2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
balcsi70 #2424 Sziasztok.Létezik olyan program ami a beszédet írott szöveggé alakítja át? Hogy bemondani amit akarsz,azt átalakítja szöveggé és akkor nem kell az sms-nél gépelgetni annyit. Üdv -
#2423 szerintem feltöltő kártyás csomaggal lesz annyi
Orangenál is csak 120 font -
#2422 Szerintem is. Annyival azért nem tud többet. 5.0 mpx-es kamera meg a ledvaku hozzá. 800mhz nem túl sok szerintem. Mondjuk lehet, hogy 1ghzig húzható lesz. De nagy kijelző is lesz hozzá, lehet belassítja. -
#2421 40k lesz előfizetéssel?Az elég durva lenne a blade 20kjához képest. -
#2420 "Az ára várhatóan 40.000 Forint lesz, a T-Mobilnál lesz kapható jövő hónaptól, előfizetéses csomagban." -
#2419 Az áráról lehet tudni valamit? -
#2418 "A ZTE Skate a T-Mobile kínálatában fog megjelenni előfizetéses csomagban, később várható kártyás csomagban is.
Vélhetően a másik két szolgáltató kínálatában is felbukkanhat a jövőben a telefon."
ZTE Skate - az első benyomások
höhö
-
#2417 Érkezőben még:
ZTE Blade Plus
ZTE Warp
-
#2416 Hamarosan debütál a ZTE Crescent Orange San Francisco II néven
-
#2415 angry birds, cut the rope. -
#2414 Tudtok mondani nekem pár jó játékot amit használtok? -
#2413 Hát, egy nem egyszerű dolog x.X Sztem ha egyedül neki állok max papírnehezéket csinálok a telóból. : | -
balcsi70 #2412 Köszöntem,utána olvasgattam.Mennyi idő alatt lehet megcsinálni egy ilyen mutatványt?(mondjuk ha le vannak töltve hozzá a cuccok)? -
#2411 Itt nézelődj! -
balcsi70 #2410 Okés én csak attól tartottam hogy ha Gen 1 lesz akkor már ne is csináljak semmit! :) Fölraktam a progit "you have a Gen2" Van valami magyar oldal vagyis ahol magyarul írja le lépésről lépésre hogy mit kell csinálni? -
#2409 Ez így van, ez csak megmutatja, hogy milyen a telefonod. Gen2 vagy Gen1. Ezt írtam előbb. Nem igaz. Én is tettem már rá százfajta romot, semmi baja nincs. -
balcsi70 #2408 Találtam egy magyar leírást ott meg azt írja hogy "Ez a program csak annyit tesz, h megmondja a telefonról (többek között) azt, hogy a készülék hanyadik generációs. Ha nem első, akkor tovább nem is érdemes foglalkozni. (A második és többi generációs készülék -állítólag- gyárilag meg van piszkálva, és baromira nem szeresse, ha megpróbálják rootolni)". Akkor ez nem igaz? Esetleg belinkeljem az oldalt? -
#2407 Igen. -
balcsi70 #2406 Okés köszi.És végül Gen2-es kell hogy legyen csak akkor jó? -
#2405 Ezzel tudod megnézni, hogy Gen2-es-e a telefonod. -
balcsi70 #2404 Ez engem is érdekelne. Igaz az englis tudás az 0-1 között mozog. :) Mit jelent az hogy "a keszuleked GEN2-es legyen!" -
#2403 Nemtom remélem nem kerül rá sor, mivel semmiféle backup-ot nem csináltam, de végülis annyi t-comos zte tulaj van itthon, ha szükségem lenne rá, biztos tudna adni valaki :) -
#2402 Szerintem ha visszaflasheled a gyari recoveryt es ROM-ot, nem kothetnek bele... Kivetelek lehetnek mert Abszurdisztan. -
#2401 és vissza lehet rootolni a telefont? mert úgy hallottam ha rootolt akkor ugrik a gari teljesen, neki meg az lenne a lényeg, hogy bármikor gariztathatóvá váljon a készülék
én azért nem csináltam semmilyen backupot, mert root kellett volna hozzá -
#2400 Kozben toroltek, itt az ujabb verzio: link
Batrabbak kiprobalhatjak a Libra ROM-bol fabrikalt 2.3.5-ot: link.
