83
Játékok netbookra
  • Krisztiam #83
    Már nem aktuális eladtam :D
  • Krisztiam #82
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hp mini 210 eladó, ha érdekel valakit pv
  • Divizio88
    #81
    Sziasztok! most vettem en is egy minit...rogton ra kerestem a topikra..de ahogy latom nem mennek valami eros jatekok ..:( akkor szerintettek ne probaljam meg a pro evolution soccer 2012??
  • gabber_saviola
    #80
    Megy a Rally Championship 2000, az Armored Fist 3 és az Operation Tiger Hunt is.
  • gabber_saviola
    #79
    Ezeket raktam mostanában fel és nálam mennek:
    Vietcong
    Richard Burns Rally
    Pro Evolution Soccer 4
    Rajd Polski

    acer aspire one
  • rossitibi
    #78
    Van a Win7-nek az a lemezkezelője azzal próbáltam! A sajátomon sikerült de az laptop! Ez a hp netbook meg a barátnőmé és nem tudom neki megosztani! :(
  • Balumann
    #77
    Ha nem az Eazeus Partition Master -el, akkor töltsd le azt és próbáld ki azzal. Ha van optikai meghajtód (tehát nem netbookon csinálod vagy van külsőd/átalakítód), akkor csinálj vele boot CD -t, mert az a legbiztosabb megoldás. Ha nem akkor próbáld rendszeren belül.
  • Balumann
    #76
    És ezt mivel csinálod?
  • rossitibi
    #75
    Tudom hogy nem ide való téma de nem tudom hol kérjek segítséget!Ha meg szeretném osztani a merevlemezem,hogy ne csak "c" meghajtó legyen! Addig eljutottam hogy zsugorítottam a c-t, és kaptam egy "nem foglalt" nevű kötetet! Az a lehetőségem van hogy új egyszerű kötet,tovább tovább stb..és a végén nem engedi mert valami dinamikus lemezzé akarja konvertálni,ha ok-ra nyomok azt írja nem lehetséges,ha mégsére akkor meg nem történik semmi!
  • buklee
    #74
    Nekem az ASUShoz nem adtak telepítőt cd-t bár beépített optikai meghajtó nem lévén nem is hiányoltam. Bár valami kis sd kártyán adhattak volna legalább egy ingyenes oprendszert(habár windowsal vettem) vagy valamit ha gebasz van valamiről újra tudjam rakni.
  • Montanosz
    #73
    jaja, feltelepitettem a gyári adott grafikus progit, ki is lehet választani de nem lép át marad a 1024X600, pedig mig az eredeti windoza volt működött, azért gyanakodtam hogy azt kéne feltenni,de ha nálad anélkül is megy akkor nem tom mi lehet a gond((
    ja a másik topik a Ultra-Mobile PC cimű
  • rossitibi
    #72
    Hát a hp-nál a driverek miatt nem adnak lemezt mert fennt van az interneten! Nekem is volt egy dv7-esem ahhoz sem volt! Viszont ahol vettem feltelepítették ingyen,mert még garis volt.Hát ennél nem tudom mi lesz!
  • Balumann
    #71
    Én is tök saját XP -t raktam fel, netről leszedtem hozzá a drivereket, és működik az 1024x768 is (csak akkor nem látszik az egész kép, egér szerint megy a kép utána). Én linuxal vettem, így se Windows, se Windowsos driverek nem voltak hozzá a lemezen.
  • Montanosz
    #70
    hát valamit kellett kapnod hozzá amin a telepithető programok driverek vannak, nekem azon van egy ghost fájl amit magától telepit ha berakom és Fvalahány billentyűvel indoitom a gépet
  • rossitibi
    #69
    Na várj! Milyen cd-n? Én nem kaptam cd-t hozzá! Nem a merevlemezen?
  • rossitibi
    #68
    Ok!
    Köszi a gyors válaszokat! :)
  • Montanosz
    #67
    igen van a cd-n egy helyreállító progi,...amit persze 2év alatt nem vettem észre, így sima xp-t tettem fel és valamiért azota nem megy a 1024X768((
    csak lusta vagyok mostmár felrakni...

    hát én vettem egy külső dvd írót ami épp a napkban krepált be((

  • Balumann
    #66
    A 900HA -mhoz adtak egy helyreállító CD -t, amin egyrészt egy használhatatlan linux van (mivel én nem windowsosan vettem), ráadásul alap esetben optikai meghajtó hiányában nem is nagyon tudnám használni xD Igaz 2-3ezer Ft egy átalakító, és akkor bármelyik S/P ATA -s meghajtót rá lehet kötni.

