2864

Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
Most ezt mér nekem mondod? Azt gondolod hazudok amikor azt mondtam, hogy egy ismerősöm a telefonját a ceruza(radiros) végével nyomkodta? -
:D -
Nekem is volt haver aki próbálta körömmel, meg stylus al, mondom barátom nem fog sikerülni és nem is sikerült neki :D -
De hát a haverjának ceruzával is működött.... :D -
Inkább guglizd meg az érintőkijelzők működési elveit. -
Tedd fel amit én ajánlottam. Az 2.3.4, eddig az a leggyorsabb. Játékokhoz viszont CM romot kell feltenni. -
igazából nem kéne főzött rom meg semmi ilyesmi, csak egy 2.3 stabilan meg sim-unlock -
gen2 -
Nezd meg hogy Gen1 vagy Gen2 a telod (#2253), ha Gen1, ez egy fasza ROM: link. -
Ha magyar főzött romot teszel fel akkor már független is lesz.
Link -
hát az pl kurvára nem kapacitív kijelző volt
meg egy darab kővel is lehet 1-2 másodpercig kezelni, ha benyálazod azt -
Szeretném függetleníteni a telómat, meg feltenni a legfaszább magyar rom-ot. Ebben tudnátok segíteni? -
Aha -
aha -
Pedig volt évfolyam társam a ceruza végével nyomkodta és simán érzékelte. -
Nem.... Mivel kapacitív a kijelző hiába bökdösöd bármilyen tollal vagy műanyag darabbal nem fogja érzékelni. -
Ebben mi a különleges? Ha ujjal lehet akkor gyakorlatilag minden ceruzával aminek egy gumi ujj alakú cucc van a végén lehet vele használni nem? -
Úgy néz ki lesz egy eladó touch pen-em bladehez ha valakit érdekel :)
-
Egy részről nem rendelek, másrészről ha pestre mennék az kinönne 7ezer ft-ból, az már semmit sem ér meg. -
" kettőt és könnyebbet 1-2 hónap kb"
ezen a mondatrészen pörög az agyam kb 3 perce és szerintem el fog szállni a hűtés, mert kurvára syntax error van a fejemben -
Pesten próbáltad beszerezni? Én szóltam hogy kell és azonnal küldték :D -
De legalább adtak valami csere készüléket? -
miraxhorn #2242 Ma vittem el a zte blade telefonomat a szervizbe mikor megkérdeztem hogy mikor érdeklödjek azt mondták, kettőt és könnyebbet 1-2 hónap kb.Marhára örülök neki.Vettem 42000 forintért egy szar telefont.szereztem hozzá másik akksit de az se jó,másik töltőt de az se jó igy szerintem igen csak a telefon töltőpanelje lehet a hibás.Legalábbis erre saccoltak a szervizben,ja és persze nem Magyarországon javitják hanem valahol külföldön.Hát szerintem erről ennyit. -
Ugye?! Hát én is az ajtót fejelgetem már. Még arra az értesítőre is feliratkoztam 2-3 hete, hogy küldenek emailt ha érkezett zte blade, hát nem küldtek szart sem, márpedig állításuk szerint tényleg nincs, de akkor honnan a francból veszi mindenki... -
-
Hogy lehet, hogy mindenki gondol egyet és megveszi a telefont, de ott ahol én lakok meg nincs egy boltba sem és az ott dolgozók szerint raktáron sincs...? -
Fel kell tenni a tőltőre :)
Ha úgy sem, akkor vidd vissza. -
miraxhorn #2237 Múlt hét hétfőn vettem egy zte blade-t 4 napig tökéletes volt az ötödik napon viszont kimúlt az akksija olyan szinten hogy már be se kapcsolt a telefon.Volt már valakinek hasonló baja? -
az igo külön minden típusra csinál egy-egy releaset, ami erre van az is egy htc telefonra készült verzió kicsit hackelve. Nézz utána, hátha van olyan, ami rá való. De inkább ne is próbáld ki, atomfos szar az igo -
balcsi70 #2235 Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy az az IGO ami ezen a telon van,azt fel lehet rakni Windows Mobile-ra is? Vagy csak Androidra? Köszi.
-
Hát igen, az én kommentjeimtől már nem 1 fórum kihalt :| -
Ja és, valami új netes csomagok vannak amik elvileg csak 2-3 napja vannak és az oldalukon még nincs kitéve. De tök szar csomagok, a legolcsóbb havidíjas a 3000ft-os :S és 50MBos net -
Voltam telefont nézni, egy vodás boltban sem volt, azt mondták mindenhol kifogytak belőle és fogalmuk sincs mikor kapnak...-.- -
Gascan #2231 fel kellett tölteni napi jegyel a vodás internetet :D 150ft = 10mb/nap -
Haveromnak 4.edjére volt jó a bladeje. Sok pixelhiba + benyomódás. Habár a felső része a kijelzőnek nekem is fehéres, ha feketét jelenít meg. -
Kapcsold be a 3G-t. Habár az alapból be van. -
Gascan #2228 sziasztok.. most jött egy vodás ZTE Blade-em ... feltöltőkártyás.. olyan kérdésem van, hogy mitől lehet az hogy nem megy a net?
a kártyámon aktiválva van a szolgáltatás, plusz ki is van választva a vitamaxos internet csomag .. és nincs conncetion :) -
Tuti van ilyesmi náluk is, bár az ügyfélszolgálatot lenne érdemes felkeresned hogy náluk ez hogy működik. -
Azigen! Am akartam már kérdezni, csak nemtudtam kitől. A vodánál van olyan, hogy kiválasztok egy embert akit díjmentesen hívhatok? -
Nekem céges előfizum van és ráadásul flottában is vagyok :) így igen olcsó a havidíjam és a percdíjak +van hozzá egy 2GB-s net csomagom is.