Talan ez a megoldas tisztabb es egyszerubb; Probald ki ez az appot: link. A telefont rootolni kell telepites elott a postban ott a link (UniversalAndroot v1.6.1).
Telepitsd vele a clockwork recoveryt (a keszuleked GEN2-es legyen!): link (Masold ra az SD-re a kivant GEN2-es ROM-ot, es ugye a letoltott clockwork recoveryt).
Ha minden oke, a bekapcs es a hangero le gombok egyuttes nyomvatartasaval belepsz a recoverybe, torolgess mindent (wipe data/cache/stb), es telepitsd az SD-n levo ROM-ot. -
#2399 Ez hibás, a ROM-nak a linkje nem jó.
Amúgy nincs olyan leírás ami úgy mutatja, hogy 1. lépés, leírja, utána leírja, hogy azt amit csinálni kell azt hogyan kell, majd 2. lépéssel ugyanez? -
#2398 Adnak hozzá. De csinálsz úgy is ext particíót az sd-re, vagyis a telefonra, de azt az sd-ből nyeri, és oda teszi a feltelepített dolgokat. Nem fog megtelni nyugi. Fülhallgató az alapból fos. Senheisert kell venni, azzal jó volt nekem, csak a tesómé és nála van mindig, szóval nem használhatom. -
#2397 Illetve azt írják hogy baj van azzal hogy kevés a beépített memóriája így pár játék után megtelik!
Ez miért baj?Adnak hozzá két gigás kártyát nem? -
#2396 kicsit off,azt írják hogy nagyon rossz az alap fülgallgató.
Milyet ajánlanátok? Egyáltalán nem értek hozzá -
#2395 Én meg mondtam, hogy nem értem. -
#2394 előtted linkeltem be -
#2393 Eléggé megéri moddolni úgy nézem, főleg ha vissza lehet álítani. De nincs valami egyszerűbb leírás totál hülyéknek? Amiket lentebb találtam nekem kínai, anno a psp-men való rendszert is úgy sikerült frissítenem, hogy msn-en mondták nekem a lépéseket és minden lépésnél visszakellett kérdeztem "az mi, azt hogy, merre van" :S -
#2392 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1291819424&no=2281 -
#2391 oké köszi! -
#2390 Clockwork recovery-t kell feltenned, ahol tudod formatálni a telefont, plusz ahonnan tudod telepíteni az új romot. Ott tudsz csinálni backup-ot is. Van rá lehetőség hogy elrontod a telefont, de nem sok iylet hallottam. Tudsz magyarul, elolvasod az utasítást akkor nem lesz gond. Ha vissza kell vinned garanciába, akkor ugyanúgy clockwork recovery-ben felraksz egy adott rar fájlt, aztán t-mobile honlapjáról pedig felrakod a 2.2 hivatalos romot, és el is fogadják. -
#2389 köszönöm,én most tervezem megvenni,azt írják hogy sima rommal eléggé lassú,meg akad,viszont az újakkal fantasztikus.
Arra lennék még kíváncsi hogy valakinek van a saját tapasztalata garanciával,nem legális rom visszaállításával.
Mi a menete az új szoftver felrakásának? Van rá esély hogy végleg elromlik a telefon?Van rá olyan program ami autómata backupot csinál előtte?
Üdv. -
#2388 Nekem stir fry 2.3.4 van rajta, amivel alapból jött a 2.1es tmobile rom az egy foshalmaz volt még a 2.2es tmobile romhoz képest is, de ez a mostani teljesen stabil. Elvileg visszaállítható a gyári rom. -
#2387 Sokkal gyorsabb, tovább bírja az akksi, jobban futnak a játékok.
Vissza lehet állítani, igen. Habár én használtan vettem. Alapból félévesen. Addig nem volt baja a srácnak vele. 2 napra rá neki nyomtam egy billiárdasztalnak miközben a zsebemben volt. Betört a kijelző. Ilyenkor alapból elveszik a garancia. Vettem rá egy san franciscosat de nem estem kétségbe. Ár/érték arányban ez a legjobb telefon. -
#2386 Itt van valaki aki nem új nem hivatalos rommal használja a telefont?
Mik az előnyei az új romnak?
100%-os biztonsággal visszaállítható garanciális szerviznél? -
balcsi70 #2385 Valami fordítóprogramra gondoltam. Egy HTC telónál láttam ilyet,csak hogy van e külön ilyen szoftver?