192
BF-BC2 Vietnam
  • BAk3R
    ja, hogyha nem érted mit kell csinálni, akkor szólj és lefordítom neked.
  • BAk3R
    tedd fel a legújabb ati drivert, illetve a realtek hd sound drivert, azt hiszem R2.57 a legfrissebb, ezután pedig ezt csináld meg pontról pontra.

és még ezeket is:
    **
    go to run in the start menu type in "dxdiag" open the sound tab and lower the hardware sound acceleration to basic, click save and exit(this didn't fix it just made everything run smoother before the hard lock)
    **
    another thing i noticed that all my other games i have played on this this system had an issue with paged pool memory being low constantly flashing warnings at me, bad company 2 was the only one that didn't give me a warning it just crashed.
    Again go to run type in "regedit" go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management

click on paged pool size enter the value data in 18000000 under hexadecimal.
    make sure to restart so changes will take place.
    **
    plusz még a hangbeállításnál vezérlőpultban, az alapértelmezett eszköznél tulajdonságok, majd a speciális fülön állítsd 16 bit, 44100 hz-re.
  • BAk3R
    szóval mindkettő igen, nem a konfigod miatt fagysz nyugi. ez egy PB bug, de igazából a DICE a pöcs, hogy nem képes egy patch-t kiadni a problémára. mindjárt megkeresem, hogy mit csinálj.
  • darki81
    hát ha a játék frissitésben volt ilyen hang bigyó, akkor lehet az a baj. De amióta a processzor csere volt, azóta fagy le ugy hogy reset gomb kell. (meg olyankor hangosan zúg a gép)! A tápom meg 700-as. Van amikor órákat játszom fagyás nélkül, van amikor meg 5 percenként fagy.
    (integrált hang..)
  • darki81
    Manufacturer: ASUS
    Processor: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9650, 3000 MHz (7.5 x 400)
    Memory: CORSAIR DMX TWIN3X DDR3 4096MB 2X2048MB
    Hard Drive: 320sata160sata2, 1TB sata2
    Video Card: Gigabyte Radeon HD 5870 1GB 256bit GDDR5 PCI-E 2.0
    Monitor: SAMSUNG SyncMaster 2243 (21,5)"
    Sound Card:
    Speakers/Headphones: Razer Carcharias Gaming Headset
    Keyboard: Razer Lycosa
    Mouse: Razer DeathAdder 3500dpi
    Mouse Surface:
    Operating System: Win7x64
    Motherboard: ASUS P5Q3 DELUXE
    Computer Case: Cooler Master cm stacker
  • BAk3R
    64 bites win7-ed van? illetve realtek onboard hangkártyád van?
  • HUN BECSEHELY
    PM-be küld el a Configodat.Persze ha nem gond.
  • darki81
    Hát, a vietnámba jólenne egy olyan pálya, ami városban játszódik. De persze nem vietnámban, hanem a vietnámok mennének el amerikába

Amúgy én sajna nem tudok játszani sem a bc2-vel sem a vietnámmal, mert sajna kifagy a gép. De az a dedós cod játéksorozat az megy persze :D
    Meg az összes többi game!

Volt már uj rendszer, uj driver, bios frissités, ventilator felhuzás, (bár így is alapból 40-50 között mozog, de akkor is kifagyott amikor még a gépház oldala is levolt véve, sőt, másik vga-val is. Lehet a Q9650 miadt, mert régen jó volt amikor q9300 volt a gépben!
  • KaBuTo666
    Ne idegelj már minket, így is nem 5 pálya van a játékban, és amúgy se jutna egy napra annyi időd hogy mind1iket szarrá zúzd. Nem is tudom mióta nem jártam atacaman, éssatöbbi. Inkább BF3 legyen nagyon ütős, vagy legalább ilyen jó, igazából egy két patcht még jó lenne ha kiadnának a bfbc2höz, és akkor elégedett leszek.
  • HUN BECSEHELY
    Hát,elkeserittő.Pedig dobhatnának valamit a népnek.
  • MR ME
    már gőz erővel a bf3ra öszpontosítanak, sztem patch sem lesz már
  • HUN BECSEHELY
    Nem adnak ki mappokat?
  • darki81
    a legtöbb csak azért sem ide ír, de nemigazán érdekell, az emberek már csak ilyenek :)
  • Borg
    Ja, csak minek. Amikor minden vietnamos téma a bfbc2 topikban megy...
  • samsung123
    jó lett a topik! GRAT
  • Jim Morrison
    valaki most? :D szoljatok, addig tf ezek :D
  • darki81
    Torrentbe megtalálltam a zenét, 400kb/s-el jön kb. Csak nem azok amik a járművekben szólnak!
  • Jim Morrison
    hat en meg onnan szedtem le. Kar erte, mert a minusege is jobb mint a yt osnak. meg fel van szabdalva.
  • darki81
    aszthiszem a fájlt már eltávolitották, de megtalálltam máshol
  • darki81
    megtalálltam az 5-ik vagy 6-ik oldalon, de úgynézem rossz a link vagy csak nemlátok :D
  • darki81
    eredeti zeneszám?:D Szóval a játék zenéi? (az lehet érdekell, sztem a rákendrólt) :P
  • MR ME
    original soundtrack
  • darki81
    mi az az ost?
  • Jim Morrison
    jaja, nekem is bejon. Ha erdekel valaki bc2 topikba belinkelte az OST t.

Na, jon valaki?
  • darki81
    Jók ezek a zenék, főleg így játék közben
  • Jim Morrison
    meg nem jó a géped? úristen mit fogok addig csinálni? :D oké-oké

• darki81
    nekem csak jövöhéten lessz jó a gépem, sajna nemtudok játszani! De majd akkor felveszlek Jim.
  • Jim Morrison
    nah, valaki? :D senki?
  • DummyBoy
    Izé ... szarok az időre, az ami nekem nincs, vagy ha van akkor nagyon drága :(

Ahogy néztem a kvarcjátéklámák megvehetik az összes unlockot, persze akinek normális PC-je van az nem ...

mennnyeneka...
  • darki81

az a 6 unlock ami amugy is megvan idővel?
  • DummyBoy
    Na, így kell lámának lenni ...

Kaptam 6 unlockot a BFBC Deluxe vásárlásához, erre elnyomtam Vietnam alatt ... Aztán kiderül, öngól volt :(

Viszont meglett a Veteran status-om :)
  • DummyBoy
    Azt tudom ... akkor viszont buktam a kódomat ... Fasza ... mekkérdem a support arcot, lehet-e ilyenkor valamit csinálni ...

Köszi!
  • nandorb
    Jap, pontokkal meg a sima bc2ben unlockolgatsz:)
  • DummyBoy
    Hmmm ... létezik, hogy a Vietnamban az összes fegyver alapból unlockova van?
  • HUN BECSEHELY
    köszi.azt hittem még alszol:-)
  • darki81
    mi a hunts-en szoktunk lenni
    ip: utp.hu
    szoba neve vrT.
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Telepitettem TS-t.Hova csatlakozzak?:-)
  • Jim Morrison
    Come on baby, light my fire
  • Jim Morrison
    helyes :D
  • darki81
    majd pár nap mulva lehet felveszlek, de csak a doors miatt