266
Alex Mercer kalandjai tovább folytatódnak
  • JaSoN HuNTeR #184
    Nekem nagyon zabálja a memóriát.
    LOWon 20-30 fps között meg.
  • wesker24
    Vazee a Red Zone Deadly Zone az már nagyon durva ott már nincs megállás annyi mutáns van hogy ihaj ! :D
  • fearfan

a 2.videóm róla :D

• pxxl
    érdekes, én pont az Assassins Creed-et nem bírom megunni. látom, és tudom, hogy 99%-ban ugyanazt kell csinálni minden részben, de valahogy megfogott a sztori, meg várom a végét stb :D pont most játszom a Revelations-t és ez is ugyanúgy tetszik, mint az elődei. ha végzek vele, jöhet a prototype 2, bár az első részt sem toltam végig, mert meguntam. meglátjuk mi lesz majd...
  • Prince23
    Így kell vadászni, aki nem tudja megtalálni. a visszaverődést kell figyelni, ami világos színű.

• janihunk
    Saját:
  • Prince23
    8.4/10
  • wesker24
    Hát elég sok újdonság van venne !

Más Story : Heller bosszuja

Blacknet Missions: Ez egy ujafahta mission ami jutalmaként Mutation jár

Field Ops: Tudosokat kell irtani szintén Mutation-t kapsz

Lair : Mutánsokat kell irtani egy barlangban szintén Mutation jár

Blacknet package: Blakwatch fekete dobozokat kell gyüjteni szintén mutation jár

• kjhun
    Úgy néz ki az FLT-s relíz mégsem jó.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2012-07-30 10:27:37 GAMES Prototype.2.Proper-SKIDROW DL 8950.0MB | 106F
  • Fehercsoki
    Új fajta küldetések, pl. be lehet menni a hive-okba és ki lehet irtani a bent lévőket.
  • lammaer
    Az 1-hez képest van valami JÁTÉKMENETI változás? (tehát az hogy más s afőszereplő meg esetleg van 1-2 új mozdulat az nem ér).

CSak kiváncsiság, nekem már annyi is elég ha pont olyan mint az 1. De ha van több.... :D
  • wesker24
    Hát nekem eddig egyszer sem volt crash pedig nekem is eredeti van !
  • ShaiHulud
    ez azert tulzas, neha megy orakat, aztan bamm prototype2.exe crash. eredetim van.

egy patch raferne, viszont a jatekmenet maga kurvajo meg mindig.
  • wesker24
    Én is egy huzamban toltam vagy 3 órát és semmi gond nem volt vele még csak Micro lag se volt !

Semmi gond nincs a játékkal !
  • fearfan
    Amikor betöltöd,a dátum alatt található :D
  • barnasopiane
    azt hol mutatja hogy hány százaléknál járunk?
  • kill3r21
    Én most toltam egyhuzamban 3órát, és semmi gond nemvolt :)
  • Prince23
    Nekems em!

A NEW GAME+ kurva jól jött a játékba, sokkal élvezetesebb, és már Insanity nehézség is van +-ba
  • broman191
    Plusz mivel a csekpont' csak amolyan "soft save", így ha crashel, akkor kezdheted az adott küldetést az elejétől, a világban elmászva a felvételi pontjához újra... :D Amúgy tudtommal nem eredeti/tört téma a dolog, valahogy van akinél zabálja a memót, van akinél nem...kíváncsi leszek lesz-e valaha javítva, vagy egyáltalán mi az oka...
  • barnasopiane
    nekem semmi gond nincs a játékal!
  • wendi1106
    nekem is 4gb-m van de mikor hogy 20-30 perc de volt amikor ment 1,5-2 órát is.
  • wendi1106
    eredetivel is ezt csinálja ?
  • Ryder62
    Szóval akkor egy tipikus fosport. hurrá

4 gigámmal meddig bírja majd? Fél óra?

És mivel nyomorék csekpont rendszert használ, úgy érzem sokszor fel fog húzni...
  • broman191
    A rendszermemót zabálja meg, nem a VRAM-ot. Hagytam futni a win feladatkezelőt "ritkán" frissítési gyakorisággal a játék alatt kíváncsiságból, a kép magáért beszél...bizonyos időközönként a játék egyre több memót eszik, tartja a szintet, majd még többet és folytatja amíg egyszer csak nem crashel...így 8 GB memóval pár órát bír, de volt úgy hogy 4-5 perc után dobott ki. Mondjuk a GPU-Z is érdekes dolgokat mutatott, a dedicated vram használata 400 MB, a dynamic 2044 MB...

