68
40 milliós játszma
  • ldavid
    első héten volt csak
  • piamania
    Eddig tartott az élő műsor?Egész héten nem volt kint a felirat.Pedig hogy reklámozták, hogy élő...
  • Dean Winchester
    drága jó testvírek kiestik má az elsü kürben xDDDD
    (nemtom hanyadik kérdés de talán 3. ?:D)
  • Megtörhetetlen
    Tudtommal csak szünet lesz mert az ezek megőrülteket újra elkezdik forgatni és sugározni Januártól, és gondolom majd csak áthelyezik mert a főműsoridőben a valóvilág mellett az ezek megőrülteket vetítik, de elméletileg biztosan marad és lesz csak max más időpontban.
    Abban meg igazad van Evereal, hogy a vágó műsorában is 1-1 kérdést kitárgyalták hosszú percekig és a 1,5 millióig sem sűrűn jutottak el, itt meg aki nyert eddig az legalább sok milliót!
  • bippo
    Gondolom 1 hónap a bevezető turnus, aztán meglátják, hogy működik. Meg akkor úgyis Karácsony, más a műsorszerkezet, aztán év elején visszatérhet.
  • evereal
    Teljesen egyetértek.
    Sokkal könnyebbek a kérdések, és jóval könnyebb megnyerni egy nagyobb összeget, mint mondjuk anno a Legyen ön is milliomosban. És így van, ahogyan írtad, ott, ha valaki eljutott 1.5 millióig, az már szinte sokat nyert.
    Illetve, érdekesek voltak Vágó okfejtései, de néha nagyon lehetett unni. Okos, intelligens embernek tartom, de amikor 10 percig beszélgettek egy kérdésről, néha unalmasnak hatott.
    Jó választás volt Rákóczi, mert fiatal, jó humora van, nem mesterkélt, nem beképzelt. Bár tegnap elszólta magát Hajdúnál, hogy egy hónapig tart ez a forgatás. Akkor csak addig lesz ez a műsor? Pedig szerintem nyugodtan mehetne tovább. Főleg, hogy ugyanebben az időben a másik csatorna nem éppen műveltségi vetélkedőt ad. :P
  • Dean Winchester
    ja meg soványabb jóval na :D (átlag testalkatu :D a lényeg ő jutott róla eszembe xD
  • Dean Winchester
    ja mondom én fasza lenne ha nem húznák annyi ideig ...
    érted mert 1 lemegy akkor tudod ugyis h az egyik fent marad :D szal egyből süllyesztő azt kalap :D az érdekes h a témaválasztásnál meg gondokoznak mi lehet / mit takarhat akkor sürgetik őket amott meg nem :(
    de ja eddig ez a testvérpár volt a legjobb!
    a barnabás az tökre hasonlított egyik volt oszt. társamra haverra :D
    az mondjuk magas volt , hosszú hajú meg nagy szakállú xD de tökre ilyen volt a beszédstílusa
  • bippo
    Itt is kellett azért 5 nap. De Barnabás laza volt, szeretni való csóka. Örülök neki, hogy megvalósulhat az álma.

De itt tényleg sokkal könnyebbek a kérdések.
    De Legyen Ön is-ben ha nem csukott szemmel ülted végig a gimnáziumot, meg egy kis szerencséd is volt, másfél millát el lehetett vinni (így otthonról nézve). (többet már nehezen).
    Itt könnyebb a többmillió. Online játék már-már nagyon könnyű, csak a műsoridő szab határt.
  • Dean Winchester
    meg a pláne,hogy a barnabás az mindre tudta is a választ XD tehát a tipp szinte alig jött szóba :)
    ha picivel bátrabbak akkor most több pénzzel mentek volna el !
    am ennyiből ez a játék jobb mint a LÖM hiszen ott ugye a 40millás kérdésnél is 4 válaszlehetőség van és ugye kicsivel nehezebb kérdések vannak ott!
    ott meg azért ritka h milkákat vigyenek haza :D
    de majd kiderül h itt milyen sürün visznek haza pár misit
  • Dean Winchester
    jaja :)
    am utsó kérdés kurva könnyü :D
  • bippo
    Remélem ez a testvérpár megnyeri, szimpatikusak.
  • bippo
    Na, ma 7kor csatlakoztam, meglátjuk.
  • Dean Winchester
    ja ezt ma vater mesélte :D
    majd lesz ebből valami tuti! talán visszahívják őket cserébe... (én tuti kivertem volna a balhét - nemtudom ők hogyan cselekdtek?! -

bippo.:
    akkor jó online is játszani ha mondjuk 19kor kezdődik azt uj kör megy :D akkor van esély 1 műsorban végjátszani az összes kérdést...
  • [HUN]FaTaL
    Azért vannak negatív hírek mert a pozitív hír nem hír.
  • bippo
    Talán kicsit pongyola válasz volt valóban. De 20-as IQ-val ki lehet zárni, mi az, ami nem jó, így maradt az egyetlen bőrös válasz.

