ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Isten vagy!
Köszi!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

Na beírtam ide Router a telefonomba található MAC Adres-t nyomtam Apply aztán a Telóba hálózat hozzáadása( WPA/WPA2) aztán név jelszó keresi keresi de semmi.Valamit nem jól csináltam?
TaRka0107
Találtam videót. Ezt használja OSF-en, de kib*szott linket nem tenne kiXD

TaRka0107
ZTE-nél nem tudni mi lehet😊

Most lehet hülyének néztek,de ez most szívat engem,most rámentem a Névjegyek-Telefonkönyv most megint ott vannak a tel számok.Meghülyülök. <#vigyor2>Gyorsan elmentettem az SD-re <#nyes>.Na szerintetek mi zajlik az én telomban?
Nem volt nyitva semmi pont egy számot akartam beütni tárcsázni,és melege lett a kicsikének.<#falbav>.Újraindít és ez van.<#falbav>.Ja megtaláltam a 2.1-röl 2.1 re csak frissebb TM_.De amúgy rá lehet küldeni még egyszer a 2.2 eset? Mármint most hogy az van rajta!
theone91
Sense UI-nak hívják ezt a HTC dizájnt, guglizz hátha.

TaRka0107
Ilyennek 2.2-es frissítésnél nem szabadna történnie. 2.1 -es ott van a T oldalán. 2.2 helyett 2.1-re mész. De lehet csak egyszeri alkalom volt. Sok mindent megnyitottál vagy valami.

Sziasztok.Szerintetek mi a búbánatos lof@sz történik a telefonomban?Ma nagy nehezen megszereztem az elveszett számok felét,be is gépeltem a telóba persze (telóba és nem a simre) <#falbav> na meg errõl az adatokrol még nem csináltam mentést és most nemrég lefagyott a kicsike.Újraindít és láss csodát a telefonszámok sehol nincsenek <#falbav> Szerintetek mi folyik itt? Mehetek most panaszkodni a T-hoz hogy hivatalos frissítéssel ezt csinálja a készülék? Próbáljam meg még egyszer ráfrissíteni? Lehet ilyet? Kíváncsiságból visszaraknám a 2.1 est de az meg van valahol hivatalosan? Szerintetek? Ötletek? Elõre is köszöntem.<#worship>
TaRka0107
Üdv!

Létezik ilyen theme ADW-hez mint amilyen ennek a tálcája? (Az a hosszúkás Phone, nekem nagyon tetszik😄

Köszi,közbe leszedtem egy másik helyrõl,pedig itt is Mozi van 😊
RAZOR27
aha, rákattoltam a linkre és már szedte is volna le (firefox)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Köszi.Én is jártam ezen az oldalon közbe de nem tudom leszedni gondolom a DroidCam v3.2.exe-t kellene letölteni de nem jön be semmi.Nálad leszedi?
RAZOR27
tessék (ez a windowsos exe)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

A Droidcam.apk progi megvan,csak ezt a PC klienst-ezt nem értem(gondolom hogy a PC-Laptopra kell telepíteni de ez milyen progi? nem találom.Vagy nem jól gondolom?
Idézem "Telepítés:
Elõször fel kell tenni a telefonra a Droidcam nevû programot,Ha ez megvan, fel kell telepíteni a PC klienst: Windows, Linux -os."
Fehercsoki
Talán ha leírnád a nevét.

Csinált már valaki webkamot a mobiljából? Van egy progi az megy rá a telóra de ott elakadtam a leírásában hogy "Ha ez megvan, fel kell telepíteni a PC klienst" Ezt ismeritek? Mert nem tudok vele találkozni sehol pedig keresem.
Igen.ezt az éjszaka én is észrevettem(megtaláltam) de mivel SIM-en nem volt semmi így nem tudott bemásolni semmit.Hosszú gondolkodás után ma délelõtt jutott eszembe hogy március körül másoltam át mindent SIM-röl telóra és símrõl törölve lett minden<#falbav>,úgy hogy a tegnapi #2091 hosszá szólást visszavonom. Én voltam a birka hogy nem mentettem a számokat(úgy emlékeztem hogy a SIM en mind megvan-hát nem)Köszöntem az infókat.
TaRka0107
Bemészt telefonkönyvbe, megnyomod a menü gombot. Rámész a Névjegy be- és kimásolás-ra. --> Bemásolás Sim-rõl.

Végül jól sikerült minden,megy rendesen csak eltûntek a tel számok <#falbav>
És már azóta 3 szór kikapcsolt magától.<#falbav>
Sikerült a frissítés, az elsõ képernyõ persze most furcsa.A SIM-röl minden tel szám eltûnt ez hogy lehet? <#falbav>
Nekem a SIM-en vannak azért kérdeztem.Akkor azt nem kell kiszednem.
Fehercsoki
Nem.(sõt nekem a telefonon lévõ telefonkönyv is megmaradt,de azért mentsd el)

Most akarok nekifogni megcsinálni a 2.2 frissítést,a SIM kártyához nem nyúl hozzá ugye? Vagyis onnan nem tûnhet el semmi igaz?<#worship>
TaRka0107
Ez magyar?

