2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • TaRka0107
    Üdv!

Létezik ilyen theme ADW-hez mint amilyen ennek a tálcája? (Az a hosszúkás Phone, nekem nagyon tetszik:D
  • balcsi70
    Köszi,közbe leszedtem egy másik helyről,pedig itt is Mozi van :)
  • RAZOR27
    aha, rákattoltam a linkre és már szedte is volna le (firefox)
  • balcsi70
    Köszi.Én is jártam ezen az oldalon közbe de nem tudom leszedni gondolom a DroidCam v3.2.exe-t kellene letölteni de nem jön be semmi.Nálad leszedi?
  • RAZOR27
    tessék (ez a windowsos exe)
  • balcsi70
    A Droidcam.apk progi megvan,csak ezt a PC klienst-ezt nem értem(gondolom hogy a PC-Laptopra kell telepíteni de ez milyen progi? nem találom.Vagy nem jól gondolom?
  • balcsi70
    Idézem "Telepítés:
    Először fel kell tenni a telefonra a Droidcam nevű programot,Ha ez megvan, fel kell telepíteni a PC klienst: Windows, Linux -os."
  • Fehercsoki
    Talán ha leírnád a nevét.
  • balcsi70
    Csinált már valaki webkamot a mobiljából? Van egy progi az megy rá a telóra de ott elakadtam a leírásában hogy "Ha ez megvan, fel kell telepíteni a PC klienst" Ezt ismeritek? Mert nem tudok vele találkozni sehol pedig keresem.
  • balcsi70
    Igen.ezt az éjszaka én is észrevettem(megtaláltam) de mivel SIM-en nem volt semmi így nem tudott bemásolni semmit.Hosszú gondolkodás után ma délelőtt jutott eszembe hogy március körül másoltam át mindent SIM-röl telóra és símről törölve lett minden,úgy hogy a tegnapi #2091 hosszá szólást visszavonom. Én voltam a birka hogy nem mentettem a számokat(úgy emlékeztem hogy a SIM en mind megvan-hát nem)Köszöntem az infókat.
  • TaRka0107
    Bemészt telefonkönyvbe, megnyomod a menü gombot. Rámész a Névjegy be- és kimásolás-ra. --> Bemásolás Sim-ről.
  • balcsi70
    Végül jól sikerült minden,megy rendesen csak eltűntek a tel számok
  • balcsi70
    És már azóta 3 szór kikapcsolt magától.
  • balcsi70
    Sikerült a frissítés, az első képernyő persze most furcsa.A SIM-röl minden tel szám eltűnt ez hogy lehet?
  • balcsi70
    Nekem a SIM-en vannak azért kérdeztem.Akkor azt nem kell kiszednem.
  • Fehercsoki
    Nem.(sőt nekem a telefonon lévő telefonkönyv is megmaradt,de azért mentsd el)
  • balcsi70
    Most akarok nekifogni megcsinálni a 2.2 frissítést,a SIM kártyához nem nyúl hozzá ugye? Vagyis onnan nem tűnhet el semmi igaz?
  • TaRka0107
    Ez magyar?
  • TaRka0107
    1. Elvesznek a programok igen. Mivel mindent letöröl amikor új rom-ot teszel fel.
    2. Igen.
  • balcsi70
    Látszik nem foglalkoztam telefonnal :) Még egy két kérdés.
    1.Ha frissítem a 2.2-re a telót a progik amik rá vannak telepítve elvésznek,újra kell telepíteni? vagy ugyan úgy megmaradnak?
    2.Ha veszek bele most egy másik kártyát az előző kártyáról ha lementem PC-re az adatokat majd berakom az új kártyát és visszarakom a PC-röl így minden ott lesz a helyén?
  • balcsi70
    Meg van. Wi-Fi adapter MAC címe: A0:0B:... stb ezt kell majd beírni a Router-en belül az engedélyezett címek közé? Okés.
  • Fehercsoki
    Vezeték nélküli beállítások azt hiszem,vagy talán telefon adatok.(beállítások menüben van)
  • balcsi70
    Okés köszöntem.Estefelé be is állítom.(és majd írom hogy mire jutottam).
    Érthető a dolog (csak annyi hogy a tel mac címét honnan tudom kiolvasni)?De ha leszel estefelé kb 7 körül és kapnék infókat ha elakadok megköszönném.
  • Fehercsoki
    Ha érthetetlen akkor szólj és leírom valahogy hosszabban.
  • Fehercsoki
    Ha van akkor ne kapcsold ki,jó az,csak írd be a telefonod mac címét az engedélyezett címek közé.(mert ha van akkor "fehér listás" van bekapcsolva,azaz amiket odaírsz azokat engedélyezi,minden mást tilt,olyat is lehet hogy amit beírsz csak azokat tiltja de akkor tudnál csatlakozni).Amikor beírod a hálózatod SSIDjét és jelszavát akkor jelszónál kérdezi a titkosítás típusát,ennek meg kell egyezni a routereden választott titkosítással.Pl. ha routeren WPA 2 PSK titkosítás van akkor a telefonon is ezt kell kiválasztani.
  • theone91
    Azt hittem a #2072-es a főzött romra vonatkozik.
  • balcsi70
    Na most megfogtál mert nem tudom hogy van e mac cím szűrés beállítva.Ha van akkor kapcsoljam ki? "Vagy rossz titkosítást választasz a telefonon" ezt nem egészen értem.
  • Fehercsoki
    Esetleg mac cím szűrés nincs beállítva a routeren?Vagy rossz titkosítást választasz a telefonon.
  • balcsi70
    Köszöntem. Lenne még egy kérdésem.Van otthon egy routerem (2 Laptopot)használunk wifin minden stimm. Most itt a telon be is fogja kéri is a jelszót be is ütöm neki de nem csatlakozik.Szerintetek? A kod nélküli wifire simán csatlakozik.Mit kellene még beállítanom? Aztán próbáltam olyat is hogy Wi-fi hálózat hozzáadása,beírtam a hálózat nevét+kulcsot de nem csatlakozik. Szerintetek?
  • Büdös Bohóc
    ő is arra gondolt -.-
  • theone91
    "a legfontosabb hogy azokat az alkalmazásokat amik támogatják SD kártyára is lehet telepíteni"

Questionmark.

Ez ugyan úgy igaz a gyári 2.2-re... :D
  • Fehercsoki
    Gyorsabb lesz valamivel(bár én akkora gyorsulást nem tapasztaltam),a legfontosabb hogy azokat az alkalmazásokat amik támogatják SD kártyára is lehet telepíteni.Ha főzött romot raksz fel akkor mindig érdemes a jól működő romról mentést készíteni.
  • balcsi70
    UI: gyorsabb lesz? vagy mivel fog tudni többet? Annyira még nem vágom ezt a témát.
  • balcsi70
    Köszöntem a gyors választ.Akkor csak kövessem a honlapjukon leírtakat? UI:csak akkor célszerű mentést készíteni hogyha főzött rom-ot raknék fel? Üdv.
  • Fehercsoki
    Akkor nem kell.
  • balcsi70
    Sziasztok.Van nekem is egy telóm,rajta a gyári 2.1-es,az lenne a kérdésem hogyha a gyári(hivatalos) 2.2-es verziót raknám fel akkor is célszerű csinálni másolatot a régiről? Ha igen hogyan és milyen progival? Előre is köszöntem az infókat.
  • KuNgZi
    nem sokkal gyorsabb. de itt vannak, a legújabbat töltsd le CM romok
  • TaRka0107
    Üdv!

Melyik cm romot ajánlanátok? Úgy hallottam már az újabbak jobbak mint a Sweet Dreams III. Ki szeretném próbálni a processzorhúzást, hogy mennyire lesz gyorsabb a telefon.
  • Solten
    Nem, nalam a tokot koptatta el (Golla & OSF)
  • Büdös Bohóc
    az alján kb a home gomb alatt (kicsit balra attól) a hátlapból van egy kis kivágás (a hátlap megfogó pöcökkel egy magasságban úgymond),.