83
Játékok netbookra
  • Balumann
    Én ELTE -n olyan jó CS1.6 meg UT partikat nyomok vele (ott szerencsére a gépteremben monitorra ki tudom kötni) multiban, mármint lanban ^^ Meg azért sokminden másra is jó, én írtam rajta programozás zh -t (C++), webfejlesztés zh -t (php/javascript) meg csináltam honlapomat is, jegyzetelek előadáson, az alább leírt játékokkal elvagyok ha éppen nagyon unatkozom és nem vagyok itthon, filmet is néztem már rajta nyaraláson, zenehallgatás, stb. ^.^ Meg persze tanulásra és olvasgatásra amikor szabadidőm van (pl. most így angol nyelvvizsga előtt nagyon jól jön).
  • ldavid
    igaz, hogy januári írás, de hátha hasznos valakinek
    100 játékot hasonlítottak össze MSI Wind-en és 2 másik gépen
  • TommyC
    a LFS-t próbáltam rajta, de nagyon gyér, sztem a proci miatt, ami a butítottak között is butított :D (már 1 éves)

de netelni jó (netbook hehe), másra kuka
  • TommyC
    Nekem ilyenem van: MSI Wind U123

CPU: 1.66-GHz Intel Atom N280
    Operating System: Windows XP Home
    RAM/Expandable to: 1GB/2GB
    Hard Drive Size/Speed: 160GB/5,400 rpm
    Display/Resolution: 10.2 inches/1024 x 600
    Graphics/Video Memory: Intel GMA 950/128MB shared
  • Falkon
    Én már Cod2-tem rajta, nem volt rossz.
  • buklee
    Vége lemaradt, majd később írok hogy fut(LH)
  • buklee
    Most hogy írod még a múltkorában bátorságot vettem magamon és felraktam az Age of Empires 3 Asian Dynasties demóját és a beállításokat levéve tökéletesen futott. Tehát gondolom a sima AoE3 is. Valamint felraktam a cod 1-et ami egészen jól ment sokszor 60 FPS-s is elért mindaddig amíg nem volt semmi akció. Olyankor annyira belassult, hogy alig tudtam fraget szerezni. A single ennyi lassulással még játszható de a multi nem igazán.
    Most meg a Lost Horizon demóját töltöm egész szép játéknak tűnik és talán el is indul, majd későb
  • Balumann
    Nekem egy 900HA -s netbookom van (1,6ghz -es intelatom, 1gb ram, intel950 GMA videó), én is felraktam rá jópár játékot, bár sok közülük csak 2D -s, de van 3D -s is.
    Unreal Torunament (legelső), Counter Strike 1.6, Revolt, RC Cars, New York Racer, Armagetron, Colin Mcrae 04, Wormd world party, Worms reloaded, Crayon Physics, Marble Blast, Age of empires 2, Commandos 2-3, Soldat, Pocket Tanks, Tony Hawk Proskater 4 - Underground 2 (ezekkel annyi a gond, hogy nem lehet annyi bllentyűt lenyomni egyszerre, mint amennyi kellene, 3 -nál már nem veszi be, így játszhatatlan), Need for Speed Hot Pursuit 2, ElastoMania, Jazz Jackrabbit 2, Mario, Bridge Construction Set (Pontiflex).
    Ezenkívül tökéletesen működik a PSX emulátor (epsxe), azzal Tekken 3, Crash Bandicot 1-3.

Amiket próbáltam, de nálam sajnos nem voltak játszhatóak: Counter Strike source (levettem mindent minimumra, netről töltöttem le tweakeket, amik szinte mindent kikapcsoltak, szinte mindent kipróbáltam, nem jutottam feljebb 15 fps-nél kb.), FlatOut (kb. 22-25 fps, pont játszhatatlan számomra), SWAT4 (ahogy jönnek az akciók beakadozik iszonyatosan), Delta Force BHD (iszonyat beakadozós), Battlefield1942 (ennél is, hol jól megy, hol iszonyatosan beakad, repülőnél már pont játszhatatlan).
  • buklee
    Mondjuk azt erősen kétlem, hogy a making history elindulna a gépemen, meg a medieval 2. A többi amit ismerek az hihető. Melyik a másik topikja? én nem talááltam keresővel.
  • Calver
    régi BioWare játékok pl?
    Baldur's Gate 1-2, Icewind Dale 1-2, Planescape: Torment - van hozzájuk widescreen patch, szóval visznek kb minden felbontást, és még mindig gyönyörűen néz ki mindegyik, hiába a sokszor 10+ év.
    esetleg Knights of the Old Republic, bár arra már nem esküdnék meg h bírni fogja.
  • Montanosz
    van már topikja, oda írtam is de akkor ide is beirom:
    medieval 2: total war
    making history 1-2
    medieval battlefields
    hegemonia+solon hagyaték (még mai szemmel is milyen szép)
    Freecol,freeciv,freeorion
    Yesnow
    amiga emulátor,n64emulátor..
    morrowind, commandos strike force, far cry, metin2,
    rome: total war , hidden dangerous 2
    Fahrenheit
    - Warcraft
    - Transport Tycoon Deluxe (persze bármelyik régebbi 2d-s klasszikus fut szinte)
    - Civiliziation 3 Complete (minimális hack-el: egyik ini fájl)
    - Sim City 4 Deluxe (800×600 low-medium settings)
    - Spore
  • leipsig
    a 1005px ugyanez csak 6 cellás !
  • Vviikkttoorr
    Köszönöm szépen segítségeteket. Akkor lehet,hogy inkább a biztosra megyek és szaküzletbe vásárolom,nem a vaterárol. Bár ennél az Asus-nál picivel komolyabbat akarok,az aksija miatt,fontos lenne hogy 6 cellás legyen,de az már a legkevesebb találni. Köszönöm segítségeteket!
  • leipsig
    nekem ugyanilyenem van nagyon megvagyok elégedve vele (kellemesen csalodtam benne) jó teljesitmény, szép design, jó ár !

