Netbook

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
van már topikja, oda írtam is de akkor ide is beirom:
medieval 2: total war
making history 1-2
medieval battlefields
hegemonia+solon hagyaték (még mai szemmel is milyen szép)
Freecol,freeciv,freeorion
Yesnow
amiga emulátor,n64emulátor..
morrowind, commandos strike force, far cry, metin2,
rome: total war , hidden dangerous 2
Fahrenheit
- Warcraft
- Transport Tycoon Deluxe (persze bármelyik régebbi 2d-s klasszikus fut szinte)
- Civiliziation 3 Complete (minimális hack-el: egyik ini fájl)
- Sim City 4 Deluxe (800×600 low-medium settings)
- Spore

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

a 1005px ugyanez csak 6 cellás !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Vviikkttoorr
Köszönöm szépen segítségeteket. Akkor lehet,hogy inkább a biztosra megyek és szaküzletbe vásárolom,nem a vaterárol. Bár ennél az Asus-nál picivel komolyabbat akarok,az aksija miatt,fontos lenne hogy 6 cellás legyen,de az már a legkevesebb találni. Köszönöm segítségeteket!

nekem ugyanilyenem van nagyon megvagyok elégedve vele (kellemesen csalodtam benne) jó teljesitmény, szép design, jó ár !

Asus eee pc 1001px

2 év gari itt is !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

lolSL
ez a boltban meg 140
olcsó húsnak..

Teljesen felesleges ! Még az 1.6 ghz és a giga ram is sok netre !
Nekem egyszer nem lassult be pedig sok minden fut mindig !
Ettöl ne félj, nem lesz ilyen gondod !

Falkon
<#hehe><#hehe>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Vviikkttoorr
Csak azért is ezt néztem,mert 2 év garit adnak rá. Tehát igazából annyira nem verhetne át nem? Vagy jobban járok,ha boltba veszek egy picivel kisebb tudásút,de az biztos? Mert boltba 1.6 GHZ-es netbookokat látni 1 giga rammal stb. Csak azoktól félek h nem elég a netre meg már belassulna ha fut az msn skype mellette. Tán még egy szövegszerkesztõ.

ilyenekkel vigyázz !
fõleg vaterán !

példa: hehe 😄 <#taps>

zorrobomber
Csak tippek voltak, nem teszteltem eyget sem netbook-on. Amúgy a felsoroltak közül a Trine és az Amnesia még az ami necces hogy megy netbookon, a többi biztos elfut.

Aquir
le lehet venni a grafikát

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

buklee
Az audiosurfrõl azt olvastam, hogy játszhatatlan annyira szaggat. De ha próbáltad és jól megy akkor adok neki egy esélyt én is mert anno kedvencem volt asztalin

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

buklee
Persze elfér,nem is azért mondtam, csak megjegyeztem, hogy nekem ez a stílus nem jön be, de azért más lehet hogy épp ilyet keres.

zorrobomber
Ja amúgy meg javaslom Steam-en az indie kategóriát, ott netbook-osok is bátran szemezgethetnek:
Osmos, Plants vs. Zombies, Braid, Audiosurf, World of Goo, Amnesia, Defcon, Trine, Altitude, hogy csak a már közismert, zseniális darabokat említsem.

zorrobomber
Japán, tehát fura, de alapvetõen egy nagyon jó kis addiktív game, és szerintem még egy kávédarálón is elfut, ezért gondoltam hogy elfér ide, a hype-ot megérdemli, bárhol is történjen az.

Vviikkttoorr
Sziasztok!
én ezzel a géppel szemezgetek!
Sony Vaio VPC-W22M1E
--> http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=188304303

Mit gondoltok róla? Netezésre kellene meg msn ilyenek. Tehát játék igényem nem lenne! Véleményeteket várom,mert sajnos nemigen értek ezekhez és nem akarok rossz vásárt csinálni. Köszi elõre is!

gabber_saviola
nálam is megy a hl2 (Acer Aspire One D250)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kemszi2
NFS 5
quake 3, UT
hát azért az már nem😛 de kül a hl2 nek nincs komoly gépigénye !

buklee
Ilyen játékokat ki sem mertem próbálni😄 A végén még kiderül, hogy a crysys is full grafon megy rajtaxd

pff fogalmam sincs nemnéztem még ! de élvezhetõ

buklee
Pont ugyan ilyen gépem van nekem is. Kb milyen FPS-el fut?

Asus Eee PC 1001PX Atom N450 1.66GHz 1GB 160GB

buklee
Milyen géped van, hogy megy a hl2?

Fifa 07 is szépen elfut !
meg az egyik kedvencem a half life 2

buklee
Thank you for your cooperation, nem muszáj ide írni.

VRSDM
netbook.
ez aztán a meghatározás már nemazért.
van belõle sokmagos okos és van belõle párszáz megherces titán.
-_-

u dont have to listen anybody else but me

lolSL
multiplayerben a legjobb rts, a blizzard se tudta azóta felülmúlni az újabb játékokkal 😊

buklee
RPG-ket nem annyira szeretem, de majd lehet kipróbálom, ha nem lesz más😊

lolSL:
Sokan dícsérik a Starcraftot, az tényleg olyan jó játék, vagy csak nagyon túlhájpolják?

lolSL
starcraft is egész jól fut 😊

buklee
Most jut eszembe amin még meg is lepõdtem, hogy az Imperial Glory is fut egész szépen. Hasonló játék mint a total war-ok. Mellesleg Total Wart próbálta valaki, megy?

zorrobomber
Recettear An Item Shop's Tale 😊

buklee
Vettem egy pár hónapja egy netbookot sulihoz. Unalomûzésbõl felraktam rá néhány játékot és meglepõdve tapasztaltam, hogy nagyrészük el is indult. Tudtok e valami jó játékot, esetleg kifejezetten ezekre a kis gépekre fejlesztett programokat?
Jelenleg a következõk vannak fent és mûködnek is:
Red Alert 2
Stronghold Crusader
Tropico
Sim City 4
Space Invaders
SuperCrateBox(ingyenes de nagyon jó)

← ElőzőOldal 2 / 2