Szekeres Viktor

Heath Ledger nem lesz benne a Batman 3-ban

Talán még maguk a rajongók sem tudják, hogy jót tenne-e Christopher Nolan harmadik Batman-mozijában Joker jelenléte, épp ezért kaphattak ennyire szárnyra a karakter visszahozásáról szóló pletykák.

Rengeteg pletyka látott már napvilágot Christopher Nolan harmadik Denevérember-filmjével kapcsolatosan, s ezek közül a legvadabbak Joker karakterével, illetve Heath Ledgerrel voltak kapcsolatosak. Az egyik, sok híroldal által átvett infó szerint a rendező fel nem használt felvételek segítségével keltette volna életre a vásznon a fiatalon elhunyt ausztrál színészt, mások pedig számítógépes trükkökről beszéltek.

Christopher Nolan épp ezért előállt és interjújában cáfolta a fenti értesüléseket, miszerint a Dark Knight Rises-ban felélesztené Joker korábban forgatott jelenetek segítségével. A rendező arról is beszámolt, hogy jelenleg Malibuban testvérével dolgozik a forgatókönyv befejezésén, melyet januárban kell leadnia. Azt azonban, hogy miről fog szólni a Dark Knight Rises, vagy, hogy ki lesz benne a főellenség, továbbra sem árulta el, mindössze megerősítette, hogy Tom Hardy fontos szerepet fog játszani a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #49
    A magyar kötözködős, unalomból veszekedős, szőrszálhasogatós nép.
  • m minnifield #48
    azért ez sajnálatos, hogy egy egyszerű filmes hírtől ide is el lehet jutni...
  • Quantumleap #47
    Az a baj, hogy nem lehet megnézni az adatlapon, hogy hány hozzászólása van. Bár ő sem idén regisztrált.
  • m minnifield #46
    vagy simán csak rokonok/haverok és megvédi őt. ez szép dolog, a baj ott kezdődik, hogy a védendő alany pont nem képes egy értelmes magyar mondatot összerakni, hemzseg a helyesírási hibáktól, az értelmetlen szavaktól és a fogalmazási hibáktól, nem mellesleg írtó ronda szavakat használ ami erős kisebbségi komplexusra utal. úgyhogy ha igaza is van, akkor is leszarja mindenki. pont mint egy giliszta aki vonaglik előtted a járdán - rusnya jószág, de nem tapossuk el mert nem vagyunk kegyetlenek, inkább átlépünk felette...
  • Quantumleap #45
    Azt amúgy minden szabadszájú, a másiknak beszólogató fórumozónak tanácsolnám, hogy soha ne álljon úgy hozzá, hogy "nyugodtan szövegelhetek, úgyse fogok vele az életben sose találkozni". Kicsi a világ, és vannak ledöbbentő véletlenek. Amit írok, nem zsebből írom, hanem tapasztalat alapján.
  • XymeAVF #44
    Elég sanszos hogy algost = hajnaltores. Az altjával próbálja védeni magát.

    "Teljesen egyetértek hajnaltores véleményével, és végre valaki, aki normálisan fejezi ki magát ezen az oldalon..." - ilyet másik ember nem ír, legalábbis nagyon remélem.
  • bippo #43
    "Nem arról van szó, hogy nem bírja összefüggésbe hozni a tartalmat a címmel,"
    Pedig nagyon úgy tűnik, hogy a cím elolvasása utáni felháborodásában azonnal jött belőle a fika. A stílusára pedig nincs mentség.
    Engem is felbosszantott a cím. (mondom, szokásos elb*szott Viktoros címadás. De elolvastam a cikket is, és megbékéltem a címmel, mert ez most azon ritka esetek egyike, hogy passzol a cím.)
  • WoodrowWilson #42
    Sorry, a #30-asra ment a válasz.
  • WoodrowWilson #41
    Itt a hír nem az, hogy Joker nem lesz benne, hanem az, hogy a Ledger alakította Joker nem lesz benne. Ergo a cím teljesen jogos (kivételesen, mivel tény, hogy Viktor sokszor örvendezhet meg minket ökör címekkel).
  • kalapos01 #40
    Teljesen egyetértesz egy nyilvánvalóan gyengeelméjű kisgyerek véleményével. Tapsold meg magad a fekvőtámaszok után. Kíváncsi vagyok, hogy külföldön, ahol ugyanígy megírták a hírt (sőt, előtte az ellenkezőját is, hogy cáfolni tudják), hasonló IQFighter kommentek vannak vagy ez csak hazai specialitás?