Ajánlom figyelmedbe a wiki szócikkét is, itt kicsit részletesebben le van írva, a lábbelik készítése is belefér, nemcsak a bőr előkészítése, cserzése.
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Tímár

Más: Nekem az nem tetszik, hogy ha picit is később kapcsolódom be az online játékba, (vagy egyszerűen nem enged be egy ideig), akkor kicsi az esély végigmenni a kérdéseken.
    Tegnapelőtt a reklám után csatlakoztam be, 4 kérdésig jutottam (40m), tegnap meg pár első kérdésről maradtam csak le, így 7 kérdés után (20mill.) lett vége a műsornak. Nem is lettem ideges. Csak ezért nem hagyom bekapcsolva a gépet egész nap, hogy majd este folytathassam.
  • COOLancs
    A hiradó tényleg bulvár műfaj lett, olyan mint egy utcai szenylap, csak itt elpofázva. Már csak 2 féle hír van, vagy az hogy a magányos tettes és társa földarabolták egymást, vagy utána az hogy aranyos 6 farkú makákói aprómajom született a sopronkőhidai állatkertben. Hát ez hiradó? Ezek a hírek mozgatják a világot? Szánalom...
  • cartarsak
    "A 40 milliós játszma!
    A formátum hat országban már bizonyított: óriási sikereket könyvelhetett el és minden nézettségi rekordot megdöntött."

...ömlött ránk a TV2 reklámaiból, de sajnos mint olyan sok minden, ez sem megy nekik :(

Óriási baki volt látható a december másodikai (csütörtök) esti adásban, aminek következtében a játékosok milliókat buktak el és kiestek.

Egy kérdés volt (Mit csinál a tímár?) és 4 válasz...csakhogy a 4 válasz egysem volt jó/pontos !!!

A válaszok a kövezők voltak : bőrcipőt, szűrt és volt két teljesen blőd válasz amiket a játékosok is egyből kizártak (ha jól emlékszem fazekat még még valami marhaság)

...ha a két vadbaromság választ nem vesszük számításba, akkor marad a szűr és a bőrcipő.A gond csak az hogy a szűrt a szűcs készíti a bőrcipőt a suszter esetleg a cipő felsőrész készítő de a tímár a börgyárakban dolgozik és a nyers bőrt készíti ki...na ilyen válasz persze nem volt (...)

Magyar értelmező szótár :
    tímár : Nyers bőrök cserzésével, kikészítésével és feldolgozásával foglalkozó iparos.

Gratulálunk TV2 !!!
  • bippo
    Hmmm. Nem akarom fényezni magam ...
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1288962596
    #19 és #21.
  • pxxl
    inkább megnézem a helyszinelőket, vagy a akármi más hasonló kaliberű műsort másik csatornán tizedjére, mint ezek közül bármelyiket. szerencsére van elfoglaltságom erre az időre :D gyerek fürdetés, kis jáccás, alvás előkészítése stb :D utána meg úgyis lelövöm a tv-t aztán jáccok vagy filmet nézek vagy mást csinálok (meg):P
  • kalaposkan
    Én is azt vártam, hogy valami műveltségi vetélkedő lesz, amiben kell gondolkozni, lehet logikusan érvelgetni, elmélkedni, rájönni a válaszra. Mondjuk ezeket az egy perces gondolkodási idő alapból megöli, de a kérdések szintén: semmi ész nem kell hozzá, tudja az ember vagy nem. Kitalálni nincs esély. Ráadásul tiszta bulvár jellegű kérdések vannak, mint a Széfben - abban is azt nem szerettem, hogy semmit nem lehetett tanulni belőle. Ehhez a bugyutasághoz tényleg nem kellett Vágó, ha felkérik és igent mond, csak lejáratta volna magát, bár meglepne, ha erre igent mondott volna.
    Egyébkén az emberek is csalódtak a műsorban, hétfőn még magasan verte a VV-t, kedden már fej-fej mellett voltak, a szerdai adatokat pedig még nem hallottam... Úgyhogy bár megvolt a kezdeti bizalom, gyorsan eljátszották - nem értelmesebb műsor, mint a VV, de utóbbiban legalább vannak csajok, meg várható szex és cicik...
  • bakkerman
    nekem specc a hiradó kedvencem,röhögök a sok perverz barmon,a sok balfasz gyilkoson,aki persze utána magát is megöli,a sok balfasz bank"rablón" akit a sarkon persze elfognak,a sok fasz politikus értelmetlen nyilatkozatain,szokásos amerikai csoda híreken(egy medve bement egy arizonai étterembe xD ) stb...
  • pxxl
    én már rég nem nézek híreket. 95%-a az hogy valaki meghalt, megölték, elégett, megfagyott, lefejezte, feldarabolta, elásta, kiásta, széttépte :/
    a maradék az a kamu időjárás jelentés. sütni fog a nap, de lehet esőre és hóra is számítani. kössz bazzeg ezt magamtól is tudom. :D
  • DRFlame
    Nem volt nehéz ilyen kérdéseket találni, tekintve hogy a kérdések nagy része ilyen.

