266
Alex Mercer kalandjai tovább folytatódnak
-
ratgab #143 Az tény, hogy az első rész még kiforratlan! De a 2. már nagyon rendben van. -
ratgab #142 Én sose untam az AC-ket, kedvenc játéksorozatom.
Egy idő után minden unalmas, ha állandóan csak azt tolod. Ezért kell max 2 órát tolni bármivel és ha már érzed, hogy túl sokat játszottál vele, akkor félretenni.
Most mondj egy olyan játékot, ahol a felétől nem ugyanazon dolgokat kell ismételni! Ilyen játék márpedig nincs.
Ha meg nem a te műfajod, akkor mással játszani. AC elég rétegjáték egyébként. Pont az én rétegemnek találták ki...XD -
#141 Az első része unalmas, én sem szeretem. :D -
ratgab #140 Belekukkantottam tegnap én is és a következők a meglátásaim:
- Grafika korrekt, egyértelműen szebb, mint az első rész és igen tetszetősre sikerült
- Főszereplő egyenlőre érdekes még nagyon az elején tartok
-Harcrendszer semmit nem változott
- Ellenfelek is egyenlőre úgy tűnnek ugyanazok
-Feladatok szintén
-Mozgások nagyon gördülékenyek, ez jó pont.
Eddig elég kellemesnek tűnik a játék, hogy mennyire monoton majd meglátjuk. -
#139 Igen unalmas, van valami kis történet alatta, de a feladatok ugyanazok. -
ratgab #138 Ac unalmas??? Nincs több kérdésem... -
ratgab #137 Vadászat protipp: Q-t benyomod, ugye ilyenkor mintha egy szonárjel szaladna szét a képernyőn (kb. mint a denevérek, ahogy látnak). A visszérkező jel abból az irányból jön, ahol a célpont van.
Elég csak arra futni, amerről az utolsó hullám érkezik és hamar megleled (amúgy a doki jó messze van attól, ahol a nevét kikukázod a gépből!) -
#136 Olyat nem tapasztalt senki, hogy grafikai beállításoktól teljesen függetlenül néha beszaggat ez a szar? Hiába állítok bármit is, ugyanúgy bizonyos időközönként beszaggat, akkor is ha nem mozgok csak ugrálok, tehát nem kéne új dolgokat sem betöltenie... -
#135 Jó link,bocsesz az előbbiért...
-
#134 Remélem így meglesz...
-
#133 Hali!
Dr Samuelt hogy tudom megtalálni?
1konzol bedobja ezt a nevet de nem tudom levadászni,mert nem találom,hiába nyomogatom a q-t magas háztetőkön,nem látom.Ez valami bug? -
#132 Mert baszottul unalmas is..ezt én is így vélem. :D
Lassan már AC is unalmas nekem a 2. részt még bírtam a többit meg skipeltem.
Amúgy élő: Prototype 2 live -
#131 sajna a feladatok tényleg nagyon egyformák :( -
barnasopiane #130 amikor az elején ki irja hogy loadig ott megyit kell várni mert nekem onnan nem lép tovább valaki segitsen legyen szives!
-
#129 Jó neked.Nekem nagyon monoton unalmas mert mindig ugyanazt kell.
Hiába vannak más játékokban is ugyanezek a dolgok ,hogy ugyanazt kell azokban azokat érdekes nem unom.
Életem eddigi top unalmas játékai örökranglista:
1. Assassins Creed
2. Prototype 1
3. Prototype 2
4. The Amazing Spiderman
Szerencsére többel nem találkoztam amit untam volna ennyire ,ezeket is minden akaraterőmet összeszedve végigvittem. -
#128 Szerintem semmi gond nincs a játékkal de nem vagyunk egyformák ! -
#127 A főszál 8-10 óra.És akinek ez nem volt elég és még jobban unni akarja magát a melékküldetésekkel akkor az úgy több. -
MinimumGame #126 -
#125 De nem ám minden tekintetben sokkal jobb mint az első rész volt !
5 órám már bent vana játékban de a story még csak 17 % szóval nem egy rövid játék ! -
kjhun #124 Kijött a tört változat. -
ratgab #123 Hát ez nem akar neked összejönni komám! Próbálj egy másik képfeltöltőt. -
zsozso29 #122 -
zsozso29 #121 Itt mit kell csinlni?
-
#120 nem rossz ez játék amit eddig láttam belőle... -
#119 PC-s felvétel
-
#118 Hát én nem untam, meg is lett az 1000/1000 :)
-
#117 Kijött már valahol warezba? mert érdekelne a játék, ha jó akkor megvételre is! -
#116 Hamarosan a PC-seket is megöli majd az unalom:
Prototype.2.STEAM.UNLOCKED-ALI213 -
#115 Prototype Trailer By Ragendom -
#114 Akit érdekel Prototype Trailer videóm az legyen szíves, nézze meg!
http://www.youtube.com/watch?v=mKjBvtGwLjw -
Evoluti0N #113 Jön PC-re. -
lammaer #112 Viszont most lehettudni, hogy azért PCre még kijön vagy activisionék annyira elkaszálták hogy már kiadás se lesz? -
lammaer #111 Igaz :) -
#110 A fizetett 98%okhoz képest igen. -
lammaer #109 Érted, 80% az rossz értékelés? -
#108 Gamestarosokat elég rosszul érinti ha valaki nem hajlandó őket lefizetni egy magas pontszámért=/ -
lammaer #107 "Azt már lehetett korábban is tudni, hogy a játék nem igazán lopta be magát a média szívébe (olyan 80% körüli értékeléseket kapott csak), "
Ennél a mondatnál be is fejeztem a cikk olvasását :D -
#106 Radikális véget ért a Prototype sorozat -
fearfan #105 mielőtt érkezne,nekünk PC-nek a 2. rész
Egy kis visszatekintés :D -