192
BF-BC2 Vietnam
-
BAk3R #72 vett valaki EA store-ból vietnam-ot a napokban? -
#71 jaja :D nagyon baro :D
nemtom mondtam e mar, de vegyetek fel :D
JimMorrison723 -
HUN BECSEHELY #70 Nekem az tetszik,amikor a Japánok kiabálnak.Az rohadt nagy. -
#69 egy részét biztos! Amugy a videok alapján csak simán egy jó játék, de amikor először kipróbálltam, ez igen !!
Gyönyörű szép rozsdás fegyverek, gyönyörű hang, meg maga a játékélmény is ott van a toppon!
(az alap bc2 az semmi ehez képest)!! -
#68 DummyBoy :)
Ha hozza a BFV hangulatát, vagy akár egy részét akkor tuti a siker nálam :) -
HUN BECSEHELY #67 Milyen néven játszol majd? -
HUN BECSEHELY #66 oké.hidd el megérte. -
#65 Majd estére kiderül ... még 2 óra míg leér :) -
HUN BECSEHELY #64 Jó ez a Vietnam,nem lehet megunni:-)) -
#63 Hmmm ... EA store-on kicsit akciós a BFBC2 és a Vietnam :) -
HUN BECSEHELY #62 Online.Nukú singli -
marco2 #61 Ez csak multi? Vagy van benne singli is? -
#60 Na végre megvan a játék, és úristen dejó azok a szép rozsdás fegyók meg a hangok meg hangulat, az alap bc2 az 0 ehez képest -
#59 Igen! Úgy kellett volna már szombaton
Csak gondoltam megér 2 nap várakozást az a gagyi tok, de 5-6 napot már nem -
Borg #58 EAStore a legegyszerűbb. Kifizeted mastercarddal, és máris jön emailben a kód. -
#57 Ma voltam az 576-ban, és asztmondták délután talán ittlesz XD Majd holnap megnézem még, de ha nemjött meg, megveszem máshol!
Azért röhely hogy más már multhéten nyomatta XD
(legközeleb ott nemrendelek elő semmit szerintem) -
#56 próbáltad nagybetűvel írni? nekem is kb 3-4x fogadta el a kódomat, sztem próbálkozz még mielött jelzed a hibát -
#55 Én tegnap vettem meg, és a kódomat nem fogadja el...
most lehet majd anyázni a CD Galaxissal... -
HUN BECSEHELY #54 Este jövök én is. -
Gauge #53 Jó hangulata. Egy hardcore serveren meg kifejezetten élvezetes, de a team respawnhoz egyszeráűen nem lehet hozzászokni. A csata kellős közepén 1 ellenfélből hirtelen négy lesz...megáll az ész. -
#52 cdgalaxisból kellett volna rendelni :P -
#51 mióta várom a játékot, felhivom az 576-ot és aszondták hogy csak holnap lehet menni érte, más meg már multhét óta játszikvele -
#50 Vannak.
Keresőbe beírod HUN és kidobja a magyarokat. -
#49 nekem sajna csak hétfőn lesz meg a game, mert az 576-ból rendeltem elő, dobozosan
De biztosan lesznek vagy vannak már -
Gauge #48 Vannak magyar serverek? -
#47 cdgalaxysban már kapható -
HUN BECSEHELY #46 Olyan ami nincs regelve?Mert akkor érdekel. -
#45 Velünk jöhetszmajd játszai, csak a TS3 kellene majd hozzá!
(nekem bf2-es cd kulcsom vab 4 darab..)
-
HUN BECSEHELY #44 Nézegettem hirdetéseket a hardveraprón,és cserére van BBC2.Én meg ugyis tudok pár ezerért MOHA+COD-BO Kulcsokat,ugy-hogy meglesz gyorsan.Aztán már csak sok-sok magyar kell,akivel lehet játszani. -
#43 Kell! 576-ban 9999.- de, használltan is hozzálehet jutni olyan 5.000.-ért kb! A vietnam meg 3.999.-
De kitudja, lehet majd lesz olyan akcio hogy a 2 egyben, úgy valószinüleg olcsóblessz, mint a 2 együtt! De mindenféleképpen megéri, mert nagyon jó game! -
ZiLi #42 Naná.. -
HUN BECSEHELY #41 Ehez kell majd az Alap Játék is? -
#40 azt nem nehéz... -
#39 [URL=http://www.battlefield.hu/content/2010/12/10/BFBC2_Vietnam_a_COD_gyilkos]"BFBC2: Vietnam lenyomja a Black Ops-ot"[/URL] -
#38 Szerintem a legfelső sniper lessz a favorit
-
jó kis videó! -
#36 Előrendelés 576 vagy cd galaxis -
#35 jah nem rossz -
#34 jó a banner! -
Landor #33 Nem véletlenül nincs topikja... De adja Isten, hogy legyen annyira jó, hogy kellene nekik a külön topik!