Prototype 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy ez is olyasmi mint a Resident Evil, hogy ha kijátszottam mondjuk Normálon akkor ha elkezdem Hard nehézségen megmaradnak a készségek, meg a fegyverek, vagy teljesen elõrõl kell mindent kezdeni?😊 Amúgy 80% körül tartok, szóval lassan majd a végére érek és kezdem elõrõl😄

Ragendom
Biztos, hogy PC re nincs semmilyen megoldás arra, hogy lehessen RADNET en játszani? Mármint azon a megoldáson kívül, h megveszem a játékot.. (Letöltve van meg) ???

enlightened
Kinek mi a rövid. Mindent megcsináltam mint mindenhol. Nálam a normál hosszúság az 60 óra, ami ezalatt van az rövid.

wesker24
Menj fel egy hatalmas épületre nyomd be a Q-t a Hunting-hoz !

És figyeld hol van a Returning Pulse sugár közepe ott lesz az a tag akit keresel majd !
azt a semuel nevû tagot hol találom?
wesker24
Tudjuk már ezerszer elmondtad ! xD
grebber
Na ilyet akkor se csináltam volna ennél a játéknál ha fizettek volna érte!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Na ez is megvolt !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jöhet a 3-dik rész is ! 😄

Kösz!
pfpf

Ragendom
Már végigvittem az alap sztorit, csak gondoltam jó lenne ha tudnék ilyen eventeket, + feladatokat csinálni, lehetnék Mercerrel, meg ilyenek... De azért külön nem veszem meg

Ragendom
Kösz a választ

Megveszed a játékot és akkor lehet! Törtben nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ragendom
+ Még annyi, hogy azt írja ki, hogy csatlakozzak a Steam Szerverhez, meg hogy vásároljak vmit.. (ezt nem értettem). Csatlakoztam a Steamhez, de nem lett jó, ezután a Steamhez hozzáadtam a játékot a Non Steam címhez, onnan indítottam, így sem lett jó.

Ragendom
PC n nem lehet a Radnet Eventeket megcsinálni??? Ha nem, akk hogy szerezzem meg Mercer Skin- jét? Ha lehet, akkor hogyan? <#conf> Valaki segítsen pls

a jatek maga abszolute nem unalmas, kurvajokat lehet akciozni benne, aki unalmasnak talalja, -ahogy mar irtam korabban is- a sajat kreativitas hianyaban keresse az okot. irthatsz 4-5 fele fegyoval osszevissza kombozva, tankkal, apcvel, helikopterrel. aztan ott a glideolas ami megint kibaszott jo feeling vegig. story tok mellekes szeirntem.

amugy a bajom a vegevel volt, elso resz vegjateka sokkal jobb volt.

Playtime past 2 weeks: 30.6h
39 of 43 (91%) Achievements Earned

nekem ez lett a vege hardon jatszva, vegig csinaltam minden eventet goldra, minden sidequestet letolva, csak az evolutiont nem sikerult maxolni, ahhoz mar kene a new game+ is.

grebber
Mást nem érdemes ebben tolni a fõ sztori is halál unalmas hát még a mellékküldetések.

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Hát rövidnek nem mondanám ha csak story mission-el foglakozol akkor igen !

itten e

Forrás:
rlslog

enlightened
Rövidke volt a játék eléggé.

Virágbolti. Az említett javítáéshoz egy linket tudnál dobni?
Ha virágbolti verzió (FLT) akkor azóta jött ki egy rendesebb "javítás", mivel a srácok kicsit trehányan "javították" meg az exé-t ami teljesítmény problémákat okozhat.

Ha nem virágbolti, akkor ugye mehetsz a supporthoz 😄

Üdv emberek!

Kérdés. másnak is elõ fordul hogy 10-15 percenként kurvára el kezd szaggatni és ki kell lépni hogy újra jó legyen. Ráadásul a kilépés is vagy 2 perc mert úgy leterhelkia gépet. Vkinek vmi ötlete esetleg?
Ryder62
Hát, tegnap én is kipróbáltam. 4 órát játszottam megszakítva egy kis szünettel. A grafika végre normálisan nézz ki, nem úgy mint mikor anno az 1 kijött. A mozdulatok, harcrendszer és a játékmenet tényleg nem sokat változott. Ami hatalmas pozitívum és meg is lepõdtem az az hogy a játékot elindítva leperegnek a logók, pár figyelmeztetõ ablak (autosave) majd a menübe érve ha a continuera kattintunk akkor nem tölt semmit. Egybõl bedobb a játékba. Olyan mintha csak pause menube léptem volna ki majd folytatnám a játékot.

Az atmoszféra zseniális. Ugyan csak eddig a Yellow zone-ban járok de az a környezet nagyon jól kidolgozott. A roncsokkal teli utcákon, maszkban mászkálnak az emberek, itt ott elhalad egy egy katonai konvoj, a bádogházak beépítik a lakótelepek parkolóit, udvarait.

