ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor cserélik ki, ha van telefon biztosításod. ami havi 500Ft vagy mennyi ha jól tudom, és akkor minden sérülésnél cserélik elvileg

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

Szerintem nem fogják a törött képernyõt gariban cserélni. Mibõl gondolod? Elvileg külsõ sérülésre nem vonatkozik. Vagy igeN?
TaRka0107
Aha. Sajnos. De nem bánkódok annyira, mert használható, meg kapok egy vadiújat helyette. Fõleg hogy bluetooth-al sem tudtam küldeni fájlt. De szerintem anélkül is kicserélik. Ha nem akkor 10k-ba fog kerülni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sapkafej
kijelzõvel kifelé volt a zsebedben? szopás

György

TaRka0107
Pár napos telefonnak a kijelzõjét már is berepesztettem😞 Nekimentem a billiárdasztal szélének, hallottam is a reccsenést, azért megpróbálom kicseréltetni. Múltkori telefonomat elejtettem, a kijelzõje ment szarrá, ilyen érdekes képet adott. Faterom durrogott a T-mobile-ba, ki is cserélték. Most úgy tûnik a bluetooth-a se mûködik, azért meg fõleg kicserélik. Ilyen gondok voltak a Blade-nél, bluetooth problémásak?

TaRka0107
Hétfõn muszáj leszek bemenni a T-be. De mit vigyek magammal? Lehet nem is az én nevemen van.😊 Mind1 addig lesz SIM kártyám, van itthon vagy 100XD

TaRka0107
Ez a SIM kártya vagy 1000éves. De nem is tudom hova beírni, csak annyit ír hogy le van zárva PUK kóddal. És miért zárta le? Vagy PIN kód beállításához kell a PUK kód is?😊

Fehercsoki
Megkeresed a simkártya papírját amin rajta van a puk kód.

TaRka0107
Huhh valamit elrontottam. Be akartam állítani PIN kódot. Erre azt írja ki, hogy a SIM kártya le van zárva PUKK kóddal. Segélyhívás gomb van ott csak. Ezzel most mit csináljak?

TaRka0107
Annyira nem nagy gond. Holnapi nap is tökéletes. Amúgy a híreket hol olvasod?

na srácok, ahogy most áll a helyzet, azt kell mondanom, hogy ma biztos nem lesz semmi ebbõl a romból, mert még csinálni kell rajta egy-két finomhangolást

holnap lehet rá számítani

TaRka0107
Visszaállítani a recoverymenüben kell, és ott vissza is állítja a hivatalos 2.2-t. (nekem az volt elõtte)
Azt a romot én is várom.

rom felrakástól még nem nagyon romlott el teló. amúgy meg csak visszarakod a gyári recoveryt és kész

gen2es a készülék, 2.2es gyári rommal.
Fehercsoki
Egyébként custom rom felrakása esetén is ugrik a gari?(gondolom ha emiatt romlik el akkor egyértelmûen,de ha csak magától?)

hivatalos T-s verzió sztem ha lesz vmikor õsszel, elõbb nem

fõzött rom készül a hivatalos kínai verzióból. már minden át van írva az európai szabványokra, már csak a magyar nyelvet és néhány beállítás kell belerakni

szerintem este várható lesz. majd linket adok, ha kész lesz

Fehercsoki
Hivatalos verzió várható?

TaRka0107
Azt lehet én is majd feldobom rá.😊

gen1 vagy gen2? ha vársz estig, akkor lehet már tehetsz fel gyári 2.3.4 romot. mert megjelent kínában, most alakítják át a romot európaira és lesz lesz magyar verzió is elvileg

abban már minden szenzor, gps (nicns reboot), wifi (nem dobál el), és rádió is mûködik rendesen.

Sziasztok.
Nem enged telepíteni játékot a teló, elkezdi telepíteni 5 perc után meg újraindul. Az a pár játék ami meg felment rá, az néha kilép és azt írja hogy az alkalmazás összeomlott(vagy vmi ilyesmi). Rakjak rá új romot? Most a gyári van rajta. Vagy vigyem vissza gariban?
vagy ha a gyári témád van, beírod marketre, hogy CM7 és kiad egy csomó témát. feltelepíted és van egy olyan progi a telepítettek között, hogy theme chooser/téma választó és ebben beállítod

TaRka0107
Háttérképpel tisztában vagyok. Igen vágom.😊

témát úgy tudsz változtatni, hogy leszedsz marketrõl egy launchert. vagy bárhonnan, de ez warez de szerintem vágod mire gondolok. :-D

háttérképet meg a home gomb megnyomásával tudsz a fõképernyõn.