Híreket se nézek, az is hülyeség.
    "Nem tudták megszámolni, hány darabra vágta bátyját"
    Másnap mindenképp megnézem, hátha sikerült megszámolni, mert nem tudok aludni a konkrét szám nélkül.

Ha világban ugyanannyi rossz dolog történik, mint jó, akkor természetesen a rossz van a hírekben, és emiatt hallani, hogy "jajj ebben a világban csak rossz dolgok történnek".
    És nem, nem érdekel, hogy a nézettségért van így, vagy hogy minek van hírértéke, mert ez tök lényegtelen. A lényeg, hogy ez milyen hatással van az emberekre, a társadalomra. Persze a csatornáknak ez másodlagos.

De ez már off.
  • Slayerboy
    gyenge
  • Dean Winchester
    gratulálok :D pont ezek a kérdések ragadtak meg benned :)

"Holnaptól biztos több lesz emiatt a fizetésem, mert okosabb vagyok."
    nem is erről van szó viszont akkor híreket se hallgass mert ugye attól se lesz több a fizetésed :)

akinek nem tetszik az ne nézze és kész ;)
  • bippo
    Érdekes volt a mai műsor. Ezen a barátságon sokat kell majd dolgozni. Nem a pénzen múlt, hanem hogy a bukta után terelte a dolgot, sőt, jól rákente a másikra, aki még tudta is volna. Most megmutatkozott, milyen a csávó.
  • HöfEE
    Egyetértek, viszont a tipikus magyarozásért két év kötél jár.
  • DRFlame
    "tipikus magyar vagy :D az ilyenek miatt is vagyunk ott ahol..."
    Annyi pénzem lenne ahányszor ezt fórumon olvastam... Hogy nem unjátok?? Ráadásul abszolút hülyeség.
    Mégis mit tanulsz? Hogy milyen névnap van, vagy hogy a megasztárban ki volt a 3. sztárjelölt? Vagy hogy milyen meccs lesz a műsor után 1 órával? Roppant hasznos...
    Még ha értelmes kérdések lennének, akkor is csak minimális haszna van. Megtanulom, hogy ki találta fel a telefont, nagyszerű... Holnaptól biztos több lesz emiatt a fizetésem, mert okosabb vagyok.
  • Dean Winchester
    ez most durva volt :D nemtudták melyik a fehérbor aztán a végén az üres helyre tolták majd az összes pénzt :D
  • Dean Winchester
    vagy ehelyett inkább fikázod a másort és kockulsz :)
    de ez tényleg agyszívó baromság :S ja mert h ebből lehet tanulni és már az is szar? :S tipikus magyar vagy :D az ilyenek miatt is vagyunk ott ahol...
    a kákán is csomót kötsz
  • pxxl
    gondolom nincs rá igény, mert oda kellett némi IQ is :/

am milyen hülye kérdések vannak már. sokszor semmi köze az alap műveltséghez. tegnap is aszongya milyen névnap van ma :/ lol honnan tudjam? meg amúgy is miért kellene h tudjam?
  • pxxl
    jah sokkal jobb lenne a köcsög áruló ózdi pöccsel. azt is de rühellem -.-
  • Hiuuz #35
    Szánalmasak az ilyen műsorok. A sok agymosott már reggel azt várja, hogy este nézhesse a legújabb agyszívó hülyeséget a TV-ben. Csak azt csodálom, hogy ebben nem könyörögnek az embereknek, hogy "KÜLDJ SMS-T!!!, KÜLDJ SMS-T!!!"
    Én ehelyett inkább a fiammal foglalkozok, hátha belőle nem lesz TV függő...
  • REALista
    Jó ez majd csak az alcímet kell mindig cserélgetni...:D
  • bakkerman
    megörültek alapján én inkább Majkának adtam volna ezt a műsort,ő vitt volna bele egy kis színt/színvonalat is,így lófasz,nem vetélytársa a VV4-nek szerintem,SZERINTEM! lehet hurrogni!!!!!!!!!!!!!!!4négy
  • Rage47
    :DDDDDDDD
  • bippo
    Most nézem a 2. adást. Annyira nem is kell vészesen sokat várni a megoldásra kérdésenként. Bár lehetne pörgősebb, mert így tényleg nem _annyira_ érdekes, mint számítottam.
  • Dean Winchester
    hát mióta fábry vezette nem is néztem :D No meg oda is a sztárocskák csücsültek be aminek semmi értelme! ha hétköznapi ember nyer annak örülünk sztem de ha egy celeb nyer már megint meg képernyőn van az miért jó ? :S
  • Lacee86
    Mert nincs rá akkora igény, mint ilyen Való Világokra meg Győzike sókra, a profitért meg mindent... :( Ez ma Magyarország. :/