266
Alex Mercer kalandjai tovább folytatódnak
-
Nekem nagyon zabálja a memóriát.
LOWon 20-30 fps között meg. -
Vazee a Red Zone Deadly Zone az már nagyon durva ott már nincs megállás annyi mutáns van hogy ihaj ! :D -
fearfan #181
a 2.videóm róla :D
-
érdekes, én pont az Assassins Creed-et nem bírom megunni. látom, és tudom, hogy 99%-ban ugyanazt kell csinálni minden részben, de valahogy megfogott a sztori, meg várom a végét stb :D pont most játszom a Revelations-t és ez is ugyanúgy tetszik, mint az elődei. ha végzek vele, jöhet a prototype 2, bár az első részt sem toltam végig, mert meguntam. meglátjuk mi lesz majd... -
Így kell vadászni, aki nem tudja megtalálni. a visszaverődést kell figyelni, ami világos színű.
-
janihunk #178 Saját:
-
8.4/10 -
Hát elég sok újdonság van venne !
Más Story : Heller bosszuja
Blacknet Missions: Ez egy ujafahta mission ami jutalmaként Mutation jár
Field Ops: Tudosokat kell irtani szintén Mutation-t kapsz
Lair : Mutánsokat kell irtani egy barlangban szintén Mutation jár
Blacknet package: Blakwatch fekete dobozokat kell gyüjteni szintén mutation jár
-
kjhun #175 Úgy néz ki az FLT-s relíz mégsem jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2012-07-30 10:27:37 GAMES Prototype.2.Proper-SKIDROW DL 8950.0MB | 106F
-
Új fajta küldetések, pl. be lehet menni a hive-okba és ki lehet irtani a bent lévőket. -
lammaer #173 Az 1-hez képest van valami JÁTÉKMENETI változás? (tehát az hogy más s afőszereplő meg esetleg van 1-2 új mozdulat az nem ér).
CSak kiváncsiság, nekem már annyi is elég ha pont olyan mint az 1. De ha van több.... :D -
Hát nekem eddig egyszer sem volt crash pedig nekem is eredeti van ! -
ShaiHulud #171 ez azert tulzas, neha megy orakat, aztan bamm prototype2.exe crash. eredetim van.
egy patch raferne, viszont a jatekmenet maga kurvajo meg mindig. -
Én is egy huzamban toltam vagy 3 órát és semmi gond nem volt vele még csak Micro lag se volt !
Semmi gond nincs a játékkal ! -
fearfan #169 Amikor betöltöd,a dátum alatt található :D -
barnasopiane #168 azt hol mutatja hogy hány százaléknál járunk? -
Én most toltam egyhuzamban 3órát, és semmi gond nemvolt :) -
Nekems em!
A NEW GAME+ kurva jól jött a játékba, sokkal élvezetesebb, és már Insanity nehézség is van +-ba -
Plusz mivel a csekpont' csak amolyan "soft save", így ha crashel, akkor kezdheted az adott küldetést az elejétől, a világban elmászva a felvételi pontjához újra... :D Amúgy tudtommal nem eredeti/tört téma a dolog, valahogy van akinél zabálja a memót, van akinél nem...kíváncsi leszek lesz-e valaha javítva, vagy egyáltalán mi az oka... -
barnasopiane #164 nekem semmi gond nincs a játékal! -
wendi1106 #163 nekem is 4gb-m van de mikor hogy 20-30 perc de volt amikor ment 1,5-2 órát is. -
wendi1106 #162 eredetivel is ezt csinálja ? -
Szóval akkor egy tipikus fosport. hurrá
4 gigámmal meddig bírja majd? Fél óra?
És mivel nyomorék csekpont rendszert használ, úgy érzem sokszor fel fog húzni... -
A rendszermemót zabálja meg, nem a VRAM-ot. Hagytam futni a win feladatkezelőt "ritkán" frissítési gyakorisággal a játék alatt kíváncsiságból, a kép magáért beszél...bizonyos időközönként a játék egyre több memót eszik, tartja a szintet, majd még többet és folytatja amíg egyszer csak nem crashel...így 8 GB memóval pár órát bír, de volt úgy hogy 4-5 perc után dobott ki. Mondjuk a GPU-Z is érdekes dolgokat mutatott, a dedicated vram használata 400 MB, a dynamic 2044 MB...
