76
  • 5c0rp330n
    ezzel gyakorlatilag elismerik a szolasszabadsag teljes hianyat es hogy diktatura van itt igazabol, ha a nagy fejeseknek nem tetszik amit mondasz, veged van. gyonyoru.
  • karesz6
    Érdekes állat az ember. Szereti a parízert de nem szeretné tudni hogyan készült. Szereti a burger king hamburgert is de nem szeretné tudni mi történik a baby bocikkal mire a szendvicsbe jutnak. Ugyanakkor szereti a kurvanagy autókat is meg a 0 ft os kezdőre vett minél nagyobb plazma tv ket is viszont az eddigiekkel ellentétben majd meg öli a kíváncsiság hogy mi van a dolgok mögött és amikor olyan dolgokat tud meg amit már amúgy is rég sejtett felháborodik.

Amúgy simán lehet hogy azért nem látunk sokkal komolyabb iratokat mert azok már nem belátható következményekkel járnának és a nyilvánosság helyett a figura életbiztosításába kerültek. És még emellett csak bele kell gondolni. Ezt a figura önként vállalta be és a nyilvánosságot is önként választotta. Őrült. Valami elképesztő messiáskomplexusa lehet és ne adja az ég de én el tudom képzelni hogy úgy gondolja ha ő bukik (meghal) akkor viszi magával a világot is és nyilvánosságra hoz pár dokumentumot és végleg kinyírja a gazdaságot vagy háborút robbant ki.
  • NEXUS6
    Na úgy tűnik Assange-ból sikerült mártírt csinálni, „Ez több, mint bűn: ez hiba.”
    :)
  • sanyicks
    :)))
  • Julius Caesar
    Lehet sajnálkozni. Jaj szegény assange... Komolyan, kit érdekel hogy kiszivárogtatta hogy merkelt teflonnak hívják. De már kábé 8x leírtam, mi a véleményem az egészről.

Azt meg megint naiv dolog lenne, ha valaki szerint assange ezt magától hozta össze. Lehet őt is nagyobb halak húzogatják zsinóron :)
  • NEXUS6
    Szerintem ez az Assange gyerök is meg fogja kapni, csak előbb még letölt előtte 20 évet Guanomanón.
  • NEXUS6
    Na ezt a baromkodást is nevezem. A választások után még szinte be sem lépett a orális irodába már is a kezébe nyomták a nóbeldílyat. Gratu!
  • Rotyoka
    ? Neked mi bajod van?
  • BenceYCE
  • speed2006
    Ezt most komolyan így gondolod?

sanyicks: nem neked szólt, csak roszz helyre klikkeltem. Sorry
  • speed2006
    Ezt most komolyan így gondolod?
  • Kensin
    Csak nehogy a...
  • richard45
    *mai
  • richard45
    Látszik hogy te is a ma agybutitó médián szocializálódtál. De nem baj maradj is csak álomvilágban, biztos kényelmesebb elhinni minden szarságot amit a média nyomat mint gondolkodni.
  • Voronyezs
    Mi(sg fórumozók) meg már több éve tömegirtunk... de ez senkit se érdekel...lehet csinálnunk kéne nekünk is ilyet :D

Am tényleg atom durva a irc csati :D
  • Rotyoka
    Nemi erőszak? Röhögőgörcsöt kaptam
  • Asperot
    Minek nektek hír? Legyártjátok magatoknak, és el is hiszitek.
  • TreDoR
    Hát igen, nem az emberi élet védelméért kapta :/
  • Crane
    Azért kíváncsi lennék arra, hogy Nobel-békedíjas amerikai elnök miként magyarázza meg a világnak ez roppant kellemetlen gubancot. De ahogy nézem, eddig csak vért akarnak. De azt nagyon.

Nobel-békedíj - 2009 -Barack Obama (Amerikai Egyesült Államok) "A nemzetközi diplomácia megerősítéséért és a népek közötti együttműködés elősegítéséért tett erőfeszítéséért."