    Nekem mondjuk ez szerencsére nem okozott gondot, linux is fenntvan mellette, azzal le tudtam menteni az XP -s partíciót és vissza is tudom állítani hálózaton keresztül (nem kell amúgy ehhez feltelepíteni sem, pendirveról bebootol a linux, aztán parancsal hálózatra le lehet menteni).
  • rossitibi
    #65
    Ja már látom a dobozán írják hogy van valami rendszerhelyreállító szoftver! Na valami ilyesmire gondoltam :)
  • rossitibi
    #64
    Az nagyon jó! Azt hittem tényleg semmit sem visznek! Akkor még lehet egy Devil may cry 3-at is elvinne? :)
    Még 1 kérdésem van! Mi van ha újra kell telepíteni valami miatt a windows-t? Van rajt valami rejtett partíció mint pl a vaio-kon? Mert ugye recovery lemezeket nem tudok csinálni vele mivel nincs optikai meghajtó! Igazából a barátnőmé lesz a gép szóval még be sem kapcsoltam :) Csak kicsit nyugtalan vagyok miatta! Ebben is tudsz segíteni?
  • Montanosz
    #63
    simán menniük kell)) ha a morrowind fut akkor ezeknek is kell
  • rossitibi
    #62
    Sziasztok!
    Hp mini 210. Szerintetek régebbi prince of persia vagy régi tomb raiderek? Vagy durva dolgot kérdezek? Nem tudom mire képesek ezek a kis netbook-ok!
  • buklee
    #61
    Super Meat Boyt ajánlom mindenkinek. Sikerült elindítani igaz csak kompatibilitás módban de fut. Nagyszerű játék
  • buklee
    #60
    Ne etessétek a trollt:D
  • Balumann
    #59
    iPad 140ezer Ft felett kezdődik ha jól tudom, ráadásul nekem nagyobb szükségem van rendes billentyűzetre és a megszokott Windows és Linuxos alkalmazásokra, mint azokra az i -os alkalmazásokra. Nem szidom, biztos jó az is, de engem nem lehetne rávenni arra,hogy csak érintőképernyős gépet vegyek.
    Pláne a mai 2 órás Unreal Tournament lanparti után ^^

    Persze ez leginkább attól függ, hogy ki milyen célra veszi, és hol használja legtöbbször.
  • Montanosz
    #58
    ....meg aki pontos jé-vel írja a hüjét.

    Amúgy szótár szerint:
    HÜJE: Hihetetlenül ügyes, jófej egyén.
  • leipsig
    #57
    köszönjük leülhetsz 1 es !
    hüje? omg :D talán hülye nem?
    lehet hogy az ipad ra van pár app... de egy netbook ra akármikor rádugok egy nyomtatót vagy egy pendrive ot vagy egy dvd írót !
    Vagy felmegyek egy oldalra és megtudom nézni a flash videóókat !
    És netbook ra is rálehet rakni egy jó pár játékot !
  • farxis
    #56
    aki netbukot vesz az mind hüje!
    okos ember csak ipadot vesz mert apple és minöségi és 200000 app van rá meg 10 órát bírjaa meg fantasztikus!
  • Montanosz
    #55
    amúgy egy ötletes megoldás, netbookra filmet nézni jó lenne 3d-ben
    3D-s kijelző 3plasztik lappal))
  • buklee
    #54
    Last Horizonnal kicsit többet játszva elmondhatom, hogy nem netbookokra való. Az első pálya egész szépen futott, de utána már az introt sem tudta rendesen lejátszani folyamatosan akadozott a hang is kép is. Ugyan ez folytatódott a játékban is. Szóval igazából a második pályáig élt a gépemen uninstall. Aki nagyon szeretne vele játszani az tud igazából, de nem mondanám élvezhetőnek.
  • buklee
    #53
    Na ez egész jó hír, szeretem az ilyen stílusú játékokat de nem mertem kipróbálni, a min rendszerkövetelmény miatt de ha azt mondod megy akkor mindenképp megér egy próbát. thx az infót
  • Montanosz
    #52
    elindul nyugi, láthatod nekem is alap netbook van))