TaRka0107
Hivatalos T-romnál betudtam állítani pedig.

TaRka0107
Ilyen beállításom nincs.
Nyelv és billentyûzet beállításai-->Nyelv kiválasztása, felhasználói szótár, XT9 szövegbevitel. Ennyi van itt.

TaRka0107
Köszi.
Nem úgy értettem, hogy átírom, tehát hogy lehet e más témát rárakni? Vagy akkor teljesen új romot kell?

fájlkezelõnek a root explorert ajánlom

feladatkezelõnek sima alkalmazásokat használom a beállítások menü alatt.
felhasználói szótár neked nem kell. azon kívül kell lenni egy menüpontnak, hogy automatikus javítás vagy valami ilyesmi. tisztítani sima nem szöszös SZÁRAZ ronggyal lehet. én a fóliához kaptam törlõt én azzal szoktam.

a cynagonen mod azt nem tudod módosítani. az a neve a csapatnak, akik készítik a romokat. szóval ahhoz te ne nyúljál, bár sztem azt se tudod mit kellene átírni.

TaRka0107
Még annyit kérdeznék, hogy amikor belemennék a felhasználói szótár beállításba (vagy valami ilyesmi) azt írja ki hogy: Sajnáljuk!
A beállítások alkalmazás com.android.settings folyamata váratlanul leállt. Kérjük, próbálja újra. Itt kapcsolhatnám ki azt, hogy amikor írok, akkor ne írja át a magának megfelelõ szóra.

Mivel tisztíthatom a Blade kijelzõjét, elég ujjlenyomatos lett. Muszáj voltam levenni a fóliát mert sok mocsok volt már alatta. Majd tervezek venni rá.

TaRka0107
Tényleg az. Valami feladatkezelõs progit tudnál mondani? Nincs rajta sima feladatkezelõ. Ugye van rajta ez a cynagonen mod vagy mi a tököm: nightly. Ezeket külön tudom módosítani is ugye?

qva jó, qva gyors, fõleg adw ex launcher-rel <#nevetes1>

TaRka0107
Már sikerült. Újratettem a hivatalost, így már jó a recovery. Már a végén tartok. Twoface III-at rakom fel. Vélemény?

Elusive
pedig mennie kellene... passz

TaRka0107
Igen.

Elusive
TaRka0107
A hangerõ le + bekapcsolás gombbal csak FTM jön be.

TaRka0107
Most azzal jó is lett. Temporary root-ot megcsináltam. De a recoveryt nem akarja a rommanager-be. Ezt írja: An error occured while attemtping to run privileged commands.

Elusive
z4root-al próbáltad?

TaRka0107
Szevasztok! Nem akarja rootolni a telefonom. Ezt írja: Failed! No Fu goo.

TaRka0107
Jajj elnéztem valamit bocsi. Igen kész van a frissítés, ha végig ment a csík. Lehúzhatod a készüléket. Vagyis nekem jó volt😄

Grr1234
Igen. Így frissítem az Androidot.

TaRka0107
?? Ezt a kérdést nekem szántad?

Grr1234
Végigfutott a frissítés, most kék betûkkel kiírja, hogy OPEN, viszont a start gomb nem aktív. Kész van?

TaRka0107
Ezek a programok csak pár app-ot engedtek áttenni SD-re. Szám szerint 4-et. De kiírta az egyik hogy 2 partíció kell az SD kártyán. Hogy tudom megcsinálni?

TaRka0107
Az reális hogy a total memóriám 162mb, az elérhetõ pedig 28.95? 512mb a max, nem?

Grr1234
Igen, T-Mobil-os vagyok, megpróbálom.

TaRka0107
Köszi!
#1817: Ha t-mobile- os vagy itt leírja.

Grr1234
Nem igazán értek hozzá, hogy tudok 2.2-re frissíteni?

beírod marketre, hogy sd és egy csomót kihoz

TaRka0107
2.2 van, de mégsem engedi. A program nevét leírnád?