Heath Ledger nem lesz benne a Batman 3-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Teljesen egyetértek hajnaltores véleményével, és végre valaki, aki normálisan fejezi ki magát ezen az oldalon..." - ilyet másik ember nem ír, legalábbis nagyon remélem.
Pedig nagyon úgy tûnik, hogy a cím elolvasása utáni felháborodásában azonnal jött belõle a fika. A stílusára pedig nincs mentség.
Engem is felbosszantott a cím. (mondom, szokásos elb*szott Viktoros címadás. De elolvastam a cikket is, és megbékéltem a címmel, mert ez most azon ritka esetek egyike, hogy passzol a cím.)
hajnaltores : "Szerintem menj anyádba"
akkor most büntetésbõl tessék 20-20 fekvõtámaszt csinálni.
Bippo kedves!
Nem arról van szó, hogy nem bírja összefüggésbe hozni a tartalmat a címmel, vagy ha ezt gondolod, sürgõsen ülj be az iskolapadba, szükséged van rá!
Heath Ledger meghalt. Undorítónak tartom, hogy ezt valaki bármily módon felhasználja csak azért, hogy õt olvassák.Jajj, ide is írom, hogy NEHOGY FÉLRE TESSENEK MÁR ÉRTENI EZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZÓVAL: befolyással való üzérkedés - büntetik! Ezt is büntetni kéne.
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2010/12/03/nem_tamad_fel_heath_ledger/
\"Nothing happens unless first a dream…”
Igen, aki nem hallott a cikkben szereplõ tervekrõl/pletykákról (pl. én sem), annak elsõ olvasatra fura lehet a cím, tipikusan bulvárosan figyelemfelkeltõ, de amint elolvastam a cikket is, nyilvánvalóvá vált, és jogos a cím. Igen, még ebben a formájában is.
hajnaltörés: Nem értem. Ha lesz*rod, miért vagy ennyire felháborodva?
A saját (és a mi) nyugalmad érdekében lehet, hogy tényleg jobban jársz, ha nem olvasod az sg-t.
Mivel tudom, hogy meghalt így fel sem merült bennem az, hogy nem vállalta el a szerepet...ergo nekem nem ezt sugallta a cím. De lehet velem van a baj. <#pias>#pias>
Milyen címet? Joker nem fog feltûnni a Batman 3-ban. Tudom triviális...
Kifakadásaidból ítélve én ebben nem lennék olyan biztos. <#eplus2>#eplus2>
Itt számomra senki nem ember, csupán egy vélemény, ahogy én is másnak, így szarok rájuk. Lehet törölni ezt is a gecibe.
Egy hosszú, sötét folyosón néhány méterenként csak köröket megvilágító lámpák fényében tolják egy álló hordágyon megkötözve Jokert, miközben õ kajánul röhög. A második rész végén elkapták, nem láttuk, hogy elviszik, tehát abszolút passzolna is bele, és meg lehet oldani Ledger nélkül is, mivel a röhögése fel van véve, számítógéppel pedig megtudják rajzolni.
Sztem.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Gladiator - <2000>2000>
Proximo - [Oliver Reed] - a színésze halála után, borsos utómunkával, de mégis megjelent a filmben...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pl. Amikor a halála után azon ment a tépelõdés, hogy mi legyen a Parnassus filmmel, akkor is úgy kellett hírezni, hogy Ledger nélkül fejezik be a filmet. (pedig milyen hülyeségnek hangzik így írni, hiszen akkor már elhunyt)
Joker apró jelenete szerintem erõltetett lenne.
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Másrészrõl Joker a történetben nem halt meg, a trilógia egységességének meg jót tenne ha visszahoznák akár egy jelenet erejéig.
Szóval nem értem mi ez a nagy felháborodás.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Pl Hollóban is több olyan jelenetet hoztak össze amit Brandon Lee halála után vettek fel és vágtak össze máshova szánt anyagokkal.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Egyébként szerintem nem lenne érdemes Jokert visszahozni, nem lenne az már az igazi, Joker karaktere meghalt Heath Ledgerel együtt, nyugodjék békében.