    megy még.
    baldurs gate 1, jagged alliance, knights of honor, crusader kings, decisive széria, meg általában a wargame játékok, sok tudja a extrémebb 1024X600-t, a 768-nál meg scrollozza a képernyőt,az már kevésbé kényelmes( példa a hunyadi játéknál)
  • Balumann
    #51
    Hát 100 eze alatt ha jól tudom ma csak intel atomos proci -t lehet kapni, ami egyébként egész jó szerintem, 1,66 ghz körüli, hypertreadinges SSE3, stb.. Visual Studio 2010 eldöcög nálam, egyszerű windows form alkalmazásokat lehet benne írni (eleinte kicsit lassan jön be, de aztán egész gyors), CodeBlocksot használtam még c++ konzolos alkalmazásokhoz, az tökéletes.
    Dreamweaver CS4 is tökéletesen fut, honlapot is gond nélkül tudok rajta fejlesztgetni (habár a kis képernyőn idő után nehézkesebb, de ha van monitor, ki lehet rá kötni).

    A grafikus vezérlő az ami nagyon gyenge bennük átlagosan, ugyanis még csak DX9 -et sem tud. Ennek ellenére ha jól tapasztalom, HD gyorsítás az van benne, a 720p -s hd filmeket elviszi (bár 1-2x megröccen, meg amúgysincs sok értelme ilyen kicsi kijelzőnél).
    60ezer körül már lehet kapni azt, ami nekem van, 900HA, 9 colos, 70-100 között pedig picit nagyobb kijelzősöket, 100 fölött meg már azthiszem dualcore procisat is lehet kapni,ami azért jobb kicsivel.

    Memória is kb.így növekszik, de ha jól tudom DDR2 notebook memória kell mindegyikbe, és lehet bővíteni (12k körül van egy 2 gigás). Én is tervezem, hogy veszek bele egyet, hogy Win7 -et tudjak rá tenni,bár lehet a proci miatt még akkor is jobb marad az XP :-/
  • zorrobomber
    #50
    Jó esély van rá hogy a Knights of the Old Republic megy netbookon. Miből gondolom? Az első részt én egy 533MMX-en 512 ram-al vittem végig. Igen, kegyetlenül szaggatott, de így is hatalmas élmény volt :)
  • RYO21
    #49
    Milyen erősek ezek a netbook-ok? És mennyibe fájnak? Programozni lehet rajtuk?
  • buklee
    #48
    A faszomkivan már ezzeé a scooteres szarral. Bocs, csak valamiért ez van betéve alapértelmezettnek a videó beszúrása gombnál. Valaki az sg-nél nagy scooter fan lehet:D
    Videó mégegyszer
  • buklee
    #47
    Na a Lost Horizon demo egész szépen megy, habár még csak éppen elindítottam. Annyi hátulütője van, hogy nem támogatja a szélesképernyőt szóval a felbontást át kell állítani neki tetszőre és megy szépen. Holnap majd érdemben foglalkozok vele, csak ilyenkor már nincs erőm ilyenekhez:)
    Ízelítőnek egy trailer:
  • TommyC
    #46
    kösz az infót
  • Balumann
    #45
    Én úgy kezdtem, hogy kipróbáltam rajta a Win7 -et meg az XP -t is, tesztelgettem, aztán arra jutottam, hogy XP -vel jobban járok, úgyhogy azt hagytam fennt. Mostmár több, mint 1 éve van rajta (winxp + ubuntu), rengeteg dolog van fennt, mivel sok mindent használok, és szerencsére nem lassult be jelentősen a rendszer. Az indulás az sokáig tart, de csak hibernálom mindig, így kb. 15 mp alatt már használni is tudom (időnként persze kénytelen vagyok újraindítani, de olyankor csinálom amikor van idő).

    160 gigás vinyó van benne, van egy 20 -as XP -nek, 15 -ös Ubuntunak, a kb. 120 gigás maradék partíción kb. 30 giga helyem van. Ebből kb. 3 giga zene, 1-2 divx film van, többi mind program meg játék :D (főleg az ilyen Visual Studio 2010, Adobe Photoshop CS3, Dreamweaver, Office2007, és ilyenek foglalnak persze).
  • TommyC
    #44
    Win7 vagy XP-t raktál rá? én feltoltam rá a 7-et :D de mostanában nagyon belassult