2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#2464 Az túlzás, hogy Gen3-at. Én is librásítottam, de sztem nem gen3 ez. -
#2463 #2454-re tud valaki valamit mondani? Most akkor nem mehetek fel marketre ha valami olyan program van fent ami nem marketes mert letörli? -
#2462 gen 3-mat csinál a telóból szóval szerintem nem -
#2461 Ha ezt felrakom akkor teljesen jól fog működni? Gariztatásnál esetleg vissza lehet valahogy csinálni a t-mobileos 2.2-re? -
#2460 Nem igazán láttam a T kínálatában a Blade-et, szerintem nem érdekük már a szoftverfrissítés. -
#2459 T-mobilenál lesz ilyen? -
#2458 Próbáltátok már, gyerekek?
Nekem most ez a hivatalos 2.3.5 van fenn (hasít, meg vagyok elégedve), mennyivel jobb mint egy bármilyen custom rom?(nem volt időm olvasgatni a topikot, sajnos) -
#2457 Üzenetrögzítő alkalmazást keresek. Olyat, ami bizonyos számú csörgés után felveszi a telefont, bemond egy előre rögzített szöveget, utána rögzíti a telefonra azt, amit mond a hívó és megszakítja a hívást.
Szóval nem olyat, ami hívás közben képes rögzíteni a beszélgetést.
Bocs, ha nagyon szájbarágósan fogalmaztam, csak szeretném elkerülni a félreértéseket.
kösz -
#2456 Azóta már megvette a defyt -
#2455 Ha fozott romokkal akarsz okoskodni, akkor +1 pont a Blade-nek, mivel a Defy a klasszikus Motorola betegsegben szenved (zart bootloader) -
#2454 Az miért van, hogy felmentem marketre és letörölt pár programot amit nem a marketről töltöttem le?(pl. iGo,SPBShell 3D) Ez valami új dolog? Gondol egyet és átnézi az egész telefonom? Gyakorlatilag ha van valamim ami nem marketes akkor nem mehetek fel a netre többet? -
#2453 Na mint kiderült reggelre meghalt a rendszer, szal kaptam rá egy üres T 2.2. Az lenne a kérdésem, hogy valahogy le lehet simán internetről is vadászni az appokat és rátenni a telóra? Mert itthon nincs wifi m. -
#2452 Sikerült tesztelni, másik telóban jó a kártya. Most, hogy abból visszatettem ebbe, már a kártya előkészítését sem írja, mintha nem is lenne benne kártya. Asszem vihetem a T hez szervizelni... -
#2451 Lenne egy kérdésem. Ma reggel legszebb álmom közepette megszólalt a telefonon ezt a memória kártyás jelző hang. Felkelek meglesem mibaja, erre egy ilyen jelent meg, hogy : SD kártya előkészítése. Hibakeresés a kártyán.
Na ez valamikor 6 körül volt, azóta többször kivettem betettem a kártyát, újraindítottam a telót, de nem tűnt el és nem is érem el a kártya tartalmát. Ilyenkor mivan ?
Ps: Másban még nem tudtam tesztelni a kártyát, mert se a másik SD s teló nincs itthon, se a kártya olvasóm. -
#2450 Kisse Szonierikszonos...?
-
#2449 Ma elkelt, sry -
#2448 Fateromat lehet érdekli. Te adod el a telefonod? -
#2447 Köszi!
22-ért vihető ha valakit érdekel :) -
#2446 Én 25ért vettem fél évesen. Kb annyit érhet, vagy 27-et. PH-n volt 28990ért vadiúj, bontatlan. -
#2445 Hali!
Mit ér most a feketepiacon egy 4 hónapos, garis, T-Mobilos, szép, karcmentes Blade? -
MoBiBence88 #2444 sziasztok, segítségeteket kérem:
kezdő vagyok, feltelepítettem egy általános taskillert, de leakadt telepítés közben. kiléptem, kikapcsoltam kicsit később a telefont, és utána nem jutok el csak a zöld robotig vagyis az android feliratig, de tovább nem, nek kapcsol be sehogyan…így pedig új rom-ot sem tudok már felrakni, nem!? :S ötlet? -
#2443 Telenoros 2.2 -
#2442 Hát a gyári. -
#2441 kösz a segítséget, igazad volt, már működik, az IGO beállításánál ronthattam el valamit, de már egy új rommal meg újratelepített IGO val jó lett. -
#2440 GPS ikon csak akkor jelenik meg, ha használsz is valami GPS-es cuccot.
hisz amúgy átkozottul fogyasztja az aksit.
amíg nem kell valaminek, addig be se kapcsolja.
de szabad téren javarész 4-5 másodperc alatt talál jelet így nincs gond vele szerintem.
-
#2439 üdv! Gen2 es Blade -em van és olyan problémám akadt, hogy clockwork recovery segítségével feltettem rá egy 2.3 as romot (Gingerblade) minden működött is, csak a GPS-t bekapcsolva meg sem jelenik fent a kis ikon, hogy egyáltalán keresné a jelet. Gondoltam lehet ez a rom hibája, ezért feltelepítettem egy másikat (CM7) de ott is ugyanez volt a helyzet. Ekkor gondoltam a backupból visszateszem az alap gyári 2.2 est, gond nélkül vissza is rakódott, de a GPS jelet már ott sem keresi. :( nagyon szomorú vagyok, ez miért lehet? naponta használom az IGO-t, már bánom, hogy belekontárkodtam :( -
#2438 Milyen romod van? -
#2437 Semmi ötlet.....??? #2430 -
#2436 Elofordul hogy a fogado telefon valamilyen okbol finnyas a kekfogon erkezo cuccra, pl. Blackberry-re qrvara nem tudtam kuldeni semmit, Samsung telora meg siman ment. -
#2435 Már t-mobile-ba nincs is Blade, csak skate van:D Nem is olyan drágán. -
#2434 nekem is szar, emailben elküldöm saját magamnak amit akarok -
miraxhorn #2433 Zte Bladem van az a bajom hogy nem tudok bluetooth-on keresztül semmit se küldeni.Be kapcsolok mindent amit kell de csak párosodik a másik telefonnal de nem kapcsolodik vele.Mi lehet a probléma? -
#2432 -
#2431 Ez a Stir Fry bizony kérem hibátlan:) Kösz a tippet:) -
#2430 Az mitől lehet, hogy le szedtem az opera mobilet, de amint elindítanám be fehéredik a kép egy szem pillantásra aztán nem. történik semmi??? -
#2429 köszönöm szépen:) -
#2428 Tud. -
#2427 stir fry tud magyarul? -
#2426 jelzem, a Gen1-es készülék kellemesen frissíthető Gen2-esre.
enyém is frissítve lett, szóval biztos infó:) -
#2425 Nem lesz tovább húzható,a blade procija van benne,csak 800 Mhz-re húzva.