TaRka0107
1. Elvesznek a programok igen. Mivel mindent letöröl amikor új rom-ot teszel fel.
2. Igen.

Látszik nem foglalkoztam telefonnal 😊 Még egy két kérdés.
1.Ha frissítem a 2.2-re a telót a progik amik rá vannak telepítve elvésznek,újra kell telepíteni? vagy ugyan úgy megmaradnak?
2.Ha veszek bele most egy másik kártyát az elõzõ kártyáról ha lementem PC-re az adatokat majd berakom az új kártyát és visszarakom a PC-röl így minden ott lesz a helyén?
Meg van. Wi-Fi adapter MAC címe: A0:0B:... stb ezt kell majd beírni a Router-en belül az engedélyezett címek közé? Okés.
Fehercsoki
Vezeték nélküli beállítások azt hiszem,vagy talán telefon adatok.(beállítások menüben van)

Okés köszöntem.Estefelé be is állítom.(és majd írom hogy mire jutottam).
Érthetõ a dolog (csak annyi hogy a tel mac címét honnan tudom kiolvasni)?De ha leszel estefelé kb 7 körül és kapnék infókat ha elakadok megköszönném. <#worship>
Fehercsoki
Ha érthetetlen akkor szólj és leírom valahogy hosszabban.

Fehercsoki
Ha van akkor ne kapcsold ki,jó az,csak írd be a telefonod mac címét az engedélyezett címek közé.(mert ha van akkor "fehér listás" van bekapcsolva,azaz amiket odaírsz azokat engedélyezi,minden mást tilt,olyat is lehet hogy amit beírsz csak azokat tiltja de akkor tudnál csatlakozni).Amikor beírod a hálózatod SSIDjét és jelszavát akkor jelszónál kérdezi a titkosítás típusát,ennek meg kell egyezni a routereden választott titkosítással.Pl. ha routeren WPA 2 PSK titkosítás van akkor a telefonon is ezt kell kiválasztani.

theone91
Azt hittem a #2072-es a fõzött romra vonatkozik.

Na most megfogtál mert nem tudom hogy van e mac cím szûrés beállítva.Ha van akkor kapcsoljam ki? "Vagy rossz titkosítást választasz a telefonon" ezt nem egészen értem.
Fehercsoki
Esetleg mac cím szûrés nincs beállítva a routeren?Vagy rossz titkosítást választasz a telefonon.

Köszöntem. Lenne még egy kérdésem.Van otthon egy routerem (2 Laptopot)használunk wifin minden stimm. Most itt a telon be is fogja kéri is a jelszót be is ütöm neki de nem csatlakozik.Szerintetek? A kod nélküli wifire simán csatlakozik.Mit kellene még beállítanom? Aztán próbáltam olyat is hogy Wi-fi hálózat hozzáadása,beírtam a hálózat nevét+kulcsot de nem csatlakozik. Szerintetek? <#worship>
Büdös Bohóc
õ is arra gondolt -.-

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

theone91
"a legfontosabb hogy azokat az alkalmazásokat amik támogatják SD kártyára is lehet telepíteni"

Questionmark.

Ez ugyan úgy igaz a gyári 2.2-re... 😄

Fehercsoki
Gyorsabb lesz valamivel(bár én akkora gyorsulást nem tapasztaltam),a legfontosabb hogy azokat az alkalmazásokat amik támogatják SD kártyára is lehet telepíteni.Ha fõzött romot raksz fel akkor mindig érdemes a jól mûködõ romról mentést készíteni.

UI: gyorsabb lesz? vagy mivel fog tudni többet? Annyira még nem vágom ezt a témát.
Köszöntem a gyors választ.Akkor csak kövessem a honlapjukon leírtakat? UI:csak akkor célszerû mentést készíteni hogyha fõzött rom-ot raknék fel? Üdv.
Fehercsoki
Akkor nem kell.

Sziasztok.Van nekem is egy telóm,rajta a gyári 2.1-es,az lenne a kérdésem hogyha a gyári(hivatalos) 2.2-es verziót raknám fel akkor is célszerû csinálni másolatot a régirõl? Ha igen hogyan és milyen progival? Elõre is köszöntem az infókat.<#worship>
nem sokkal gyorsabb. de itt vannak, a legújabbat töltsd le CM romok

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

TaRka0107
Üdv!

Melyik cm romot ajánlanátok? Úgy hallottam már az újabbak jobbak mint a Sweet Dreams III. Ki szeretném próbálni a processzorhúzást, hogy mennyire lesz gyorsabb a telefon.

Solten
Nem, nalam a tokot koptatta el <#idiota> (Golla & OSF)

Saor Alba

Büdös Bohóc
az alján kb a home gomb alatt (kicsit balra attól) a hátlapból van egy kis kivágás (a hátlap megfogó pöcökkel egy magasságban úgymond),.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed