53
Bus-, Tram-, Cable Car Simulator: San Francisco
-
#13 Nem a Crysis féle überbefosás csilli-villi graftól lesz ám jó egy játék. :) Amúgy sztem nincs különösebb baj a grafjával, talán a textúrák lehetnének szebbek. -
#12 Tetszik.
Mehetsz is. :D -
DIESEL DOG #11 Pedig szvsz egy nagyon hangulatos kis játéknak igérkezik... :) -
vinc3nt #10 én esküszöm elmegyek szemészetre ha ez nektek tetszik 2010-ben -
DIESEL DOG #9 Ott volt, illetve lehetett venni CJ-nek házat... :D -
#8 fák mozgása odabasz -
#7 jól néz ki, de ez az irányítás, meg a kocsik mozgása katasztrófa:D -
Wright111 #6 Kíváncsi vagyok mi fog kisülni a játékból hát ha tesznek a minőségre, egyenlőre eget verően jól néz ki szerintem! -
#5 -
#4 Állati.
A grafikának meg csak egy kis élsimítás kell. -
#3 a 4:32-től lévő részre emlékszem san andreasból :D -
Wright111 #2 -
Wright111 #1 Úgy néz ki, a TML Studios ismét "belecsap a lecsóba".... Mint ismeretes nekik köszönhetjük az eddigi legjobb buszos játékot (mondjuk nem volt nehéz dolguk, konkurencia nem nagyon volt, talán ez most változik a szintén hamarosan érkező omsi által).
Most ismét készül a kezük alatt egy játék, amiben nem csak buszt vezethetünk, hanem villamost, és siklót (?).
Grafikailag nagyon odateszik a játékot, ez a képeken, videókon is látszik, amik a hivatalos oldalon találhatóak. Lesznek újdonságok, átdolgozzák a fizikát, AI-t, időjárást, napszakokat. Kapunk egy hatalmas térképet, ami ha minden igaz teljes mértékben bejárható lesz. Sajnos a megjelenésről még nincs konkrét információ, annyit tudni, hogy 2011.
Hivatalos oldal: http://entwicklerblog.tml-studios.de/index.php?id=410
Megjelenés: 2011 első negyedév
Királyosnak néz ki ;-), igaz még a grafikára 1 kicsit rá kell feküdni...