Ami viszont negatívum hogy még mindig papírmasé emberek ülnek a kocsik volánjai mögött. Ha egy katonai hummer elõtt felkapnék egy teherautót, és eldobnám, az elsõ az kéne hogy legyen hogy kiszállnának a katonai autókból és elkezdenének lõni rám. Itt viszont ha ezek után elállok az útból mintha misem történt volna furikáznak tovább. Ergo még mindig csak az NPC vehetnek észre.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

enlightened
Kiprobáltam a játékot, kicsit több újdonságra számítottam. Kb ugyanazokat a mozdulatokat tudja Heller mint Mercer az 1-ben, nem tudom erre miért nem lehetett nagyobb hangsúlyt fektetni, olyan mintha csak Mercer skinjét kicserélték volna. Többre számítottam, ez így egy kiegészítõnek elmegy az 1 mellé, de azokra nem kell ennyit várni.

pxxl
Fejezd már be ezt a warez szarságot senkit nem érdekel... -. -

All hail the double x!

davidka003
Kijelentés. Olvasd el az NFO-t. Tettek benne egy bejelentést.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez mi lenne?? Az hagyján, hogy FLT relíz, de a STATEMENT az mi??

Prototype_2_STATEMENT_READNFO-FLT
pxxl
LOL xDDDDDDDDDD

All hail the double x!

H3LLBoY
Haver ezt most komolyan gondoltad??? Mert ha nem, akkor jó poén, de ellenkezõ esetben...

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

JaSoN HuNTeR
Nekem nagyon zabálja a memóriát.
LOWon 20-30 fps között meg.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

wesker24
Vazee a Red Zone Deadly Zone az már nagyon durva ott már nincs megállás annyi mutáns van hogy ihaj ! 😄

a 2.videóm róla 😄

pxxl
érdekes, én pont az Assassins Creed-et nem bírom megunni. látom, és tudom, hogy 99%-ban ugyanazt kell csinálni minden részben, de valahogy megfogott a sztori, meg várom a végét stb 😄 pont most játszom a Revelations-t és ez is ugyanúgy tetszik, mint az elõdei. ha végzek vele, jöhet a prototype 2, bár az elsõ részt sem toltam végig, mert meguntam. meglátjuk mi lesz majd...

All hail the double x!

Prince23
Így kell vadászni, aki nem tudja megtalálni. a visszaverõdést kell figyelni, ami világos színû.

Saját:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Prince23
wesker24
Hát elég sok újdonság van venne !

Más Story : Heller bosszuja

Blacknet Missions: Ez egy ujafahta mission ami jutalmaként Mutation jár

Field Ops: Tudosokat kell irtani szintén Mutation-t kapsz

Lair : Mutánsokat kell irtani egy barlangban szintén Mutation jár

Blacknet package: Blakwatch fekete dobozokat kell gyüjteni szintén mutation jár

Úgy néz ki az FLT-s relíz mégsem jó.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2012-07-30 10:27:37 GAMES Prototype.2.Proper-SKIDROW DL 8950.0MB | 106F
Fehercsoki
Új fajta küldetések, pl. be lehet menni a hive-okba és ki lehet irtani a bent lévõket.

Az 1-hez képest van valami JÁTÉKMENETI változás? (tehát az hogy más s afõszereplõ meg esetleg van 1-2 új mozdulat az nem ér).

CSak kiváncsiság, nekem már annyi is elég ha pont olyan mint az 1. De ha van több.... 😄

wesker24
Hát nekem eddig egyszer sem volt crash pedig nekem is eredeti van !
ez azert tulzas, neha megy orakat, aztan bamm prototype2.exe crash. eredetim van.

egy patch raferne, viszont a jatekmenet maga kurvajo meg mindig.

wesker24
Én is egy huzamban toltam vagy 3 órát és semmi gond nem volt vele még csak Micro lag se volt !

Semmi gond nincs a játékkal !
Amikor betöltöd,a dátum alatt található 😄
azt hol mutatja hogy hány százaléknál járunk?
kill3r21
Én most toltam egyhuzamban 3órát, és semmi gond nemvolt 😊
Prince23
Nekems em!

A NEW GAME+ kurva jól jött a játékba, sokkal élvezetesebb, és már Insanity nehézség is van +-ba

broman191
Plusz mivel a csekpont' csak amolyan "soft save", így ha crashel, akkor kezdheted az adott küldetést az elejétõl, a világban elmászva a felvételi pontjához újra... 😄 Amúgy tudtommal nem eredeti/tört téma a dolog, valahogy van akinél zabálja a memót, van akinél nem...kíváncsi leszek lesz-e valaha javítva, vagy egyáltalán mi az oka...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

nekem semmi gond nincs a játékal!