Prototype 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is 4gb-m van de mikor hogy 20-30 perc de volt amikor ment 1,5-2 órát is.
eredetivel is ezt csinálja ?
Ryder62
Szóval akkor egy tipikus fosport. hurrá <#sniffles>

4 gigámmal meddig bírja majd? Fél óra?

És mivel nyomorék csekpont rendszert használ, úgy érzem sokszor fel fog húzni...

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

broman191
A rendszermemót zabálja meg, nem a VRAM-ot. Hagytam futni a win feladatkezelõt "ritkán" frissítési gyakorisággal a játék alatt kíváncsiságból, a kép magáért beszél...bizonyos idõközönként a játék egyre több memót eszik, tartja a szintet, majd még többet és folytatja amíg egyszer csak nem crashel...így 8 GB memóval pár órát bír, de volt úgy hogy 4-5 perc után dobott ki. Mondjuk a GPU-Z is érdekes dolgokat mutatott, a dedicated vram használata 400 MB, a dynamic 2044 MB... <#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Prince23
Prototype játékok nem is unalmasak. Tisztára olyan mint az AC 1..ezek a részek... sok ember feltöréssel... akik titkokat mondanak el... PRO 1-bõl ezek a jó részek szerencsére megmaradtak... És elég hosszú a második rész is, emlékszem a Pro1 11 óra alatt végitolható volt

nekem steames eredeti van annal is volt bug operation flytrapnal, szoval a questnel van valami gebasz.
amikor pounce-szal kell olni, nem adta be a killt completetnek. googlezas utan a megoldas az volt hogy a prototype2.exe cpu affinitynel csak 1 magot szabad engedni es reloadolni akkor mar jo lesz a quest.

amugy a jatek geci jo, aki unalmasnak talalja az egyeni hiba, a jatek eppen eleg sok megoldast kinal a harcok elvezetesse tetelere, persze nem az elso feloraban ahol meg szinte semmi kepesseged nincs. Tehat azt gondolom aki unja az magaban keresse a problemat.

Nem csodálkoznék rajta, ha többen jeleznék. Eléggé kajálja a gépet amúgy a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nálam is volt már ilyen! Nem a játék fagy le, csak a videólejátszás tojik be. Egy restart mindig segít a problémán, vagy a másik dolog ha nyomsz egy esc-et (át lehet ilyenkor ugrani a videót, azonban csak játék újraindításakor fog megjavulni a videólejátszás, ha folytatod ugyanúgy nem fog megjelenni a többi videó!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
vram leak.
Ha többen panaszkodnak gondolom javítják majd.

Hello all!

gondoltam kipróbálom a gamét mielõtt elhamarkodottan megvenném kipróbálom warezon és hát szerencse nem szerencse olyan problémát tapasztaltam egyaránt az FLT és a BlackBox -os verzióknál, HOGY (igaz a crack mid2nél FLT) bizonyos idõ (30 perc vagy akár 1,5 óra) elteltével elkezdek laggolni majd rövidesen exe hibával (vagy nélkül) a game bezárul. A páne az (ami elbizonytalanít) hogy miután kilépett azonnal visszalépve minden normális az elõbb említett hosszabb rövidebb ideig.

Valaki tapasztalt hasonlót, vagy van valami ötlet mi lehet a hiba (a crack szar még vagy maga a játék 1.0-s verziója) ?

XP-n rögzítettem,mert valamiért windows 7-en játszhatatlan 😞
wesker24
Én az eventeknél szoktam mindig felbaszni az agyam 32-bõl 31 kill 1 maradt csak hátra és nincs meg a GOLD ! xD
Maxtreme
hát ezaz. Szerintem megsérült valami file. Na mindegy, müxik az a lényeg.

Amúgy én is azt mondom így kb fél-egy óra után hogy nem rossz ez.

wesker24
Elvileg igen csak annyi hogy a BlackBox verzió tömöritve van !
Maxtreme
lol bakker, a "feketedobozos" verzió meg tökéletesen mûködik. Beszarás. <#guluszem1> (holott a 2 forrás ugyanaz)

Maxtreme

bírom ezeket az õrülteket. Legtöbb esetben igazuk van 😄

Maxtreme
errõl beszélek Látszólag itt fut (minimum nem válaszolt kéne írnia)
Nem értem mi a túró ez.

Maxtreme
Nálam ezzel a cucossal valami nem oks.
Az operation Flytrap (még nagyon nagyon az eleje) nevû missziónál mikor odaérek a térképen jelölt ponthoz, egyszerûen lemerevedik a kép és vége. Fura hogy a gép nem fagy le, illetve a feladatkezelõ szerint a játék is normálisan fut.
Már harmadszor csinálja zsinórba.

Még képet is tudtam róla lõni 😊 (ezért is érdekes, mert szarráfagyott programból elvileg nem lehetne shotit készíteni ugye)

wesker24
Grafika szerintem is sokkal jobb mint az egyben volt !

Jah Heller sokkal érdekesebb mint Mercer volt az 1-ben !

Harcrendszer maradt ugyanaz mint az 1-ben !

