2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
balcsi70 #2384 Sziasztok.Valaki tud olyan programot,hogy ha üzenetet akarnék írni akkor rábeszélek és a teló meg beírja amit mondtam? Üdv. -
#2383 Meggyőztetek,valszeg ezt veszem!
Köszi srácok! -
#2382 Nem lehet, de mostani új főzött romokkal akár 3napig is bírja használattal együtt. -
#2381 Nekem amikor meglátták a telefont erlőkérdés az volt, hogy "ez milyen telefon?o.O" Mondom ZTE Blade, amire mondja "az Iphone jobb, miért nem azt vettél akkor már?" amire már kissé felháborodva közöltem "Hogy miért nem veszek? Mert nincs rá pénzem Bazd+!" :D Ez a telefon ennyi pénzért valami iszonyatosan megéri, egyetlen gondom vele, hogy az aksija baromi gyenge, nekem 1 napig bírja, ha netezgetek akkor meg csak órákig. >Lehet hozzá nagyobb aksit venni?< -
#2380 Jó én jogra járok, nálunk az ájfón a "menő" :D -
#2379 Vagy nem, mert eléggé elterjedt már. Osztályomban 2 embernek van ZTE-je, egyik én vagyok :DDDDD -
#2378 Ahogy érzed, maximálisan elég a ZTE, max megkérdezik hogy ez milyen telefon??? -
#2377 Megéri az erősebb hardver azt a jobbesetben +20ezret? -
#2376 Inkább Defy, ha nem sajnálod rá a pénzt. -
#2375 Ace egy fos ehhez képest, a Defyon talán érdemes elgondolkodni (erősebb hardware, stb). Első helyre azt tenném, másodiknak a ZTE-t. -
#2374 vékonyabb mint a defy -
#2373 Sziasztok srácok!
Tudtok nekem pozitív és negatív dolgokat mondani a telefonról?
Gondolkodom hogy ezt vegyem vagy még várjak és gyűjtögessek Galaxy Ace-re vagy Motorola Defy-ra!?
Köszi -
Uborkasalata #2372 Sziasztok.
Ma reggel azt vettem észre, hogy a média hangerő elnémult a telefonon. Minden más csengőhang jó, az nem. Hiába nyomkodom a felfele gombot telefon szélén, hiába húzom fel (az amúgy nullán álló nyílat) a média hangerőnél a hang menüben, visszaáll és marad 0-án és így nem szól semmi hang. A szituáció ugyanaz fülessel és simán hangszórónál is. -
#2371 ES Task Manager, vagy Advanced Task Killer -
#2370 Már találtam, aksit is kíméli kicsit, szal fasza. :D -
#2369 Meiket javaslod? Mert sokat találtam. -
#2368 Ami nekem van rom, azzal például vissza gomb hosszan nyomásával bezárja az alkalmazást. Tölts valami task killert. -
#2367 Nem tettem rá sokmindent, watchdog, droidstats,NFS Shift, Imo, Nimbuzz, csak ezeket tettem fel. Am az miért van, hogy amiből kilépek progi, az nem áll le, csak feladat kezerlővel tudom kilőni? -
#2366 Nem nagyon van, esetleg tedd újra a hivatalos romot, mondom, de attól nem lesz gyorsabb, bár mondjuk ha már belassítottad nagyon sok program miatt, akkor lehet. -
#2365 Garancia vesztés nélkül van valami gyorsítási tipp? Nem mintha panaszom lenne a telefon sebességére, csak a sebességből sosem elég. :D -
#2364 Baszus, akkor ez is olyan mint a Windows :D -
#2363 Ezzel nem babrálod, csak a hivatalos romot rakod újra. Mindent a leírás szerint csinálsz nincs baj, hányszor raktam már újra a hivatalost, fúú hát még a főzöttet.
Hát hivatalos rommal, nem hiszem, hogy gyorsabb lesz a telefonod bárhogyis, elég ótvar az a rom :DDD -
#2362 Inkább nem babrálom, nem akarom, hogy téglát csináljak belőle. :D Inkább hagyom a játékokat a francba.... Inkább valami téma kéne rá ami jól néz ki és gyors(abb mint a gyári). -
#2361 Nem tudom, mi lehet a baj. Rakd újra akkor a hivatalos romot -
#2360 Nem nyúltam bele, még két évig nem is fogok mer elveszik a garancia. De kom, semmi ötlet, mi lehet még a baj? (a letöltésről meg...azt ítál máshol, hogy abszolút nem szabadna előjönnie annak az ablaknak, hogy szedjek le valamit) -
#2359 Hivatalos rom? Nem nyúltál bele? De azzal is jónak kellene lennie :DD -
#2358 Na, utána néztem több helyen is. Senki sem érti, hogy nálam miért nem jók...
Talán a rendszere más mint a többinek...? (nálam 2.2.2-t ír ha megnézem, én ilyet nem is láttam neten) -
#2357 Jó helyen van. -
#2356 Akkor rossz helyre másoltad a fájlokat. Ha com-al kezdődik a mappa, akkor Android/data mappa.
Ha a mappa neve a játék neve, tehát nem com-al kezdőd, akkor gameloft/games mappába -
#2355 Pedig le szedi...rámentem az igenre és szedte le... -
#2354 De nem szedi le, pont ez az. -
#2353 Azért 130megákat leszedni húzós lenne. Ha meg megpróbálom, hogy most le tölti-e akkor meg leszedi azt cseszhetem a 180megámat. -
#2352 Valamelyik játékhoz meg ki van írva, hogy hagyjam elindítani mert lehet pár mb-ot még tölt hozzá, de lehet hogy rámész az igenre akkor nem is tölt, csak leellenőrzi hogy meg van-e. De nem lesz tőle semmi bajod ha rámész az igenre. -
#2351 De mondták, hogy nem szabadna kérnie. Akkor ne is kérje. -
#2350 Attól mert betetted a fájlokat az sd kártya megfelelő mappájába, hagyjad hogy töltsön valami, mert valamikor kell neki hozzá tölteni pár mb-ot. Ha azt nem töltöd jó hogy nem indul... -
#2349 Én tudom pontosan, hogy meikek azok a játékok amik futnak a ZTE Bladen. De nálam egyik sem működik. Miután elindítom ki írja, hogy valamit le akar szedni de ne szedje mert elvileg nemszabad, aztán kilép és semmi. Leírást amit találtam hozzá meg annyit ír, hogy tegyem be a fájljait a mappájába, telepítsem fel valami "fájlkezelővel" és ha jólcsináltam megy...de ezt nem lehet rosszul csinálni mégsem jó. -
#2348 Én inkább az ilyen egyszerűbbeket szeretem, 3D-be játszok gépen:D -
#2347 Az tényleg jó, végig vittem már, igaz nem 3 csillagosra mindet. -
#2346 Az egyszerűbbek közül nekem a Cut The Rope a favorit:D
Meg is vettem... ez volt az egyetlen amiért még fizettem is:D -
#2345 Gangstar is, NFS Shift is.