2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
balcsi70 #2144 Pl: előre telepített kamerákat. Na meg van olyan hogy mobil traffipax jelző? Van valójában olyan hogy bejelez a navi hogy valahol mérnek? Valahol olvastam ilyenről.De létezik is ilyen? mármint a navigációs szoftverbe ami telon va? Ha igen mit kell telepíteni(bemásolni) bele? A speedcam mappába a speedcam_mobil.txt mappa nem azt jelenti? -
#2143 Milyen kamerás dologra gondolsz? -
balcsi70 #2142 Köszönöm a gyors válaszokat.Nekem is a iGO My way 8.4.2 hogy milyen térkép van benne azt hol tudom megnézni? Aztán gondoltam kipróbálom a Sygic Aura 3 (most ez is fent van) tényleg szép de hiába pipáltam be a kamerás dolgot itt nekem nem mutatja mint az IGo-ba. Valamit nem jól csináltam? -
#2141 Sygic Aura 3,a saját térképeivel.iGo-val az volt a bajom hogy lassú volt folyamatosan,és nem a telefon miatt,egyszerűen ilyen a program.Sygic viszont nagyon gyors és sokkal jobb a grafikája is.iGo 30 mega szóval nekem fent van az is a sygic mellett,ha esetleg valami az iGoból kéne. -
#2140 iGO My way 8.4.2
TopMap magyar,TeleAtlas EU térképek -
balcsi70 #2139 Sziasztok.Milyen navigációs programot használtok a telón? Már aki használ itt közületek valamilyent. -
#2138 Bluetooth-on valamikor én sem tudok küldeni apk.-ot a haveromnak. Pedig neki is blade-je van. -
Swifter90 #2137 okok a launcher gond meg szünt márcsak a bluetooth probléma kérdéses -
Swifter90 #2136 de nem zip hanem rar. kiterjesztesű hameg átírom zip-re nem telepíti elkezdi de installation disabled lesz hiába engedélyezem az alatta lévő 2 lehetőséget is a recoveryben -
#2135 zip fájlt meg kell hogy találja. -
Swifter90 #2134 Hy All!
nem tudjátok véletlen hogy kelzsoca two face VI-os romjához a gyári launchert a recoveryből hogy kell feltelepíteni mert az install zip for rom alatt nem találja igaz, hogy rar kiterj. a fájl de nem találja sehogy se illetve fel merült egy probléma hogy egy alkalmazást akartak küldeni nekem egy gyári galaxy 3-as telcsiről bluetoothon apk. kiterj. fájl és kiírta a galaxyra hogy a telcsim elutasította a fájl kérést nálam a párosításik átjön a dolog párosítom és semmi de másik androidos telórol se de a haverom egy szutykos t-mobile pulse mininek át tudta küldeni ezt a fájlt és gyári rommal se fogadja el! ötletek? előre is köszönöm -
#2133 Máshol is megkérdeztem, ugyanezt mondták, hogy még a 100.000-es okostelefonok sem tudják. -
balcsi70 #2132 Köszi.Ha hazaérek kipróbálom,de a képen én most ilyet nem látok. -
#2131 Probáld ki TKIP titkosítással -
#2130 nincs ilyen ugyanis Android telefonokon kivitelezhetetlen (még). Bár erősítsetek meg, elvileg HTC telefonok közt van pár, ami ezt tudja? Régen nekem is volt ez a kérdésem, aztán mondták, hogy 1-2 tudja... -
#2129 Üdv!
