2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#2224 Futár hozta? Én inkább magam megyek érte...biztosabb. :D Am te vodafonos vagy, meik csomagba vagy? Én a MobilWeb profi-n gondolkoztam. -
#2223 passz akkor, nekem 3 napja hozta futár, azóta is jó :D -
#2222 Valaki mondott olyat, hogy vett egyet, és nem működött rajta valami, visszavitte, kicserélték neki. De azzal is volt valami és azt is kicserélték neki, ami már jó volt. -
#2221 Igazából max a pixel hiba, de a mostaniaknál már nem jellemző. Ha jól tudom garban is csak 5 pixel hibától cserélik(vodánál legalábbis) -
#2220 Valaki? -
immposible #2219 2.2 óta ha lefele nyomom a hangerő gombot akkor rezőre áll a telefon,beállításoknál vagy néma vagy rezgőt állítasz be azaz van egy hangos és egy rezgő vagy néma módod míg 2.1nél volt hangos rezgő és néma,valahogy megoldható ez 2.2-n vmi programmal vagy máshogy? -
#2218 Holnap megyek megvenni a telefont. Van valami amit kifejezettem próbáljak ki rajta mielött megveszem?(mer elvileg vannak hibásak) -
balcsi70 #2217 Köszöntem a válaszokat. -
#2216 Moboplayer. -
#2215 Rockplayer -
balcsi70 #2214 Sziasztok. Melyik videó lejátszót ajánljátok? Mert ha netten rámegyek egy videóra, kezdi betölteni, aztán feljön egy kis ablak, hogy nem játszható le. Köszi az infókat. -
#2213 Szerintem nem sokban függ. Olyat olvastam, hogy valaki frissítette a vodás telóját egy olyannal amit valszeg a t-mobilnál linkeltek, és t-mobilos lett a telefonja, legalábbis a rendszere a telefonnak. Szóval szerintem akármeiket rálehet tenni. -
#2212 Igen, ill. olvastam valamit hogy szolgáltatótól is függ hogy milyen romot lehet feltenni vagy ez hülyeség? -
#2211 Vodás? Adtak hozzá 2 gigás memória kártyát mint a t-mobilnál? -
#2210 Nyugodtan kérdezz, senki sem a kisujjából szopta ki az android témát. Érdemes főzött romot tenni. Gyorsabb mint a hivatalos. CM romot szerintem ne tegyél fel, habár azokon jobban futnak a játékok, de lassabb a menü meg az ilyenek. -
#2209 Üdv! Ma kaptam kézhez a blademet (vodás) 2.2-es android van rajta, érdemes lecserélni főzött romra illetve melyikre mert ahogy néztem kismillió féle van :S Ill. milyen előnye van ha cserélem a rom-ot? Tudom láma kérdések de még sosem volt androidos készülékem :) -
#2208 Am a vodafonnál nem is találtam ZTE Bladet, csak valami webshopban de semmi konkrét. :/ -
#2207 Én ezekhez nem nagyon értek, mert nem szoktam előfizuval venni telót, de valamikor nézegettem, szerintem nagyon jó árak vannak a T-nél. -
#2206 Amúgy melyik szolgáltatónál érdemes meg venni? Nem találok rendes csomagot. Olyan kéne amivel frankón el lehet netezni 1 hónapig és az sms-nem méreg drága hálózaton kívüli számra. Tmobilnál egy jó csomagot találtam 500mb-os netel, de a hívás díj baromi drága és az sms sem rózsás. (szóljatok ha ez a kérdés már nem ide tartozik) -
#2205 Ha a leírást követed, akkor semennyi. -
#2204 És mennyi az esélye annak hogy valaki elcseszi a telót úgy hogy a leírást követi? :x -
#2203 Érdemes, de nagyon is. -
#2202 És azok milyenek? Érdemes 2.2-nél nagyobbat? -
#2201 Hivatalosan nem, de a főzött ROM-okkal igen. -
#2200 És 2.2-nél lehet még nagyobbra frissíteni? -
#2199 Ev kommentje. -
#2198 T-mobile oldalán frissítheted is, van leírás hozzá. Amúgy 2.2-vel adják ki. -
#2197 Hali
Kinéztem magamnak a ZTE Blade-t, de nemtudom megéri-e a T-mobilnál venni. Úgy olvastam, hogy 2.1 es androidal lehet kapni de T-mobilnál 2.2-vel. Írna nekem valaki erről hogy megéri-e? Vagy lehet frissíteni magamtól nagyobbra is? Vagy hogyan van ez? -
#2196 már hogy a francba lehetne lol -
#2195 valaki hackelt már fel pengére ios-t?
-
#2194 Cyan Suprise II. LG Edition by szezso15
Alapja: CyanogenMod 7 Nightly 152
Ez a rom játékokhoz sokkal jobb, bár a menü sem olyan laggos. Ha viszont gördülékeny romot akarsz akkor Vanilia Suprise. -
#2193 Neked milyen van? Mármint rom. -
#2192 Jobban járnál egy főzött rommal, 100-szor gyorsabb mint a hivatalos 2.2. -
#2191 nem akarok főzött romot feltenni, azért kérdeztem hogy van-e olyan progi, amivel root nélkül mindent rá lehet tolni az sd kártyára.
de ezek szerint nincs ilyen, főzni kell hozzá. -
#2190 Tegyél fel főzött romot és csinálj ext partíciót az SD kártyádon. -
#2189 és 2.2 felett van is kurvára ám értelme, mikor rendszer szinten is másolni lehet a programokat sd-re -
#2188 Köszi, ismerem ezt, de ezzel nem minden progit lehet telepíteni a kártyára, és meg olyat keresek, amivel mindent át lehet pakolni az sd kártyára. -
#2187 app2sd a program neve,marketből ingyenesen letöltöd,de csak 2.2es android/azon felül megy -
#2186 van-e olyan progi, aminek a segítségével ROOT NÉLKÜL lehet a progikat (mindegyiket) átmásolni az SD kártyára? -
WiFi, Bluetooth, GPS, Mobil adatkapcsolat(mobil internet), Szinkronizáció, Fényerő