Asus eee pc 1001px

2 év gari itt is !
  • lolSL
    ez a boltban meg 140
    olcsó húsnak..
  • leipsig
    Teljesen felesleges ! Még az 1.6 ghz és a giga ram is sok netre !
    Nekem egyszer nem lassult be pedig sok minden fut mindig !
    Ettöl ne félj, nem lesz ilyen gondod !
  • Falkon
  • Vviikkttoorr
    Csak azért is ezt néztem,mert 2 év garit adnak rá. Tehát igazából annyira nem verhetne át nem? Vagy jobban járok,ha boltba veszek egy picivel kisebb tudásút,de az biztos? Mert boltba 1.6 GHZ-es netbookokat látni 1 giga rammal stb. Csak azoktól félek h nem elég a netre meg már belassulna ha fut az msn skype mellette. Tán még egy szövegszerkesztő.
  • leipsig
    ilyenekkel vigyázz !
    főleg vaterán !

példa: hehe :D
  • zorrobomber
    Csak tippek voltak, nem teszteltem eyget sem netbook-on. Amúgy a felsoroltak közül a Trine és az Amnesia még az ami necces hogy megy netbookon, a többi biztos elfut.
  • Aquir
    le lehet venni a grafikát
  • buklee
    Az audiosurfről azt olvastam, hogy játszhatatlan annyira szaggat. De ha próbáltad és jól megy akkor adok neki egy esélyt én is mert anno kedvencem volt asztalin
  • buklee
    Persze elfér,nem is azért mondtam, csak megjegyeztem, hogy nekem ez a stílus nem jön be, de azért más lehet hogy épp ilyet keres.
  • zorrobomber
    Ja amúgy meg javaslom Steam-en az indie kategóriát, ott netbook-osok is bátran szemezgethetnek:
    Osmos, Plants vs. Zombies, Braid, Audiosurf, World of Goo, Amnesia, Defcon, Trine, Altitude, hogy csak a már közismert, zseniális darabokat említsem.
  • zorrobomber
    Japán, tehát fura, de alapvetően egy nagyon jó kis addiktív game, és szerintem még egy kávédarálón is elfut, ezért gondoltam hogy elfér ide, a hype-ot megérdemli, bárhol is történjen az.
  • Vviikkttoorr
    Sziasztok!
    én ezzel a géppel szemezgetek!
    Sony Vaio VPC-W22M1E
    --> http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=188304303

Mit gondoltok róla? Netezésre kellene meg msn ilyenek. Tehát játék igényem nem lenne! Véleményeteket várom,mert sajnos nemigen értek ezekhez és nem akarok rossz vásárt csinálni. Köszi előre is!
  • gabber_saviola
    nálam is megy a hl2 (Acer Aspire One D250)
  • kemszi2
    NFS 5
    quake 3, UT
  • leipsig
    hát azért az már nem:P de kül a hl2 nek nincs komoly gépigénye !
  • buklee
    Ilyen játékokat ki sem mertem próbálni:D A végén még kiderül, hogy a crysys is full grafon megy rajtaxd
  • leipsig
    pff fogalmam sincs nemnéztem még ! de élvezhető
  • buklee
    Pont ugyan ilyen gépem van nekem is. Kb milyen FPS-el fut?
  • leipsig
    Asus Eee PC 1001PX Atom N450 1.66GHz 1GB 160GB
  • buklee
    Milyen géped van, hogy megy a hl2?
  • leipsig
    Fifa 07 is szépen elfut !
    meg az egyik kedvencem a half life 2
  • buklee
    Thank you for your cooperation, nem muszáj ide írni.
  • VRSDM
    netbook.
    ez aztán a meghatározás már nemazért.
    van belőle sokmagos okos és van belőle párszáz megherces titán.
    -_-
  • lolSL
    multiplayerben a legjobb rts, a blizzard se tudta azóta felülmúlni az újabb játékokkal :)
  • buklee
    RPG-ket nem annyira szeretem, de majd lehet kipróbálom, ha nem lesz más:)

lolSL:
    Sokan dícsérik a Starcraftot, az tényleg olyan jó játék, vagy csak nagyon túlhájpolják?
  • lolSL
    starcraft is egész jól fut :)