A brit rendõrség õrizetbe vette a WikiLeaks alapítóját

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
"... Putyin minden hordó Magyarországra szállított olajból 1 dollárt zsebretett"

És téged ez meglepett? Hogy az oroszok szállítanak nekünk olajat, és lenyúlnak belõle vmennyit?

Hát ha neked ez újdonság volt, akkor javaslom vedd le a rózsaszín szemüveget.

Ejha...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Ember, a wiki nem elõre nyomja ki a titkokat, hanem hónapokkal évekkel ezelõtti dolgokat szivárogtat ki, és az hogy pont Merkel ragadt meg benned... hihetetlen, az hogy Putyin minden hordó Magyarországra szállított olajból 1 dollárt zsebretett, vagy hogy az Afganisztánban lévõ magyar alakulatot leanyámasszony katonázták, már nem jutt el hozzá, de Merkel igen, ébersztõ!!!!
Balumann
Lehet, ebben azért annyira nem mélyedtem el még, a lényeg a szétválasztás. Sõt, mintha már a Görögök is alkalmazták volna... :/

Julius Caesar
Feltételezés: és ha közérdek, hogy ez titok maradjon? Van amirõl jobb, ha a nép se tud. Képzeld el de nagy meglepi lett volna a D-Day, ha az amerikaiak kinyomtatják a helyszínt és idõpontot. Németek tuti nem olvassák el, mert rendesek és nem szeretik a meglepiket elrontani.

De most neked komolyan hiányzott az a titok, hogy valaki merkelt teflonfejûnek hívta? Én meglettem volna nélküle. Aztán ki tudja, lehet erre vágytam mindig.

A demokrácia jelentése népuralom. A nép által választott vezetõk nem rejthetik el a népet érintõ fontos adatokat a nép elõl. Hol itt a népuralom?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Julius Caesar
A rendõrség mióta igazságszolgáltatás?
Úgy tudtam az a bírósági szervek, a kormány a végrehajtói hatalom, a parlament a törvényhozó testület. (Magyar rendszerben).

A rendõrség szerintem végrehajtói hatalom, mert õk csak átadják a gyanúsítottakat a bíróságoknak, ügyészségeknek, akik bizonyítékok alapján eldöntik a büntetés mértékét, ha kell. A rendõrség ebbõl kimarad, õk nem döntenek el soha semmit. Õk csak a kiadott érvényes törvények alapján õrzik a közbiztonságot és a rendet.

Amúgy meg amirõl beszélsz az a felvilágosodásban alakult ki (történetesen ez félig-meddig liberalista elv), és sok filozófus megfogalmazta. Mármint az államszervek függetlenítését, és hogy egymást ellenõrizzék.

Elméletben így is van. Elméletben :)

Balumann
Erre is lenne egy a jelenleginél jobb megoldás (bár elvileg most is úgy van, gyakorlatilag nagyon nem, legalábbis néhány országot kivéve). Függetleníteni kell a különbözõ szerveket, mint pl. az igazságszolgáltatás (rendõrség), eltörölni a mentelmi jogot, és esetleg olyan szerveket felállítani, amik ellenõrzik a másikat (így akár lehetne titkos dolgokat is ellenõrizni, anélkül hogy nyilvánosságra kerülne az, aminek nem kellene).
Jó persze ennek is ugyanúgy meg vannak a buktatói sajnos, nem biztos, hogy változtatna a helyzeten.
Mindenesetre részben a Jobbik ezt akarja elérni, és ebben teljesen egyet értek velük.

Balumann
Az az igazság, hogy tökéletes rendszer nincs, bármi lehetne tökéletes, ha mindenhol olyan emberek lennének, akik a közös és mindenki érdekeit tartják szemelõtt, és sajnos bármi lehet rossz, ha ez nincs meg.
A katonai titkos dokumentumok hiába tûnnek ellentmondásosnak a demokráciában, ha mindent nyilvánosságra hoznának, akkor az is meglehet, hogy mi szívnánk meg, mert az adott ellenség azt kihasználhatja. A hátránya meg pl. az, hogy gyakorlatilag nem tudhatod most jelenleg milyen fegyverek állnak kilövésre készen, hogy hol mi történik pontosan vagy mit terveznek, mik a valódi politikai-katonai (és egyben sajnos valószínûleg, többnyire gazdasági) célok, és még sok mindent.

Most a kérdés leginkább az, hogy a nyilvánosságra hozott dokumentumok, ismeretek azért ennyire veszélyesek, mert azok veszélyeztetik a késõbbi tevékenységeket, terveket, amik valójában az átlagemberek érdekeit szolgálják, vagy mert pont ellenkezõje és lebuktatják az adott elitet, tehát SAJÁT érdekeiket veszélyezteti. Én sajnos leginkább az utóbbira gyanakszom.