• Prince23
    Prototype játékok nem is unalmasak. Tisztára olyan mint az AC 1..ezek a részek... sok ember feltöréssel... akik titkokat mondanak el... PRO 1-ből ezek a jó részek szerencsére megmaradtak... És elég hosszú a második rész is, emlékszem a Pro1 11 óra alatt végitolható volt
  • ShaiHulud
    nekem steames eredeti van annal is volt bug operation flytrapnal, szoval a questnel van valami gebasz.
    amikor pounce-szal kell olni, nem adta be a killt completetnek. googlezas utan a megoldas az volt hogy a prototype2.exe cpu affinitynel csak 1 magot szabad engedni es reloadolni akkor mar jo lesz a quest.

amugy a jatek geci jo, aki unalmasnak talalja az egyeni hiba, a jatek eppen eleg sok megoldast kinal a harcok elvezetesse tetelere, persze nem az elso feloraban ahol meg szinte semmi kepesseged nincs. Tehat azt gondolom aki unja az magaban keresse a problemat.

• ratgab
    Nem csodálkoznék rajta, ha többen jeleznék. Eléggé kajálja a gépet amúgy a játék.
  • ratgab
    Nálam is volt már ilyen! Nem a játék fagy le, csak a videólejátszás tojik be. Egy restart mindig segít a problémán, vagy a másik dolog ha nyomsz egy esc-et (át lehet ilyenkor ugrani a videót, azonban csak játék újraindításakor fog megjavulni a videólejátszás, ha folytatod ugyanúgy nem fog megjelenni a többi videó!)
  • Maxtreme
    vram leak.
    Ha többen panaszkodnak gondolom javítják majd.
  • wendi1106
    Hello all!

gondoltam kipróbálom a gamét mielőtt elhamarkodottan megvenném kipróbálom warezon és hát szerencse nem szerencse olyan problémát tapasztaltam egyaránt az FLT és a BlackBox -os verzióknál, HOGY (igaz a crack mid2nél FLT) bizonyos idő (30 perc vagy akár 1,5 óra) elteltével elkezdek laggolni majd rövidesen exe hibával (vagy nélkül) a game bezárul. A páne az (ami elbizonytalanít) hogy miután kilépett azonnal visszalépve minden normális az előbb említett hosszabb rövidebb ideig.

Valaki tapasztalt hasonlót, vagy van valami ötlet mi lehet a hiba (a crack szar még vagy maga a játék 1.0-s verziója) ?
  • fearfan

XP-n rögzítettem,mert valamiért windows 7-en játszhatatlan :(
  • wesker24
    Én az eventeknél szoktam mindig felbaszni az agyam 32-ből 31 kill 1 maradt csak hátra és nincs meg a GOLD ! xD
  • Maxtreme
    hát ezaz. Szerintem megsérült valami file. Na mindegy, müxik az a lényeg.

Amúgy én is azt mondom így kb fél-egy óra után hogy nem rossz ez.
  • wesker24
    Elvileg igen csak annyi hogy a BlackBox verzió tömöritve van !
  • Maxtreme
    lol bakker, a "feketedobozos" verzió meg tökéletesen működik. Beszarás. (holott a 2 forrás ugyanaz)
  • Maxtreme

bírom ezeket az őrülteket. Legtöbb esetben igazuk van :D
  • Maxtreme
    erről beszélek Látszólag itt fut (minimum nem válaszolt kéne írnia)
    Nem értem mi a túró ez.
  • Maxtreme
    Nálam ezzel a cucossal valami nem oks.
    Az operation Flytrap (még nagyon nagyon az eleje) nevű missziónál mikor odaérek a térképen jelölt ponthoz, egyszerűen lemerevedik a kép és vége. Fura hogy a gép nem fagy le, illetve a feladatkezelő szerint a játék is normálisan fut.
    Már harmadszor csinálja zsinórba.

Még képet is tudtam róla lőni :) (ezért is érdekes, mert szarráfagyott programból elvileg nem lehetne shotit készíteni ugye)

• wesker24
    Grafika szerintem is sokkal jobb mint az egyben volt !

Jah Heller sokkal érdekesebb mint Mercer volt az 1-ben !

Harcrendszer maradt ugyanaz mint az 1-ben !

Ellenfelek terén csak játszd tovább és meglátod
    lesznek még nehéz perceid! xD

Feladatok terén és vannak eltérések csak játssz tovább !

Pl: a Blacknet Missionok amik Mutation-t adnak rewardként !

A mozgás viszont tényleg jó Billről és egérrel is lehet irányitani !
  • wesker24
    Nem nálam full maxon van minden még se akadt be egy Micro Sec-re sem !