Tv2 új kvízműsora

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szar az egész müsor,úgy ahogy van!!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

pxxl
jah 😄 huzzon csak vissza a paraszt balázs meg a még parasztabbidegesítõ vadon jani mellé az izé rádióba, cool vagy class vagy mi a here.

All hail the double x!

HöfEE
Tiszta röhej a mûsoridõ fele abból áll, hogy várjuk vajon helyes e a válasz vagy sem. Emellett meg elég gyengék a kérdések is. Mivel lehet elvileg ÉLÕBEN interneten is játszani, gondoltam kipróbálom de csak timeoutolt az egész szal ez a része is bukta. Amennyi nézõt hozott a TV2-nek az Ezek megõrültek, annyit veszt ezzel el.

Lehúzhatná a rolót a TV2 és az RTLKlub is. Nem lenne nagy veszteség. Két igazi szennycsatorna.

Tikal
a bizonytalanságmérõt vagy háromszor elsütötte, vicces volt, azt se tudta mit beszél

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lassú a számítógépük, ami kiértékeli a helyes választ 😊

Egyébként a mûsorvezetõ is szar. A játékosok fölrakták az egészet egyre, erre beszólt valami ilyesmit:
Ha lenne bizonytalanságmérõ, akkor az most kiakadt volna.
Volt bizonytalanság, de alapvetõen határozottak voltak (különben nem tették volna fel egyre), szóval össze-vissza beszél. Látszik rajta, hogy nagyon akar, de túl erõltetett és mû.

Az meg minden ilyen mûsorban abszolút hülyeség, hogy húzzák az idõt
"Vajon helyes a válasz?... Mindjárt kiderül... Nagyon izgulunk... Jajj de izgulunk..." És lenyílik az egyik rossz, és utána mégegy perc vagy 2 hogy megtudjuk, hogy nyertek-e.

Ezekben a játékokban annyi a jó, hogy vannak kérdések ami néha érdekes, és meg kell találni a jó választ.
De én 5 kérdésért és 3 reklámblokkért nem fogok 1 órát elvesztegetni az életembõl...
pxxl
A TV2 legalább kitalált valami "újat"

<#idiota>jah a pofájába nyomták, hogy na ezt megcsinálod, és leadod minden hétköznap. nagyon kreatív tényleg 😄

All hail the double x!

pxxl
ez az utóbbi idõk egyik legsz_arabb, legunalmasabb "vetélkedõje". még kb érdekes is lehetne, ha nem húznák fél óráig a jó/rossz választ.
ez döntött meg mindenhol nézettségi rekordot? el nem hiszem.

All hail the double x!

Narxis
Nem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Megtörhetetlen
De most fakk ezt nem értem....
Mindenki szidja a Rákóczit és azt mondja csak a Vágó de ezzel egyrészrõl Vágót jól beskatulyázzátok, hogy Õ csak kvízmûsort vezessen és a Rákóczit is mert mindenkit a Vágóhoz hasonlítotok, holott õ csak egy mûsorvezetõ akit felkértek és hülye lett volna nemet mondani. Igen egyenlõre nem megy neki fel kell vennie a stílust de elsõsorban nyilván nem Õ választotta saját magát hanem a játék készítõi... Mint ahogy anno Balázst sem saját maga választotta meg...
És ha most jöttök az ezek megõrültekkel, gondolom ott is felkérték hülye lett volna nemet mondani... Attól mert elvállalt egy mûsorvezetõi posztot még nem kellene egybõl beskatulyázni!

fry day fry day sálálálláláá

tippelni lehet mindegyikben
Armagedown
a szinvonala a Széf címû vetélkedõvel egyezik meg , az benne a lényeg hogy nem kell tudás csak jól kell tippelni , szánalmas 😞

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Lacee86
A Danubiuson (most már Class FM) rádiós mûsorvezetõ.
Amúgy a VV-tól már a hátamon feláll a szõr, megfogadtam, h egy percet nem vagyok hajlandó nézni ebbõl a fosból (bõven elég volt anno a Big Brother, meg a 3 VV), de ezeknek az új kvízmûsoroknak sincs a világon semmi színvonaluk. Míg a Vágó vezette Legyen Ön is milliomos volt, azt néztem, mert az legalább tényleg színvonalas volt egy mûvelt mûsorvezetõvel.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Effe88
én egy részt láttam elég is volt
rákoczi szörnyû

Tikal
magaddal beszélgetsz? 😊

egyébként honnan vették ezt a rákoczit, hogy került ez képernyõre? ... gyenge..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én inkább a 40 milliós játszmára voksolok. Szerintem nem rossz mûsor. Legalább színvonalas, és lehet belõle talán tanulni is valamit, míg a másik csatornán futó mûsor egy baromság...
Mi a véleményetek az új mûsorról? Rákóczi személye körül sok a vita, sokak szerint unalmasan vezeti a mûsort, és a sok idõhúzás miatt lapos is.
Ennek ellenére én még mindig inkább ezt nézem, mint az RTL KLUB VV-jét, annyira "népbutító". Nem hiszem el, hogy egy ilyen mûsort újraindítottak. A TV2 legalább kitalált valami "újat" (külföldi csatornáktól vették át, de Magyarországon végül is új)
Nézte már valaki a mûsort? Inkább kvíz,mint valóságshow..Nem?
← ElőzőOldal 2 / 2