Lefizetek 2 csajt , hogy valljon putyin ellen szexuális zaklatás miatt, az interpol másnapra fõ oldalon fogja hozni, hogy elõzetesbe kerülhessen putyin , JAHOGY NEM áhh , valami hiba van a demokráciában
Skynet85
Ez mind így igaz azonban, tegyük fel, hogy kiderül Putyin megölt közvetlenül 100 közvetve 100000 embert, még is mit csinálsz?

Sajnos a személyes titok és az állami titok két rohadtul más dolog...

a személyes titokhoz nincs senkinek sem köze.
Az állam titkaihoz viszont mindenkinek aki megbízta.
És mind tudjuk hogy nem jóhiszemûen titkosítgatnak, a lopást, gyilkolást, mutyit titkosítják, pont azt amire NEM kaptak felhatatlmazást.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Julius Caesar
A demokrácia jelentése népuralom. Ez miért zárná ki a titkosításokat? Neked is vannak titkaid. Na látod. Ha jobban belegondolsz, akkor a kormány titkai áttételesen a nép titkai :)

Mellesleg senkinek ne legyenek illúziói, hogy ez a jó ember gondolt egyet és kiszivárogtatott pár százezer dokist mert jaj de szívén viseli a világ sorsát és a szabadságot. Valahonnan õ is kapja a füleseket, valaki õt is mozgatja. Lehet áttételesen valaki kezére játszik, csak õ errõl nem tud. Ne higgyétek, hogy õ egy magányos harcos, egy lángoszlop. Ezen a szinten már minden nagyban megy. Ki tudja assange kinek a bábja, úgy hogy még mi ellõt megsiratjátok, gondoljátok végig a dolgokat. Simán elképzelem, hogy ez az egész egy belsõ hatalmi harc az USA-ban, vagy más szervezetek kormányok rendezik. Azt is elhiszem, hogy ezek a letartóztatások direkt ilyen látványosak és a TI reakcióitok bele vannak kalkulálva. Ha megnézitek nem szivárgott ki semmi releváns, ezek csak ilyen szoft-bulvár hírek (!). lehet aki emögött áll csak az erejét fitogtatja.

Aztán lehet, hogy csak én látok rémeket és tényleg olyan ügyes, hogy egymaga kijátszotta az FBI-t meg a jóistent. De azért erre mérget vehettek: ez nem olyan fekete-fehér ügy, mint amilyennek kívülrõl látszik

nyaSGem
Emberek!
Érdekes - és számomra igen örvendetes -, hogy ez talán az elsõ téma itt, amiben mindenki egy oldalon kardoskodik.

Azt hiszem indenki jól megérezte most, hogy a világ nagyhatalmai (az a pár ember aki a világot irányítja) milyen könnyen földbe tiporhatja azokat, akik az igazságot akarják.
Ne legyen igazam és Assange jöjjön ki gyõztesen ebbõl.
Egyébként én már hosszú hónapok óta figyelemmel kísérem Assange tevékenységét.
A nemi erõszakkal kapcsolatban a véleményem az, hogy azért is egy baromi rosszúl megválasztott rágalom, mert szerintem Assange meleg.
De emellett egy kivételes ember és talán korunk utolsó nagy szabadság- igazságharcosa....

:DDDD hogy te mennyire demagóg vagy azért árnyaltabban is forgathatnád ki a szavakat, így túl feltûnõ. Jót röhögök rajtad te "én tudom a frankót mindenki más hülye".

