28
-
Sablon #28 Fantasztikus jó film!A gyerkőceimmel kb 1 hónapon át mindennap megnéztük és nem tudtuk megunni!!!Akiből kihalt a gyermeki-Én,nem csoda ha nem érti és élvezni sem tudja az ehhez fogható műfajt. -
kalapos01 #27 Azt már neked kell eldöntened, hogy érdekel-e egy közepes film. -
Hugh Hefner #26 hát, ez a cikk nem jó. olyan kötelező. annyit tudtam meg a filmről, hogy nem jó de végülis nem rossz. -
#25 Ez a "szosöl netvörk" által bevezetett trendi szó lassan mindenhova beszivárog,és ha esetleg nem csatlakozik valaki a "lájkolók" táborába akkor már nem is trendi.
Kedvenc idézetem a "fészbúúkról" --> Eszter még nem ismerősöd, bökd meg Esztert!
Na őt tényleg szivesen "bökném" vagy "szúrnám" ki hogy értelmezi. -
Kindred Blades #24 Kedves Viktor!
Az, hogy mit írsz, az egyértelműen a magánügyed, nem kívánok beleszólni.
De nagyon szépen kérlek, a hájp, a lájk, és egyéb hasonló szavakat felejtsük el, s ne ültessük be cikkekbe, épp elég ha az átlagfelhasználó a facebook vagy a myspace oldalán találkozik velük, s használja őket, az internetes médiában eme jelenségnek, melynek neve tanulatlanparaszt vagy tizenötévesalkonyatrajongóliba lehetne, nagyon nincs helye. -
opeca #23 Szerintem unalmas volt. -
wsvap #22 Nagyon jó kis film és sztem a 3D minősége is jobb, élesebb mint egy évvel ezelőtt. Az év leggázabb 3D filmje egyértelműen a resident evil, borzasztóan gagyi. Eddig messze a legjobb 3D-s film a Véres valentin volt, mind horror, mint 3D kihasználás terén. Remélem a decemberi Tron majd ütni fog. -
#21 Ennyit még nem röhögtem animációs filmen, ezek a minyonok nagyon viccesek.
Azt meg nem értem,hogyan lehet összehasonlítani egy FF-t vagy egy RE-t és egy ilyen kimondottan viccesnek és jópofának elkészített animációs filmet.
Nem egy kategória a kettő,attól függetlenül,hogy én az FF-t és az RE-t is szeretem. -
halaszlo #20 Én három 6 éves kiccsávóval voltam és már csak azért megérte, mert hallgathattam a nevetésüket másfél órán át. Nagyon élvezték, és nekem is tetszett.
De jól látom a leírásban, hogy korhatáros film? :) Jó vicc. -
MsUser #19 Jó ez a film, végre nem a megszokott stílus és téma rágás, ilyen ebben a formában még nem volt! Így mindenki megnézheti és örülhet. -
#18 én nem vagyok egy nagy animációs guru, úgyhogy ezt egy picit bővebben ki tudnád fejteni? mire gondolsz amikor azt írod, hogy nincs fejlődés, inkább visszafejlődés? én kb. annyit látok, hogy mondjuk úgy a 10 évvel ezelőttihez képest hogyan változott pl. a víz meg a szőr/haj ábrázolása, nekem ennyi és kifújt... -
vg #17 Juj, ezzel saját magad rúgod seggbe, inkább ne! Nem a FF a kedvencem, hanem azt próbáltam mondani, hogy a FF óta semmilyen minőségi előreugrás nem történt, sőt! Inkább visszafelé megyünk. Mindegy, eztet te úgyse érted. -
#16 nem az a baj, hogy winnie okoskodik, hanem az, hogy rengetegen ész nélkül írkálnak ordító nagy baromságokat,a saját kifinomult vagy torz ízlésüket akarják másra tukmálni, a kisujjukból kirázott álinformációkkal próbálnak veszettül okosak lenni. most természetesen nem erre a topikra próbáltam reflektálni, csak úgy nagy átlagban az sg.hu filmes oldalának a hozzászólásaira.