Tudtok olyan ébresztős programot ami akkor is ébreszt ha ki van kapcsolva a telefon? -
balcsi70 #2128 De ha én is arra rakom akkor miért nem kapcsolódik a laptop? a telo viszont úgy igen. -
#2127 nálam WPA-PSK van beállítva és úgy látom ugyanolyan a routerünk:) -
balcsi70 #2126 A Security-nál ha WEP vagy WPA-PSK ra rakom kódolva akkor tud a telo kapcsolódni de viszont akkor nem tud a laptop.Melyik lenne ebböl célszerü beállítani hogy mindkettő menjen? router -
balcsi70 #2125 Szia.Köszi az infót.Kivettem a titkosítást és egyből csatlakozott a teló.Na de akkor a két laptop hogy csatlakozott mégis? A security kulcsnál állítsam másra? pl:WPA-PSK ? -
#2124 Valamit rosszul állítottál be,valószínűleg rossz a jelszó,SSID,vagy a titkosítás.Ezt úgy tudod ellenőrizni,hogy a routerről leveszed a titkosítást/jelszót,beállítod hogy újra szórja az SSIDt,és így nyílt hálózatként megpróbálsz hozzá csatlakozni.Ha így sem megy akkor állj oda a router mellé,és ha még így sem,akkor rossz a router. -
balcsi70 #2123 Sziasztok.Ilyen router-em van,egyszerűen nem tudok csatlakozni a telóval hozzá.Már mindent próbáltam.Szerintetek mit hova kéne beírni? A teló MAC címét beírtam a 12-ik oldalon található MAC címhez aztán Apply majd a telon az új hálózat hozzáadása név+jelszó aztán látja de "Keres,Kapcsolódás,Kapcsolat bontva" és ezt műveli amíg ki nem lövöm.Valami mást kell beállítani? Köszöntem a válaszokat. -
#2122 Ez az ár 66 ezer forint,10el olcsóbban van független 1 év garis teljesen új S,szóval igen valószínű hogy olcsóbb lesz ennél. -
#2121 £250-es arat emlegetnek, marhara nem versenykepes... ~£300 mar Nexus S-t vagy Galaxy S-t "dobalnak". Viszont az Orange-nal elobb meg fog jelenni szerintem es joval olcsobban. 150-200 font kozotti arra tippelek. -
#2120 A ZTE Skate szeptemberben érkezik.
249 euros, or approximately US$351.
UK to get ZTE's Skate smartphone in September -
balcsi70 #2119 Sziasztok.Valaki rakott fel TV-t a mobilra? Felraktam az SPB TV-t de nem jön be adás rajta.Esetleg van olyan progi ami fogja az itteni adásokat? -
KuNgZi #2118 nm -
#2117 Thanks. -
KuNgZi #2116 -
#2115 Hogy kell beállítani? Nem vette ki az alap tálcát, szóval a sima tálca rajta van a Sense-esen:( -
#2114 Isten vagy!
Köszi! -
KuNgZi #2113 hali
tessék itt van! -
balcsi70 #2112 Na beírtam ide Router a telefonomba található MAC Adres-t nyomtam Apply aztán a Telóba hálózat hozzáadása( WPA/WPA2) aztán név jelszó keresi keresi de semmi.Valamit nem jól csináltam? -
#2111 Találtam videót. Ezt használja OSF-en, de kib*szott linket nem tenne kiXD -
#2110 ZTE-nél nem tudni mi lehet:) -
balcsi70 #2109 Most lehet hülyének néztek,de ez most szívat engem,most rámentem a Névjegyek-Telefonkönyv most megint ott vannak a tel számok.Meghülyülök. Gyorsan elmentettem az SD-re .Na szerintetek mi zajlik az én telomban? -
balcsi70 #2108 Nem volt nyitva semmi pont egy számot akartam beütni tárcsázni,és melege lett a kicsikének..Újraindít és ez van..Ja megtaláltam a 2.1-röl 2.1 re csak frissebb TM_.De amúgy rá lehet küldeni még egyszer a 2.2 eset? Mármint most hogy az van rajta! -
#2107 Sense UI-nak hívják ezt a HTC dizájnt, guglizz hátha. -
#2106 Ilyennek 2.2-es frissítésnél nem szabadna történnie. 2.1 -es ott van a T oldalán. 2.2 helyett 2.1-re mész. De lehet csak egyszeri alkalom volt. Sok mindent megnyitottál vagy valami. -
balcsi70 #2105 Sziasztok.Szerintetek mi a búbánatos lof@sz történik a telefonomban?Ma nagy nehezen megszereztem az elveszett számok felét,be is gépeltem a telóba persze (telóba és nem a simre) na meg erről az adatokrol még nem csináltam mentést és most nemrég lefagyott a kicsike.Újraindít és láss csodát a telefonszámok sehol nincsenek Szerintetek mi folyik itt? Mehetek most panaszkodni a T-hoz hogy hivatalos frissítéssel ezt csinálja a készülék? Próbáljam meg még egyszer ráfrissíteni? Lehet ilyet? Kíváncsiságból visszaraknám a 2.1 est de az meg van valahol hivatalosan? Szerintetek? Ötletek? Előre is köszöntem.