ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
gondolom, de számomra elég lesz ez is remélem. net, egyszerûbb gamek, mp3, meg telefonálás, erre kéne. meg fényképezni is néha, ettõl fosok kicsit.

popzu
Nem egy Galaxy S kategória,ne várj sokat tõle

zaki
Holnap készülök venni egy ilyen telót. Galasy S-em volt, de túl jó volt nekem, nem használtam ki a telefont, csak netezgettem, meg játszottam vele néha (egyszerûbb játékok, cut the rope, stb), remélem nem lesz nagy visszeesés hozzá képest. Kamerája tényleg nagyon tré a ZTE Bladenek?

Köszönöm,bemásolom akkor ezt. Üdv.
Grr1234
CyanogenMod Nightly 148 van most rajta, jól vettem észre, hogy nem lehet visszahívó SMS-t küldeni?

ezt tedd fel

regisztrálj az oldalra, ha még nem vagy

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

Grr1234
A CyanogenMod-dal szemezgettem eddig, csak nem tudom, hogy Nightly kell, vagy Stable.

Még nem telepítettem ilyeneket, így biztos jó lesz? T-mobilos 2.2 Androidom van, ami ha jól tudom Gen2-es.

moonster
Próbáld ezt: hungary.poi
Grr1234
Melyik romot ajanljatok? Es mitol lesz jobb,ha feltelepitem?

Pedig az SD-kártyán az IGO/content mappában van poi mappa és azon belül is 2010.07.poi de Beállításokon belül nincs Poi mappa.<#falbav>
Beállítások > Útvonal-beállítások? és ezen belül? de amúgy sem találok olyat ahogy írtad.A Beállításokon belül ilyenek vannak: Útvonal-beállítások;Hangok és figyelmeztetések;3D jármûgaléria;Szinek és témák;Kezdõpont;Területi beállítások;Tartalom;Konfigurációs varázsló;Alapérték visszaállítása;Névjegy ezek vannak.
Köszi máris megnézem. De én úgy emlékszem hogy enyémbe nincs ilyen akkor mi van? <#worship>
moonster
Beállítások / Beállítások / POI /
Itt kiválasztod, amit szeretnél látni, és beállítod, h milyen messzirõl látszódjon...
Nekem is ez van fent a telon iGO My way 8.4.2 TopMap magyar valahogy életre tudom kelteni benne azt hogy a hasznos helyeket jelölje a térképen? (nem találok benne ilyen menüt-beállítást) hogy mutassa az ikonokat. <#worship>
UI:hogy szokt(átok)ad ezt csinálni? Ott helybe belemenni a fileba és beírni? A speedcam mappán belül is van ugye speedcam_fix,speedcam_mobil,speedcam_piros,speedcams20090822. Gondolom amilyennel találkozok azt oda abba a mappába kell beírni? Az utolsó mappa az mi? az nagyon tele van 😊
Köszönöm a választ.Megértettem.Most csak egy olyan kérdésem lenne,hogy ha beakarok írni egy adatot (mármint egy kamerát) akkor a TXT fájlba hova kell írni? legalsóra,legfölülre,középre -vagyis melyik sorba? ez mindegy? Üdv:<#worship>
moonster
Hogy lehet a Maps-et eltávolítani a telóról?

balcsi:
Speedcam
A TXT állomány felépítése:

Header: X,Y,TYPE,SPEED,DIRTYPE,DIRECTION
pl.: 18.9429837,47.4521967,1,100,2,90

Tartalom:
Mezõk Magyarázat
====== + =============
1 | Északi koordináta, fokban. Tizedesvesszõ szerepét pont tölti be
2 | Keleti koordináta, fokban. Tizedesvesszõ szerepét pont tölti be
3 | Kamera típusa:
| 1 - Fix,
| 2 - Lámpába telepített,
| 3 - Piros jelzésen áthaladást érzékelõ,
| 4 - Szekció kamera,
| 5 - Mobil kamera
| 6 - Vasúti átjáró
| 7 - Traffipax mérõhely (nem állandó mérés!)
4 | Sebességhatár (km/h)
5 | Kamera irányultságának típusa:
| 0 - Minden irányban figyelõ kamera
| 1 - Egy irányban figyelõ kamera
| 2 - Két irányban figyelõ kamera
6 | Kamera iránya fokban (0 - Észak, 90 - Kelet)

