2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Klemice
    na feltettem, annyi, hogy nem kaptam meg a 2.3mas kinézetet hanem maradt a 2.2es unlock gombok, meg a menügomb mellett nem 4 testreszabhatóm van hanem hívás meg böngésző
  • Klemice
    nandroidhoz rootolni kell a telót?
  • Uborkasalata
    Srácok, kellene a Dungeon Hunter és a Hero of Sparta játékok akp file-ja, mert eddig 2-3-al is próbálkoztam per játék de vagy el sem indult, vagy azt írta, hogy nem eredeti a cucc, amit futtatni akarok, holott láttam sok youtube-os review-videót, ahol az említett játékokkal tolják.
  • Solten
    Np. Csekkoljatok ezt a temat, nagyon klassz, Zeam launcherrel meg jobban fest.
  • Gascan #2300
    ok működik... csak annyi történt hogy lemerült a telefon úgyhogy kikapcsolt.. mikor újra bekapcsoltam már működött is anélkül hogy bármit állitani kellett volna .. megjelent a GPS jel is meg minden :)

köszi!

• Fehercsoki
    AGPS-t kapcsold ki,úgy nem próbál netről adatokhoz jutni,nézd meg úgy ott van-e a gps ikon.
  • Gascan #2298
    a GPS vevőt nem a Location & Security alatt lehet ki-bekapcsolni? ... ha ki van kapcsolva kiirja a progi h be kell kapcsolni h működjön... de se igy se úgy nem jön ki a GPS ikon
  • Fehercsoki
    Kapcsold ki az AGPS-t,mert ha be van kapcsolva akkor netről próbálja meg lekérni a pozíciód/műholdak pozícióit.(bár elvileg akkor is keresné a műholdakat,illetve iGo-nál kint kéne lennie a gps jelnek akkor is ha nem talál műholdat,nem lehet hogy nincs is bekapcsolva a gps vevőd?)
  • Gascan #2296
    sziasztok... most telepitettem a telefonomra az Igo Myway progit... elindul minden rendbennek tűnik, de állandóan GPS-t keres .. ugyan akkor a GPS ikon meg se jelenik eközben az óra mellett sávban

a telefonra gyárilag telepitett navigáció működik amikor van internetkapcsolat .. - ilyenkor látni a GPS ikont is :)

több helyen is próbáltam ... sehol sincs GPS térerő net kapcsolat nélkül

tudtok segiteni? köszi!
  • TaRka0107
    Hát igen, kockázata van ennek, lehet hogy tégla lesz a teló.
  • Büdös Bohóc
    kivéve az a vicces állapot, mikor úgy szétbaszódik, hogy nem tudod downgradelni :D
  • TaRka0107
    Igen, de vissza lehet állítani gyárira és akkor visszaviheted garanciába.
  • Gubberx
    Ha felteszek egy új rom-ot azzal ugrik a garancia rögtön?
  • Klemice
    oké, ma vagy holnap megcsinálom, kösz a segítséget
  • Solten
    Azt neked kell (Nandroid backup).
  • Solten
    ?
  • Klemice
    ez az egész folyamat a mostani tmobile 2.2-ről biztonsági másolatot is csinál?
  • Klemice
    és akkor csak a rar fájlokat kell felmásolnom az sd-re?
  • Solten
    Ha a ROM-ra gondolsz, a magyar nyelvet is beallithatod.
  • Klemice
    ja am gondolom angol nyelvű a cucc, mondjuk engem nem zavar
  • desigo
    kösz
    ha lesz időm jövő héten felrakom
  • Solten
    Gen1-es keszulekkel egyszerubb a helyzet; Frissiteni kell gen2-re: link. Letoltod a Gen1-to-Gen2-TPT-v8-custom.zip-et a tartalmat az SD-re masolod (image konyvtar). Az SD-re kell masolni a kivant ROM-ot is. Kikapcsolod a keszuleket es ujrainditod a power+hangero fel egyuttes nyomasaval (ha nem menne, a menu gombot is le kell nyomni, tehat 3-at egyszerre). Ez automatikusan flasheli gen2-ve a keszuleket es telepiti a clockwork modot, ha zold szoveget latsz az jo, miutan vegzett ujraindul es a clockwork mod-ban talalja magat az ember.
    Ott kell egy kicsit takaritani (wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache, wipe battery stats), majd lehet telepiteni a ROM-ot (install zip from SD card -> choose zip from SD card -> a ROM a gsf-blade-b21.zip lesz). A ROM telepitese utan torold az image konyvtart az SD-rol.
  • desigo
    "This rom is for 'Gen2' ZTE Blades only."
    Van külön Gen1-eshez való vagy te mit raktál fel az OSFre?
  • Solten
    "ez függetleníti is a telót?"

Val.szeg... Ha nem mukodne, elvileg ingye' is tudod fuggetleniteni: link1, link2.

Itt egy leiras (eloszor is telepitened kell a clockwork mod-ot): link. Remelem megy az angol.

Lenyeg hogy letoltod stock recovery-t (link) a clockworkmodot (recovery-clockwork-4.0.0.5-blade-gen2-update_signed.zip - vagy mar a 4.1-es verzional tart, mindegy - lenyeg a gen2-est valaszd mert a telod olyan alapbol). Letoltod a firmware-t: link. Letoltod a ROM-ot: link. Formazd az SD-t es masold ra a letoltott fileokat. Be kell lepned a recovery mode -be (power gomb es hangero le egyuttes lenyomva tartasaval), kovesd a leirast (How to Flash).

Ha elakadsz, kerdezz :)
  • Klemice
    tudnál segíteni, hogy pakoljam fel? ez függetleníti is a telót?
  • Solten
    Aki meg nem tette fel a Stir Fry-t, az ne tokoljon... :D Joval hosszabb akkuidom van vele mint az osszes eddigi ROM-al.
  • KaszaN
    Amikor azt írad, akkor már rég összelett keverve a dolog, ennyi.
  • Solten
  • theone91
    És a #2271 nem válasz a kérdésedre? Könyörgöm, egy kicsit erőltesd meg magad.
  • Gubberx
    Akkor itt jól elbeszéltünk egymás mellett :)
  • KaszaN
    Ismént javítanék. Nem mondtam, hogy "minek ha azzal is jó". Én kifejezetten >kérdeztem<, hogy nem-e lehet azzal is, mert, hogy én láttam ....de nem a ZTE Bladel. Nem kell odaképzelni olyat amiket nem írtam.
  • Gubberx
    Én írtam hogy ez blade-hez való, te jöttél azzal hogy mi a szarnak mikor ceruzával is lehet böködni. Legközelebb inkább gondold át mire mit válaszolsz a félreértések elkerülése végett :)
  • KaszaN
    Nem mondtam, hogy fog. Én csak annyit modtam, hogy láttam ahogy egy érintőképernyőt a ceruza radíros végével nyomkodott. Azt nem mondtam, hogy ennél is működhet.
  • theone91
    Biztos, hogy rezisztív volt... Blade-del nem fog neked működni.
  • KaszaN
    Fogalmam sincs milyen volt. Nem néztem meg, meg úgy akkor úgy igazán hidegen hagyott. Csak most így, hogy szóbahozták a dolgot eszembe jutott.
  • Büdös Bohóc
    milyen telefon amúgy?
  • KaszaN
    Nem mondtam, hogy >ez< működne. De az működött.
  • Büdös Bohóc
    radírral se fog működni már hogy a faszba működne
  • KaszaN
    Azér írtam, hogy a végével, a végén általában radír van. De végülis igaz, bocs, oda írhattam volna.
  • Klemice
    azt nem tetted hozzá hogy radíros...