53
Bus-, Tram-, Cable Car Simulator: San Francisco
  • atila4
    már rég megjelent xD
  • Wright111
    srácok ez a játék még nagyon nem jelent meg....valamivel összekeveritek :)
  • apolour
    Sziasztok!
    Tud valaki segíteni abban,hogy mi a megoldás,ha vagy kilép magától a játék,vagy "launcher.exe leállt" feliratot követően kifagy a gép.
    A cucc:
    Windows 7 ultimate 64 bit
    Intel Core i5-2400 Sandy Bridge, 3,1GHz, 4mag, 6MB cache,
    3.4GHz turbo frekvencia
    alaplap ASUS P8H61-M LE/USB3 rev 3.0: new B3 revision
    memória 8GB Kingston DDR3 1333MHz dual channel
    winchester 1.5TB Seagate Barracuda LP SATA-3/6Gb
    grafika nVidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5
    ház Cooler Master Elite 334
    tápegység Chieftec iArena 400W
    optikai meghajtó SONY AD-7280S 22x DVD-író
    Előre is köszönöm!
  • stomachh
    Gyerekek, ez a játék nagyon szar lett.
    Pocsék hangok, pocsék fizika, gyenge irányíthatóság. A forgalom, mint kb Kiskunhalason hajnali 4 órakor, egyhangú élettelen.
    A CBS 2010 sokkal jobb volt.
  • Gibor
    Reméljük, kíváncsi vagyok rá.
  • wollnerd #48
    Június 29.-e a megjelenési dátum?
  • Wright111
    a 2 játék külön játék és legyen külön topikjuk!
    Biztos unatkoznak :)
    Nagyon pöpec lesz én már várom mint áááá leírhatatlanul :)
  • LeWyTy
    Nem tudom feltűnt e, de 1 faszságon kezdtek el vitatkozni.
    2 játék 2 topik...ENYI
  • [HUN]FaTaL
    Igen és? Az egy City bus sim topic ez meg egy másik játék. Mi a probléma? Miért lenne a city busnak két topicja?
  • DJKonya
    Nem tudom feltűnt-e már.
    City Bus Simulator 2010, és Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco Topik
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom feltűnt e, de ez egy másik játék.
  • yokel
    Ennek 2 topikja van?!
  • LeWyTy
    jaaa
  • wollnerd #40
    Újabb videó!!!

Nagyon fasza játéknak tűnik!
  • Wright111
    nekem rohadtul bejönnek ezek a videók, remélem nem szúrják el és királyos game lesz :)
  • v43 001
    Azt bezárták sajnos :( Írni kéne a főnököknek hogy nyissák újra mert megjelenik a játék 2011 tavaszán.
  • v43 001
    Hopp ezt elcsesztem, tehát:
  • v43 001
    Még egy videó, most a párásodásról:
  • [HUN]FaTaL
    Én az Aerosoft OMSI-t várom :) Tényleg annak hova lett a topicja?
  • Wright111
    Kaptunk egy videót, amiben megcsodálhatjuk a játékteret éjszaka. Ha nem rontják el az irányítást, mint a City Bus Simulator-ban, akkor nagyon jó kis játékot fogunk kapni.
  • tenkenorman
    kíváncsi leszek a gépigényére mert a busz szimulátor nak a fos grafikája mellet még ma is néha megakasztja a gépem...
  • hungary27
    régen de szerettem azt a játékot
  • laci 700
    meg a midtown madnessben is benne vlt :D
  • theone91
    Dugószimulátor...
  • Wright111
    szerintem be lehet lesz állítani a forgalmat hogy milyen legyen a forgalom és egyebek, biztos hogy billentyűzettel játszanak, fejlesztő fázisban vannak most nem arra mennek hogy kormánnyal próbálják ki, amikor már béta fázisban lesz biztos kormánnyal is ki fogják próbálni.
  • 2Pete
    Üdv! Az biztos hogy nem a grafikája fogja eladni, de félek hogy a sztorija se. Amúgy derék iparosmunka, tetszik a belső nézet,( én ezt hiányolom az NFS-ekből (tudom Shitf de ott nincs város igaz?)). Ami feltűnt a videóban hogy úgy rángatja a kormányt hogy rossz nézni, ráadásul egyenesben. Szerintem ez azt jelenti hogy billentyűzettel játszik, és az azért elgondolkodtat,hogy miért nincs a TML-nél legalább egy gagyi olcsó kormány. A másik dolog meg az hogy a valósághűségnek is van határa, én nem szívesen ücsörögnék még a gép előtt is kilométeres dugókban.
  • Wright111
    tudom, tisztába vagyok vele...
  • MerlinW
    A VIP tagság 200Ft/hónap bárkinek. Nem jelent semmit.
  • Wright111
    értelek, csak így ebből a topikbol is úgy érzem hogy OFF lesz, ha ott fognak folyni a beszélgetések erről a játékról... :/
  • papi08
    Vegyük úgy akkor: Nem szóltam ;):D
  • Wright111
    De nem annak a játéknak a folytatása tudtom szerint de ha gondoljátok akkor zárjuk a topikot, csak akkor nem értem hogy a sok kamion szimulátoros játékoknak miért van mindegyiknek is külön topikja és lehetne sorolni...:)
  • papi08
    Nem akartam vitát kelteni:D
    De ez egy ugyanazon témában, egy ugyanazon készítőtől való:)
  • Gibor
    Ennyi erővel elég lenne 1 topic ahol lehet foglalkozni MINDENNEL... Két külön játéknak miért ne lehetne meg a saját topicja... Még ha az City Bus Simulator folytatása lenne azt mondom oké, de ez teljesen különálló játék lesz.
  • papi08
    Ez a topik felesleges, hisz ITT ezzel, és a City Bus Simulatorral is foglalkozunk;)
  • Wright111
    de jelent :) a closed szó böki a szememet....:)
  • byzhouse
    smiley neked nem jelent semmit mi?

ám a VIP-tól nem vártál volna többet? asD:AS_DAS
  • vinc3nt
    legutóbb az 1nsane-l játszottam hát azzal van 1szinten kb de nem fikázodom tovább ettől még lehet jó
  • Wright111
    VIP tag-tól nem vártam volna hogy ilyet fog beírni...no comment...
  • byzhouse
    GTA:SA koppintás :D

CLOSED
  • Wright111
    Szerintem még nem feküdtek rá teljesen e fizikára és az AI-ra ezt a hivatalos weboldalon is írják, szerintem annyira nem katasztrófa, biztos fognak rajta még javítani.

2 gamer fajta típus létezik:
    -Aki mindenhol csak a grafikát nézi és azt akarja hogy a játékban olyan legyen minden mint az életben
    -Meg van az a gamer tipus aki megelégszik kicsi grafikával is, de legyen minél jobb, összetettebb, játszhatóbb, és élvezhető.
    Szerintem!