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

NEXUS6
Az úgy volt, hogy a vikilíksznél levõ önkéntes kislányoknak szólt Assange, hogy lesz egy kis túlóra. A csajok repesve várták, hogy bennmaradjanak a fõnökkel. Dolgozgattak, lassan mindenki hazament, a csajok egyre jobban érezték, hogy végre valami történni fog. Eltelt még egy félóra, mire végre beállít Assange és megkérdi a lányoktól, hogy hogy állnak.
- Asszem végeztünk!
- Nagyszerû, akkor hazamehettek, köszi a munkát!
- Micsódaaa? Most menjünk el, mást nem kell csinálni...? Mást ...tudod?
- Õööö, köszi lányok de nem!
- Ok akkor mi lesz a pénzzel? Túlóra díj?
- Ne haragudjatok, de önkéntesek vagytok, nem? És mint azt tudjátok ez amúgy is egy nonprofit szervezet, szóval nincs pénz.
- Nem errõl volt szó! Te most szopatsz bennünket?
- Õööö gondoljátok? Ha így nézzük lehet, hogy igen, lehet, hogy tényleg megszopattalak benneteket.
- Igen! És erre most iszonyatosan rábaxtál!
És ezzel megvalósult a csajszik ellen elkövetett szexuális erõszak. A beszélgetés második felérõl a lányok bizonyító erejû hangfelvétellel is rendelkeznek...
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Amúgy hogy fognak vajon egy több hónappal ezelõtti elméleti szexuális zaklatást bizonyítani ? (nem vagyok szakértõ, de gondolom a konkrét biológiai nyomok már eltüntek) aztán lesz 3 vallomás, 2 csajszi vs Assange, a bíróság hogy fog határozni 2 az egy ellen , bûnös ?
NEXUS6
Ezt aláírom, hogy elég beteges elképzelés, és épp ezért énszerintem nem is mondtam ilyet.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Most kéne osamának lépnie és kegyetlenül feltrancsírozni a figurát 4 be vágni és a részeit 4 nagy amerikai város 1-1 neves pontján elhelyezni és aztán nem elvállalni az elkövetést. Nincs az a politikus aki ebbõl kimagyarázná magát és még az a bizonyos életbiztosítás is csúnyán betehet az amcsiknak.

Asperot
Amilyen világot vizionálsz azt haverokkal egy erdõben, kis kommunában simán összehozhatod, némi kompromisszum árán. Hajrá! A demokrácia fogalmát meg kicsit még tanulmányoznod kellene. Azt pedig ne felejtsd el, hogy sem a rendvédelmi szervek, sem pedig a katonaság, a világon sehol nem alkalmazza a demokratikus berendezkedést. Az is elég beteg feltételezés Nexus6 részérõl, hogy ami titkos az törvénytelenséget próbál elfedni. Mondjuk, azt nem vitatom, hogy ilyen is akad közte.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Fura, hogy két ribanc utólag kitalálta, hogy õk tkp nem is szeretkeztek, hanem megerõszakolták õket.

Miért nem jelentkeztek azonnal a rendõrségen?

Budaházy, Assange... oly világban élünk, ahol a bûnt törvény védi az igazság pedig értéktelen fogalom a hatalom birtokosainál.
IMYke2.0.0.0
Csak jelzem, hogy: "Wikileaks is currently mirrored on 1005 sites (updated 2010-12-07 21:55 GMT)"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEXUS6
Miért, ki ez az Assange?
<#hehe>

NEXUS6
Valszeg, félnek a büntitõl, mert ha közölnék törvénysértést követnének el, hiszen titkosak.
Monnyuk az egész világ csak ezekrõl beszél, de hát a törvény az törvény. Kíváncsi vagyok a bírósági tárgyalásokra majd. Gondolom zárt ülés lesz, hiszen nem szabad, hogy a szóban forgó iratok kiszivárogjanak.
<#nyes>

Molnibalage
Jót rögöhök rajta. Esetleg posztold ki a PIN kódodad és bakszámlaszámodat. Röhejes, hogy egy demokráciában ez titkos adat...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Assange nevét mindenhonnan kitörlik, jövõre már csak Urban Legend lesz az egész...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most írták, hogy a The Times levette Assange-t az év embere szavazásról, pedig õ vezette ( amúgy érdekes, hogy az amerikai lapok nem közlik a wikileaks dokumentumait, de lehet csak én néztem be és közlik).
Na ja a recept titkos volt, de maga a bomba az már egész jól dokumentálva volt a médiában.
Skynet85
huh apám ezt gyorsan gondold át:D x-nek van egy fegyvere amivel megtudja védeni magát és nem is kíván mást cselekedni csak élvezni a lehetõséget, hogy nem kell félnie, azonban ezt y simán szabotálni tudja mert ismeri a mûködését és bizony y nem az emberséges fajta, hanem megy és leigázza x-et ezért volt anno titkos az atomba receptje hogy uram bocsáss egykét elborult eleme világú hatalom ne tudjon urat játszani...

5c0rp330n
onmagaban a teny hogy titkositott katonai dokumentumok vannak, nevetseges egy demokraciaban, es teljesen ellent is mond neki.

Amúgy kiderült, hogy putyinnak minden hordó olaj után +1 dollárd adunk csak úgy, mostmár mindneki tudja, és változott bármi ? Elõvették azt az embert/embereket akik ezt intézték, elõvették putyint emiatt? Hol van ilyenkor az interpol, mert Assanget sikerült elkapni, de pl putyint aki minimálisan egy egész országot átvert, vele mi a helyzet? Hol van már az interpol parancs, amit a magyar rendõrség kér?