Ellenfelek terén csak játszd tovább és meglátod
lesznek még nehéz perceid! xD

Feladatok terén és vannak eltérések csak játssz tovább !

Pl: a Blacknet Missionok amik Mutation-t adnak rewardként !

A mozgás viszont tényleg jó Billrõl és egérrel is lehet irányitani !
wesker24
Nem nálam full maxon van minden még se akadt be egy Micro Sec-re sem !
Az tény, hogy az elsõ rész még kiforratlan! De a 2. már nagyon rendben van.

Én sose untam az AC-ket, kedvenc játéksorozatom.

Egy idõ után minden unalmas, ha állandóan csak azt tolod. Ezért kell max 2 órát tolni bármivel és ha már érzed, hogy túl sokat játszottál vele, akkor félretenni.

Most mondj egy olyan játékot, ahol a felétõl nem ugyanazon dolgokat kell ismételni! Ilyen játék márpedig nincs.

Ha meg nem a te mûfajod, akkor mással játszani. AC elég rétegjáték egyébként. Pont az én rétegemnek találták ki...XD

TheGrinder
Az elsõ része unalmas, én sem szeretem. 😄

Belekukkantottam tegnap én is és a következõk a meglátásaim:

- Grafika korrekt, egyértelmûen szebb, mint az elsõ rész és igen tetszetõsre sikerült

- Fõszereplõ egyenlõre érdekes még nagyon az elején tartok

-Harcrendszer semmit nem változott

- Ellenfelek is egyenlõre úgy tûnnek ugyanazok

-Feladatok szintén

-Mozgások nagyon gördülékenyek, ez jó pont.

Eddig elég kellemesnek tûnik a játék, hogy mennyire monoton majd meglátjuk.

Fehercsoki
Igen unalmas, van valami kis történet alatta, de a feladatok ugyanazok.

Ac unalmas??? Nincs több kérdésem...

Vadászat protipp: Q-t benyomod, ugye ilyenkor mintha egy szonárjel szaladna szét a képernyõn (kb. mint a denevérek, ahogy látnak). A visszérkezõ jel abból az irányból jön, ahol a célpont van.

Elég csak arra futni, amerrõl az utolsó hullám érkezik és hamar megleled (amúgy a doki jó messze van attól, ahol a nevét kikukázod a gépbõl!)

Fehercsoki
Olyat nem tapasztalt senki, hogy grafikai beállításoktól teljesen függetlenül néha beszaggat ez a szar? Hiába állítok bármit is, ugyanúgy bizonyos idõközönként beszaggat, akkor is ha nem mozgok csak ugrálok, tehát nem kéne új dolgokat sem betöltenie...

nud
Jó link,bocsesz az elõbbiért...

nud
Remélem így meglesz...

nud
Hali!
Dr Samuelt hogy tudom megtalálni?
1konzol bedobja ezt a nevet de nem tudom levadászni,mert nem találom,hiába nyomogatom a q-t magas háztetõkön,nem látom.Ez valami bug?

DarkSector
Mert baszottul unalmas is..ezt én is így vélem. 😄
Lassan már AC is unalmas nekem a 2. részt még bírtam a többit meg skipeltem.

Amúgy élõ: Prototype 2 live

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
sajna a feladatok tényleg nagyon egyformák 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

amikor az elején ki irja hogy loadig ott megyit kell várni mert nekem onnan nem lép tovább valaki segitsen legyen szives!
grebber
Jó neked.Nekem nagyon monoton unalmas mert mindig ugyanazt kell.
Hiába vannak más játékokban is ugyanezek a dolgok ,hogy ugyanazt kell azokban azokat érdekes nem unom.

Életem eddigi top unalmas játékai örökranglista:

1. Assassins Creed
2. Prototype 1
3. Prototype 2
4. The Amazing Spiderman

Szerencsére többel nem találkoztam amit untam volna ennyire ,ezeket is minden akaraterõmet összeszedve végigvittem.

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Szerintem semmi gond nincs a játékkal de nem vagyunk egyformák !
grebber
A fõszál 8-10 óra.És akinek ez nem volt elég és még jobban unni akarja magát a melékküldetésekkel akkor az úgy több.

wesker24
De nem ám minden tekintetben sokkal jobb mint az elsõ rész volt !

5 órám már bent vana játékban de a story még csak 17 % szóval nem egy rövid játék !
Kijött a tört változat.
Hát ez nem akar neked összejönni komám! Próbálj egy másik képfeltöltõt.

Itt mit kell csinlni?

Tatyla
nem rossz ez játék amit eddig láttam belõle...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
PC-s felvétel

Seth
Hát én nem untam, meg is lett az 1000/1000 😊

PSN ID.: Beegabor

samsung123
Kijött már valahol warezba? mert érdekelne a játék, ha jó akkor megvételre is!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

grebber
Hamarosan a PC-seket is megöli majd az unalom:

Prototype.2.STEAM.UNLOCKED-ALI213

Ragendom
Ragendom
Akit érdekel Prototype Trailer videóm az legyen szíves, nézze meg!

http://www.youtube.com/watch?v=mKjBvtGwLjw