2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • KaszaN
    Futár hozta? Én inkább magam megyek érte...biztosabb. :D Am te vodafonos vagy, meik csomagba vagy? Én a MobilWeb profi-n gondolkoztam.
  • Gubberx
    passz akkor, nekem 3 napja hozta futár, azóta is jó :D
  • KaszaN
    Valaki mondott olyat, hogy vett egyet, és nem működött rajta valami, visszavitte, kicserélték neki. De azzal is volt valami és azt is kicserélték neki, ami már jó volt.
  • Gubberx
    Igazából max a pixel hiba, de a mostaniaknál már nem jellemző. Ha jól tudom garban is csak 5 pixel hibától cserélik(vodánál legalábbis)
  • KaszaN
    Valaki?
  • immposible
    2.2 óta ha lefele nyomom a hangerő gombot akkor rezőre áll a telefon,beállításoknál vagy néma vagy rezgőt állítasz be azaz van egy hangos és egy rezgő vagy néma módod míg 2.1nél volt hangos rezgő és néma,valahogy megoldható ez 2.2-n vmi programmal vagy máshogy?
  • KaszaN
    Holnap megyek megvenni a telefont. Van valami amit kifejezettem próbáljak ki rajta mielött megveszem?(mer elvileg vannak hibásak)
  • balcsi70
    Köszöntem a válaszokat.
  • TaRka0107
    Moboplayer.
  • Grr1234
    Rockplayer
  • balcsi70
    Sziasztok. Melyik videó lejátszót ajánljátok? Mert ha netten rámegyek egy videóra, kezdi betölteni, aztán feljön egy kis ablak, hogy nem játszható le. Köszi az infókat.
  • KaszaN
    Szerintem nem sokban függ. Olyat olvastam, hogy valaki frissítette a vodás telóját egy olyannal amit valszeg a t-mobilnál linkeltek, és t-mobilos lett a telefonja, legalábbis a rendszere a telefonnak. Szóval szerintem akármeiket rálehet tenni.
  • Gubberx
    Igen, ill. olvastam valamit hogy szolgáltatótól is függ hogy milyen romot lehet feltenni vagy ez hülyeség?
  • KaszaN
    Vodás? Adtak hozzá 2 gigás memória kártyát mint a t-mobilnál?
  • TaRka0107
    Nyugodtan kérdezz, senki sem a kisujjából szopta ki az android témát. Érdemes főzött romot tenni. Gyorsabb mint a hivatalos. CM romot szerintem ne tegyél fel, habár azokon jobban futnak a játékok, de lassabb a menü meg az ilyenek.
  • Gubberx
    Üdv! Ma kaptam kézhez a blademet (vodás) 2.2-es android van rajta, érdemes lecserélni főzött romra illetve melyikre mert ahogy néztem kismillió féle van :S Ill. milyen előnye van ha cserélem a rom-ot? Tudom láma kérdések de még sosem volt androidos készülékem :)
  • KaszaN
    Am a vodafonnál nem is találtam ZTE Bladet, csak valami webshopban de semmi konkrét. :/
  • TaRka0107
    Én ezekhez nem nagyon értek, mert nem szoktam előfizuval venni telót, de valamikor nézegettem, szerintem nagyon jó árak vannak a T-nél.
  • KaszaN
    Amúgy melyik szolgáltatónál érdemes meg venni? Nem találok rendes csomagot. Olyan kéne amivel frankón el lehet netezni 1 hónapig és az sms-nem méreg drága hálózaton kívüli számra. Tmobilnál egy jó csomagot találtam 500mb-os netel, de a hívás díj baromi drága és az sms sem rózsás. (szóljatok ha ez a kérdés már nem ide tartozik)
  • TaRka0107
    Ha a leírást követed, akkor semennyi.
  • KaszaN
    És mennyi az esélye annak hogy valaki elcseszi a telót úgy hogy a leírást követi? :x
  • TaRka0107
    Érdemes, de nagyon is.
  • KaszaN
    És azok milyenek? Érdemes 2.2-nél nagyobbat?
  • moonster
    Hivatalosan nem, de a főzött ROM-okkal igen.
  • KaszaN
    És 2.2-nél lehet még nagyobbra frissíteni?
  • theone91
    Ev kommentje.
  • TaRka0107
    T-mobile oldalán frissítheted is, van leírás hozzá. Amúgy 2.2-vel adják ki.
  • KaszaN
    Hali
    Kinéztem magamnak a ZTE Blade-t, de nemtudom megéri-e a T-mobilnál venni. Úgy olvastam, hogy 2.1 es androidal lehet kapni de T-mobilnál 2.2-vel. Írna nekem valaki erről hogy megéri-e? Vagy lehet frissíteni magamtól nagyobbra is? Vagy hogyan van ez?
  • Büdös Bohóc
    már hogy a francba lehetne lol
  • sLINKy
    valaki hackelt már fel pengére ios-t?
  • TaRka0107
    Cyan Suprise II. LG Edition by szezso15
    Alapja: CyanogenMod 7 Nightly 152

Ez a rom játékokhoz sokkal jobb, bár a menü sem olyan laggos. Ha viszont gördülékeny romot akarsz akkor Vanilia Suprise.
  • Grr1234
    Neked milyen van? Mármint rom.
  • TaRka0107
    Jobban járnál egy főzött rommal, 100-szor gyorsabb mint a hivatalos 2.2.
  • zaki
    nem akarok főzött romot feltenni, azért kérdeztem hogy van-e olyan progi, amivel root nélkül mindent rá lehet tolni az sd kártyára.
    de ezek szerint nincs ilyen, főzni kell hozzá.
  • TaRka0107
    Tegyél fel főzött romot és csinálj ext partíciót az SD kártyádon.
  • Büdös Bohóc
    és 2.2 felett van is kurvára ám értelme, mikor rendszer szinten is másolni lehet a programokat sd-re
  • zaki
    Köszi, ismerem ezt, de ezzel nem minden progit lehet telepíteni a kártyára, és meg olyat keresek, amivel mindent át lehet pakolni az sd kártyára.
  • popzu
    app2sd a program neve,marketből ingyenesen letöltöd,de csak 2.2es android/azon felül megy
  • zaki
    van-e olyan progi, aminek a segítségével ROOT NÉLKÜL lehet a progikat (mindegyiket) átmásolni az SD kártyára?
  • moonster

WiFi, Bluetooth, GPS, Mobil adatkapcsolat(mobil internet), Szinkronizáció, Fényerő