Most lehet tapsolni!
  • NEXUS6
    Szerintem már nem is él, csak még ő sem tudja.
  • AgentKis
    Baleset lesz.

Különben ha USA kézre kerül, akkor ítélet nélkül be lehet börtönözni, kínozni is lehet, mert terrorista az USA ellensége.
  • Narxis
    Szerintem "öngyilkosságot" fog elkövetni.
  • opeca
    Igaza van, ilyen esetben önként fel kell adnod magadat. Azt ugyanis te meg tudod tervezni, hogy hogyan legyen, ügyvédi jelenlét, sajót értesítése stb. stb.

Ha a sötét utcán meglátják, akkor ők tervezhetnek te meg max. reménykedhetsz...
  • sanyicks
    Az előző szivárogtatáskor már kijátszották a pedofil kártyát, csak visszavonták.
  • SANTANTICA #12
    a Time-ban vezet az év embere szavazáson

http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,2028734_2029036_2029037,00.html

gondolom úgy is a második helyen álló török politikus fog nyerni...
  • sanyicks
    fúú nagyon durván nyomják, már van új loic amibe betolsz egy irc szobát, ahonnan az összeset egyszerre vezérlik, onnan kapja a célpontot :DD
  • torreadorz
    Lass Ő lesz minden idők legveszélyesebb terroristája...

Hamarosan kiderül hogy a nemi erőszak mellett még pedofil is és ha ez nem lenne elég, még illegális fájlcserét is folytat.

Egyébként furcsa ezt látni, azt hinné az ember hogy ez a korszak már véget ért (kirakatperek stb), aztán lassan itt az idő elővenni a "A tanú" cimü örökzöld filmet és alkalmazni ezt a nagyvilágban. (mellesleg az itthoni szituáció is kezd a komunizmusra hasonlítani)
  • Kokler69
    emm... nem úgy volt, hogy a times anno azt írta róla, hogy meleg?:D
  • Kornan
    Szerintem véletlen fejbe lövi magát 10-szer, vagy véletlen felakasztja magát.
  • duke
    "A brit rendőrség őrizetbe vette a WikiLeaks alapítóját"

Kis geci azt hitte megussza a nemieroszakot, ha gyorsan ellop parszaz ezer oldal szuper titkos dokumentumot, hogy ezzel fedezze magat.
    De szerencsere a vilag demokraciainak, demokratikus rendorsegei, minden demokratikus torvenyt betartva lelepleztek ezt a bunozot, es ezzel megvedtek a dicsoges demokraciankat, megmutatva ezzel a demokracia igazi erejet.
  • sanyicks
    énis már "imma chargin mah lazer!!!"
  • morden
    Csak akkor van nyivákolás, ha politikai tőkét lehet belőle kovácsolni, ha csak úgy simán egyes emberek érdekében kellene szót emelni, akkor a nagy emberek kussolnak.
  • morden
    Assangeről mutattak képeket, megint full máshogy néz ki mint előzőleg.
  • morden
    Közben a netes aktivisták nekiestek a paypal-nek meg annak a svájci banknak ami, letiltotta a wiki számláit, be is léptem az irc channelükre, és tényleg folyamatosan megy a helyzetjelentés meg hogy hova kéne erősítés, meg mit sikerült intézni, tiszta "háborús" hangulat van :D ( közben sikerült lelassítani az oldalakat, lehet lelőni is iskerül őket, valakik a háttérből pedig ezen csoport honlapját támadják) (meg kerink a neten egy 1,4gb os file ami állítólag Assange életbiztosítás, egy feltőrhetetlen kóddal ellátott file, amiben érdekes dolgok lehetnek)
  • SANTANTICA #2
    fura hogy a máskor semmiségekért vernyákoló ballibes embervédők most mennyire kushadnak...

lehet hogy ki van adva nekik: csönd, mert ezt mi csináljuk mert kell a zavaros szitu egy újabb háború igazolásához ?

ne legyen igazam
  • immovable
    Na? Kirakat per lesz, vagy "véletlenül" megkéseli a fogdában egy másik rab?