amúgy a végén lehet, hogy hugo álmodta az egészet, vagy winnie egy cylon. :D (bocs) -
#15 :DDDDD
el is tudnék képzelni egy fórumozásról szóló filmet, amiben winnie a főszereplő. 80 percig osztja azt észt a fórumon, meg okoskodik, majd a végén egy hatalmas fordulatban kiderül, hogy az egész csak megvezetés volt. shayamalan mehetne rendezőnek, ennél lejjebb már úgysincs. :) -
Chaosman88 #14 winnie az ősmanipulátor xD -
winnie #13 tudom én, milyen volt? nem akartam szmájlizgatni, nem hiszem, hogy nehéz volt dekódolni.
csak kíváncsi voltam, hogy a kollega mit reagál arra, hogy miután legagyiz egy animációs filmet, hogy reagál, ha az ő kedvencét gagyizza valaki. besérült, naná. én is meglepődtem, milyen könnyen csőbe lehetett húzni. -
#12 "gagyi FF"
Lófaszt volt gagyi. -
COOLancs #11 Láttam a filmet, tényleg végig lehet nevetni :) -
vg #10 Sajnos, én nem értek annyira hozzá, hogy összehasonlító videókat nézzek(ezek szerint te igen, mégis ide írkálsz hálivúdi meló helyett, de az, hogy itt lekagyizod a Final Fantasy filmet... hát, igen, biztosan úgy van. Minden szavad kincset ér. -
winnie #9 a toy story technikailag nagyon durva volt, érdemes megnézni, hogy mi mindent meg tudtak oldani, amit anno nem, az összehasonlító videókat. és egy animációs film nem attól lesz jó, hogy fotorealisztikus vagy ilyesmi, nagyon helyes, hogy a szakma nem a gagyi FF irányába megy. ami rajzolt, animált, az maradjon is olyan. ennek ez a lényege. a többire ott vannak az élőszereplős filmek. vagy az olyan motion capture-ös animációs filmek, mint az avatar vagy a tintin. -
vg #8 Az első Toy Story után volt egy kis fejlődés technológiailag amit a Final Fantasy filmben láthattunk 10 éve(!), aztán azóta folyamatosan esik a színvonal, amivel idén a Toy Story harmadik részével vissza is mentünk a kezdetekhez. Nem azt mondom, hogy rossz a film vagy ilyesmi, hanem inkább gagyinak mondanám. -
FoodLFG #7 Trailer nekem gyerekes volt, ezért nem nézem meg.
De már nekem a pixaros Up sem tetszett, visszalépés.
Ázsiai kislány ugyan aranyosnak tűnik benne.
3D-ben az év filmje eddig nálam a Resident Evil. Avatár kicsit meseszerű és némely helyen spóroltak a 3D-vel. -
bippo #6 A gyaur hitetlent jelent, de a köznyelvben a gonosz, a csupa rossz jelzésére is használják, ahogy észrevettem. (gondolom abból az 'ugye azokból bármi kitelik' előítéletből terjedhetett el ilyen jelentése)
Szerintem jó a mondat, lehet, hogy inkább az a megalol, hogy nem ismerted a szót:)
-
morden #5 "mellékküldetésként pedig három árvát is befogad, akiket gyaur módon eszközként akar felhasználni. " megnéztem a GYAUR szó jelentését:"A gyaur szó az arab káfir كافر (jelentése: az igazság elfedője, Allah irgalmának elhárítója)" MEGALOL :D -
#3 Hát ez a film! nagyon ott van:D Főleg Agnes, Edith meg Margo :D én angolul néztem meg de pff ritka pillanat volt mikor nem röhögtem:D -
bladesoft #2 Nagyon jó volt. Bár én otthon néztem. THX Majmos oldal :D -
xido #1 Aztán 1 hét múlva meg itt a Tangled...kíváncsi leszek arra,lévén megint tele lesz tűzdelve dalbetétekkel...van egy jó kis dömping..de inkább lehessen sokból válogatni,abból baj nem szokott lenni soha:)