudok ilyet...:D -
#2039 Valaki tud olyan programot amivel lehet irányítani a TV-t? (Symbianra van ilyen, gondolom androidra is.) -
#2038 Nekem 1 van rajta csak, de tényleg nem látni, csak ha nagyon megnézzük. -
szobipeet #2037 incidens...:D Hát csa nem lesz már baja, ha eddig sem volt. Pixelhibával meg ne foglalkozz, nekem is van rajta 3 de letojom..nemis látni. -
#2036 Értem. AKkor ezt beszoptam. De nem hiszem hogy lesz baja ennek a telefonnak. Használtan vettem. Dec 27.-i. Azóta semmi baja nincs, kivéve ezt a kis incidenst, de rendelem az előlapot nem sokára ebayről. -
szobipeet #2035 Bármi baja lehet a telefonodnak, te betörted a kijelzőjét és ezzel érvényét vesztette a garancia. -
#2034 Hát igen, de ha valami olyan baja van, hogy wifi probléma meg ezek, akkor nem hajtanak el, mert ilyen nincs. -
szobipeet #2033 Így, hogy törött a telefonod ugrott mindenféle gari, felőlük bármivel odaviheted, elhajtanak a .... De szerintem ennek egyértelműnek kéne lenni, hogyha összetöröd a telefonod ugrik a gari. -
#2032 Azért nem találsz pc-re, mert az konzolos műfaj. Az Android meg valahol mégiscsak játékkonzol (is), a handheld platformok közé sorolják. -
#2031 Aha. De amúgyis csak 1 pixel hiba van, szóval biztos nem. -
#2030 Rá fogják fogni.Simán azt fogják mondani hogy törött és azért akarod kicseréltetni. -
#2029 Üdv!
Találtam 2 pixelhibát a telefonomon. Kicserélik ennyi pixel hibánál? Ugye törött a kijelzőm, foghatják arra is, hogy amikor eltörtem akkor keletkeztek a pixel hibák? -
szobipeet #2028 Valahogy meg lehet oldani, hogy a teló a gépről kapja a netet pl USB kábellel? Sajnos wifi routerem nincs.. -
immposible #2027 Srácok csak nekem nemműködik blade-n a facebookplaces? Betolom gps-t talál jelet rendesen, net megy 3g és wifi is és nem tudok be check-inelni... -
#2026 Most nézem, elérhetőek az EA játékok a marketen (sims 3 fifa 10 need for speed ilyenek), érdekes, hogy eddig egy sem volt, most meg mind egyszerre, még az EA tetrisz is : )
egyébként meglepő hogy pcre nem találok offline jrpgt (mmok vannak angolul), androidon meg spectral souls (psp port, de csak 3ezer forint, pspn meg 6ezer alatt nincs!), symphony of the eternity, zenonia 1-2 (jó ezek koreai KRPGk ^^ , de csak 200forintosak!), meg a game dev story-hot spring storyt vettem meg eddig. -
#2025 De mint lentebb látható másolt dologból következik, fizus vagyok.