2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#2344 A Dead Space tuti fut rajta, eddig ezt próbáltam csak. -
Swifter90 #2343 Sziasztok egy kereszt kérdés feltettem egy romot sweet dreams IV. és érdeklődnék hogy olyat nem tudok csinálni hogy például még az n78-as alap cm romnak a launcharét bele tenni mert az adw launchereket nem kedvelem illetve hogy fent zöld akkumulátor jelző legyen és ne ez a fehér előre is köszi a segítséget -
#2342 azok valszeg nem is futnak rajta -
#2341 Próbált már valaki játékot futtatni rajta? Pl NOVA, Brothesin Arms, Quake 3? Ha igen, akkor hogyan? -
lac0215 #2340 Nekem Class 10-es 16GB-os van.
Névtelen, de tökéletesen müködik, gyors, nagy... :)
(egy másik fórumon vettem) -
#2339 okés köszi...csak azért kérdeztem mert mintha az rémlett volna hogy amikor megjelenet a Blade akkor írták hogy nem mindegy hogy CLASS hanyas a memkari.....vagy vmi ilyesmi...... -
#2338 Bannerban is ott van, hogy 16GB-ig bővíthető. -
#2337 Igen! -
#2336 Egy 8 GB-os Class 10-es Micro SDHC karit gond nélkül használhatok a Blade-ben? -
#2335 Minden amit felteszel ki kerül a főmenübe, de a fájlok között is ott kell lennie. A képet meg nem mindíg forgatja el, pl a főoldalon ahol a háttérkép is van, meg a fő menü, itt nem forgatja el. -
ml85ml #2334 hello kaptam 1 ilyen mobilt
az a problémám hogy amit a market-ből letöltök azt a főmenübe rakja és nem vmi mappába .Hogy lehetne vmi mappába rakni ezeket a dolgokat.másik mikoer bekapcsoltam először akkor ha forgattam a telefont akkor a képernyő is elfordult vele együtt. mostmár hiába forgatom a telefon nem forog vele együtt a kép...miért? -
#2333 Szevasztok. Felraktam a legújabb GSF romot. Olyan gondom van hogy nem importálja sim-ről a névjegyeket, eddig minden rom importálta, de ez nem. Azt írja hogy nem talál névjegyeket. -
#2332 De akkor ez most töltöget, vagy mi? Mert nekem csak a letöltés, feltöltést kéne számolnia, ellenben állandóan növekszik elég rendesen, akárhogy is böngészek. Meg ma már reggel 8 óta abszolút nem tudok sehol fel lépni a netre, nem tölt be semmit. -
#2331 jaja a háttérben ő elnetezget helyetted is ha bekapcsolva hagyod a netet :) -
#2330 Android rendszer, magától is mászkál a neten, ha be van kapcsolva a 3G. -
#2329 Hát, volt benne, leglább is részben. De nem igazán vágom miket írkál. Az adat mennyiséget úgy jelzi, hogy megállás nélkül növekszik. Nem töltöttem stinte semmit, talán 5mbot, a böngészés és az emailezés meg korlátlan, akkor mitől megy felfelé magától csak úgy? -
#2328 igen, ha jól emlékszem -
#2327 Magyar? -
#2326 watchdog pl. -
#2325 Mutatna valaki egy progit ami figyeli, hogy hány megát töltöttem eddíg le, meg hány percet hívtam stb? -
#2324 -
#2323 ... -
#2322 Csak kiszivárgott 2.3 van, tehát 2.3-mas romokat csak főzött rom formájában tudsz elérni, amiből a legjobb a stir fry.
Solten úr nagyon korrekt leírása -
#2321 Július 15-én jött ki, sokunk örömére.
Gond nélkül mentek a frissítések azokon a gépeken, amiken nem volt előtte semmilyen főzött rom.
Esetleg valami hivatalos 2.3 megjelenési dátumról tudtok, amit a magyar szolgáltatók is támogatnak garancia ügyben? -
#2320 Jobban megéri a telenornál venni mint a vodánál? Mer mostmár azon gondolkozok oda kéne menni, mert nálunk már 3 hónapja egy üzletükben sem kapható és gűzük sincs mikor kapnak. -
#2319 ez már régen fent van. jöhetne vmi újabb frissítés is. -
#2318 Nna, itt a Telenor 2.2 Update:
Telenor Andro 2.2 innen
Viel Spaß! -
#2317 Lehet ez csak nekem új, de ma vettünk a páromnak a Telenornál egy példányt, 2.2 Android van rajta. Megnéztem, a nyáreleji szintén Telenoros enyém 2.1.
Lehet, hogy lesz update?
(mikor vettük, a bótos aszonta' 2.1 van rajta. Ehhez képest nem :-))
-
#2316 Az enyemen meg a Stir Fry. -
#2315 Sweet Dreams IV -
#2314 Melyik ROM? -
#2313 Nekem 2.3.4-en is belassul a telefon és a task manager segít rajta.:) -
#2312 Go launcher meglete eseten hasznalhatod a task manager widgetjuket: link. Bar nalam miota fenn van a 2.3.4, nem kell semmifele task manager. -
#2311 gyári vagy annál jobb task managert tud linkelni valaki? -
#2310 szar a kapcsolat a két telefon közt, nem is fog működni. Nekem se minden telefonnal tud, a bluetooth egy fos szabvány. Konkrétan a gépemmel nem tudom használni, ami van bluetooth pöcköm azzal nem tudom átküldeni a fájlokat, felénél megáll. -
miraxhorn #2309 Van egy zte bladem nem tudok vele mp3 csengőhangokat küldeni más telefonra.Elkezdi a folyamatot de viszont azt irja hogy párosodva a másik telefonnal de nem kapcsolodik hozzá.Mi a teendő ilyenkor?Más minden müködik rajta. -
balcsi70 #2308 Sziasztok.Valaki használ file titkosítót? ha igen melyiket ajánljátok? -
#2307 Ha esetleg valakit érdekel van egy eladó fekete szilikon tokom és 2 touch pen-em blade-hez :) -
#2306 ó akkor tökéletes :)
köszönöm a segítséget -
#2305 Ugy kell kineznie mint egy mezei Gingerbreadnek: