A brit rendõrség õrizetbe vette a WikiLeaks alapítóját

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most komolyan így gondolod?
Kensin
Csak nehogy a... <#idiota>
*mai

Látszik hogy te is a ma agybutitó médián szocializálódtál. De nem baj maradj is csak álomvilágban, biztos kényelmesebb elhinni minden szarságot amit a média nyomat mint gondolkodni.

Mi(sg fórumozók) meg már több éve tömegirtunk... de ez senkit se érdekel...lehet csinálnunk kéne nekünk is ilyet :D

Am tényleg atom durva a irc csati :D

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Nemi erõszak? Röhögõgörcsöt kaptam

Asperot
Minek nektek hír? Legyártjátok magatoknak, és el is hiszitek. <#nevetes1>

Ahány ház, annyi baj legyen.

TreDoR
Hát igen, nem az emberi élet védelméért kapta :/

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Azért kíváncsi lennék arra, hogy Nobel-békedíjas amerikai elnök miként magyarázza meg a világnak ez roppant kellemetlen gubancot. De ahogy nézem, eddig csak vért akarnak. De azt nagyon.

Nobel-békedíj - 2009 -Barack Obama (Amerikai Egyesült Államok) "A nemzetközi diplomácia megerõsítéséért és a népek közötti együttmûködés elõsegítéséért tett erõfeszítéséért."

Most lehet tapsolni!

NEXUS6
Szerintem már nem is él, csak még õ sem tudja.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

AgentKis
Baleset lesz. <#falbav>

Különben ha USA kézre kerül, akkor ítélet nélkül be lehet börtönözni, kínozni is lehet, mert terrorista az USA ellensége.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Narxis
Szerintem "öngyilkosságot" fog elkövetni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Igaza van, ilyen esetben önként fel kell adnod magadat. Azt ugyanis te meg tudod tervezni, hogy hogyan legyen, ügyvédi jelenlét, sajót értesítése stb. stb.

Ha a sötét utcán meglátják, akkor õk tervezhetnek te meg max. reménykedhetsz...
Az elõzõ szivárogtatáskor már kijátszották a pedofil kártyát, csak visszavonták.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

a Time-ban vezet az év embere szavazáson

http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,2028734_2029036_2029037,00.html

gondolom úgy is a második helyen álló török politikus fog nyerni...

A mohának mindig a déli oldala fás!

fúú nagyon durván nyomják, már van új loic amibe betolsz egy irc szobát, ahonnan az összeset egyszerre vezérlik, onnan kapja a célpontot :DD

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Lass Õ lesz minden idõk legveszélyesebb terroristája...

Hamarosan kiderül hogy a nemi erõszak mellett még pedofil is és ha ez nem lenne elég, még illegális fájlcserét is folytat.

Egyébként furcsa ezt látni, azt hinné az ember hogy ez a korszak már véget ért (kirakatperek stb), aztán lassan itt az idõ elõvenni a "A tanú" cimü örökzöld filmet és alkalmazni ezt a nagyvilágban. (mellesleg az itthoni szituáció is kezd a komunizmusra hasonlítani)

Kokler69
emm... nem úgy volt, hogy a times anno azt írta róla, hogy meleg?:D

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!

Kornan
Szerintem véletlen fejbe lövi magát 10-szer, vagy véletlen felakasztja magát. <#eplus2>
"A brit rendõrség õrizetbe vette a WikiLeaks alapítóját"

Kis geci azt hitte megussza a nemieroszakot, ha gyorsan ellop parszaz ezer oldal szuper titkos dokumentumot, hogy ezzel fedezze magat.
De szerencsere a vilag demokraciainak, demokratikus rendorsegei, minden demokratikus torvenyt betartva lelepleztek ezt a bunozot, es ezzel megvedtek a dicsoges demokraciankat, megmutatva ezzel a demokracia igazi erejet.
énis már "imma chargin mah lazer!!!"

Csak akkor van nyivákolás, ha politikai tõkét lehet belõle kovácsolni, ha csak úgy simán egyes emberek érdekében kellene szót emelni, akkor a nagy emberek kussolnak.
Assangerõl mutattak képeket, megint full máshogy néz ki mint elõzõleg.
Közben a netes aktivisták nekiestek a paypal-nek meg annak a svájci banknak ami, letiltotta a wiki számláit, be is léptem az irc channelükre, és tényleg folyamatosan megy a helyzetjelentés meg hogy hova kéne erõsítés, meg mit sikerült intézni, tiszta "háborús" hangulat van :D ( közben sikerült lelassítani az oldalakat, lehet lelõni is iskerül õket, valakik a háttérbõl pedig ezen csoport honlapját támadják) (meg kerink a neten egy 1,4gb os file ami állítólag Assange életbiztosítás, egy feltõrhetetlen kóddal ellátott file, amiben érdekes dolgok lehetnek)
fura hogy a máskor semmiségekért vernyákoló ballibes embervédõk most mennyire kushadnak...

lehet hogy ki van adva nekik: csönd, mert ezt mi csináljuk mert kell a zavaros szitu egy újabb háború igazolásához ?

ne legyen igazam

A mohának mindig a déli oldala fás!

immovable
Na? Kirakat per lesz, vagy "véletlenül" megkéseli a fogdában egy másik rab?
← ElőzőOldal 2 / 2