Megjegyzések:
- A headerben lévõ mezõnevek nem érzékenyek a kis- és nagybetûkre!
Ha valaki csinált már ilyet elárulná? Én most majd egyet kipróbálnék beírni a speedcam_fix.txt mappába. csak tudnám hogy mi mit jelent
PL: 19.04020,47.37994,1,80,0,0 Az elsõ a Hosszúság a második a szélesség de mi a többi?
Érdekes,mert én is azzal töltöttem le és kb 4-napja.(tehát gondolom hogy friss) 😊 a vasutat mutatja 😊 és be is csipog amilyenre beállítottam.Az elõre telepített kamerák meg nem jelennek meg mint az Igo térképén. Hm passz.A másik: ha látok elõre telepített kamerákat amik nincsenek benne a mappába-vagyis nem jeleníti meg mert gondolom újonnan felszereltek:ezeket nem tudom valahogy beírni a txt mappába? csak gondolom kéne tudni a koordinátákat.
Fehercsoki
Elõre telepített trafipaxok helyzetét mutatja a navi,nem fogja neked jelezni hogy mérnek,csak azt hogy ott van egy.Sygic nekem ezeket magától térképpel együtt letöltötte és mindent mutat is.(Sygic Downloaderrel töltöttem le a mapokat)

Pl: elõre telepített kamerákat. Na meg van olyan hogy mobil traffipax jelzõ? Van valójában olyan hogy bejelez a navi hogy valahol mérnek? Valahol olvastam ilyenrõl.De létezik is ilyen? mármint a navigációs szoftverbe ami telon va? Ha igen mit kell telepíteni(bemásolni) bele? A speedcam mappába a speedcam_mobil.txt mappa nem azt jelenti? <#worship>
Fehercsoki
Milyen kamerás dologra gondolsz?

Köszönöm a gyors válaszokat.Nekem is a iGO My way 8.4.2 hogy milyen térkép van benne azt hol tudom megnézni? Aztán gondoltam kipróbálom a Sygic Aura 3 (most ez is fent van) tényleg szép de hiába pipáltam be a kamerás dolgot itt nekem nem mutatja mint az IGo-ba. Valamit nem jól csináltam?
Fehercsoki
Sygic Aura 3,a saját térképeivel.iGo-val az volt a bajom hogy lassú volt folyamatosan,és nem a telefon miatt,egyszerûen ilyen a program.Sygic viszont nagyon gyors és sokkal jobb a grafikája is.iGo 30 mega szóval nekem fent van az is a sygic mellett,ha esetleg valami az iGoból kéne.

desigo
iGO My way 8.4.2
TopMap magyar,TeleAtlas EU térképek
Sziasztok.Milyen navigációs programot használtok a telón? Már aki használ itt közületek valamilyent.
TaRka0107
Bluetooth-on valamikor én sem tudok küldeni apk.-ot a haveromnak. Pedig neki is blade-je van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

okok a launcher gond meg szünt márcsak a bluetooth probléma kérdéses
de nem zip hanem rar. kiterjesztesû hameg átírom zip-re nem telepíti elkezdi de installation disabled lesz hiába engedélyezem az alatta lévõ 2 lehetõséget is a recoveryben
TaRka0107
zip fájlt meg kell hogy találja.

