53
Bus-, Tram-, Cable Car Simulator: San Francisco
-
#53 már rég megjelent xD -
Wright111 #52 srácok ez a játék még nagyon nem jelent meg....valamivel összekeveritek :) -
apolour #51 Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban,hogy mi a megoldás,ha vagy kilép magától a játék,vagy "launcher.exe leállt" feliratot követően kifagy a gép.
A cucc:
Windows 7 ultimate 64 bit
Intel Core i5-2400 Sandy Bridge, 3,1GHz, 4mag, 6MB cache,
3.4GHz turbo frekvencia
alaplap ASUS P8H61-M LE/USB3 rev 3.0: new B3 revision
memória 8GB Kingston DDR3 1333MHz dual channel
winchester 1.5TB Seagate Barracuda LP SATA-3/6Gb
grafika nVidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5
ház Cooler Master Elite 334
tápegység Chieftec iArena 400W
optikai meghajtó SONY AD-7280S 22x DVD-író
Előre is köszönöm! -
stomachh #50 Gyerekek, ez a játék nagyon szar lett.
Pocsék hangok, pocsék fizika, gyenge irányíthatóság. A forgalom, mint kb Kiskunhalason hajnali 4 órakor, egyhangú élettelen.
A CBS 2010 sokkal jobb volt. -
Gibor #49 Reméljük, kíváncsi vagyok rá. -
#48 Június 29.-e a megjelenési dátum? -
Wright111 #47 a 2 játék külön játék és legyen külön topikjuk!
Biztos unatkoznak :)
Nagyon pöpec lesz én már várom mint áááá leírhatatlanul :)
-
#46 Nem tudom feltűnt e, de 1 faszságon kezdtek el vitatkozni.
2 játék 2 topik...ENYI -
#45 Igen és? Az egy City bus sim topic ez meg egy másik játék. Mi a probléma? Miért lenne a city busnak két topicja? -
#44 Nem tudom feltűnt-e már.
City Bus Simulator 2010, és Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco Topik -
#43 Nem tudom feltűnt e, de ez egy másik játék. -
#42 Ennek 2 topikja van?! -
#41 jaaa -
#40 Újabb videó!!!
Nagyon fasza játéknak tűnik! -
Wright111 #39 nekem rohadtul bejönnek ezek a videók, remélem nem szúrják el és királyos game lesz :) -
#38 Azt bezárták sajnos :( Írni kéne a főnököknek hogy nyissák újra mert megjelenik a játék 2011 tavaszán. -
#37 Hopp ezt elcsesztem, tehát:
-
#36 Még egy videó, most a párásodásról:
-
#35 Én az Aerosoft OMSI-t várom :) Tényleg annak hova lett a topicja? -
Wright111 #34 Kaptunk egy videót, amiben megcsodálhatjuk a játékteret éjszaka. Ha nem rontják el az irányítást, mint a City Bus Simulator-ban, akkor nagyon jó kis játékot fogunk kapni.
-
#33 kíváncsi leszek a gépigényére mert a busz szimulátor nak a fos grafikája mellet még ma is néha megakasztja a gépem... -
#32 régen de szerettem azt a játékot -
#31 meg a midtown madnessben is benne vlt :D -
#30 Dugószimulátor...
-
Wright111 #29 szerintem be lehet lesz állítani a forgalmat hogy milyen legyen a forgalom és egyebek, biztos hogy billentyűzettel játszanak, fejlesztő fázisban vannak most nem arra mennek hogy kormánnyal próbálják ki, amikor már béta fázisban lesz biztos kormánnyal is ki fogják próbálni. -
#28 Üdv! Az biztos hogy nem a grafikája fogja eladni, de félek hogy a sztorija se. Amúgy derék iparosmunka, tetszik a belső nézet,( én ezt hiányolom az NFS-ekből (tudom Shitf de ott nincs város igaz?)). Ami feltűnt a videóban hogy úgy rángatja a kormányt hogy rossz nézni, ráadásul egyenesben. Szerintem ez azt jelenti hogy billentyűzettel játszik, és az azért elgondolkodtat,hogy miért nincs a TML-nél legalább egy gagyi olcsó kormány. A másik dolog meg az hogy a valósághűségnek is van határa, én nem szívesen ücsörögnék még a gép előtt is kilométeres dugókban. -
Wright111 #27 tudom, tisztába vagyok vele... -
#26 A VIP tagság 200Ft/hónap bárkinek. Nem jelent semmit. -
Wright111 #25 értelek, csak így ebből a topikbol is úgy érzem hogy OFF lesz, ha ott fognak folyni a beszélgetések erről a játékról... :/ -
#24 Vegyük úgy akkor: Nem szóltam ;):D -
Wright111 #23 De nem annak a játéknak a folytatása tudtom szerint de ha gondoljátok akkor zárjuk a topikot, csak akkor nem értem hogy a sok kamion szimulátoros játékoknak miért van mindegyiknek is külön topikja és lehetne sorolni...:) -
#22 Nem akartam vitát kelteni:D
De ez egy ugyanazon témában, egy ugyanazon készítőtől való:)
-
Gibor #21 Ennyi erővel elég lenne 1 topic ahol lehet foglalkozni MINDENNEL... Két külön játéknak miért ne lehetne meg a saját topicja... Még ha az City Bus Simulator folytatása lenne azt mondom oké, de ez teljesen különálló játék lesz. -
#20 Ez a topik felesleges, hisz ITT ezzel, és a City Bus Simulatorral is foglalkozunk;) -
Wright111 #19 de jelent :) a closed szó böki a szememet....:) -
#18 smiley neked nem jelent semmit mi?
ám a VIP-tól nem vártál volna többet? asD:AS_DAS -
vinc3nt #17 legutóbb az 1nsane-l játszottam hát azzal van 1szinten kb de nem fikázodom tovább ettől még lehet jó -
Wright111 #16 VIP tag-tól nem vártam volna hogy ilyet fog beírni...no comment... -
#15 GTA:SA koppintás :D
CLOSED -
Wright111 #14 Szerintem még nem feküdtek rá teljesen e fizikára és az AI-ra ezt a hivatalos weboldalon is írják, szerintem annyira nem katasztrófa, biztos fognak rajta még javítani.
2 gamer fajta típus létezik:
-Aki mindenhol csak a grafikát nézi és azt akarja hogy a játékban olyan legyen minden mint az életben
-Meg van az a gamer tipus aki megelégszik kicsi grafikával is, de legyen minél jobb, összetettebb, játszhatóbb, és élvezhető.
Szerintem!