(sry a duplikálásért)
Egyébként ha már konteozunk...
Gyakorlatilag azt csinál ez a jó ember amit akar.. gyakorlatilag gyilkolhat gyors hajthat.. hiába lesz 1000+1 bizonyíték akkor is rá lesz fogva az emberek által hogy a világrendõrség kreálmánya :)

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Nyírja ki a moszad (mert neki erre is joga van...), hiszen amerika szerint terrorista és oszamabinláden ágyasa. Tehát minden megengedett az elhallgattatása érdekében.
Olyan mint Morpheus: "A hatóságok szerint a legveszélyesebb ember, aki a világon él" -Smith.

iSS!

Neked sem ártana egy kis ólom, de mondjuk rajtad már ez sem segítene. <#nyes>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

NEXUS6
Az mejik testrésze?
<#hehe>

Rincewind
Golyot a felyebe. Jobb lenne a vilag az ilyen tetvek nelkul.
NEXUS6
Vagy ami még rosszabb, hogy túléled.

Asperot
Azért van egy/ kb végtelen/ távolság a szólásszabadság, és a nagykövetségek belsõ levelezése, pláne a titkosított katonai dokumentumok kihirdetés közt. A véleményed mondhatod, senki sem fog üldözni. Csak kiröhögnek.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Egyszer úgyis ki fog törni a 3 vh, de abból te nem fogsz észrevenni semmit. Amint valaki elkezdi rakétázni a másikat, onnantól kb 3-4 órán át fogsz még élni mielõtt szénné égsz vagy felrobbansz.

Eddig ez a leg értelmesebb hozzászólás!
Lehet csûrni-csavarni a dolgot, én abbõl akkor is csak annyit látok, hogy a hatalmaknak az a jó, ha az emberek kussba, hülyén ülnek a sarokban, mert ha valami "bizalmas" kiderül, akkor az már veszélyes...
5c0rp330n
ezzel gyakorlatilag elismerik a szolasszabadsag teljes hianyat es hogy diktatura van itt igazabol, ha a nagy fejeseknek nem tetszik amit mondasz, veged van. gyonyoru.

Érdekes állat az ember. Szereti a parízert de nem szeretné tudni hogyan készült. Szereti a burger king hamburgert is de nem szeretné tudni mi történik a baby bocikkal mire a szendvicsbe jutnak. Ugyanakkor szereti a kurvanagy autókat is meg a 0 ft os kezdõre vett minél nagyobb plazma tv ket is viszont az eddigiekkel ellentétben majd meg öli a kíváncsiság hogy mi van a dolgok mögött és amikor olyan dolgokat tud meg amit már amúgy is rég sejtett felháborodik.

Amúgy simán lehet hogy azért nem látunk sokkal komolyabb iratokat mert azok már nem belátható következményekkel járnának és a nyilvánosság helyett a figura életbiztosításába kerültek. És még emellett csak bele kell gondolni. Ezt a figura önként vállalta be és a nyilvánosságot is önként választotta. Õrült. Valami elképesztõ messiáskomplexusa lehet és ne adja az ég de én el tudom képzelni hogy úgy gondolja ha õ bukik (meghal) akkor viszi magával a világot is és nyilvánosságra hoz pár dokumentumot és végleg kinyírja a gazdaságot vagy háborút robbant ki.

NEXUS6
Na úgy tûnik Assange-ból sikerült mártírt csinálni, „Ez több, mint bûn: ez hiba.”
:)

Julius Caesar
Lehet sajnálkozni. Jaj szegény assange... Komolyan, kit érdekel hogy kiszivárogtatta hogy merkelt teflonnak hívják. De már kábé 8x leírtam, mi a véleményem az egészrõl.

Azt meg megint naiv dolog lenne, ha valaki szerint assange ezt magától hozta össze. Lehet õt is nagyobb halak húzogatják zsinóron :)

NEXUS6
Szerintem ez az Assange gyerök is meg fogja kapni, csak elõbb még letölt elõtte 20 évet Guanomanón.

NEXUS6
Na ezt a baromkodást is nevezem. A választások után még szinte be sem lépett a orális irodába már is a kezébe nyomták a nóbeldílyat. Gratu!
<#nyes>

? Neked mi bajod van?

<#eljen>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ezt most komolyan így gondolod?

sanyicks: nem neked szólt, csak roszz helyre klikkeltem. Sorry
Oldal 1 / 2Következő →