50
  • 1apaapa
    Hát ez mind szép és jó. De minek az embereken a szkafander szerű ruha. Valami nem kerek.
  • Crane
    Aszem' Magyarországon is elférne egy-két "Gyors Reagálású Hivatal". :D
  • roliika
    A bácsik kint szkafanderben...azééé lol...mertugye a kifutópálya meg steril. :DD

A Wikileaks meg UFO doksikat is ki fog szivárogtatni, olvastátok? Index, meg Origo téma volt tegnap.
  • T0nk
    Lehet, hogy azt tesztelték hogy bírja hosszú ideig az űrben.
    A Szojuzok is csak fél évig lehetnek kikötve az ISS-en, mert korrozív az üzemanyaguk, és lejár a tömítések szavatossága.
  • mcsaba
    Én csak arra lennék kiváncsi mit csinált 225 napig? Mert ha csak tesztelni akarták hogy hogy repül és hogy landol az nem kéne ilyen sokáig tartson.
  • okosan gyerekek
    egyébként, ez szemlátomást erődemonstráció ebben a formában, érthetetlen, hogy miért jutna másképp ki ilyen információ. Ugye, éppen van is aktualitása a dolognak...
  • okosan gyerekek
    Ő nem arra gondolt, hogy majd kamikaze-játékot folytatnak egy ilyen játékszerrel, hanem, minthogy a légierőről beszélünk, azaz még csak nem is leplezett a katonai felhasználási szándék, mondjuk arra, hogy a csomagtérben mondjuk egy műhold kiiktatására alkalmas eszközöket helyezzenek el.
  • Pares
    "Gratulálunk a Légierő Gyors Reagálású Hivatalának és a Vandenberg Légi támaszpont 30. Űrezredének"

Tisztára mint valami Sci-Fi-ben. Lelőtt pár ellenséges UFO-t, és sikeresen hazatért.

• Csirke4
    Bármi ami kint van az űrben tönkretehet egy műholdat. Egy ilyen géppel szerintem túl drága műholdakat gyűjtögetni. :D
  • morden
    Máshol volt róla szó, hogy ez a gép = egy olyan műholddal, ami képes "elmenekülni" ha el akarja puszítani valaki, ámbár szerintem meg arra is jó, hogy éppenséggel más műholdakat tegyen használhatatlanná.