68
40 milliós játszma
  • Carlos
    +1
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom miért nem kezdik el normális időben, újra adni a Legyen Ön Is Milliomost, persze a Vágóval nem az idióta Fábryval.
  • Lacee86
    Nem skatulyázok be senkit, de pont vmelyik nap hallottam vhol, h a Vágónak egyszerűen nincs megfelelő műsor, mert olyan szinten színvonalon aluli az összes, h nincs olyan, ami méltó lenne hozzá, ilyen szarokhoz meg nem adja a nevét. Kb. mint ha egy több diplomásnak a gyárba szalag mellé kéne beállnia, ahhoz tudnám hasonlítani...
  • bippo
    Most nézem az első adást, ritka idegesítő ez a 2 csaj.
  • pxxl
    na hallod az a két csaj. ott vinnyogtak. édes istenem.

tegnap meg a srác az anyjával...bazz sztem az szerelmes az anyjába. volt egy pillanat, mikor azt hittem hogy most elsmárolja vazze :D
  • Büdös Bohóc
    egyenlőre a sorozatgyilkos darabolja a szomszéd juli néni hulláját, te más szóra gondoltál
  • Dean Winchester
    na igen ez abaj,hogy nagyon sokáig húzzűk a jó/rossz válasz lehetőséget!
    meg érted lemegy két csapóajtó azt még ott marad 2 :(
    legalább első körben gyorsan csapódna aztán ok h izgalmas legyen :D
    am a csajok szépen kiestek az első körben xD

Mi volt Gulliver foglalkozása.:
    kereskedő ben voltak bíztosak de a pap-ra is raktak pénzt XD
    hát mondom ilyen nincs :S ilyt nemtudni,hogy hajóorvos volt? (pedig itt csak sima orvos opció volt...
  • MR ME
    szar lesz ez is, zárható
  • MerlinW
    "A TV2 legalább kitalált valami "újat""
    Jah, mi vagyunk a 10. ország aki licenszelte ezt a műsort (The Million Pound Drop Live - UK)
  • RS
    +1
  • Ironman2
  • Ironman2
    Szar az egész müsor,úgy ahogy van!!!!
  • pxxl
    jah :D huzzon csak vissza a paraszt balázs meg a még parasztabbidegesítő vadon jani mellé az izé rádióba, cool vagy class vagy mi a here.
  • HöfEE
    Tiszta röhej a műsoridő fele abból áll, hogy várjuk vajon helyes e a válasz vagy sem. Emellett meg elég gyengék a kérdések is. Mivel lehet elvileg ÉLŐBEN interneten is játszani, gondoltam kipróbálom de csak timeoutolt az egész szal ez a része is bukta. Amennyi nézőt hozott a TV2-nek az Ezek megőrültek, annyit veszt ezzel el.
  • Lack
    Lehúzhatná a rolót a TV2 és az RTLKlub is. Nem lenne nagy veszteség. Két igazi szennycsatorna.
  • Tikal #13
    a bizonytalanságmérőt vagy háromszor elsütötte, vicces volt, azt se tudta mit beszél
  • DRFlame
    Lassú a számítógépük, ami kiértékeli a helyes választ :)

Egyébként a műsorvezető is szar. A játékosok fölrakták az egészet egyre, erre beszólt valami ilyesmit:
    Ha lenne bizonytalanságmérő, akkor az most kiakadt volna.
    Volt bizonytalanság, de alapvetően határozottak voltak (különben nem tették volna fel egyre), szóval össze-vissza beszél. Látszik rajta, hogy nagyon akar, de túl erőltetett és mű.

Az meg minden ilyen műsorban abszolút hülyeség, hogy húzzák az időt
    "Vajon helyes a válasz?... Mindjárt kiderül... Nagyon izgulunk... Jajj de izgulunk..." És lenyílik az egyik rossz, és utána mégegy perc vagy 2 hogy megtudjuk, hogy nyertek-e.

Ezekben a játékokban annyi a jó, hogy vannak kérdések ami néha érdekes, és meg kell találni a jó választ.
    De én 5 kérdésért és 3 reklámblokkért nem fogok 1 órát elvesztegetni az életemből...
  • pxxl
    A TV2 legalább kitalált valami "újat"

jah a pofájába nyomták, hogy na ezt megcsinálod, és leadod minden hétköznap. nagyon kreatív tényleg :D
  • pxxl
    ez az utóbbi idők egyik legsz_arabb, legunalmasabb "vetélkedője". még kb érdekes is lehetne, ha nem húznák fél óráig a jó/rossz választ.
    ez döntött meg mindenhol nézettségi rekordot? el nem hiszem.
  • Narxis
    Nem.
  • Megtörhetetlen
    De most fakk ezt nem értem....
    Mindenki szidja a Rákóczit és azt mondja csak a Vágó de ezzel egyrészről Vágót jól beskatulyázzátok, hogy Ő csak kvízműsort vezessen és a Rákóczit is mert mindenkit a Vágóhoz hasonlítotok, holott ő csak egy műsorvezető akit felkértek és hülye lett volna nemet mondani. Igen egyenlőre nem megy neki fel kell vennie a stílust de elsősorban nyilván nem Ő választotta saját magát hanem a játék készítői... Mint ahogy anno Balázst sem saját maga választotta meg...
    És ha most jöttök az ezek megőrültekkel, gondolom ott is felkérték hülye lett volna nemet mondani... Attól mert elvállalt egy műsorvezetői posztot még nem kellene egyből beskatulyázni!
  • ldavid
    tippelni lehet mindegyikben
  • Armagedown
    a szinvonala a Széf című vetélkedővel egyezik meg , az benne a lényeg hogy nem kell tudás csak jól kell tippelni , szánalmas :(
  • Lacee86
    A Danubiuson (most már Class FM) rádiós műsorvezető.
    Amúgy a VV-tól már a hátamon feláll a szőr, megfogadtam, h egy percet nem vagyok hajlandó nézni ebből a fosból (bőven elég volt anno a Big Brother, meg a 3 VV), de ezeknek az új kvízműsoroknak sincs a világon semmi színvonaluk. Míg a Vágó vezette Legyen Ön is milliomos volt, azt néztem, mert az legalább tényleg színvonalas volt egy művelt műsorvezetővel.
  • Effe88
    én egy részt láttam elég is volt
    rákoczi szörnyű
  • Tikal #3
    magaddal beszélgetsz? :)

egyébként honnan vették ezt a rákoczit, hogy került ez képernyőre? ... gyenge..
  • cukorborsoka
    Én inkább a 40 milliós játszmára voksolok. Szerintem nem rossz műsor. Legalább színvonalas, és lehet belőle talán tanulni is valamit, míg a másik csatornán futó műsor egy baromság...
  • cukorborsoka
    Mi a véleményetek az új műsorról? Rákóczi személye körül sok a vita, sokak szerint unalmasan vezeti a műsort, és a sok időhúzás miatt lapos is.
    Ennek ellenére én még mindig inkább ezt nézem, mint az RTL KLUB VV-jét, annyira "népbutító". Nem hiszem el, hogy egy ilyen műsort újraindítottak. A TV2 legalább kitalált valami "újat" (külföldi csatornáktól vették át, de Magyarországon végül is új)
    Nézte már valaki a műsort? Inkább kvíz,mint valóságshow..Nem?