-
Prototype játékok nem is unalmasak. Tisztára olyan mint az AC 1..ezek a részek... sok ember feltöréssel... akik titkokat mondanak el... PRO 1-ből ezek a jó részek szerencsére megmaradtak... És elég hosszú a második rész is, emlékszem a Pro1 11 óra alatt végitolható volt -
ShaiHulud #158 nekem steames eredeti van annal is volt bug operation flytrapnal, szoval a questnel van valami gebasz.
amikor pounce-szal kell olni, nem adta be a killt completetnek. googlezas utan a megoldas az volt hogy a prototype2.exe cpu affinitynel csak 1 magot szabad engedni es reloadolni akkor mar jo lesz a quest.
amugy a jatek geci jo, aki unalmasnak talalja az egyeni hiba, a jatek eppen eleg sok megoldast kinal a harcok elvezetesse tetelere, persze nem az elso feloraban ahol meg szinte semmi kepesseged nincs. Tehat azt gondolom aki unja az magaban keresse a problemat.
-
ratgab #157 Nem csodálkoznék rajta, ha többen jeleznék. Eléggé kajálja a gépet amúgy a játék. -
ratgab #156 Nálam is volt már ilyen! Nem a játék fagy le, csak a videólejátszás tojik be. Egy restart mindig segít a problémán, vagy a másik dolog ha nyomsz egy esc-et (át lehet ilyenkor ugrani a videót, azonban csak játék újraindításakor fog megjavulni a videólejátszás, ha folytatod ugyanúgy nem fog megjelenni a többi videó!) -
vram leak.
Ha többen panaszkodnak gondolom javítják majd. -
wendi1106 #154 Hello all!
gondoltam kipróbálom a gamét mielőtt elhamarkodottan megvenném kipróbálom warezon és hát szerencse nem szerencse olyan problémát tapasztaltam egyaránt az FLT és a BlackBox -os verzióknál, HOGY (igaz a crack mid2nél FLT) bizonyos idő (30 perc vagy akár 1,5 óra) elteltével elkezdek laggolni majd rövidesen exe hibával (vagy nélkül) a game bezárul. A páne az (ami elbizonytalanít) hogy miután kilépett azonnal visszalépve minden normális az előbb említett hosszabb rövidebb ideig.
Valaki tapasztalt hasonlót, vagy van valami ötlet mi lehet a hiba (a crack szar még vagy maga a játék 1.0-s verziója) ? -
fearfan #153
XP-n rögzítettem,mert valamiért windows 7-en játszhatatlan :( -
Én az eventeknél szoktam mindig felbaszni az agyam 32-ből 31 kill 1 maradt csak hátra és nincs meg a GOLD ! xD -
hát ezaz. Szerintem megsérült valami file. Na mindegy, müxik az a lényeg.
Amúgy én is azt mondom így kb fél-egy óra után hogy nem rossz ez.
-
Elvileg igen csak annyi hogy a BlackBox verzió tömöritve van ! -
lol bakker, a "feketedobozos" verzió meg tökéletesen működik. Beszarás. (holott a 2 forrás ugyanaz)
-
bírom ezeket az őrülteket. Legtöbb esetben igazuk van :D -
erről beszélek Látszólag itt fut (minimum nem válaszolt kéne írnia)
Nem értem mi a túró ez. -
Nálam ezzel a cucossal valami nem oks.
Az operation Flytrap (még nagyon nagyon az eleje) nevű missziónál mikor odaérek a térképen jelölt ponthoz, egyszerűen lemerevedik a kép és vége. Fura hogy a gép nem fagy le, illetve a feladatkezelő szerint a játék is normálisan fut.
Már harmadszor csinálja zsinórba.
Még képet is tudtam róla lőni :) (ezért is érdekes, mert szarráfagyott programból elvileg nem lehetne shotit készíteni ugye)
-
Grafika szerintem is sokkal jobb mint az egyben volt !
Jah Heller sokkal érdekesebb mint Mercer volt az 1-ben !
Harcrendszer maradt ugyanaz mint az 1-ben !
Ellenfelek terén csak játszd tovább és meglátod
lesznek még nehéz perceid! xD
Feladatok terén és vannak eltérések csak játssz tovább !
Pl: a Blacknet Missionok amik Mutation-t adnak rewardként !
A mozgás viszont tényleg jó Billről és egérrel is lehet irányitani ! -
Nem nálam full maxon van minden még se akadt be egy Micro Sec-re sem !