50
-
1apaapa #10 Hát ez mind szép és jó. De minek az embereken a szkafander szerű ruha. Valami nem kerek. -
Crane #9 Aszem' Magyarországon is elférne egy-két "Gyors Reagálású Hivatal". :D -
roliika #8 A bácsik kint szkafanderben...azééé lol...mertugye a kifutópálya meg steril. :DD
A Wikileaks meg UFO doksikat is ki fog szivárogtatni, olvastátok? Index, meg Origo téma volt tegnap. -
T0nk #7 Lehet, hogy azt tesztelték hogy bírja hosszú ideig az űrben.
A Szojuzok is csak fél évig lehetnek kikötve az ISS-en, mert korrozív az üzemanyaguk, és lejár a tömítések szavatossága. -
mcsaba #6 Én csak arra lennék kiváncsi mit csinált 225 napig? Mert ha csak tesztelni akarták hogy hogy repül és hogy landol az nem kéne ilyen sokáig tartson. -
okosan gyerekek #5 egyébként, ez szemlátomást erődemonstráció ebben a formában, érthetetlen, hogy miért jutna másképp ki ilyen információ. Ugye, éppen van is aktualitása a dolognak... -
okosan gyerekek #4 Ő nem arra gondolt, hogy majd kamikaze-játékot folytatnak egy ilyen játékszerrel, hanem, minthogy a légierőről beszélünk, azaz még csak nem is leplezett a katonai felhasználási szándék, mondjuk arra, hogy a csomagtérben mondjuk egy műhold kiiktatására alkalmas eszközöket helyezzenek el. -
Pares #3 "Gratulálunk a Légierő Gyors Reagálású Hivatalának és a Vandenberg Légi támaszpont 30. Űrezredének"
Tisztára mint valami Sci-Fi-ben. Lelőtt pár ellenséges UFO-t, és sikeresen hazatért.
-
#2 Bármi ami kint van az űrben tönkretehet egy műholdat. Egy ilyen géppel szerintem túl drága műholdakat gyűjtögetni. :D -
morden #1 Máshol volt róla szó, hogy ez a gép = egy olyan műholddal, ami képes "elmenekülni" ha el akarja puszítani valaki, ámbár szerintem meg arra is jó, hogy éppenséggel más műholdakat tegyen használhatatlanná.