Prototype 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 gigámmal meddig bírja majd? Fél óra?
És mivel nyomorék csekpont rendszert használ, úgy érzem sokszor fel fog húzni...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
amikor pounce-szal kell olni, nem adta be a killt completetnek. googlezas utan a megoldas az volt hogy a prototype2.exe cpu affinitynel csak 1 magot szabad engedni es reloadolni akkor mar jo lesz a quest.
amugy a jatek geci jo, aki unalmasnak talalja az egyeni hiba, a jatek eppen eleg sok megoldast kinal a harcok elvezetesse tetelere, persze nem az elso feloraban ahol meg szinte semmi kepesseged nincs. Tehat azt gondolom aki unja az magaban keresse a problemat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
gondoltam kipróbálom a gamét mielõtt elhamarkodottan megvenném kipróbálom warezon és hát szerencse nem szerencse olyan problémát tapasztaltam egyaránt az FLT és a BlackBox -os verzióknál, HOGY (igaz a crack mid2nél FLT) bizonyos idõ (30 perc vagy akár 1,5 óra) elteltével elkezdek laggolni majd rövidesen exe hibával (vagy nélkül) a game bezárul. A páne az (ami elbizonytalanít) hogy miután kilépett azonnal visszalépve minden normális az elõbb említett hosszabb rövidebb ideig.
Valaki tapasztalt hasonlót, vagy van valami ötlet mi lehet a hiba (a crack szar még vagy maga a játék 1.0-s verziója) ?
XP-n rögzítettem,mert valamiért windows 7-en játszhatatlan 😞
Amúgy én is azt mondom így kb fél-egy óra után hogy nem rossz ez.
Nem értem mi a túró ez.
Az operation Flytrap (még nagyon nagyon az eleje) nevû missziónál mikor odaérek a térképen jelölt ponthoz, egyszerûen lemerevedik a kép és vége. Fura hogy a gép nem fagy le, illetve a feladatkezelõ szerint a játék is normálisan fut.
Már harmadszor csinálja zsinórba.
Még képet is tudtam róla lõni 😊 (ezért is érdekes, mert szarráfagyott programból elvileg nem lehetne shotit készíteni ugye)
Jah Heller sokkal érdekesebb mint Mercer volt az 1-ben !
Harcrendszer maradt ugyanaz mint az 1-ben !
Ellenfelek terén csak játszd tovább és meglátod
lesznek még nehéz perceid! xD
Feladatok terén és vannak eltérések csak játssz tovább !
Pl: a Blacknet Missionok amik Mutation-t adnak rewardként !
A mozgás viszont tényleg jó Billrõl és egérrel is lehet irányitani !
Egy idõ után minden unalmas, ha állandóan csak azt tolod. Ezért kell max 2 órát tolni bármivel és ha már érzed, hogy túl sokat játszottál vele, akkor félretenni.
Most mondj egy olyan játékot, ahol a felétõl nem ugyanazon dolgokat kell ismételni! Ilyen játék márpedig nincs.
Ha meg nem a te mûfajod, akkor mással játszani. AC elég rétegjáték egyébként. Pont az én rétegemnek találták ki...XD
- Grafika korrekt, egyértelmûen szebb, mint az elsõ rész és igen tetszetõsre sikerült
- Fõszereplõ egyenlõre érdekes még nagyon az elején tartok
-Harcrendszer semmit nem változott
- Ellenfelek is egyenlõre úgy tûnnek ugyanazok
-Feladatok szintén
-Mozgások nagyon gördülékenyek, ez jó pont.
Eddig elég kellemesnek tûnik a játék, hogy mennyire monoton majd meglátjuk.
Elég csak arra futni, amerrõl az utolsó hullám érkezik és hamar megleled (amúgy a doki jó messze van attól, ahol a nevét kikukázod a gépbõl!)
Dr Samuelt hogy tudom megtalálni?
1konzol bedobja ezt a nevet de nem tudom levadászni,mert nem találom,hiába nyomogatom a q-t magas háztetõkön,nem látom.Ez valami bug?
Lassan már AC is unalmas nekem a 2. részt még bírtam a többit meg skipeltem.
Amúgy élõ: Prototype 2 live
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hiába vannak más játékokban is ugyanezek a dolgok ,hogy ugyanazt kell azokban azokat érdekes nem unom.
Életem eddigi top unalmas játékai örökranglista:
1. Assassins Creed
2. Prototype 1
3. Prototype 2
4. The Amazing Spiderman
Szerencsére többel nem találkoztam amit untam volna ennyire ,ezeket is minden akaraterõmet összeszedve végigvittem.
Next PC upgrade: 2022
5 órám már bent vana játékban de a story még csak 17 % szóval nem egy rövid játék !

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Prototype.2.STEAM.UNLOCKED-ALI213