Hy All!

nem tudjátok véletlen hogy kelzsoca two face VI-os romjához a gyári launchert a recoverybõl hogy kell feltelepíteni mert az install zip for rom alatt nem találja igaz, hogy rar kiterj. a fájl de nem találja sehogy se illetve fel merült egy probléma hogy egy alkalmazást akartak küldeni nekem egy gyári galaxy 3-as telcsirõl bluetoothon apk. kiterj. fájl és kiírta a galaxyra hogy a telcsim elutasította a fájl kérést nálam a párosításik átjön a dolog párosítom és semmi de másik androidos telórol se de a haverom egy szutykos t-mobile pulse mininek át tudta küldeni ezt a fájlt és gyári rommal se fogadja el! ötletek? elõre is köszönöm
TaRka0107
Máshol is megkérdeztem, ugyanezt mondták, hogy még a 100.000-es okostelefonok sem tudják.

Köszi.Ha hazaérek kipróbálom,de a képen én most ilyet nem látok.
xridergabo
Probáld ki TKIP titkosítással

Büdös Bohóc
nincs ilyen ugyanis Android telefonokon kivitelezhetetlen (még). Bár erõsítsetek meg, elvileg HTC telefonok közt van pár, ami ezt tudja? Régen nekem is volt ez a kérdésem, aztán mondták, hogy 1-2 tudja...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

TaRka0107
Üdv!
Tudtok olyan ébresztõs programot ami akkor is ébreszt ha ki van kapcsolva a telefon?

De ha én is arra rakom akkor miért nem kapcsolódik a laptop? a telo viszont úgy igen.
xridergabo
nálam WPA-PSK van beállítva és úgy látom ugyanolyan a routerünk😊

A Security-nál ha WEP vagy WPA-PSK ra rakom kódolva akkor tud a telo kapcsolódni de viszont akkor nem tud a laptop.Melyik lenne ebböl célszerü beállítani hogy mindkettõ menjen? router
Szia.Köszi az infót.Kivettem a titkosítást és egybõl csatlakozott a teló.Na de akkor a két laptop hogy csatlakozott mégis? A security kulcsnál állítsam másra? pl:WPA-PSK ?
Fehercsoki
Valamit rosszul állítottál be,valószínûleg rossz a jelszó,SSID,vagy a titkosítás.Ezt úgy tudod ellenõrizni,hogy a routerrõl leveszed a titkosítást/jelszót,beállítod hogy újra szórja az SSIDt,és így nyílt hálózatként megpróbálsz hozzá csatlakozni.Ha így sem megy akkor állj oda a router mellé,és ha még így sem,akkor rossz a router.

Sziasztok.Ilyen router-em van,egyszerûen nem tudok csatlakozni a telóval hozzá.Már mindent próbáltam.Szerintetek mit hova kéne beírni? A teló MAC címét beírtam a 12-ik oldalon található MAC címhez aztán Apply majd a telon az új hálózat hozzáadása név+jelszó aztán látja de "Keres,Kapcsolódás,Kapcsolat bontva" és ezt mûveli amíg ki nem lövöm.Valami mást kell beállítani? Köszöntem a válaszokat.<#worship>
Fehercsoki
Ez az ár 66 ezer forint,10el olcsóbban van független 1 év garis teljesen új S,szóval igen valószínû hogy olcsóbb lesz ennél.

Solten
£250-es arat emlegetnek, marhara nem versenykepes... ~£300 mar Nexus S-t vagy Galaxy S-t "dobalnak". Viszont az Orange-nal elobb meg fog jelenni szerintem es joval olcsobban. 150-200 font kozotti arra tippelek.

Saor Alba

desigo
A ZTE Skate szeptemberben érkezik.
249 euros, or approximately US$351.

UK to get ZTE's Skate smartphone in September
Sziasztok.Valaki rakott fel TV-t a mobilra? Felraktam az SPB TV-t de nem jön be adás rajta.Esetleg van olyan progi ami fogja az itteni adásokat? <#worship>
nm

TaRka0107
Thanks.

TaRka0107
Hogy kell beállítani? Nem vette ki az alap tálcát, szóval a sima tálca rajta van a Sense-esen😞